A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Halihó!

Látom séta elmaradt. Tegnap elfelejtettem írni, de nekünk nem lett vna jó ma mert jön apukám (azt mondta délkörül) utána meg ki akarunk menni a tesco-ba. Buszozunk úh nem lesz vad vásárlás, de szeretnék venni 1 álló ruhaszárítót mert a széthajtósat utálom, annyi helyet foglal.
Csütörtökön mi is oltásra megyünk fél 4-re. Lehet h jönnek vendégeink is aznap, még nem mondták mikor, de ha nem, akkor megyünk mi is a talira! Írjátok meg mikor!

Éjszakánk a szokásos volt: 8-kor szunya, 4-kor ébredés evés, kaki duma, ilyesmi, szigorúan ágyban végig, anya közben félálomban :twisted: aztán alvás tovább f6-f8-ig.

Kistesó projectnek még ne drukkoljatok, azért nem vagyunk ám annyira rajta a dolgon, csak ha esetleg úgy sikerülne... de kicsi rá az esély több okból is (1,5-2 óránként szoptatok, na meg apával is csak hébe-hóba találjuk meg egymást... értitek! :lol: .

Valami iszonyat fáradt vagyok, nem tudom mi van velem. Bár ma már kitakarítottam a lakást, meg nem is aludtam jól (már több mint 1 éve...) szóval ezért...

Apa már gyógyulgat, lassan de biztosan.

Megjött apukám! Mennem kell. További szép napot mindenkinek!
Vendég

viki!
mire visszajöttem és láttam hogy irtál.... szóval én is azért vonultam el hogy hozzam a játszószőnyegét :D

Kép

Kép
timi1982

Csajok!
Erről nemrég olvastam:

Fáradt mamiknak

Cocculus indicus 15 ch

napi1-2x5 golyóHa egész nap fáradt, reggel nehezen kel fel a felborult napi ritmusmiatt, éjjel a babához sokszor felkel, de ilyenkor nehezen alszik vissza.
20150601134430

Vendég

Viki, lehet hogy én vagyok negatív, de én már nem hiszek benne. Nálam a tejserkentő sem jött be. :(

KépKép
hene

Ja, a fiam alszik. Ez ma a 3. alvása. Mért nem tud egyszerre többet aludni?????? Az előzőnél én is lefeküdtem, de pont elaludtam, erre ő felébredt!

KépKép
hene

Hene!
Gergo mar igazi nagyfiu!

Veda!
Edes Csabi olyan edes! :D

Ami!
Nalunk is ez megy,csak kenytelenek 2en osztozni a nagyagyon!
Szegenyek :lol:

Timi!
Mizu kukac ugyben?

Nem semmik vagytok! Rogton kisteso???
:shock: En drukkolok 1000el :D

Felidegel ez a kód,mikor annyi mindent kinéztem és pont most nem tudok licitalni. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Hene!
Sztem érdemes kipróbálni. A fejés sem segített?
20150601134430

KAta: nalunk detto ugyan ez a helyzet( osszebujassal) epp ma delelott gondolkodtam rajta, hogy valyon mikor jon el az az ido hogy mindkettonknek lesz ra energiaja :? :oops:
Vendég

a szigeten en csak a zenelo szokokutat ismerem :oops:
Vendég

mav!
kukacügyben az az ujság, hogy anyukám már meg is vette, de csak mikulásra kapja meg a Törpe :D

Kép

Kép
timi1982

mav: igen
Vendég

a ciponel 21 ftnal tartunk
Vendég

konyvet megvettem, akkor ha kuldi a szamlaszamot megirom, te meg ird meg a cimedet hova postazza, a cipon meg rajt vagyok
Vendég

lányok!
aki már ad almát a csemetének, az kivált vele egy étkezést??? mert nekem a törpe igaz hogy még nem sokat eszik de nemsoká utána lecsuszik az egész fejadagja tápszerből...

Kép

Kép
timi1982

Mi most végeztünk a barackevéssel! Moist Roli szórakoztatja jázmint. Kép

Kép
szly27

nah megyek ebédeltetni, utána meg megyünk sétizni. jön bnőm is... igaz a belvárosban talizunk. odáig egyedül sétizek... marha izgalmas :twisted:
de hát az itteni bnőmet meg csak nem hivom már a másikhoz... nem is ismerik egymást.

Kép

Kép
timi1982

Na a séta elmaradt,Áron megint bepupuzott az üvegen!
Így megúsztam az altatást! :lol:

Annyit teszveszeltek,hogy mostmár én is regisztráltam,de MÁSFÉL HÉT MÍG IDEÉR A KÓD VAGY MIVAN?????????????
Hú ezt még nagyon át kell tanulmányoznom!

Megyek hammolni aztán megnézem mit lehet ott venni! :wink:

Kép

Kép
ibm

Timi! Jázmin már mérhető mennyiséget eszik, de még nem váltok ki vele étkezést. Szerintem gyümivel nem is lehet.
Majd ha már főzeléket kap, az már elég lesz neki és kitart 3 órát, de a csak gyümi szerintem nem.

Kép
szly27

Timi! gyümi nálunk sem váltja ki csak max elcsúszik fél órát, a főzelék igen,már amikor!
Most tényleg megetetm Anyát is aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

mav a cipo nem sikerult, pedig nagy kuzdelem volt :cry:
Vendég

Anyjuk!
Koszonom!!!!!!!!
Kuld majd a dolgokat es felkeresem!

Ami!
Nagyon sz.r hogy annyi mindent latsz es nem enged semmit addig.
Tok arik a csajok h segitenek csak en erzem magam sz.rul hogy masok idejet pocsekolom!
Vateran nincs ilyen,de ott nem talaltam most semmit :(

Mi most epp repulunk,es anya dobal a levegoben-t jatszunk,csak kozbejott a rotyi es anya szedult el a baba helyett :lol:
Vendég

Anyjuk!
Nem gaz! Csak mondom ennyiert :D
Vendég

mav, priviben kuldtem az elado elerhetosegeit
Vendég

Ez a kép ma reggel készült! Sztem orvos lesz belőle. Nagyon gondolkodó és aggódó fejet már tud vágni!:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

andi!
Szenzációs a kép! :lol: :lol: :lol:

Gyümi nálunk sem vált ki étkezést.....utána szopizik még.

d.dodó

Andi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ennyit a teszveszről,Áron felébredt úgyhogy mégiscsak mehetünk sétálni!
Aztán meg jön Apa,este még benézek ha tudok!
Jók legyetek!

sziasztok

Kép

Kép
ibm

Andi: ez a kep halali!
fotos orvos:)
Vendég

Anyjuk!
Koszi! Mar irtam is neki :)
Vendég

Szly!
Roli mekkorát nőtt!

Most már minden héten kell a gyerkőcökről kép, mert tuti nem ismerem meg őket!

Andi!
Vikinek milyen hosszú combjai vannak!

Dundus bealudt. Volt itthon apa, most ment temetésre. Közben főztem, vasaltam. Eszek én is és punnyadok míg ilyen csend van.
20150601134430

Sziasztok!

Meggint nincs időm csak képeket hoztam. Sok lesz bocsi!
Vannak köztük amit telcsvel csináltam még régebben, de csak mont tudtam feltenni a gépre.
Ja Levi tegnap megkapta a 2 oltását. Volt pici hőemelkedés, de nem vészes. Csak ma elég nyügi és sokat alszik, bár éjszaka megint sűrűn ébren volt :evil: .

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi mégegyszer!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na ráadásul valamelyiket dupláztam is!!! Egy ideig igérem nem teszek képt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Oli pelusban vásárlós képe a legjobb!!!!

Gyönyörűek a fiaid!!! Kép
20150601134430

az en kis felfedezom( almakostolasnal sokkal izgisebb az eloke megismerese)
Kép ez valyon mi lehet?

Kép jee, ide pont jo!

Kép de lehet ide valo?
Vendég

Bocsi, kicsit leragadtam a fiamnál. Közben megebédeltünk mind a ketten.

Sajna fejni nem tudtam semmivel. Se kézzel, se kézivel, se géppel.

Andi, csúcs ez a kép! Meg a csajod is rajta! :lol:

KépKép
hene

Anyjuk, ilyen előkét kaptunk a barátnőméktől!
Könnyű tisztán tartani, csak az a baj vele, hogy annyira jópofa színes, Gergő mindig nézegeti, és le akarja tépni a nyakából. A hagyományos textilt azt nem! :shock:

KépKép
hene

Tita: szuperek a kepek! Olyan szep kisfiu mindketto gyermeked! Olyan igazi boldog kiskrapekok!( es parodat se hagyjuk ki a sorbol-jokepu :oops: )
Vendég

hene; en is igy vagyok, mindent megtettem es megsincs tejcsi.Ok nekem egy pizi minimum van de szaporitani nem tudtam sot szinten tartani sem. de ez van, majd a kovetkezo babynel hatha!
Vendég

Tami!
Azok a szemek! Nagyon szépséges a csajod!
20150601134430

az eloket mi most probaltuk ki eloszor, multkor le volt arazva az ikeban gondoltam jobb mint allandoan mosni, meg tiszta foltos elokekben enni( persze az is van, az az ikeas 7 db, feher, persze maszatolni az is megteszi nem kell pl Zara- ezen elegge fennakadtam zara partedli :shock: :roll: - )
hat kiderul ha mar komolyan kene venni az evest akkor is ez lesz e....egyenlore nem gond, levettem rola kezebe adtam, es ennyi volt a kostolas mara:)
de kicseleztem felhigitottam teaval a papit es cumibol megitta a felet. a gonosz mami :o
Vendég

Nálunk megy a nyüglődés felsőfokon!
Le sem tudom rakni, vagy ha pár percig elvan, akkor is csak ha lát engem. :cry:
Nagyon remélem, hogy csak azért ilyen, mert fáj a torka! És ha meggyógyul akkor azért jobb lesz a helyzet!

Kép
Kép
patr

koszi Viki!
en pl ezen allandoan el tudo mamgam bogni, ha melyen a szemembe nez:)
amugy tuti a postas( az a gond hogy Trescon- ott fogant- no volt a postas :oops: )
Vendég

en asszemmara vegeztem a teendoimmel, mosogep megy porszivoztam portoroltem, hajat mostam, ebed kesz, ja igen meg egy kalacsot akarok begyurni mert van egy fel elelsztom.
de azt majd ha Anna elalszik ( arra a 20percre)
Vendég

Eleinte mi is cumis üvegből ettünk mindent. Szép lassan, szó szerint hónapok alatt tanultunk meg kanállal enni! Mostmár eszik kanállal, csak nem akar megmaradni a pihenőszékében. Az etetőszéket még nem tudjuk használni. Ma pl fekve ette meg a főzeléket! :?

KépKép
hene

Tami!
Irigy mirigy a kalácsért!!!!
20150601134430

Tita! Anyjukkal egyet értek! Az első gondolatom az volt, hogy de jó pasi a férjed, de nem akartam leírni, de ha már Anyjuk is írta... :lol: :lol: :lol:
Egyébként tényleg nagyon szépek a gyerkőcök! Húúú, lehet válogatni! :lol: :lol:

Hene! Mi a rezgőszékből esszük a kanalas kajcsikat. Nekünk nagyon bevált!

sz.andi

Nálunk az a baj, hogy ha a vízszintesnél jobban meg van emelve bármi, ide tartozik a babakocsi is, akkor fel akar ülni. De még nem tud. Viszont a babakocsiban sem lehet vízszintesen betenni, mert ordít. Azt hiszi, hogy ő már nagyfiú, és tud ülni.
Mindíg csak feszeng a lelkem. Ezért nem tudun nagyokat sétálni sem. Ki akar mászni, meg akar fordulni. Aludni meg csak hason tud. Ritka ha elalszik háton.

KépKép
hene

Tita, halkan de én is csatlakozom az előttem szólókhoz apa ügyben! :wink:

KépKép
hene

Míg alszik a pasim, ma már 5x, addig összekészülődök, mert ki kell mozdulni egy kicsit a levegőre. Ha ordítás lesz, ha nem! További jó csevejt!

KépKép
hene

Csajok! Annyit dícséritek a férjem, hogy még a végén beleszeretek! :wink: :lol:
Hát igen csak nekem kéne hozzá szépülnőm és talán megoldódnánkak a gondjaink! :shock: :? :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?