A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia: én voltam:) kérdezz:)
bluebox

De lehet, hogy nem értettem a kérdést. Azt kérdezed, ha beteg volta a gyerek én elmentem-e táppénzre? Vagy aki valamilyen betegségben szenved, és ez miatt marad otthon tovább a szülő?
bluebox

Én nagyon fáradt vagyok ma, nézzétek el nekem :cry: Hajnali 2 óta fenntvagyok :cry: És vártam a gyerekem apját, de hiába, nem jött :cry: Ha ezt előre tudom, tuti már lefeküdtem volna aludni :?
bluebox

Nekem is van SOS kérdésem!!

Ti már hagyjátok, hogy üljön? Merci állandóan fel akar ülni a babakocsiban is (csak ott, na meg a hordozóban). Én meg nyomkodom vissza, nehogy a hátának baja legyen. Vagy már nem kell mindig feküdnie?? Én féltem!!!!
Ma ezt műveli

Kép
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:27-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:27-kor.
pironya

3 ÓRÁT BÖMBÖLT EGYHUZAMBAN, AKÁRMIT CSINÁLTAM VELE! NEM EVETT, NEM IVOTT, CUMI NEM KELLETT NEKI, ÉS SEHOL NEM VOLT JÓ NEKI!!! :twisted: :twisted: :twisted: A végén már beraktam a hintába, énekeltem neki, és ott elaludt. Fel kellett volna venni, mert nagy szám bőgve énekelni... A hintából meg alig lehet kivenni ébren is, nemhogy kómásan... Remélem most lesz másfél óra nyugtom, addigra apa is hazaér.

Plüss: én adok neki. Azzal jókat tud birkózni. Bár hosszabb a szőre, de nem hullajtja. Talán vizipók. a feje az, a teste meg teknős.

Melóhely: átküldtek egy csomó önéletrajzot, hogy nézzem meg, és mondjak véleményt. Visszaírtam mindegyikre, kértem, hogy bár egyik sem tűnik jónak CV alapján, azért ha behívják interjúra, szóljanak. Ha Marci napirendje engedi, bemennék rá. Amikor a GYED-et intéztem, rákérdeztem, hogy azóta sem kapott semmi használható CV-t? Erre rávágja, hogy ja már lezajlottak az interjúk, és bár nagyon lehúztam a srácot, de már fel is vették, nemsokára kezd...

Kajajegy: nálunk van, év végén, egy összegben egész évre visszamenőleg. aki év közben elmegy, az megszívja. Annyi a mázli, hogy én úgy tudom, hogy aki szült, az időarányosan megkapja arra az időszakra, amíg állományban volt. Nekem az júni 1. Kíváncsi vagyok...

Játék: milyen értékben nézelődjek? Pont habtapit keresek, tudok nézni mást is. A keljfeljancsi valóban jó, Marci sokat játszik vele. De nézek mást is

Szét vagyok esve, nem tudom, miket olvastam. Visszanézek, aztán írok, ha van olyan, amire még kell

Brigi

Kép

Kép
hékás

Piri, inkább hozzál belőle. Azt mondtad, bárhova mennél, hát akkor Zugló nincs messze :wink:

Szilvi, Marci csücsül, amikor csak lehet. Pirinek igaza van, ha akar ülni, engedd neki. Különben csak nyűgös lesz

Brigi

Kép

Kép
hékás

az..................
bszilvi25

Márti köszönöm már nem aktuális. kitaláltam/tunk valamit de nem lesz jó úgy ahogy gondoltuk. ha végére jártunk a dolgoknak, mindenről beszámolok. :)

ülés: én hagyom Milánnak, ugyanis ha nem, akkor iszonyatos ramazurit csap. :lol:

mia_snow

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowa legszarabbul az esett amikor tavaly jutalomosztás előtt 1 héttel mentem el táppénzre. így buktam a jutalmat. jó nem? :roll:

Húúú, de mázlim van a melóhelyemmel. Én 1 hónappal azután, hogy eljöttem táppénzre, még kaptam fizuemelést is, mert hogy nem mindegy, mi a TGYÁS alapja :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote]m írta:ilyen értékben nézelődjek?

szerintem félreértjük egymást,vagy rosszul fogalmaztam!
Nézelődni már én is nézelődtem,elképzelésem is van....Én konkrétan a tapasztalatokra lennék kíváncsi,vagy sajátra vagy a környezetetekben!
Merthogy az árút el kell adni...a leírásában szerepel,hogy ilyen jó,olyan jó...közben meg nem ér semmit!Viszont ha tapasztalatotok van,arra lennék kiváncsi!
Kapíse? :?: :wink: 8) :lol:
Vendég

Szilvi, Bonit én is hagyom ülni, ha ő húzza fel magát, meg babakocsiban, ha ébren van nem tudom fektetve vinni, ha álmos, akkor meg örül is neki ha lefektetem. Vannak bizonyos helyzetek, pl kézben, hogy nem is lehet ledönteni :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jaaaaaaaaaaaaaa, igen :) akkor ami nekünk bejött a keljfeljancsin kívül: bébi tornáztató asztalka, ami zenél meg villog meg állatok lógnak róla. Ezt imádja, és tényleg sokat tornázik vele :)

Tesóméknak meg ezek a tanuló állatkák jöttek be, amin van gomb, meg cippzár, meg tépőzár meg minden ilyesmi. Mondjuk ahhoz talán még picik, az inkább húsvétra lesz aktuális

Brigi

Kép

Kép
hékás

Halihóóóóóóóóóóóó :P Kész vagyok :P
Hasonlít az aranygaluskához?

Kép
bluebox

Piri: látom, Te is rákaptál a sütögetésre :P

Játékok: ciki, nem ciki, totál hülye vagyok hozzá :cry: :cry: 15 évvel ezelőtt, annyira egyszerű játékok voltak, hogy szinte amit megörököltünk a nővérem kisfiától szinte csak azokkal játszott :wink: Na jó, mindig ujítottunk be kisautókat, homokozószettet, különböző állatfigurákat.... de már nem emlékszem, hogy mi volt a favorit.
De egyre nagyon emlékszem :P A kedvenc szórakozása az én Tamásomnak az volt, hogy egy hatalmas doboznyi játékot, összekötött egy baromi hoszú kábelra, így ha játszani akart, egy rántással elővette az összes játékát, és ugyanilyen gyorsan el is pakolta :P (tudom, nem normális dolog, de istenem, nemhiába az én fiam :P )
Szóval Csiri, én nem tudok segíteni :cry: De nagyon szívesen olvasgatom az ötleteket :wink:
bluebox

Ültetés: már két hónapja kőkeményen dolgozik, hogy önállóan sikerűljön végre, nem tudok ellene tenni szinte semmit :?
bluebox

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:28-kor.
pironya

Piri: és nincs kép????
bluebox

És akkor rakok fel ma is kettő képet :wink:

Kép

Kép
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:28-kor.
pironya

JÓK a képek!!!!!!!

Márti: készül a kaja. Majd lefotózom :wink:
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:29-kor.
pironya

Ezek a kaják.... Na összeszedem magam, és holnap felrakom a honlapra, amiket írtatok :D

Jók a fotók nagyon. Én csak vasárnap-hétfőn szoktam képeket átrakni, mert akkor töltöm át őket a kameráról...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Viszont megnéztem, és vannak újak az áttöltöttek között :D

Csibész...

Kép

Hintázni szeretek, csak itt nem látni...
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok

Én is akartam csinálni egy kis sütit, Ancsika túrós őzgerincét.
Háát kicsit löttyös lett.
vagy majd a hűtőben megkeményedik?????
Vagy valamit elrontottam

Túrós őzgerinc - Ancsika

1/4 kg túrót jól összeturmixolunk, 1 dl tejben hozzáadunk 3 cs. vanilliás c., 10 dkg ráma, 10 dkg cukor, 1 dl tej.

A túrót 1 dl tejjel turmixoljuk össze? Utánna még adunk hozzá 1 dl tejet????????,
Hogyis van ez?????,
Segííííítség?????,

Kép
Kép
schopin

Schopin, szerintem összesen kell 1 dl. Bár erre majd Ancsika ad pontos választ, de nekem soknak tűnik a 1/4 kg túróhoz a 2 dl tej...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szerintem is ott rontottam el. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
schopin

Nem baj legfeljebb kanalazzuk. :lol:

Kép
Kép
schopin

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:29-kor.
pironya

Mindenki a babája tündéri.

Kép
Kép
schopin

Szoktam azért jövögetni Kép
Kép

Kép
Kép
schopin

:lol: [color=red]Szőke kékszemű hercegem[/color] Kép

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Piri: köszi, nagyon jól néz ki :P

Schopin: ez a pasi :P :P :P gyönyörű szeme van, gyere sűrűbben :P

Szilvi: várom a fotókat :P

Hékás:nagyon jók a képek, jó a hinta (irígykedem) és persze Marci egy tünemény :P
bluebox

Márti, ne irigykedj. Ha eljöttök, használhatja Kristóf is, megígérem :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Márti:
Kép
bszilvi25

A hintát én is megcsodáltam, bocsi, hogy nem írtam.... :oops: Nagyon jó! és a vejem..... :D
bszilvi25

Már reggel óta akartam írni: KATA HOL VAGY????????????????
bluebox

Szilvi: nagyon jól néz ki a kaja. Majd referálj, hogy milyen lett :P
bluebox

KRISZTA ÉS TE MERRE VAGY??????????? Remélem, nem harag miatt nem jöttél :? Ugye nincs semmi baj????
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:30-kor.
pironya

Kata nagyon rég volt már! :roll: :roll: :roll:
Kriszta mostanában elég későn jön! Még ma befuthat..

Márti: Fini volt, de szerintem én már az illatoktól úgy jól laktam, hogy egy húst alig bírtam megenni..... :cry:
(ami, ha magamra nézek, talán nem is baj)
bszilvi25

Szilvi:ezzel én is így voltam :? :? :?
bluebox

jó reggelt.
zabálnivalóak a babák és a kaják is. én semmitnem sütöttem végül tagnap... na de ma estére meg van rendelve a túrófánk vacsira, azt saaajnos meg kell csinálnom. :D

8korindulunk oltásra, utána uszi ha Milán olyan ügyi lesz mint múltkor, és most sem sír.

ja és képzeljétek, úgy néz ki beválik az elméletem... tudjátok írtam hogy Milán korábban 8ig aludt, és most egy ideje egyre korábban kel, 3 napja már 6kor kukorékolt. gondoltam tuti az éhség miatt, mert 10perc alatt bekajál, és megy a szunya tovább. 2 napja most rakok a főzelékébe csirkemellet. tegnap 7ig aludt, és most sem kelt még fel. a következő lépés a csülök lesz. :lol:

mia_snow

Jó reggelt!

Milyen oltásra mentek? Milán biztos ügyi lesz, hisz már nagy fiú!!!!
bszilvi25

FIGYELITEK HOGY JÓL JÁR AZ ÓRA????????????????
bszilvi25

Jó reggelt!
Nekünk is kéne valami elmélet, mert ma fél 6-kor keltünk.
Már álmában is megetetem a kis csibészemet, tegnap is 11-kor evett, aztán 5-kor kelt, asszem éhes volt, mert rendesen evett. Aztán még visszaaludt, de fel is ébredt nemsoká.
Adjak neki husit? De még csak 2 hete eszik szilárdat :shock:
Ja, az esti fekvés is már csúsztatva van fél 9-re. Na majd kialakul.
Márti, Kristóf nagyon csini :) Az aranygaluska tuti, már a látványától híztam fél kilót :)
Piri, nagyon macsók a fiúk! Csongi hasonlít Apára :)
Schopin, édes a Szőke Herceged!
Brigi, Marci nagyon csibészképű Édes Kisfickó!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Mi is ma megyünk oltásra (2. pneumo)

Tegnap este 19:30-kor megvacsorázott Kristóf, és büfi közben elaludt. Én annyira boldog voltam...... aztán persze nem hogy végre aludtam volna, megnéztem a két sorozatot, persze Kristóf felkelt...... :? Persze hogy megint éhes volt, hát elkezdtem etetni, igen, de tegnap ugye egésznap nem volt kaka, ezért etetés közben elkezdte a drágám, annyira belemelegedett, hogy a kaját is félrerakta és csak nyomta, nyomta..... gondoltam segítek :wink: Hajtogattam a lábát és persze szurkoltam. No, az eredmény meglett :P Gondoltam, akkor hátha megeszi a megmaradt kajcsit is :wink: Ahogy felültettem, persze jó nagyot bukott, szóval át kellett öltöztetnem.... :? Aztán befejezte a 2. vacsiját, hatalmas 2 nagyot büfizett, majd éjfélig szórakoztatott minket :? Ma reggel 6:30-ig húzta a lóbőrt :wink:
bluebox

Akkor én tényleg össze teszem a két kezem, hogy Merci ilyen jól alszik.....
bszilvi25

Jó reggelt!
Igen, Szilvi, tényleg tedd össze a kezed. Nálunk Marci evett éjfélkor, fél 5-kor, de még nem reggelizett... Én hulla fáradt vagyok, mert persze betegen is nekem kel felkelni a gyerekhez, pedig komolyan egész nap legszívesebben csak feküdnék :twisted:
Nekünk is ma van a pneumo 2. oltás. Remélem most nem viseli meg annyira, mint a múltkor, mert ha ma is 3 órás hiszti lesz, mint tegnap, beviszem a gyereket apa melóhelyére, hogy akkro szenvedjen ő vele

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?