Gabi! NAgyon nagy gratula ahhoz a plusz csíkocskához!

Vigyázz a kis pöttömkére a pocakban és persze magadra is. És tényleg gyere beszámolózni hozzánk, olyan jó lesz nosztalgiázni! Meg aztán lehet, hogy hamarabb meghozod a kedvünket a kistesóhoz is
Sushy! Nagyon falat a kislányod! Édes a sérója! Az első képen olyan, mintha egy rajzfilmben rajzolt gyönyörű kislány lenne! Persze az is. csak nem rajzfilmbeli
Dorca is nagyon aranyos, jobbulást a kicsi szemének!
Pöttöm! Ne aggódj! Biztos nincs Nononak semmi baja! A fejtartással kapcsolatban mi is úgy vagyunk, mint Apróék: Réka utűl hason lenni, amior hasra fordítom, szépen tartja a fejecskéjét, de szerintem 4 percig tuti nem bírja. Mérni még sose mértem, de hamarabb nyűglődni kezd az biztos, én meg nem kínzom tovább. Ja, és oltás után 24-48 óra között nálunk elképesztően nyűgos volt Réka. Csüt. délben kapta az oltást, és szombat délben úgy üvöltött, mint akit gyilkolásznak. ÉS vigasztalhatatlan volt szegénykém... :Úgyhogy ne aggódj, el fog múlni, csak vhogy ki kell bírni addig.
Fogacska: RÉkának is vannak fehér pöttyök a szájacskájában, de dokinénit kérdeztem, hogy nem jönnek-e ott kifelé. DE mondta, hogy nem

. Pirosnak nem piros egyáltalán. Nyáladzás az megy ezerrel nála is, meg fújja a buborékokat. Mondjuk neki a két fehér pötty viszonylag szélen van kétoldalt, és úgy tudom, a két alsó középső fogacska bújik először...
Winona! NÁlunk bepattintható az autósülés a kocsiban egy fogadórészbe, és a babakocsira is. Ez így nagyon kényelmes megoldás. De amíg kicsi volt RÉka (ja, mert most már olyan nagy

), nem szerettem, ha sokat ül a hordozóban, így amikor kicsit ébren volt, én is átpakolgattam egyikből másikba. A ringatózástól utána itt is ott is elaludt...
Autóba bekötés: nálunk a Nissanban, sajna még nem kikapcsolható a légzsák, és hátrafelé alig érem el. De most itt a városban a kis FIattal közlekedek, és ott előre be lehet kötni. TÖk ari, szokott nézni, ahogy vezetek. Nagyobb útra mondjuk a nissannal megyünk. Volt, hogy kettesben mentünk BP-re, de szerencsére végigaludta az utat. AMikor városban nyűglődött és hátul volt, hát elég hülyén hangzik, de amikor kiesett a szájából a cumi, nagy nehezen kitapogattam, hogy hol a szája, hol a cumi ( acumilánc azért ilyenkor nagy előny), és úgy dugtam bele. Persze ez csak akkor megy, ha piros lámpánál állok...
Na nem tudom, mi maradt még ki, mindjárt visszaolvasok, és jön a következő kör