Sziasztok. Beszéltem Tancsuval,mert már azt se tudtam mennyire kell mozognia a babának.De úgy néz ki,hogy mozgolódik. Beszéltem az ismerősömmel is,úgy hogy holnap fél2 körül bemegyek a dokihoz
Már nem annyira van barnás bigyó,de azért ideges vagyok.
Hiába dolgozok egészségügye én nagyon meg tudok ijedni ha valami bajom van,vagy ha a gyereknek.
Ez természetes, hogy megijedsz. Mindenki megijedne,hiszen nem természetesdolog,hogy egy kismama vérzik. Ott valami oka van. Csak ki kell deríteniés kezelni. Biztos rendbe hoznak, ne izgulj.
Engem egyre inkább kínoznak a hőhullámok. Már egészen kifárasztanak. Éjjel nem tudok rendesen aludni,mert hol izzadok,kitakaródzom, elszundítok, aztán felébredek arra, hogy fázom. Betakaródzom, akkor megint izzadok.
Csak gorsan jövök, mert dög vagyok. Megjött, fáj mindenem, de legalább pontos volt az én általam számolt pé-hez
Újra clostit kaptam, ami ugye azért rendbe tette a ciklusomat! Most amúgy nagyon normális volt, kezet fogtunk, mondtam, hogy az A.-nak csak januárban lesz vizsgálat, kérdeztem elmenjen e máshová, de azt mondta, az orvosai biztosan tudják mit miért csinálnak, addig szedjem én a clostit és próbálkozzunk.
Nem mindenkinek van középidőben a pé. Ezért is jó, ha az ember lánya hőmérőzik, mégjobb,ha van LH tesztje, csak én nem vettem,mert nálunk darabja 800,- Ft. Olcsóbban nem találtam.
Ovulációs teszt. Olyan,mint a terhes teszt,erre is rá kell pisilni, vagy belemártani. Ha érett a peteés a tüsző is megrepedt,akkor pozitív, vagyis két csíkos lesz.