Ajjaj, oldalváltás volt közben...remélem nem marad ki senki...
Gabi, elképesztő, mekkora lett Lacikád!!
Gratulálok hozzá!!Simán szülted?Képzelem, mekkora lett volna, ha végig bent marad...

így megbocsájtom, hogy Te is beelőztél.
Katinka, hát itthagytál...

remélem azóta megvan a kislányod és lehetőleg műtét nélkül!!!Sokat gondoltam Rád!!!Remélem írsz sms-t!!!
Vera, ne haragudj, nem emlékszem, hogy írtad-e, de van valami speckó oka annak, hogy ha nyílik a belső méhszájad, már jövő héten megindítják a szülést?Esetleg a lepény miatt?
Akíra és Dalma, szerintem tök jó dátum a november 6.!!Nekem is tetszik!!Nagyon szorítok Nektek!!
Akíra, ne izgulj, nem lesz semmi baj Kírával, hamar meggyógyul majd, mire hazamentek, már kutya baja sem lesz!Megértem a takarítós-főzős-bevásárlós-Kíra-hiányolós fílingedet, de lesz ez még sokkal jobb!

Remélem sikerül a kh-ból netezned!
Dalma, érted is nagyon izgulok csütörtök reggel, remélem, hamar jelentkezel majd!!!
Sclara, így látatlanból szerintem ma még azért nem szülsz...csak készülget a méhed. Aztán persze ki tudja...Reméljük Picilányod megvárja még a holnapi színházat!
Nati, jól hangzik ez a fahéjas kalács!!Ügyes vagy! Azt tudod, hogy a fahéjnak jó kis szülésindító hatása is van?

(meg a szegfűszegnek, meg a gyömbérnek is...)
Hangolka, de jó Nektek, hogy már otthon lehettek!!Nagyon várom már a szüléstörit s a képeket!!
Anikó, néhol kiakasztó volt még olvasni is a szülési élményeidet, nemhogy átélni...de minden jó, ha a vége jó!