Sziasztok,
Hazaértünk ám, csak mire visszaolvastam lement a nap…
Gabi, rettentően sajnálom
Tünde, ezek a kórházi állapotok

Én nagymamámhoz jártam be sokat, de alig vártam hogy hazaérjek és zuhanyozzak utána… Borzalmas.
Bene viszont tényleg nagyon ügyes volt

A földönalvás-tiltást meg nem is értem… Higiéniát meg hagyjuk… Sote II gyermekágyon 3 nap alatt egyszer tévedt be a takarító a szobába, akkor se tartott tovább 5 percnél az egész takarítás. Az ágy alá pl be se nyúlt a felmosóval. Igaz, hogy hétvégén voltam bent, na de akkor is…
Veronikusz, füldugó jó ötlet

A brüsszeli ismerősök is készültek, füldugóval aludtak míg ott voltunk
Csak nem építkezni készültök??? Mi 2 éve építkeztünk 4 (!) hónap alatt. Igaz, ez nagypaneles készház, de a külső fal egy speciális szerkezet, van benne tégla is. Mindegy, hosszú lenne, ha érdekel priviben leírom.
Fotók nagyon jók!!!
Bori, Bogi nagyon ügyi

Anna is folyton ücsörögne, de ő magától még nem ül fel. Igaz, még át se fordul a lustaság. Dokinéni már ijesztget, hogy elküldi neurológiára, hogy minden rendben van-e. Pedig szerintem csak lusti. Az oldalára fordul, onnan is lát mindent, minek erőlködjön…
Aprooka, Anna is külön szobában alszik, de én is csak légzésfigyelővel merem így altatni. Amilyen süket vagyok, anélkül meg se hallanám ha sír…
Valentina, Viktornak nagyon csibész arca van

De a porszívózás se rossz
Vica, Annánál is volt zöld, nyálkás és véres kaki. Nem derült ki mi okozza (székletminta ugyanúgy negatív volt), elmúlt. Doktornéni szerint valami baci, azt mondta adjak neki Normaflore-t, azzal ártani biztos nem ártunk, ha meg tényleg van valami, akkor rendberakja. Más kérdés, hogy Anna nem itta meg…
Tejallergia rosszul hangzik. Az ekcéma meg pláne…

Remélem tényleg kinövi.
Eni, szépek vagytok!

Janka veséje pedig rendbejön. Ha netán úgy döntesz hogy SOTE, akkor a II-n tudok egy jó dokit

De minden rendben lesz és Vidadokinál fogsz szülni, ebben biztos vagyok.
Memme, Melinda zuhanysztorija nem semmi
Cukipofa, gratula a vizsgához!!! A hétvége meg szuper lesz, legalább ki tudsz kapcsolni
No ennyit bírtam jegyzetelni...
Brüsszeli út nagyon jó volt, bár a város nem tetszett... Csupa öltönyös ember rohant mindenfelé. Na jó, ez az uniós negyed volt, mert az ismerős, akinél megszálltunk EU-s alkalmazott és érthető okokból ott bérel lakást. De igazán a belváros sem tetszett, a Manekenpis pedig elég nagy csalódás volt

Viszont elmentünk Antwerpenbe és hazafelé Luxemburgba, ami gyönyörű

Igaz, Luxemburgból sokat nem láttunk, mert esett az eső és térképünk se volt (és persze mivel nov 1-je volt zárva volt a tourist office, így szerezni se tudtunk), úgyhogy oda még visszamegyünk egyszer
Majd teszek képeket is, csak le kell még szednem a gépről...
Na jó hosszú lettem. Le is lövöm magam. Jóéjt!