A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tami!
Nekem sincs fagyiba, de nem is stresszelem magama emiatt. Megkapja eredeti csomagolásban! ;)
20150601134430

Muffin; igen ezt ne is tudom, de a pottyok jelzik majd ha allerggias? vagy ennel durvabb dologra szmitsak ha valami neki nem jo?
Vendég

Sziasztok!

most csak Krisztinek, aztán jövök még....

Nekünk először Humana ha volt, baromi keserű, bokákolt tőle...
a BEBA HA START Aktívolt esszük most, ez sokkal édesebb. Mára már előnyben részesíti a cicivel szemben... :cry:
Vendég

Viki :P
Köszi Lilu nevében is. De már mondani se merem neki, mert rögtön ideges lesz, hogy ne dícsérgessem őt, mert én tutira csak nyugtatni akarom, és ő úgyis tudja, hogy nem szép, hanem ronda. Azért mert barna a szeme, és nem kék, mint Apának :shock: (Mondjuk én is apa szemébe szerettem bele először...) Na, mindegy... Nagyon-nagyon szeretem, és ezt éreztetem vele, és szoktam mondani neki:"Gondolj, amit akarsz, szerintem te vagy a legszebb csaj a Földön, és kész!"

Kriszta :P
Ügyi vagy te, ne ijedj meg! Fejjél, meg ciciztesd gyakrabban! Nálunk is előfordul a tejcsi gond néha, és akkor mindig ezekhez a módszerekhez nyúlok. Tápi még szerencsére sosoem kellett, a lefejtet meg majd a főzikbe rakom. Egyelőre, mikor kevés volt a tej, még akkor se kellett ehhez nyúlnom. Úgy vagyok vele, hogy éhen azért nem hal, csak nem tudott annyit enni, amitől teljesen jól lakna. Szeretgetem, szoptatom, szeretgetem, szoptatom, így észre sem veszi, hogy nincs annyi tej. Aztán meg egyszer csak lesz :D

Anyjuk :P
Csabinak is van az orra mellett ilyen hajszálértágulat vagy mi... Rosaecea-féleség, de nem az... Szexepil :wink:

Véda
Vendég

Kriszta: szerintem a Beba ha keserű és általában a gyerkőcök nem szeretik. A milumill volt eddig mindenkinek a nyerő akinek válogatós a babája! (igaz az enyémnek egyik sem izlik, de mi izlik neki egyáltalán.... :roll: :cry: )

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hoztam nektek képeket.
Voltunk a védőnőnél, azt mondta, nyugodtan szoptassak.

Többieknek is köszönöm a válaszokat.

Még azt is mondta, hogy elkezdhetjük kóstolni a gyümiket.
Hát, mi megpróbáltuk... :lol:
almával...

ezt csinálta:
Kép Kép Kép
sebaj, holnap is megpróbáljuk.. :lol:
Vendég

Szly :P
4 hós adataink: 7000 gramm, és 68 :!: cm

Kép: Kép

Véda
Vendég

Örömmel jelentem h megszületett a barátnőm kislánya tegnap este 21:50-kor. Lorinának hívják, 3400gramm és 54 centi. Szegény anyukája egy az egyben úgy járt a szüléssel mint én. :roll: Ha lesz róla fotóm majd megmutizom.

Kriszta - a Milupa a legjobb ízű.

Véda - Vikinek! :lol:
Az biztos h húzós lenne egy kistesó, de ami nem öl meg az csak erősebbé tesz... majd ezt mondogatom. Különben meg mondom, nem vagyunk nagyon rajta a projecten, csak nincs akadálya... :wink:

Tami - nekem is 2. napja van migrénem. Algopyrin-t vettem be úgy 10 perce mert már alig látok úgy fáj. Azt biztos lehet mert a kórházban is azt adták szülés után fájdalmat csillapítani, napi 3-at.

Megyek is odafekszem Nóri mellé, hátha egy kis alvás segít.
Vendég

Ezt Vikinek:
Kép

Kép

Véda
Vendég

Wera :P
Szerintem piszkosul hamar babás leszel :wink: (Ha majd már ritkábban szoptatsz!)

Tényleg, kiknek nem jött még meg?
Nekem nem, és ennek nagyon örülök!!! Egyel kevesebb gond :D Jó lenne kihúzni legalább 6 hós korig! (Liluval 8 hóig húztam, tök jó volt!!!)

Véda
Vendég

Marcsi: Emma tisztára úgy néz ki mint te! Nagyon hasonlít rád!!!

Wera: szerintem is igazad van csak engem sajna lassan megöl és egyáltalán nem erősít. De ez az én gyengeségem. Már lassan a zártosztályon kötök ki. A Tamás is mondta múltkor, hogy ott lenne a helyem. Én szívesen mennék is de nincs pénzem egy normális pszichiáterre, az sztk-sokból meg már elegem van.
Basszus csak kiírtam magamból, pedig nem akartam ezt leírni. :oops: :oops: :oops: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja, és nekünk már tuti nem lesz kistesó, mert kimerítettük a lombikból az 5 OEP-es lehetőségünket... De nem bánkódom :D Így vagyok boldog a 2 Kinccsel :D :D :D

Véda
Vendég

Véda!
Édek kicsi manók!

Lilu is lombik manó?
20150601134430

Nekem eddig egyszer jött meg és azóta sem. Már kéne dokihoz menne, mert ez nem normális. Ha terhes vagyok akkor az nagyon gáz. Bár semmi jelét nem érzem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Én már lassan kitépem a hajam! A gyerekem egy percet sincs el egyedül és ráadásul nem tudunk babakocsizni sem mert amint belerakom ordít! Már lassan ott tartok, hogy kiszaladok a világból!

Szerintetek mi lehet a baja?
Vendég

Titi! Tényleg ezt mondta Tamás! Hát már bocsi, de aki ilyeneket mond a másiknak az lehet nem is szereti igazán. Őt nem izgatja, hoyg Levi nem eszik? Egyáltalán komolyan gondolta, vagy csak mérgében kiszaladt a száján?!

Kép
szly27

Tita: miert rogton pszichiater? pszichologussal nem probalkozol?
de lehet egyszeruen egy hosszu hetvege is jot tenne. HA apaval kettesben nem megy, hat egyedul! Egy wellness, masszazs, teazas, vasarlas....
Ha egyszer Levi nem csak nalad nem eszik, akkor mindegy ki nem tudja megetetni. Egy lurko apanak, masik nagyinak, es te meg lazulj!!!!!!!!!!!!!!
Ha magadba tudsz fordulnikicsit es feltoltodni, lehet rajossz nem kell beleroppani a nehezsegekbe!
vagyegyszruen gyere at hozzank, en felrazlak!

Vagy tudod mit inditunk itt egy "razzuk fel Titat" akciot!
( a rossz onertekeles kezelheto ( en is abban szenvedek) a nem evesrol eltereljuk a figyelmed, parod hulyesegeit meg kitoroljuk a fejedbol! NA benne vagy a projektban?
Vendég

Véda4 Nagyon szépek a gyerkőcök!

Kép
szly27

Veda: akko ne parazzak a folt miatt? koszike!
Es a lanyod tenyleg szepseg! De ezt ha most ez a gondolat foglalkoztatja hogy csunya ugyse fogja lehinni, senkinek se!9 nem csufoljak ot?) ! Ugyanis engemmindgi csufoltak az osztalyban, sot tobbszor hallottam mekkora a fenekem( na most mar tenyleg az is lett) es ezert a mai napig rondanak latom magam es ha ferjem mondja szep vagypk, nem hiszemel, sot ki is tudok akadni, hogy csak kedvessegbol mondja.
Lehet ennyi idosen ez mar ciki, de nem hiszem valaha meg fog valtozni, sot az oregesessel, a fittseg es sovanysag elvesztesevel meg nehezebb lesz.
De kitartas! Te meg most javithatsz a dolgon, nehogy ugy noljon fel, mint en! Parom mondta is, az elso lesz amit A lanyunknak megtanitunk( akar hogy is nez majd ki) hogy o pont ugy szep amilyen, .....
Jol teszed ha dicsered! Mas "modszer" nagyon nincs!
Vendég

Marcsi! Jázmin is így kezdte, és hozzá még öklendezett is! De kellett kb egy hét, és most már egész ügyesen szik. Igaz a száját még tudatosan nem nyitja a gyüminek, de ha belerakom, szépen elszopogatja!

Kép
szly27

Marcsi: elso almazas nalunk is hasonlo volt:) de most mar az izevel nincs gond, csak a kanallal, de majd alakultok ti is!
Olyan gyonyorue Emmacska!
Vendég

Jajj annyit beszelunk errol a terhesseg dologrol, hogykezdem minden tunetet eszlelni magamon :oops:
Vendég

Viki :P
Lilu 5. lombikra sikerült. Ebből 4 visszaültetés volt csak, mert 1X elmaradt. De ez az 1 elmaradt nem számított teljes kezelési ciklusnak, így maradt 1 lehetőségünk, és ezt megjátszva lett Csabi :D De nem hittünk benne egyáltalán, csak "tisztességből" mentünk el, de már végigjártuk az örökbefogadást, sőt megkaptuk az alkalmassági határozatunkat is. És én már fejben is úgy gondolkodtam, hogy öribaba, és ilyen fórumokra irogattam, stb... Aztán huppppszzz... És itt volt Csaba királyfink a kis drága :D :D :D

Anyjuk :P
Köszi! Aranyos vagy! Sajnálom, hogy te is szenvedsz önértékelési nehézségek miatt :(
(Nekem van önbizalmam, mert Anyu folyton súlykolta belém, hogy szép vagyok :oops: )

Véda
Vendég

Babu!
Szabinak nincs hőemelkedése? Nem látszik g készülődne a fogacskája? Lehet amiatt sírdogál.

Én felporszívóztam, felmostam. Etettem és peluscsere is volt. MEgyek bevoodoozom a gyereket és visszajövök.
20150601134430

Köszi csajok aranyosak vagytok!
Azért mondta a Tamás, mert egyik este Levi nagyon nyűgös volt és alig bírt elaludni és én meg örjöngtem, mert rohadt fáradt voltam és már aludtam volna. Ő persze nem tud segíteni csak kioktat, hogy ne anyázzak, mert attól biztos nem alszik el a gyerek, de ő sem altatja el hanem hagyja sírni. Csakhogy Levi azért sírt mert túl fáradt volt és nem tudott elaludni. De nem ez volt az első eset, hogy anyáztam és emiatt mondta. amikor még éjjel evett és nehezen fogadta el , vagy nehezen aludt vissza akkor is anyáztam ő meg erre ébredt. De akkor is csak bekiabált nekem amásik szobába, hogy hagyjam már abba...
Sajna nincs pénzünk welness-ezni és sajna már semmi nem tesz boldoggá... A pszicológus nálam már kevés....
Most is itt ülök és bőgök és rettegek levi mikor ébred és megint etetés és megeszi e stb... Ja nem is tudom meséltem e, hogy az elmúlt 2 hétben 3 dkg-ot hízott. Lassan már azt is megérem, hogy elkezd fogyni. Ja és nem elég hogy nem eszik, nem tud már rendesen aludni sem és egyedül sem tud eljátszani talán csak 5 percet.
Úgy utálom, hogy ilyeneket írok. Teljesen be vagyok fordulva....
ne is törödjetek velem, ronto csak a hangulatot...
Egy depis emberre senkinek sincs szüksége, teljesen megértem a Tamást...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Véda!
Sztem nektek akkor a petricsészébe csöpögtettek szépség szérumot is, hogy 2 ilyen szép gyereketek van!

Dundusnál sztem jóság szérum volt, mert nagyon rendes fickó :D
20150601134430

Holnap, ha rossz idő lenne, mehetnénk az IKEA -ba is.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki! Nincs hőemelkedése és a foga sem úgy néz ki mintha jönni akarna!
Szerencsére most elaludt de nem tudom meddig! Fél2-re megyünk oltásra majd akkor mondom a dokinak, hogy vizsgálja meg alaposan!
Néha annyira belelendül, hogy szétmegy a fejem tőle! :oops:
Vendég

Viki: nem cserélünk csak egy napra? :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!
Jöhet!!! Ha ezzel tudlak tehermentesíteni kicsit ;)

Babu!
Még talán lehet a torka. De a doki majd megmondja.
20150601134430

Viki! Jó lenne ha kiderülne mert ez megy már 3 napja és már kezdek kibukni! :cry:
Szerencse, hogy holnaptól itthon lesz Apa 4 napig!
Vendég

Na Titi, majd holnap helyre tesszük az önértékelésedet!!!
Ne szórakozz már, tök jól nézel ki, a gyerekeid is jól néznek ki, egyelőre Levi sem alultáplált! Zsolti most pl. fogyott! Próbáld bevenni a "leszarom" tablettát, mert tényleg be fogsz kattanni.
A férjedről meg annyit, hogy az én első férjem volt ilyen, hogy mindenki azzal jött, hogy milyen jóképű pasas! Na igen, csak a szépséghez nem mindig párosul kedvesség is. Egy jó szava nem volt soha! Még Zsuzsiról sem!
Egy nagyon kedves (és okos) kolleganőm mondta, amikor meséltem neki Szabolcsról, hogy kedves? mondtam igen! az mondta az a lényeg, szép már volt, az nem jött be! (azért nem mintha Szabolcs ronda lenne :lol: :lol: )
Bocs, hogy belepofáztam, de ez már egy ideje ki akart jönni belőlem.

Kép
Kép
patr

Véda, most jön majd a spontán "szerelemgyerek" :)
Én már üzentem Lilllunak, hogy gyönyörű, éljenek a barnaszeműek!

Tita, annyira sajnálom! Tamás soha nem vállalja át Levit? A gyógyszerek semmit sem segítettek? Úgy sajnálom, de holnap majd a sétán feldobunk!

Tamara, holnap megnézem Annán azt a foltot, de bizti hajszálértágulat, Adélnak is van! emiatt ne aggódj!

Akkor zenélőkút, úgy 10,30 körül?

Babu! simán lehet a foga! Ha nagyon durva, próbálj valami homeopathiásat! Hát remélem dokinéninek lesz ötlete...

Wera! Adél sirdogált este és nagyon éber volt, végül orrszívás mellett döntöttünk és utána kb 20 perccel végül bealudt!
Köszi, most küldik a kódot, de ha addig licitálok még, szólok Neked...Örök hála...

Kriszta Beba HA-t szokták szeretni a gyerekek!!!

Én kissé alvajárva létezem, Adél 4.50-kor kelt, totál kipihenve, azóta gyakorlatilag fentvagyunk mind3-an..Este meg csak 10 körül aludt el....:( Illetve én visszaszunnyadtam egy órácskára, apa jófej volt ismét 7-8-ig gyereket szórakoztatott. Persze Adél 2 órája durmol, ő tud délelőtt is...Remélem nátha múlásával kicsit javulni fog a helyzet...

Kép
andkata

Andkata! Én is abban reménykedek, hogy a dokinéninek lesz ötlete!
Vendég

Köszi csajok!
[quote]h írta:olnap majd a sétán feldobunk

Legalább puhára esek!!! :wink: :lol: :lol: :P :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita: ok, jo otlet rossz idoben Ikea!
de ugye nem a budaorsi.
levit meg dobd be hozzank valamelyik nap, Anna mellett ellesz!
Vendég

KAta; koszonom elore is. Es ha nem tul nagy pofatlansag, elhoznad kerlek a tapi?
Es licitalni en is tudok ha Wera epp nem er ra. Szivesen segitek Neked is!

a 10.30 szerintem nekunk is menni fog.

Tita majd az etetest megoldjuk amekibe vagy valami ilyesmi helyen!
Vendég

KÖSZI CSAJOK A VÁLASZOKAT!

ÚGY GONDOLTAM, ÍRATOK KI TÁPOT, DE REMÉLEM, HOGY SOHA SOHA NEM KELL MAJD BELŐLE!

BABU! SAJNA NÁLUNK IS DETTÓ UGYANEZ MEGY. MÁR LASSAN MÁSFÉL HÓNAPJA :cry:

GYÜMI. HA BANÁNNAL KEVEREM AZ ALMÁT, AZT NYELI, MINT KACSA A NOKEDLIT, DE KÜLÖN-KÜLÖN...HÁT AZ MÁR VICCES SZITU. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kike, muffin: ti milyen progival szoktatok csinalni a kisvideokat, mikor zen es osszevagtok kepeket?
koszonom a segitseget!
Vendég

Sziasztok! :D

meggyógyította férjecském a számítógépet, úgyhogy most már jöhetek gyakrabban :lol:
sajnos visszaolvasni mindent képtelenség, próbálkoztam vagy 5 oldallal, tovább nem ment :?
majd visszarázódok
Sajnálom a szopigondosokat :(
nálunk egyelőre hála Istennek nem volt-csak az eső 2-3 hétben-, viszont most épp próbálok szaporítani tejcsit, mert nem tudok szinte semmit fejni.
ha 2 óránként teszem mellre, elvileg több tej fog termelődni??? Általában 3 óránként szopizik
éjjel nem költeném fel, nehogy elrontsam a jóalvós szokását :lol:
Oltás: mi is kértük a pneumo-t és a rotarix-ot, úgyhogy múlt kedden 3 oltást kapott :( be is lázasodott, de nem volt vészes.
Viki!
gratula a fordulásokhoz :lol:
hason mennyit van? van összefüggés e a forgással? csak mert Emci nem szeret hason lennio- persze erőltetem, de nem túl sokat, és esze ágában sincs megfordulni :?
gurítsam én amíg rájön hogy kell? :lol:
Véda!
de jó hogy így összejött Csabi :wink:
sokszor lesz ilyenkor egy következő spontán, úgyhogy hajrá :wink:
mi szeretnénk hamar egy következő bébit, csak nem tudom eldönteni hogy mikortól ne védekezzünk a szopi miatt- nem szeretném ha emiatt menne el a tejcsi :?
Babu!
szerintem attól még lehet a foga, hogy te még nem látod
most ennyi, elfelejtettem mit akartam még írni :oops:
délutánra talán képet is tudok hozni
pusza

Kép
kimma

Én még sosem adtam gyümit Lacusnak. Kellene? Gondoltam megvárom a 4. hót.
20150601134430

Andkata!
neked még akartam írni hogy a novemberi babapatikában vannak receptek tejallergiásoknak-van valami desszert is, nem emlékszem már mi, de ha gondolod bepötyögöm

Kép
kimma

Kimma!
Fejjél este miután leraktad és kelj fe (ha felbírsz éjjel 1szer). Én ezt csinálom, így szaporítom, szerencsére nem kel fel éjjel Dundi.

Laci se komál hason lenni, viszont a forgást nagyon bírja.
20150601134430

http://www.minimano.hu/termekeink/23/24 ... k_151.html
szerintetek ez az etetoszek jo?marmint stabil, kenyelmes, praktikus? ezekben nagyon nem vagyok otthon :oops:
Vendég

Viki: nem lell hogy adj, sot a 6 honapot is meg varhatod ha van eleg tejci! NEm loverseny es! En csakis a tapi miatt kezdem el!
Vendég

Wera!
Gratula a barátnődnek! Elfelejtettem reggel :oops:
20150601134430

Tami!
Nem a verseny miatt írtam. Nekem eszembe se jutott adni. Szly-t követem h 4 hónál kezdem el vele kóstoltatni.

Csak h Levi fiatalabb Lacusnál és már almázik, ez tűnt fel.
20150601134430

sziasztok csajok vagyok egy kicsit nem olvastam vissza igy nem tudom mi történt!!!!!!!!

ANDI KÖSZ A TÁPOT!!!!!!!!!!
de nem megy az se se a humana ha-s vettem sima milunil 1-et ez ugy ahogy voltunk mérezkedni nem áll a sulya 10 dkg-t hizott 2 hét alatt
majd csak lesz valahogy
tegnap egésznap meloztam reggeltöl estig ezért ma nem dolgozom (sok a megoldando feladat )
nagyon élvezem a munkát

azt láttam hogy nagyon teszveszeltek :D :D

emma nagyon édes marcsi

és viki lacus is ari szép kis husis pofija van
csabi és lilu és gyönyörüek együtt

andi a te kishercegnöd is aranyos
anyjuk anna is vagány azokban a rucikban

jaj istenem ki ne hagyjak valakit ki is rakott még fotot
na mindjá vissza olvasok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Viki, szerintem ráértek még vele! :wink: én múltkor kipróbáltam az almát, de nem erőletettem! Bence ilyenkor már szerette a gyümiket, sütőtök volt a kedvenc! Két éve még a dr.-néni is ajánlotta 4hótól, most meg azt mondja hogy majd 6hótól! :shock:

Véda gyönyörüek a gyerköceid! :D

Babu, sajnálom4 Nálunk is egy pár napja hisztisebb akisasszony ! :cry:

Marcsi, Emma csodaszép!

Szly, én már nagyon várom a képeket, remélem kapunk Ancsától!

Titi, tényleg, csinos és aranyos vagy! az a pár kiló, majd lemegy! Láttad nekem is van! :oops: 8)

KIstesó, én aug-ba még szoptattam, kétszer megjött és utána már bebabásodtam! Drukk mindenkinek a kistesóhoz aki szeretne!

Muffin, megnéztem Eliot oldalát, nagyon ügyi vagy!

Anyjuk, te is nagyon csini voltál a találkozon! Olyan rossz mikor az emberbe benne maradnak a gyerekkori rossz emlékek, amivel csúfolják őket!

A.Kata sajnálom a babakocsit, remélem találsz másikat hamar és sikerül majd a licit!

V.Kata, lehet hogy csak elkerülete a figyelemem, de mi a helyzet ma a szopival?

ja és Viki és Babu jók a vonalzóitok! :wink:

Egy kicsit össze vissza írok, mikor mi jut eszembe bocsi csajok!
Pusszantás!
bencuri

Anyjuk a székügyben nem tudok segíteni, nekünk olyan van amit a székre kell rácsatolni és odalehet az asztalhoz is ültetni vele vagy elé lehet tenni egy tálcát is! Én ezt nagyon szeretem! :D
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?