2004.02.06 21:25
2004.02.06 21:30
2004.02.06 22:29
Hugom ki volt rám akadva, mert ez már a harmadik alkalom volt hogy derékig érőről vállig érőre vágta le nekem. Most viszont megint növesztem, mert nagyon hiányzik 
Nézelődött, aludt egy fél órácskát, aztán csendben szemlélődött tovább, esetleg rávigyorgott arra aki épp megállított minket
Csibibaba pedig az egész utat a kétkerekű biciklijén tette meg, csupa öröm volt látni mennyire élvezte hogy egyedül és gyorsan halad. Na este nem is volt gond az elalvással, elfáradt rendesen 
2004.02.06 22:44
2004.02.06 23:15
2004.02.07 00:18

De nem azé mondtam ám!
Nekem vannak olyan kis pelenkáim, ami egy normál pelus negyede, és azzal szoktuk borogatni. Bár vizesen alig lehet meghúzni, meg hát nem is nagyon merjük mert Bence azonnal sír. Úgyhogy kb. 5 perc és már a térdén van. Párszor visszatesszük de aztán le is vesszük. Még sosem lett göbös és duzzadt sem. Csak fáj neki, úgyhogy most kitartóbban fogjuk borogatni, mert nagyon jó lenne ha most másképp alakulna az esténk...
Akkor az most nem is jó? Miért nem?
Szerintetek napi egy alkalom is idevezethet? Mert akkor inkább először a tej és utána gyümölcs, de úgy tuti nem fog neki kelleni és így a nyugodt éjszakának is lőttek...
Gyere gyakran és mutasd meg nekünk Lizát
2004.02.07 09:35
2004.02.07 10:24
De mondjuk logikus is, h ha már elég jól van lakva, kevésbé kell neki a tejcsi. Fordítva is logikus, amit Vera mond, h akkor nem fogadja el íz új ízeket - vagyis sztem maximum lassabban, nem? Ha érdekli a dolog szopi után is belefér
Cory, tudom, h Balunak nem jött be a dolog elsőre, csak 1,5 hónap után fogadta el, ha jól emléxem. Hogy volt ez?
Te, azért 2 kerekűn lenyomni 6 km-t, nem semmi!!!
2004.02.07 10:57
Utána nagyon hamar megnyugodott, láza egyáltalán nem volt, és a lábikója sem dagadt meg, sőt nem is fáj neki 
Azt hiszem, ezt vészelte át a legkönnyebben
Napközben aztán volt sok alvás, este meg nem, még éjfélkor szopizott a Picurika
Tegnap belebújtam a régi kedvenc farmeromba, hát sajnos nem tudom összegombolni
Pedig ez a jó idő ráébresztett, hogy rohamosan közeledik a nyár, és szeretném már hordani a szép ruháimat, amiket tavaly ugye a pocak miatt nem hordhattam, szóval ideje korlátozni a csokibevitelt
Azóta pedig nem kellett. 
Szépek vagytok Bencével.
Örülök, hogy Tüncike jól bírta a babakocsit, és nem csoda, hogy Csibi kifáradt. Hosszú hajjal tényleg nem lehetett könnyű, nekem csak a vállamig ér, mégis mindennap gondolok arra, hogy levágatom
Gyere gyakran! Mikor született Liza, és hol?
Mondott valamit a doki? Lehet vele valamit kezdeni?
Nagyon sokat írtatok már ezekről a homeobigyókról. Én igazából azt sem tudom, mi az a homeopátia... Elnézést a tudatlanságomért
Leírnátok röviden, hogy mi is az? Esetleg Ann, te nagyon értesz hozzá. Még sosem ettem ilyen bogyót. Miben mások ezek, mint a "normál" gyógyszerek?
Úgyhogy ha még bármi infó jön, csak örülök neki. Remélem, Zsoltika elfogadja majd az új ízeket 1 hónap múlva.
Kellemes hétvégét! 2004.02.07 11:16
2004.02.07 11:41
2004.02.07 11:57
Közben Fanni is "ugráltat" 

Mi is XI.kerben lakunk
2004.02.07 12:33
Az nagyon tetszik, hogy természetes anyagokat használ, hiszen olykor szükség van gyógyszerekre, és én már utálom ezt a sok vegyszert meg mesterséges cuccot. 

Nekem főleg az időjárás, frontok miatt fáj a fejem, de nem akarok rá semmit bevenni (nem is szoktam).
Mi még egyenlőre nem dobozoltuk be őket. Én minden kis ruhát megtartok, mert ugye szeretnénk kistesót
, és az öcsémnek is lesznek majd gyermekei reményeink szerint 
Szóval mindenképp jók lesznek még a kis ruhácskák. Én úgy gondoltam, hogy dobozokba teszem őket, vannak még a munkahelyemről ún. archív dobozok. Ezeken lyuk is van, és valóban szellőzhetnek a ruhák.
2004.02.07 14:07
Volt, hgoy egyáltalán nem fogadott el semennyit. Így nem küzdöttem azon, hogy ha egy nap kimaradt, akkor mi lesz. Aztán egyszercsak megtört a jég, és egyszerre megevett 100g paradicsomos krumplit 7,5 hónaposan. Onnantól kezdve megbízhatóan evett ennyiket. Mikor ez már 2 hete így ment, kapott még egy étkezésre más kaját. 9-10 hónaposan meg egyértelműen jelezte, hogy most már reggelire is kérne valamit szopin kivül.
2004.02.07 16:28
sikerült megismerkednem 3 szimpatikus anyucival, hasonló korú babáik vannak, eztán lesz kivel sétálgatnom!!!!

2004.02.07 18:13
)
) Szerencsére a kilóimon nem látszik, hacsak az nem, hogy nem bírom leadni azt az 5 kiló pluszt a szülés óta. Sebaj, majd ha már mást is eszik, mint anyatejet, akkor jöhet a sport, meg a koplalás... 2004.02.07 18:43

2004.02.07 19:04
2004.02.07 19:52
2004.02.07 20:26
2004.02.07 21:56
. Drága anyukák, annyit írtatok, hogy most képtelen vagyok írni mindenkinek. Tegnap mamiéknál voltunk, ott is aludtunk.Mai napunk pedig tiszta nyüzsi volt. Nagyon fáradt vagyok, csak gyorsan elolvastam kivel mi történt a napokban.
. Holnap reagálok is friss agyszerkezettel mindenkinek
. 2004.02.07 22:19
Valami hűsítő érzést éreztem de csak picit, úgyhogy ez szerintem se a legjobb. Be is szerzem a gélváltozatot.
A fürdős kép szuper, gyönyörű szemei vannak
Megkukkoltam ám az egész albumotokat, már olyan rég láttam. A frissben olvastam hogy tettél fel képeket
Én örülnék ha így maradna! Érdekes, mert ha álmos akkor egész világos szürke, ébredéskor pedig gyönyörű mélykék
Az apukájának és nekem pedig egyforma nagy barna szemünk van.
Jobban is vagyok már, és tegnap fel is töltődtem egy kis pluszenergiával tavaszig
Ma Bencinek is nagyon jó kedve volt. Képzeljétek annyira csiklandós hogy ha veszem le róla a bodyt és végigsimizi a hátát már ettől kacag
2004.02.07 22:53
), összecsomagolva eltettem a szekrény aljára, egyelőre. 2004.02.07 23:13
Fanni is az asztalnál ült, és minden kellett neki. Mindenre vetődik, amire nem kéne. Persze a saját játékai nem olyan izgisek már
Imád pohárból inni, és baromira izgatja minden enni-innivaló
Egészen berezonál a gyerek, ha kajáról van szó
Nagyon izgatott lesz
Nem győzöm elég gyorsan adni neki

2004.02.08 00:29
2004.02.08 10:00
2004.02.08 11:28

Egyébként Haminak újfent hullik + kopik is, hátul van a fején (ahol leér) egy csík
Nálatok jobb infokkal senki sem szolgált még nekem!!! 
Ide ne jöjjön!!!! Csak ha hívom
Persze ekkor voltunk a legmesszebb otthonról
mért is ne
Remélem ez nem lesz rendszeres!!! 2004.02.08 11:38

A XI.ker topic tényleg baromi kihalt, próbálkoztam egy darabig...oszt ennyi
Amúgy sasolom ezerrel ilyenkor, nehogy nagyobb darab törjön le belőle! Figyelni kell!

Kicsit későn vettük észre, de azonnal fektettem
Jó, mert ő nemnagyon ébred fel ilyenkor
2004.02.08 15:52
Néha én is megteszem, mert nagyon szeretem a meleget, de apa szerint nem kell Lizit rászoktatni, hogy 25 fok van a lakásban. Így a babaszobában 22 fok van, a nappaliban pedig 23, olykor 24
. Ebben megegyeztünk. 2004.02.08 17:31
Föleg azért mert az én babum is augusztus elsején született, 2003-ban! VAgyis ezennel lett egy "ikertesónk"

!!!

2004.02.08 18:37
2004.02.08 20:38
Szerintem mi is ezzel szenvedünk...
És itt van nekem Bence akit mindennél jobban szeretek és ha ő lesz az egyetlen gyerekünk én már akkor is nagyon boldog leszek!
2004.02.08 21:51
), szóval lehet csak röviden irogatok. 

Egyszerüen felkiáltottam a férjemnek amikor megláttam, Micsoda kék szemek!!!

2004.02.08 22:01
. Úgy vagyok vele, hogy ráér még, mert addig sem romlik , fogmosás úgyis nehézkes még náluk, de mellette már roppant kíváncsi leszek, hogy hogy mutat a szájában. Így is néha megzabálom, de majd a kaikandikáló fogával
.!
, valahogy én is úgy vagyok, hogy amit tudok, az innen a netről szerzett információ
.Jó, hogy így megosztjuk a véleményleket, rengeteget lehet belőle tanulni.A dokibácsi pedig hozzánk még a szuri után is kijár, én igényt tartok még rá egyenlőre, jobb az, ha még megnézi, hogyan fejlődik stb..
)
.
!Ráadásul még nagyon tapasztalt is rengeteg infóval rendelkezel.Nem is értem, hogy van mindenre időd sokszor.Gratulálok Zsoma hasrafordulásához, nagyon ügyi
.Ziték voltak nálatok? Mi van velük, miért nem ír mostanban? Beni biztosan örökmozgó már, elég eleven volt már pár hónapja is.
.Járókátok biztosan nagyon praktikus és jó lehet.Boróka lába javult már?
.Pajzsmirigyet is néztek már neked régebben vagy csak most ajánlotta a doki? Majd megírod hogyan nézték és mi lett az eredmény? Kérdezni akartam már, hogy kint milyenek voltak a szüléskor az orvosok és maga a kórházi ellátás. Biztosan írtál régebben róla, de az agyam kissé szita.Érdekelne, ha lesz időd megírod?
Nagyon csini lett a frizurád, én nem igazán látom, hogy náthás lennél. Jól sikerült fotó rólad és Benciről
Köszi, hogy a beígért képet nem felejtetted el
.Fogzásról már írtam fentebb, szerintem Bencit is ez zavarhatja mostanában. Géllel kented már? Használt valamit?
Olyan édesek, főleg ahol a két tesó szeretgeti egymást. Jó látni őket együtt
.Ne aggódj, majd Dorka is forog idővel, robó sem nagyon akart , most meg mászni nem akar elkezdeni....Ülni viszont imád.
Meg kell, hogy jegyezzem, hogy Timi nagyon jó kislány, hogy egyedül is eljátszogat hosszabb időt is. nálunk Robó pár percig van meg egyedül, megszokta, hogy mindig együtt vagyunk. Pedig rá kéne szoktatni, az önállóságra is picit.
. Gyönyörű égszínkék szemei vannak, annyira édi kislányos arca van
.Tündéri! Nálunk is volt olyan eset séta közben, hogy Robót akkor vittem ki mikor nem volt álmos, csak levegőztünk. nem maradt meg fekve és felültettem, de akkor még nem ült rendesen és vissza akartam tenni egy idő után és üvöltött, mindezt a főutcán.Gondolhatod, volt nézőközönség...Azóta nincs ilyen gond, mert ülhet is ha akar, de akkor viszem ki álltalában ha nagyon álmos és be is alszik rögtön
.
. Habkirálynő pedig gyönyörű. Mivel sikerült ekkor habot gyártani?Azok a gyönyörű szemei, nem semmi ám!
. Tündéri leányzó
Zsolti azóta hason alszik, vagy véletlen volt?Fotó nincs mostanában róla, úgy megnézném
.
Hány cm már? Olyan nagy már!Mászással mi sem állunk ,még sehol. Robó ilyen téren elég lusti. ülni akár órákig is elül, viszont felülni sem erőlködik, óvatosan "jelzi", hogy unja a fekvést és ülni akar
.Fanni tiszta Robó, már ami a zoknihúzogatást illeti. Ő sem tűri meg a lábán, nem tudom később mi lesz, mert most még harisnyában elvagyubk, de ha jobb idők jönnek...
.A táblázatot pedig ismételten köszönjük
. Azt hiszem nagy hálával tartozunk, hogy még erre is figyelsz és dolgozol vele.
.?? 2004.02.08 22:14
.Nagyon nagy már Ádi. Valóójábban is ilyen nagy, vagy a kép nagyít ekkorát? Robó sokkal sokkal kisebb szerintem.vagy csak a képek csalnak. Méretek ide vagy oda, Ádi nagyon aranyosan kacsint oldalra, mi lesz ha még a leányzók is feltűnnek majd a láthatáron
.?Igazi nőcsábász lesz meglátod! 2004.02.09 00:22
), csak sokat olvastam,hogy MINDEN újszülött szeme kék elöször. Hát Ádámnak nem volt az.
szegényke,még hány ilyen lesz mire megtanul járni...)

2004.02.09 08:57
ma tuti nem megyünk sétálni.
Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer vágtak, talán jobb lenne megint császár, mert annyi rosszat hallottam a császár utáni természetes szülésről... Nem kaphatok EDÁt és nagy a kockázat is. Múlt héten született a kollégám második gyereke, a nagyobb még nincs két éves, tehát alapból császárra készültek, így is szerették volna. Erre a szülőágyon közölte vele a doki, hogy szépen halad a baba, szülje meg. 16 órát vajúdott és rengeteg vért veszített. Utólag lehet örül neki, de akkor ott biztosan nem, fel sem készült rá lelkiekben. És én nem is tudom, lehet-e bízni az orvosokban, abban amit előre megbeszélünk, úgy lesz-e?
És tényleg jó nagy fiú már!
2004.02.09 09:33
Egyedül nem merem próbálni még, mert üvöltés esetén átrakom kendőbe, és ilyenkor apája tudja tolni az üres kocsit. Most egyik alkalommal sem sírt, bár szombaton 20 percig folyamatosan az üvöltés határán állt, de aztán legyőztük, és elaludt.
Vasárnap meg végig nézegetett, igaz, akkor nyugodtabb volt, mert előtte aludt, és még nem ébredt fel teljesen. Most is nyűgizik, néha úgy szeretnék egy kis szabadidőt, főleg, hogy eddig legalább reggel volt egy kis időm netezni, de mostanában korán kipattan a szeme, és nem hajlandó visszaaludni. Anita, szerintem Gabi nem ari, amikor megérzi, hogy netezek, hanem inkább büdös kölök.
Nem tudom, mihez kezdek, ha nem hagy majd netezni, valószínűleg elsorvadok.
2004.02.09 09:40
) tapétázunk is, szóval nagyon jó!
a képek minden babóról tündériek
! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint