A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:24-kor.
pironya

Melike, Bogi! Boldog hófordulót Nektek!

Brigi

Kép

Kép
hékás

A hírt köszönjük, Piri, ez tényleg szörnyűség!!! Engem is nagyon megvisel mindig, amikor egy picibaba haláláról hallok. És ilyenkor mindig megerősödik bennem a gondolat, hogy hálát adhatunk istennek mindannyian itt a topicban, hogy ilyen egészséges, és gyönyörű gyermekekkel áldott meg minket.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok, jó reggelt!

Megjöttünk az oltásról, remélem semmi gond nem lesz!!! Képzeljétek a védőnéni 'engedélyezte' a hozzátáplálást. Nem mondtam neki, hogy már hétfőtől almázunk. Ő a banánt javasolta. Légyszi írjátok le a véleményt, aki adott a babának banánt, hogy milyen tapasztalatotok volt.

Meli, Bogi: Boldog Hófordulót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="pironya"]L írta:pironyaányok!

Talán nem tisztem, de azért leírom nektek, mert voltunk itt néhányan akik gondoltnk rájuk.

Elment a kicsi Boti :cry: :cry: :cry: :cry:

Adjon a Jó Isten erőt a szülőknek, hogy kibírják, mi pedig imádkozzunk ki-ki a maga módján, hogy egyszer majd talpra tudjon állni a megcsonkult kis család.

Ne haradudjatok, de én borzasztóan kiborultam, azóta hgoy megtudtam egyre csak szorítom magahoz a kincsem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szegény baba és szegény szülők. Én egyébként arra gondoltam, hogy azért zárták le a blogot, mert valami baj van... Ilyenkor olyan szomorú tudok lenni. Tényleg semmi más nem fontos, csak, hogy egészség legyen.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Boti: én is nagyon sajnálom, és úgy vagyok ilyenkor ahogy Brigi!
Hálát adok az istennek!

Andóca banán kérdése engem is érdekel. Szerintem Csiri már biztos adott Zoénak, de nem 100%, csak gondolom................
én is adnék Mercinek (nekem mindegy, hogy mit, csak HÍZZON)
fogynak a hurkáink a combiról :(
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25
Andóca banán kérdése engem is érdekel. Szerintem Csiri már biztos adott Zoénak, de nem 100%, csak gondolom................
én is adnék Mercinek (nekem mindegy, hogy mit, csak HÍZZON)
fogynak a hurkáink a combiról :(

szerintem már sokan adtak, remélem megosztjátok velünk a tapasztalatokat. Előre is köszönöm.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én rendszeresen adok neki, semmi bél-problémát nem okoz neki. Nem fogja, nem hajtja, egyszerűen eltömíti :) Én almareszelőn szoktam lereszelni neki. Eleinte szőlőt reszeltem mellé, mert kicsit sűrű az állaga, és higítani kellett. A védőnő tápszert javasolt rá, de ő mindenbe azt tenne... Most már nincs szőlő sem benne, csak a banán. És hát egyszerre egy egész banán simán lemegy már :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Melikének is boldog hófodulót!

Boti babát nagyon sajnálom, én is gondoltam rá sokszor. :(

Ma megyünk a Diegoba függönyt és szőnyeget nézni a leendő gyerekszobába. (Dorina még a mi hálónkban alszik).

Mi is elkezdtük az almalevezést. mA először pép is megy majd hozzá. Eddig bejön a kiasasszonynak.

Képek:
Kép Maci lány Kép hintában

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

na megjöttünk. Milán végül fél8ig aludt (végre) de az oltás végére olyan álmos lett hogy kihagytuk az uszit. pont szarul jött volna ki.

Botit én is nemrég olvastam. annyira sajnálom. rettenetes elveszíteni egy szülőt (ebben sajnos volt részem) de egy gyermeket ... iszonyú, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet. :(

Bogi, Melike: boldog hófordulót.

banán: Milánt nagyon megfogja, pedig csak egy 2-3 centis darabot mixeltem bele az almájába. az alma önmagában nem fogja meg, úgyhogy tuti a banán volt a hibás. de szerintem ez tuti gyerekfüggő, ki kell próbálni. egy barátnőm meg nem tud almát adni a gyerkőcnek, még mással keverve sem, mert ég/fáj tőle a gyomra.

Hízásra: nekem krumplit mondott a védőnő, meg hogy ha gyümölcsöt adok akkor utána vagy szoptassam meg, vagy tejpéppel adjam a gyümit, ilyesmi, ne csak magában. Milán az elmúlt HÓNAPBAN 10 dekát hízott és fél centit nőtt. nem semmi.... :roll: egyébként meg el volt tőle ájulva a védőnő is és a dokinő is hogy milyen jól fejlődik. hát nem a számok alapján, az tuti. egyébként meg tiszta izom, és annyit mozog hogy őrület. jelenleg a négykézlábazást gyakorolja. a pneumo oltással nem volt gond (eddig), remélem estére sem lázasodik be. bár van itthon panadol baby - mert én kúpot nem adok be az tuti. most megyünk mindjárt lángosért, később leszek. :)

mia_snow

Sziasztok :wink:

Csiri, merre van? Nem jött még ma :cry:

A banán Kristófot megfogta :cry:

Mi van ma a topic-al?
bluebox

Tényleg nagyon édes a "Maci lány" :P
bluebox

Sziasztok!
Botirol én is olvastam!
Szavakat sem találok!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Nyugodjék békében!
Szőrnyű lehet ez a szülőknek!

BOGI;MELIKE!
Boldog hófordulot!

Mi 4.-én voltunk fél évesek! :D Kép Kép

Tegnap esti képek! :)
Vendég

Bogi!
Cuki a maci lánykád! :D
Vendég

Megjöttünk az oltásról. Marci annyira sírt, hogy alig lehetett megvigasztalni. Már akkor kezdte, amikor a fogait kereste a dokinéni, a mérlegelésnél aztán végképp elszakadt a cérna... nagy nehezen megvigasztaltam, jött a szuri. Hát ami utána volt... Nagyon sajnáltam szegénykét.

Marci egyébként sokat nőtt, minden tekintetben. 350 grammot és 4 centit egy hét alatt!!! Úgyhogy most 7600 gramm és 71 centi.

Ja, és azt mondta a dokinéni, készüljek fel olyan sírásokra, mint amit tegnap produkált, mert több ilyen is várható. Valószínű dolgozik a foga :cry: Mindenesetre kaptunk rá Dentinoxot, meg a hisztijeire homeopátiás bogyókat. Remélem használni fog neki...

Bogi is és Mirkó is nagyon édes. Pont ugyanezt a rucit néztem én is, ami Mirkón van, de úgy döntöttem, hogy azért, hogy legyen egy 1001. ruha is, nem veszem meg. Pedig nagyon jól áll Mirkón :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bogi, Dorina nagyon tündéri a maci kabátban :)
Marcellt sajnálom a szuris sírás miatt :(
Móni, Mirkó nagyon édi a szerkóban! Gratula a féléves szülinaphoz :) Miket csinál már Mirkó? Egy hónap és mi is itt tartunk :)

Boni is hízik most, 2 hét alatt 600 gr :) Ennyit sztem már nem kellene. De neki nagyon bejön a szilárd kaja :) Mondjuk én mindenbe rakok Sinlacot meg tápszerrel hígítom, arra gyúrok, hogy végigaludja az éjszakát :) Erre meg csak hízik a kis csibész, hajnalban meg bulizunk :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Móni: Boldog Hófordulót Mirkónak! Én is kiváncsi lennék, hogy mit csinál már?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bluebox"]
írta:
bluebox
Mi van ma a topic-al?

Ezt miért kérdezed :?:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"] írta:andóca
[quote="bluebox"]
írta:
bluebox
Mi van ma a topic-al?

Ezt miért kérdezed :?:

Szerintem azért, mert ma megint nagy a pangás...

Brigi

Kép

Kép
hékás

én vagyok csak jogszabályokban kutakodok mindenfélét, meg volt itt egy barátnőm is és kimentünk lángosozni. :oops:

mia_snow

én is vagyok már, csak sütök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meg mosok, mosogatok, gyereket nevelek :lol: :lol: :lol: de a fél szemem mindig itt van, hátha történik valami érdekes :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Ne volt ma net és tv adás,mert a UPC-nél áramszünet volt és most kapcsolták vissza!
Jó volt tv és net nélkül!!!sétáltunk,játszottunk és nyugodtan elkészítettem az ebédet is és nem kapkodtam!Eddig is tudtam,de most rájöttem,hogy ezekkel a "felesleges" dolgokkal mint a tv és a net,csak a bébimtől "veszem" el az időt!Úgyhogy valószínű visszábbveszek!És olvastam a kis Botit.... :(
Ésmost kiskapcsolom a gépet,felöltöztetem a bébit,megfűzöm apát és sétálunk 1 nagyon-nagyot újra együtt....és megkérem m ne kapcsoljuk be a tv-t este és beszélgessünk,kártyázzunk,társasozzunk....(persze csak azután,ha a csirkéket betereltük az udvarról itt vidéken) :wink:
bocs,ha szentimentálisnak tünök,távol álljon tölem,de elgondolkoztam... :oops:
Vendég

újraolvastam amit írtam és eszembe jutott,hogy ma doktor house van....tv bekapcsolás nélkül nem tudom megnézni....ez is elgondolkoztatott... :wink: :roll:
Vendég

Annyira szeretem ,hogy ilyen határozott vagyok...vagy mégse?....vagy igen?Nem is tudom.... :roll:
Vendég

Diós-gyümölcsös piskótát. Muszáj elhasználni a diót, ez még a tavalyi. És idén is kaptunk egy csomót... Párom nagypapája gyűjtögeti a diót városszerte. nincs diófájuk, és idén is eladott kb 100 kg pucolt diót :lol: :lol: :lol: :lol:

Csiri, tény hogy az itt töltött idő a gyerektől kerül megvonásra. De ha alszik Zoé, azért benézhetnél :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote]D írta:e ha alszik Zoé, azért benézhetnél

Oké!Minden éjjel 11 és hajnali 4 között várlak benneteket itt, a gép elött! :wink: :lol: 8)
Vendég

amúgy igazad van Csicsóné.
csajok emlékeztek arra, amikor hétfőnként nem volt műsor a tévében? rádiókabarét hallgattunk este a családdal meg társasoztunk, ilyesmi. szerintem be lehetne vezetni újra, mint ortt-s családegyesítő propaganda cuccot. :D

mondjuk nálunk ma még nem volt bekapcsolva a tévé... apa szokta amikor hazajön. assetoom hol a távirányító... :oops:

mia_snow

[quote="hékás"]. írta:hékás..és idén is eladott kb 100 kg pucolt diót :lol: :lol: :lol: :lol: ...

na akkor ő egy gazdag ember lett most... tudod milyen drága az??? :shock:

amúgy ha annyi diónk lenne, én zserbót csinálnék napestig. :lol:

mia_snow

Ja és könyörögnöm kell,hogy a géphez ülhessek: :wink:
Nem lehet elég korán kezdeni! :wink: 8)
Kép
Vendég

Csak 1 mondat még!
ORSITIGRIS!!!!

LÁTTAM HOLDÁT A KISMAMA MAGAZINBAN!!!!GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ KISLÁNY!GRATULÁLOK! :wink:
Vendég

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowna akkor ő egy gazdag ember lett most... tudod milyen drága az??? :shock:

Hogy ez nem jutott eszembe, amikor mondta :) csak nevettünk, amikor mesélte, hogy idén milyen jó termés volt :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról. Kicsit, nem is kicsit, nagyon elszomorodtam :cry: 300 gr-ot hízott Kristóf 1 hónap alatt :cry: A cm-t le sem mérték :cry: Miért van ez???? Az tény, hogy nem viszi túlzásba az evést. Mi enm tudunk megenni egyszerre 1 üveg babykaját :cry: Fél, max. háromnegyed...... De az is igaz, hogy mindennap van kaki :lol: Dokinéni nem mondott semmit, csakhogy szépen fejlődik, és minden rendben van vele.

Móni: utólagosan BOLDOGSÁGOS 6.HÓS FORDULÓT :lol:
bluebox

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Nagyon-nagyon sajnálom a kis Botit!Nagyon erősnek kell lenni a szülőknek,hogy ezt túléljék!
De honnan tudjátok a rossz hírt?

Kép
melike

Nagyon jó képeket láttam!Gyönyörűek a babák!

És fincsi kajákat!

Nem hiszitek el,hogy sehol nem kapok fürdőszoba szőnyeget!Sehol nincs 2 részes,kék mintás (és nem 5000ft.).
Ilyen nagy dolog ez????!

Kép
melike

Márti: én most néztem meg pontosan a kiskönyvben: Milán 60 grammot hízott és 5 millimétert nőtt 4 hét alatt. és 1,5 üvegnyi bébikajákat eszik. úgyhogy ne aggódj. pedig van hurka is és toka is. igaz rengeteget mozog. legújabb szokása hogy alvás helyett (is) négykézlábazik :roll:

Melike: én egy másik (de szintén meghívós) blogból értesültem. :(

mia_snow

Hello!

Dorina ma két ajándékot is adott anyának:
150grammot hízott egy hét alatt + ma először gyöngyözve kacagott, olyan igazi bébisen :D Igaz, azóta többször nem, de nagyon édes volt, és azon nevetett ilyen nagyot, hogy köhögtem.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja, és a Diegoban vettem neki egy színes és egy micimacis szőnyeget + egy disney hercegnős függönyt

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép
Kép
Kép
tudom, monitortól is függ... de szerintetek milyen színű a szeme??
Kép

mia_snow

Márti, nyugi, Marci sem hízott sokkal többet. Ő 350 grammot. És nálunk is ennyi konzerv fogy, és jól el van vele kb 3 órát. Most már lelassult a növekedése, ez a normális mennyiség. Sőt, a mi dokinénink azt mondta, hogy SOKAT fejlődött. szóval nyugi, nincs para, OK????????

Bogi, gratulálok a kacagáshoz!!! És ezek szerint tessék sűrűbben köhögni :) Marci az ásítást értékeli ilyen nagyon. Az meg megy nálam :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mia:de cuki!Mit eszik?Szerintem a szeme színe:passz.Nem kék és nem barna.

Kép
melike

a szemét én egyértelműen zöldnek látom de ketten már lebarnázták... :roll:

amúgy almaszeletet rágcsál. tökre élvezi, gondolom mert masszírozza az ínyét. :)

mia_snow

Akkor kb. kitaláltam.

Kép
melike

Lányok, egyre többmindenkinek vannak meg az 5 hós adatok. Ha elkülditek nekem, felrakom a Tiéteket is. Meg aki még nem küldte el, az küldje el az 1 és 2 hós adatokat is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kicsit dicsekednék:az én fiam már a lábát is a szájába tudja venni! Kép Kép

Kép
melike

Sziasztok!!

Ha még ma nem írtam volna, akkor
Bogi, Melike:Boldog Hófordulót!!!!!

Mia : a szem színt én nem tudom eldönteni, de nem kék, az tuti! :lol:

Melike: milyen ügyi Máté!

Bogi: NAGYON cuki Dorina a "macis" képen.

Azért vettem banán-őszi bébikaját Mercinek, de még ki sem bontottam. Sajnos látom, mi lesz a vége. Almalevet is kapott ma, de
kb úgy reagálja le mint a tápszert...... :roll: :roll: :roll:
Szinte egy cseppet sem fogad el... miért van ez????
bszilvi25

Szilvi, majd a topic-talin megtömjük Mercit, jó? :wink: :lol: :lol: A viccet félretéve, nem tudom. Lehet, hogy túl savanyú almát próbáltál neki adni? Ahogy visszaemlékszem, Marci a krumplival rendezett jelenetet. Egyáltalán nem fogadta el tőlem, de anyutól igen. És amióta anyu megetette krumplival, tőlem is elfogadja.

Mia, én szemszínben (is) analfabéta vagyok... Én a rikító kék színt ismerem fel csak, a többi nekem ugyanolyan :lol: De az tuti, hogy nem rikító kék :wink: :lol: Én körtére tippeltem volna.

Melike, Máté nagyon ügyi!!! És ha zokni van rajta, azt is lekapja már? :lol: Az lesz ám a szép időszak... :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: nem tudom....... (üvegeset vettem a DM-ben :oops: :oops: )
De jó, majd megtömjük!!!
bszilvi25

Brigi:nem a zoknit még nem vette le,de leginkább mezitláb csinálta ezt.

Ma szilva desszertet adtam Máténak.Nagyon ízlett neki:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?