A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Már csak ilyen hepehupás ez a mi földi utunk és életünk. De mindezek mellett is annyira gyönyörűűűűűűű! :lol: :lol:

Nagyanyám mindíg azt mondta, ha minden ember az ajtaja elé tenné a csomagját, senki sem hajolna le a másikért, inkább a sajátját tartaná meg. Ez így van.
Bocs, hogy offolok, de elmondom, hogy én mindíg tudtam belőle merítkezni.
Az anyukám a pocakjában volt, amikor a papát elvitték a frontra. Meghalt a Don-kanyarban. Aztán 47-ben kirakták őket a saját házukból(német származásuk miatt) és évekig éltek egy rokon kamrájába, áram és egyebek nélkül. Sok év után visszavásárolhatták a saját! házukat. Ennek az volt az ára, hogy hajnaltól éjszakáig dolgozott, és ez szó szerint értendő. Az anyukám is. Miután az anyukám férjhez ment, akkor Ő is párra talált, de fél év után levágták a jobb karját(a válla sem maradt meg) rosszindulatu daganat miatt. Az apukámnak azt mondták kb 3 hete van vissza készüljenek. Ekkor Ő 41 éves volt, fiatalabb, mint most én. Felépült. és mindent megtudott csinálni egy kézzel. Ellátta a háztartást, a férjét, főzött, vart!!!(nem is akárhogyan). Sajnos csak néhány évet tölthetett második férjével, az a papám is meghalt gyomorrákban. Akkor öszeköltözött szüleimmel. Nem csk nekik, még nekem is sokat segített, amikor megszületett a fiam. 4 éve halt meg. Soha életemben nem hallottam panaszkodni. A fiam is azt mondta, hogy Ő csak mosolyogva ismerte a dédit.

Rana! Szerinted lehetek én ilyen örökséggel Hepe? (persze én puhább fából vagyok faragva , és bizony néha vagyok)
estike66

Hajnoca!
Értem. De szerintem bármi nemű egyet nem értés a határozattal fellebbezésnek minősül. :roll: De lehet, hogy rosszul tudom és nem is akarok beleszólni.
Reméljük, hogy elrendeződik a dolog. Amúgy ezeknek a drága közigazgatási szerveknek 30 napjuk űvan, hogy válaszoljanak, amit kitolhatnak ugyan, de valami értesítést akkor is kell küldeniük.

Estike!
Azta milyen kemény asszony volt a nagymamád!!!! Nem semmi! Minden elismerésem! :D Laptetőőőő!!

Rana!
Nem a filmben, hanem az életben. Egyszer olvastam az újságban. Milyen jó lehett neki ezek után eljátszani, hogy babás és kisfia születik. Énnagyon sajnáltam. :roll: :cry:

KépKép
zsófikukac

Estike! Ez tényleg hupa örökség, és szép-szomorú történet...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, és laptető is! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi, ennek én is utána járnék, úgy tudom, már nem lehet sok évvel ezelőtti bírságokat behajtani, ha jogos, ha nem.

Rana,
én se hepe, se hupa éppen. Most kicsit betett a költségvetésnek, hogy apát lefényképezték gyorshajtással, 30 ezer forint.

Zsófi,
igen, akkor általában minden drágább, ettől én is ráncolom a homlokom, de még reménykedem, hogy találok egy tisztességes elfogadható lehetőséget. Máskor nem nagyon tudunk menni, hamarosan indul a lombikom, addig szeretnék minden határidős munkát befejezni, lombik alatt ugye nem nagyon lehet, utána karácsony, ami azért mégis családiasabb ünnep, csak dec. vége marad. habár most hívott apa, hogy Sopronba kell mennie két napot jövő hét végén (munka), és megkérdezték tőle, hogy engem nem akar-e vinni? És képzeld, minden péntekem totál tele van, csak épp jövő pénteken vagyok szabad! Igaz, ez is munkaút, mint ahogy mi évek óta csak úgy voltunk valahol, hogy vagy egy nagyit, vagy anyósékat "ápolgattuk", vagy munkaút volt. Ez az, amit már unok kicsit...

Bella,
nagyon teccet a vicc! :lol:
Én sem szoktam elmondani senkinek, igaz, nálam van a hiba, talán még nem dolgoztam fel 100%-ban, hogy nekem spontán teljesen kizárva, lehet, hogy vagyok (lennék) olyan büszke a nőiességemre, mint a férfiak a férfiasságukra. A munkatársak tudják, meg az én családom, az előbbi azért, mert nem akartunk mindig hazudozni, hova tűnök el, utóbbi azért, mert mindig mellettünk állnak, és sokat segítenek. Anyósékból pl. nem sok jót nézek ki...

Kép
kisbuta

Ja igen, azt hallottam, hogy nem sikerül a színésznőnek a baba, én is arra gondoltam, hogy így eljátszani hogy terhes meg kiveszik a méhét meg kisbabája van meg minden.... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta!
Azért ez a Sopron is jól hangzik! Régen a férjemnek is sok ilyen volt és én azt is szerettem, mert legalább kimozdultunk. ja és a cége fizette, így nekünk pénzbe sem került. Mióta új mhelye van már nincs ilyen és hiányzik. És Sopron nagyon szép!!! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

én csak Angelina J-ről hallottam, hogy lombikkal lettek babái, igaz, nekik spontán is lehetne, csak nem akartak várni. Hát ehhez nem tudok mit hozzászólni, kicsit úgy érzem, hogy a lombik nem arra való, hogy a tök egészséges emberek a türelmetlenségüket ott kezeltessék.

Kép
kisbuta

Zsófi, hát én se mondtam, hogy el vagyok kenődve tőle!!! A lehetőségnek örülök. (de akkor is igaz, hogy a valamelyik családtagja még mindig ott volt harmadiknak, ha csak pihenni akartunk, és ez néha szintén kikezdi a kapcsolatunkat: házasoknak kell, hogy néha hagyják őket szépen békében a család részéről)

Kép
kisbuta

Kicsit másként megvilágítva: elég gáz úgy nyaralni, hogy vagy csak este találkozunk, mert ő dolgozik egyébként, és én egyedül nézek várost, vagy azt várjuk malmozva pl. "mikor alszik már végre el rendesen a nagyi, vagy más, hogy kekszelhessünk egy jót."

Kép
kisbuta

Lányok, köszönöm a hozzászólásokat, folyamatban van az ügyvéddel való konzultáció..egyébként 2003-óta nem azon a címen laktunk mint ami a kocsi forgalmijában szerepelt, lehet oda küldtek levelet! De akkor sem értem, hogy akkor miért nem próbálták a központi nyilvántartásban megnézni, hogy hol lakunk (a párom azonnal bejelentkezett az új címünkre mikor elköltöztünk) Az is kérdéses, hogy most meg honnan vették a címünket, hiszen már az autónk sincs meg (ripityára tört, kivonták a forgalomból) és azóta 2x is költöztünk...érdekes, hogy most mégis megtudtak találni, de anno a bírsággal nem! :evil:
Ja, az elévülés szerintem akkor működik csak ha még most akarnák bíróságra vinni az ügyet, de nekünk már végzést küldtek!
Azért köszönöm, hogy írtatok!
Vendég

igen, de mikor volt az ügy bíróságon? És a végrehajthatóság is elévülhet.

Kép
kisbuta

Kisbuta! Ezt mondom, a gazdagok "hobbiból" lombikoznak. :roll:
Vagy inkább divatból...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép kis divat :shock: akkor nemsokára mellveregetve mondhatjuk,hogy bizony ilyen kivátságosak vagyunk,hogy lombikozhatunk :lol:
Estike,nagyon megható a történet...apukám is sokat mesélt arról,hogy a szobában befagyott a víz a lavorban...meg ilyenek.Szerintem nekünk sokkal könnyebb az életünk...de nem akarok más nevében nyilatkozni.Azért a háborút megélni,mennyi szenvedés...na jó,inkább beszéljünk vidámabb dolgokról.
Vendég

...anyagiakról,szerintem boldogít a pénz.Legalább lehetőségünk van megvenni a lombikhoz a szurikat.Van egy barátunk,első hónapban becsúszott a gyerek,tehát egy gonddal kevesebb,viszont még az ülőgarnitúrát is hitelre vették...lakást,kocsit...aztán munka nélkül maradt.Már hétvégi apuka...Akkor inkább a nehezebb,de boldogabb út.Sokszor felmerült bennünk az irigység,de rájöttünk,ahol nem ez a gond,ott van más...így igaz,nekünk se kéne más keresztje.
Vendég

Szívemből szólottál, Nyulasz, az utcsó betűig minden igaz amit írsz!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, holnap már okosabb leszek, most beszélt az ügyvéd barátjával a férjem; ő most éppen tárgyaláson van, ezért csak annyit mondott, hogy valószinüleg nem kell majd fizetnünk semmit! Remélem így lesz, mert most eléggé kivagyok!
Vendég

A párom dédijének a lábát 19évesen vágta le a villamos. Ő is teljes életet élt és eljárt anyósékkal a strandra meg mindent csinált amit lehetett.

Nyulasz,
tényleg könnyebb a mi életünk , de nekünk ezt a keresztet kell cipelnünk nekik azt kellett. Mindig megvan annak a világnak a szépsége és csúfsága. ... a lényeg a hozzáállás.
Csak +an, hogy a tesztek is azok legyenek.

Tücsi,
érdekes, hogy a bírósági behívót nem kaptatok. Nekem a váláskor az volt rajta, ha nem vagyok ott akkor is döntést hozhatnak vagy ha én vagyok a felperes/vagy az alperes már nem tudom , de szerintem a felperes és nem megyek el, akkor rendőrségi úton odavihetnek.
Nekem ez a parkolós - évekkel késöbb fizetős dolog kissé gyanús. ... és még nem is jó a keltezés.
Igaz ezen nem kell úgy fennakadni ... a páromnak mostanában odaadták a szerződését ami angolul és magyarul is megvolt. ... csak éppen a dátumok nem stimmeltek a kettőn. Az egyiken a jó dátum szerepelt a másikon nem. Mi volt erre az személyis válasza? 'Még csak egy napja vagyok itt!."ja és hogy írja csak alá!! ... és akkor nem lehet odafigyelni, hogy ne hülyeséget adjon ki a kezéből? vagy csat átnézni mielött valamit kiadok a kezemből?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Csajok, annyi szépet és szomorúságot és annyi megható, erőt adó dolgot írtatok, nem is tudok mit írni.
Estikén pl. mjdnem sírtam.

babaimádó
Kép
babaimado

Estike történetét én is megkönnyeztem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszkám!
igen igen 8) teázgatok. sőt ma vettem egy doboz Gravidát is, (mert eddig Elevit párti voltam, de ugyi nem ez volt az ász) és azt is elkezdem szedni! Mert babásodni akarok! és jó lenne a januári lombik elött, hogy azt a pénzt a babára költhessem... De ha mégsem sikerül, akkor pedig már úgy fel lesz tuningolva a szervezetem, hogy csak na! :wink:

Lányok!
mindenkinek a maga baja a legnagyobb :? 8)
dezsina

Sziasztok!

Nálunk dacára a tegnapi szép eredményeknek...estére k*rva nagy hepe vagy hupa :roll: melyik melyik? volt.

Kezdődött azzal, hogy rengeteget vártunk a Kaáliban mert csúszás volt.Ettől éhesek lettünk, párom álmos is.Aztán mentünk a gyógyszertárba az újabb adagokért és a párom mondta, hogy siessek.(Hülye helyen állt meg mert a parkoló nagyon kaka ott.)Siettem volna de a körülmények ellenem voltak és bent voltam tuti vagy 20 percet.Persze a másik pénztár ontota az embereket és a párom már idegbeteg lent kint mivel anyáztak vele meg vagy 2x majdnem nekimentek a kocsinak. Erre én kaptam, hogy mit csináltam eddig...már 100-an kijöttek...én hogy nem vettem fel a telefont.Jegyzem meg le volt halkítva a Kaáliban, aztán a gyógyszertárban megnéztem és láttam, hogy hívott...de mondom majdcsak rájön, hogy mindjárt megyek, legfeljebb eláll a bejárattól ha kell. Ez betett a csavargós, kirándulós, romantikázós hangulatunknak, na meg jól be is sötétedett.Ettünk a Mekiben, majd irány haza.Miskolcon beugrottunk a Metroba tojásért meg mondom nézzünk ruhát, cipőt hátha van vmi óccsó. :) De párom itt is felhúzta magát, hogy nem tudunk úgyse venni egy normális cipőt stb., úgyhogy menjünk innen.A műszaki cikkekhez sem volt kedve, mert hogy megszakad a szíve, hogy miket nem vehetünk meg. Szóval a pénzhiány nálunk is sok feszkót okoz.Itthon kupi volt, szóval takarítottunk amikor hazaértünk.Megbeszéltük hazafelé, hogy tartunk egy válogatást a ruháinkból, hogy miket szeretünk, mik csinosak, miket kellene hordani, hogy jól érezzük magunkat.Aztán nem lett belőle semmi.Megnéztük a celebet, a Vészhelyzetet meg a Gracet.Na utána jött a beszélgetés az ágyban aminek az lett a vége, hogy először csak pityeregtem, aztán már nem bírtam abbahagyni és bőgtem mint egy szamár.Minden nega érzést felszabadult bennem is...de remélem jól kibőgtem a feszkót....1-körül aludtunk el, úgy néztem ki mint egy hulla.Fél 6kor keltünk, na akkor se néztem ki sokkal jobban. :? De túléltem a sulit, aztán hazajöttem és dumcsiztunk lent a párommal még a boltban.Amúgy egész nap sms-eztünk.Ki kell törni ebből a mókuskerékből.Már csak hébe-hóba vannak romantikus pillanataink...köszönhetően az állandó rohanásnak (főleg a pénz után..mert hát sok a fizetnivaló...lásd lombik, tandíj, lakás, kocsi stb stb), az időhiánynak, a stessznek.MA le is mondtam az óráimat...majd este tervezgetünk...most pihenek kicsit...ő meg korrepetál egy órát.
Szóval épp kifelé igyekezünk a gödörből amibe saját magunk ástuk bele magunkat a motorral meg angliával a nyáron. :?

Szóval kitartás mindenkinek!!!Az élet nem egyszerű de azért vagyunk ketten, hogy könnyebb legyen. :D

Más:Ittam ma vagy 2 liter folyadékot már 1 óráig...majd még folytatom. :lol:

Pusszantás!!!
vizkriszisback

Sziasztok!

Puszedli most hívott! 8 petesejtje lett.
Most mennek hazafelé. Ha kialudta magát jön. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ezt most találtam a gépemen.
Az egyik régi topikos írta.

Beültetés után…

Amit tegyél:

• Sok szénsavmentes ásványvizet inni (napi 2-3 liter) – így tudja a szervezeted kiválasztani a hasüregben felgyülemlő sok-sok folyadékot (ami a sok tüsző miatt keletkezik)
• Sok fehérje (napi 2 banánturmixot lenyomtam a 14 nap alatt – a banánban folsav is van, ami a korai szakaszban nagyon kell a babáknak )
• Nagyon hasznosak pl. a brokkoli, karfiol, spenót, hús, olajos magvak (sok bennük a vas), szárított gyümik (ezekben is)
• Esténként max. 1 deci vörösbor elszopogatása - állítólag segíti a megtapadást
• Sokat pihenni, semmi stressz
• Napi 1-2x tettem egy kisebb sétát a környéken, a friss levegőn
• Sokat beszélgettem a Pocaklakókkal
• Szedd a napi 1 Elevitet
• Sokat aludtam napközben is. Hirtelen tudtam nagyon elálmosodni. Este korán feküdj le aludni.
• … és a lényeg  - a titkos fegyver: a kufircolás. (Végül is gyereket csinálunk, vagy mi a
szösz! ). Krizsa a beültetés után 4 napig nem javasolta a fertőzések miatt, de aztán lehetett (szerinte nem oszt nem szoroz később se). De van olyan doki, amelyik magától megemlíti, hogy ez ajánlott. Mi másoktól hallottuk. Van rá valami nagyon tudományos magyarázat: felszabaduló hormonok, vagy valami ilyesmi elősegítik a beágyazódást. Bajotok nem lesz tőle, sőt..  plusz leomlik már az elején az a gátlás, hogy „jaj, csak nehogy baj legyen” – persze utána is izgulhat az ember, de most a lényeg az élvezeten van.

Amit NE tegyél:

• A beültetés másnapjától ne feküdj - a mozgáshiány miatt ugyanis csökken a medence vérellátása, ami nem jó
• Ne hajolgass: ne pakold be a mosogatógépet se, nekem még a cipőmet is Endre adta rám. Ha mindenképp le akartam hajolni vmiért, akkor is csak berogyasztottam a térdem, ha úgy sem értem el, akkor feladtam, hiszen semmi sem olyan fontos, mint a Babák.
• Semmi fekete vagy zöld tea, semmi kávé – a 3. hónap után már mehet pici, de csak módjával. Ha nagyon hiányzik a tea, akkor is csak gyümitea, de azon belül is kerülni kell pl. a csipkebogyóteát, mert vízhajtó hatású.
• Lehetőleg kerülni kell az első trimeszterben a hüvelyeseket (bab, borsó), paradicsomot, paprikát (legalábbis ez utóbbi kettőt hámozd meg, ha nem bírod ki nélkülük), csokit – a korai szakaszban vetélést okozhatnak
• TÖBB HELYEN OLVASTAM, MEG A TALPMASSZŐRÖM IS MONDTA, HOGY NE EGYEK C-VITAMIN TABLETTÁT, MERT AZ GÁTOLJA A TEHERBEESÉST!!! TEHÁT A TABLETTÁT NE EGYEM, hanem helyette sok citrusfélét (narancs, citrom, mandarin, kiwi), azokkal helyettesítsem a tablettát.
• Tilos a forró fürdő/zuhany, szauna, szoli, bringázás, hegymászás  stb.
• Ne kezdj bele nagytakarításba
• Ne tornázz, ne küzdj reggelente azon a kínzóeszközön, úszást kerüld a fertőzések miatt
• Ne tedd be a lábad bevásárlóközpontba, hipermarketbe - leginkább ezeken a helyeken lehet mindenféle vírusos nyavalyát elkapni (mondjuk nyáron kevésbé, ez inkább nekem volt veszélyes télen, kora tavasszal)
• Eszedbe ne jusson fogyókúrába kezdeni (biztos rajtad lesz 1-2 kiló a szurik miatt, de az főleg víz). Rám is felcsusszant 2 kg, de magától le is ment 1 kg.
• Ha főzésbe, mosásba kezdesz, teregetsz - csak öregesen tedd (ne cipeld a 20kg mosott ruhát egyszerre)
• Kerüld a beteg embereket, gyerekeket.

Teszt:
• A beültetés utáni 13. napon be lehet menni reggel a Kaáliba vérvételre (nem kell bejelentkezni), 2 óra múlva megmondják az eredményt vagy
• A 14. napon reggel elvégzel otthon a budiban egy terhességi tesztet

Én a vérvételt választottam, majd a pozitív eredmény után másnap reggel csináltam azért otthon egy tesztet (csupán kedvtelésből), hogy lássak végre a saját két szememmel is egy pozitív tesztet 

Nem nagyon érdemes korábban tesztelni, mert a szurik miatt nem mutat valós képet a teszt. Megjegyzem, BAROMI nehéz kivárni a 13-14. napot, egy örökkévalóságnak tűnik…

Hát ennyi lenne.
Nekem bejött.
Nálad sem lesz gond.
Szorítok!!!
pusza

hajnoca
Dunakeszi

Hú lányok! Én nem bömbölit akartam hozni rátok, csak kicsit más szinben láttani a világot! :shock:

Puszi! Nagyon ügyes voltál,pihizd ki magad! Simi-simi!

Elmentem az otomér, műszakizott :D . Egész úton paráztam, hogy vaj' elég pénzt vittem-e magammal,aztán szépen nem volt ott a főnök. Autót hoztam, pénzt nem adtam. :lol: Jó, persze nem úszom meg. Ennek örömére viszont bevásárolta, és csapdába estem. Mert a kocsiba könnyen pakoltam, de apénztártól az autóig cipekedtem, jó sokat. Most aztán gyötör a lekiismeret. :roll:

Ja, akartam mondani, hogy szerintem a bretty pitt nem szórakozásból lombikozott a nejével. :shock:
estike66

A Jó Ég áldjon meg Bogyimami! Most kell ezt?
estike66

Sziasztok!

Puszi, nagyon ügyes voltál! :D Drukk a randihoz is. ++++++++

Én is voltam ma a Kaáliban, középidős uhu-n. Egyszercsak megszólal doki, hogy van egy myomám is, erről tudtunk? :shock: Még eddig nem!!!!! Azt mondta, műtétileg elég kínos helyen van, de a mostani projektbe talán még nem is zavar be, majd figyeli. :shock:
És megkérdeztem a prolaktint. Rögtön meg is nézte az előző stimu alatti eredményeket: hát legalább nem ugrott meg a Bromo abbahagyásától, annyi, amennyi előtte is volt. Most újra 1/4 szem Bromot kell szednem.

Kép
kisbuta

Kisbuta! Akkor a következő ciklusban kezdesz? :lol: Mióma nem jó hír, bár, amennyiben nem nő, akkor hamarosan elsorvadhat. Bár lehet, hogy zavaros, de a bébike bizony segíthet eltüntetni. :D
estike66

Estike,
irgum-burgum a cipekedésért! Tessék vigyázni a picikre!

Én csak egy cikket olvastam, ahol állítólag A J azt nyilatkozta, hogy ők sok gyerek fiatal szülei akarnak lenni, ezért nem akartak várni, és ezért mentek lombikra. És állítólag az egész úgy derült ki, hogy a meddőségi intézet egyik alkalmazottjának eljárt a szája.
Persze nem tudom, nem is szoktam ilyesmit olvasni, csak véletlenül került a kezembe, genetikailag alkalmatlan vagyok a bulvárhírek olvasására, a celebek 95%-áról sem szokott lövésem se lenni, hogy kicsoda, néha elég ciki :oops:

Kép
kisbuta

Estike, doki azt mondta, a mioma a magas ösztrogén-szintet sajnos nagyon szereti, ami meg ugye együtt jár a stimuval, szóval a stimutól valszínűleg nőni fog, de bízom a csodában. Ez már túl sok ugyanis nekem.

Kép
kisbuta

Puszedli! Gratula! Kép

Estike, és ezt Brad mondta neked? :wink: Cipekedés: ejnye-bejnye, de tudod, ha meg akar maradni, meg fog! (Mondom ezt én, akiből ugye tudjuk, hogy "kirázta" a gyereket a busz Kép )

Vizkrisz, az én édes drága jó nagymamám (Isten nyugosztalja) meg mindig azt mondta, hogy "Csak az a fontos, hogy ne veszekedjetek!" És milyen igaza van, én is próbálom betartani!

Kisbuta! Mióma monnyon le! Dokibácsi bizti tudja mit csinál, ha nem zavar be akkor nem zavar be.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! Bulvárral hasonlóan vagyok énis, csak következtettem.
B.P.-nek előző házasságából nem született gyereke. Persze ettől még lehet, hogy lehet. Na jó, ezen kell a legkevésbé agyalni.

Megyek, mert gépkövetelő áll a hátam mögött :D Meg még borozni, aludni, kufircolni is kellene, mindez a banánturmix után :lol:
estike66

Sziasztok csajok.

Még nem olvastam vissza.
Rana:SAJNÁLOM HOGY NEM SIKERÜLT DE FŐ HOGY POZÍTIV MARADTÁL!!!!!!

Visszaolvasok.
melánia

Hát én is arra voksolok, hogy a Brangelina házaspár "hobbiból" lombikozik. Már csak azért is gondolom (habár semmiféle hírfoszlány nem támasztja alá az elképzelésemet), hogy megszületett az első saját gyerekük, aztán szinte 9 hónap múlva (na jó, max.egy év) az ikerpár. Elég gyanús, a természet nem így szervezné, és minden normális pár várna kicsit a szülés után a kövi lombikkal, nem?.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, én azt sem tudtam, hogy Brad Pitt már volt nős... ;) :lol:

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az együttérzést, ölelést és mindent!!
Ma már jobb, de még kell egy kis idő, hogy reálisan tudjam értékelni a dolgokat.

Képben vagyok, kivel, mi van, de most csak annyit írok: drukkolok!!!

Tegnap délután egy 20-as érzékenységű teszt simán kimutatta mind a 15 HCG-met :roll: nem túl erős, de határozott pozitív. Szerintetek ez hogy lehet???

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, úgy, hogy sztem terhes vagy, és már nem 15 a hcg-d, hanem sokkal több!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Úgy, hogy azóta nőtt a hcg-d!!!!

Drukolok!!!

KépKép
zsófikukac

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Te most hányadik napon vagy Szezso? 10.???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok :)

Tegnap a vérvételen volt 15 a HCG-m és utána kb 10 órával csináltam a tesztet, annyit nem nőhetett.

Rana: ma vagyok Et+12-n. A 15 sehogy sem fér bele a normálisba.

Tudom, hogy kevés volt tegnap a 15 és a doki is megmondta, hogy nem lesz belőle semmi. :? Plusz barnázok tegnap délután óta, pedig csak tegnap este hagytam abba az Utro-t, és az összes mensis tünetem eltűnt. :shock: Félek, hogy gond lesz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát nem tudom Szezso, itt megállt a tudományom. Állítólag 5-ös HCG-ből is lett már baba (én is ezért reménykedtem anno...). :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm a drukkokat Lányok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, ügyes voltál.

Szezso, nekem ha jól emlékszem 18-ast is kimutatott a 20-as teszt. Ölellek. Amúgy meg ne agyalj.A kontrollon fény derül mindenre. Egyénként is hiszünk a csodákban!+++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Estike,
bocsika, de kerestem a mottót amit ígértem és nem találtam ... ezt viszont igen. :D

Szezso,
a doki is tévedhet. :wink: Ne tessék még feladni. CSODÁK mindig vannak. :D
A barátnőmnek is nagyon alacsoy volt a HCGje és most mégis egy 2éves bölcsis kiscsaj boldog anyukája. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

lányok, hepe van... kezdek pánikolni a mioma miatt... holnap felhívom a nem kaális nőgyógyászomat is, kérek tőle időpontot, hogy nézzen rá... Nekem ez már sok. Nem volt elég két méhen kívüli, mindkét petevezetőm kivétele, és ráadásul még egy sikertelen lombik? Muszály, hogy most még miomám is legyen????

Kép
kisbuta

Kisbuta
Küldöm a miómasorvasztókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézesd meg, hátha megnyugtatnak!!!
Fel a fejjel neked is...innen szép a győzelem!

Puszedli
Gratula a sok szép petesejtecskéhez!!! :D Küldöm a termékenyítő energiákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szezso
Hát azért valóban ne add még fel!Teszelj csak szépen holnap is...és majd látni fogod, hogy erősödik vagy halványodik a csík.
Amúgy a tüszőrepi hcg szuri is okozhat még pici hcg szintet ilyenkor...de már tényleg csak picit.Drukkolok azért még...hátha!!!

Nálunk a kövik történtek:
Láttunk egy kéményseprőt!!!Itt a város kellős közepén. :lol: Kívántunk is gyorsan, biztos ami biztos. :lol:
Nagy hír:anyósomat behívták ma beszélgetésre a sulimba, fel is vették azon nyomban mint vmi gazdaságist...csakhogy holnap már kezd is. :shock: Akinek nem tiszta:Párommal ketten viszik a kisboltot alattunk.Szóval most a párom nyakába szakad az egész.
Megoldás:párom minden hétköznap egésznapozik, lesz egy óra ebédszünet...ez napi 13 óra munka.Szombat, vasárnap nem dolgozik...akkor anyós meg a hugom aki otthon van gyesen. Meg valószínűleg a hét egyk napján is lesz a tesóm majd fél napot mert páromnak egyetemre is kell járnia. Ez így amúgy elég jónak hangzik mert sokkal több lesz a fizuja, legalább 60%-al több mint eddig :D és bár 5 napot végigdolgozik , 2 szünnapja lesz...ami már nagyon hiányzott neki.Szóval még jól is kijöhetünk ebből. :D
Szóval indulunk a hupa felé. :D

Nem mellesleg romantikáztunk ma este, nem részletezem. :oops:

Menni akarok az új Richard Gere movie-ra...sztem nagyon jó lesz...csekkoljatok rá a port pont.hu-n, most vetítik. :D

Na szép jó éjszakát nektek!!!Holnap tali!!!
vizkriszisback

Sziasztok!
Puszi,gratulálok,jó randizást :D
Skrisz?

Szezsó,de szép is lenne,ha...nekem is volt az elsőnél 12 hcg,és én is reménykedtem,a dokim 5%-ot mondott,hogy annyi az esély,hogy ebből még lesz valami.Nem sok,de több mint a 0.Akkor még mennek a csodadrukkok!

Kisbuta,ezt nem értem :shock: Ultrahanggal látta a myomát?Nekem a dokim azt mondta,azért kell a lapar-hiszteró,met az endó,és a myoma uhun nem láttszik,csak így tud kiderülni.A lényeg,dokibácsid bizti tudja mit csinál :wink:

Vizkrisz,örülök,hogy már romantikáztok :D Én meg hullócsillagot láttam kedden. :D

Estike,Tobi ragacsok mennek!!!

Rana,fogacskád?
Vendég

Szezsó!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én! Bár ügyesen osztottam az észt, átbőgtem az egész estét. Hogy miéert? Nem tudom. Elfáradtam, és úgy érzem most sem sikerült. Az elsőnél annyit gondoltam rájuk, becézgettem, szólongattam Napjában ezerszer megnéztem a telefonomat, ahol az első fénykép lapult róluk. Megnéhtem az uhus képet éés biztos voltam. El is indult valami, még ha nem is maradt velünk. Most nem tudok rájik gondolni, csak ha kényszerítem magam, jó mélyre dugtam az uhus képet, és egyáltalán nem bízom. Tegnap előtt éjjel nagyon görcsölt a hasam és már nem fáj a cicim, plötty lett. Dugdodom ezt az undorító utrót, nyomom a szurit a szita seggembe és mindig arra gondolok, hogy minek?
estike66

Estikém,a kismamik már csak ilyen érzelmileg labilisak :wink: Még nagyon korai a cicijeleket keresni,és meglátod,van értelme az utrónak és a progiszurinak is.Majd beszélgetsz velük,ha már rugdosnak :wink: Ölelés,és pozitív gondolatok mennek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?