A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hali Csajok!
Csöre! Ok. Azt hiszem, veszek holnap én is. :)
Moffli! Nagyon csinos vagy!!!!!!! Örülök a jó eredménynek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Látom ma én vagyok az első,de legalább volt időm pótolni a tegnapi napot!

Délelött mi is ügyeket intéztünk és ilyenkor tiszta stressz vagyok, mert egyszerűen minden túl van bonyolítva!
Ercsi megértem mennyi feszültséggel járhat a ti lakásvásárlásotok! :evil:

Délután viszont nagyon jó volt! :D
Kaptam apától virágot,csokit ugyanis a szülinapom volt tegnap(ezt csak hallkan jegyzem meg).Finom göngyölt karajt csináltunk,sajt mártással,és házilag somlóit.
Anyukámék is felhívtak aminek nagyon örültem ,mert már régen beszéltünk és nagyon régen láttam őket!
Én somogyból származom és a szüleim és a két testvérem ott lakik.Katuska már tapasztalta hogy nem olyan könnyű eljutni vidékre és ezzel mi is így vagyunk.Az M7 kész rémálom és ezért ritkán autózunk mi is le.

Látom ti a penészesedéssel küzdötök,mi meg a vizes falakkal.
Sajnos valószínüleg talajvíz okozza nálunk de nagyon utálom.Egyszerűen nem lehet kiszárítani a falat és hiába van szépen kifestve,a vizes rész nem szárad meg. :evil:

Most megyek mert végre egyedül vagyok és nyugodtan lehet takarítani.!
Bár az én pocaklakóm felébredt és úgy pörög mint a ringlispil! :D

Kép

Kép
poszani

Jó reggelt, én is beköszönök :)

Poszani: boldog szülinapot!!! :)
(rossz hír, ha az alap és a lábazat nincs leszigetelve, akkor elég drága megoldással lehet csak :()

Moffli: nagyon helyes a pocid, becsomagolva is :) örülök, hogy jó lett az eredményed :)

Ma keveset leszek, eszetlen egy napom lesz :( annyi mindent el kell intézni, hogy hihetetlen. Persze, közben dolgozom is... de szerintem bedobom a törölközőt, azt hiszem, nem bírom tovább... nem fizikailag, mert pár napja úgy pörgök, mint régen, hanem idegileg :( folyamatos a gyomorideg, időnként annyira, hogy beleszédülök :cry: remélem, Sacira nem lesz rossz hatással :( nem a munka miatt, csak hogy annyira összejött minden, és soha nem voltam híres az erős idegeimről :(

Na el is ballagok, mindenkinek szép napot.

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 17:13-kor.
kisbogacs

Moffli: micsoda pocak nagyon csini :D Poszani: Iseten éltessen sokáig :D :D tegnap délután tartottam eddzést a lányoknak Nellus végig bugizta az órát majd ki jött a pocakból nagyon aranyos volt :D :D ami a mai napot illeti remélem végre megjön a bútor meg végre ma felkerül a bordűr a szobába. Megyek mert ezer dolgom van puszi nektek :D :D
erzsebet0312

Poszani! Nagyon nagyon boldog szülitegnapot!

A talavízzel nekünk is gondunk volt mert a mi házunk sem volt egyáltalán körbeszigetelve, lábazat sincs, csak rakták le a téglát annó a földbe simán. Így az szépen szedte fel a vizet. Nem kerül sokba megcsinálni hidd el! Mi ketten csináltuk, építészek magyarázták el mit kell tenni.
Szóval totál tégláig le kell verni alul a falat és a fal mellett ásni egy jó mély árkot végig a lábazat mellett. Ebbe az árokba kell fektetni azt a fekete kátrányos szigetelő papírt L alakban, hogy a falra felll kell melegíteni gázpörkölővel. Sajnos a sima nedves téglára nem tapad, fel lehet szögelni, de a feltöltés majd ott fogja tartani a falon. Egyébként ugyanezt sima linóleummal is meg lehet csinálni, (ha tudnád mennyi új építésű háznál linóleum maradékkel csinálják...) az eredmény ugyanaz és sokkal olcsóbb is. Mi kaptunk építkezésből iylne kátrányt így azzal csináltuk. Ezután fel kell tölteni nagyméretű "kulikaviccsal" (ez fogja a vizet elvezetni) vagy törmelékkel. A kavics jobb mert a törmelék általában cementes így víz hatására összeáll. Majd az egészet végig lehet betonozni vagy amivel akarjátok burkolni. Mi csak felszórtuk gyöngykaviccsal. Ferdénk kell egy kicsit a fal síkjától, hogy a lefolyó víz ne menjen vissza a falhoz. Ezután lehet a talapzatot szigetelni hungarocellel. Ehhez a keményebb általában zöld színű táblákat kell megvenni és felragasztani.
Érdemes most már megvárni a tavaszt és akkor leverni a falat és kiásni, hogy tudjon száradni a fal.De mindenképp meg kell csinálni mert tönkreteszi a házat!

Kriszti! szörnyű ami a volt osztálytársaddal történt. Engem mindig megdöbbent az iylen eset, hogy ennyire fiatalon....Ez a találkozó biztos nem lesz oylan felhőtlenül vidám.

A hétfői talival kapcsolatban mivel időpontot még nem egyeztettünk, nekem jó a délelőtt is meg a délután mondjuk 3 után.
katuska79

Sziasztok!

Poszani nagyon boldog születésnapot!!!

Kép
andi0716

Poszani:
Isten éltessen sokáig! :)

Vicky:
Te mondtad az ablakba berakott szellőzőt? Nem emlékszem, de mondtam Apának, ő meg, hogy kérdezzem már meg, hogy kivel csináltattátok, mennyiért stb. Lehet, hogy linkeltél is, de nem találom..

Voltam belgyógyásznál, pajzsmirigyem javult, csökkenteni kell az adagot :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok:
poszani: boldog szulinapot!
Ma megjonnek a falmatricaim amit kertem ket napja, mert feladatam, ohgy majd a parom fest a falra szepeket, mar ket honapja mondja, hgy igen, es meg csak el sem kezdte, pedig megrajzolni es kifesteni el tart, szoval o is ajanlotta, hogy inkabb falmatrica megsporol egy ocsmo munkat, na azert en egy kicsit megsertodtem ra, na de ha igy akarja am legyen. dobok kepet ha fent vannak a szobarol, igerem, habar a fuggony meg hanyzik, na de mindegy.
Kitartast mindenkinek akinek nehez napja van ma, nekem tegnap volt, de sikeresen eladtam az automat, ugy hogy most penzzel de auto nelkul vagyok, meg jo hogy a ferjemet hasznalom:)

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Poszani! Boldog Születésnapot!

Én is elhavazódtam ma.
Aki lóg képekkel, tegye fel.
Illetve, akkor hány órakor lesz a tali????

Kép
hanna30

bekukk :)

Dolgaim jelentős részét sikerült elintézni, "már csak" a gyerekek cuccolása van hátra délután (rajzórájuk lesz).
Most kezdhetek dolgozni :( pedig olyan szép idő van...

Kriszti: sajnálom az osztálytársad :( tényleg nagyon fiatal volt

Mágnes: örülök, hogy jobb lett az eredményed :)

Szoba: akkor kezdjük el csinálni, ha már nem dolgozom, mert addig kell az íróasztal...

Tali: nekem jó a 3 után, amit Katuska írt, a délelőtt továbbra sem.

Rita: szuper lesz matricákkal is, hidd el :wink:

Csöre
csöre74

Rita! tök jót mosolyogtam az utolsó mondaton így , hogy nicnseneke ékezeteid. Ezek szerinte a férjedet használod:)

Szerintem jobban jártok a falmatricával mert azt majd később el lehet könnyen távolítani ha festeni akartok. A festést meg nehéz.

Mágnes: www.aereco.hu a szellőzősök honlapja. Szerintem tök jó dolog!

Én a napnak ezt a szakát szeretem a legjobban. Túl vagyunk az ebéden, mindenki elégedett, apa visszament dolgozni, Máté meg alszik. Igaz itt a sok mosatlan meg a felfordított lakás de nem zavar mert iylenkor csendben kell maradni és nem esz a fene, hogy össze kéne rámolni. Olyan békés ez az egy két óra.
katuska79

Sziasztok!

már voltam egyszer erre de az egész irományom elszállt így mérgelődve elmentem főzni.
Most újra próbálkozom! :wink:

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!!!

Katuska köszi neked is a pontos leírást a szigetelésről,sajnos ez ügyben még a szomszédokkal is kell tárgyalni mert mi egy sorházban lakunk.Közös a fal és ez néha iszonyat!! :evil:
És gondolom kellemetlen szomszédai már mindenkinek voltak nem kell őket bemutatni.

kriszti részvétem az osztálytársaddal kapcsolatban.
Nekem is nem rég egy ált.isk. társam meghalt és sajnos én nem tudtam ott lenni a temetésen.

Rita a matricák is biztosan nagyon szépek lesznek!nálunk is apa a nagy művész de még nem alkottot a falra pedig már sokszor megígérte! :D

Kép

Kép
poszani

Sziasztok,

régen voltam, igyekszem sorba válaszolni:

Vcrane
[quote]G írta:ombócmakka
Miért csak a gyerekek után lehet cicátok?

Egyrészt, ugye ijeszgetik itt a népeket, hogy mindenfajta izét lehet elkapni a cicától.
Másrészt, szegény cica, micsoda trauma lenne neki, hogy egyszer csak nem ő a középpont
Harmadrészt, most lakásban lakunk, csak lakáscica lehetne. De lehet, hogy később már nem itt fogunk lakni, és egy kertkapcsolatosban jobb lenne a cicceknek is, mégis jobb kijárós macskának lenni.
Igy erre jutottunk. Nem biztos, hogy igazunk van:)

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Poszani, Boldog Szülinapot!!! :D

Kriszti, részvétem az osztálytársad miatt. Nekem egyetemen volt egy csoporttársam, akit elsodort a lavina hegymászás közben....én sem tudtam napokig hova lenni :(

Gombócmakka: a cica abszolút a Ti döntésetek, nekem mondjuk mindig is szobacicáim voltak illetve jelenleg van 4 :wink: Mi fokozatosan szoktattuk ki őket a hálóból,majd le az emeletről, így Martinka cicamentes emeletet vesz majd birtokba, mivel a lépcső aljába tolóajtót szereltettünk. Az én cicceim csak pórázon járnak ki a kertbe néhanapján :lol:

Rita: örülök, hogy már a matricák is megvannak! Nálunk Apának eszébe sem jutott saját kezűleg dekorálni, így magától értetődő volt a bordűr :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem tudok mindenkinek reagálni, mostanában nagyon kevés időm van internetezni, ezért éppen csak el tudom olvasni esténként, hogy ki hol tart.
Szeretnénk mi is elköltözni és egyfolytában telket, vagy felépített házat nézünk. Nagyon nehéz normál áron megfelelőt találni.
Hétfőn voltunk Dobogókőn. A kicsi fiam nagyon élvezte. Úgy ment az turistaúton, hogy alig értünk vele. Majd teszek fel képeket.
Ma délelőtt a Hádá-ban voltam, elköültöttem egy halom pénzt. Most hoztak téli gyerekruhákat, mindkettőnek bevásároltam, alig bírtam haza. Ismeri valaki? Szerintem érdemes benézni!

Poszani! Boldog szülinapot kívánok utólag is!

Csöre! Ne bosszankodj, az biztos nem jó a gyereknek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Moffli, szép poci! Az pedig külön öröm, hogy a fehérje eltűnt.

Poszani, boldog szülinapot így utólag is!

Csöre, vigyázz ezzel a sok pörgéssel! Utólag már én is látom, hogy nem volt semmi, amit az utolsó hónapban csináltam, és ha elölről kezdhetném, ezt már kihagynám. Annyival jobb így. Magam osztom be a napom, minden napra kitalálok valami feladatot, szépen lassan haladok a konyhaszekrény nagytakarításával, ügyintézni valókkal, közben pihenek, ebéd után alszom, és semmi stressz, kapkodás. Van időm végre Julcsira, és ez mindennél többet ér.

Kisbogács, sajnálom az osztálytársadat :cry:

Rita, biztos szépek lesznek a matricák. Nálunk is az volt a terv, hogy a férjem pingál valamit, de szerintem nem lesz rá idő. Még az is lehet, hogy anyukám csinál patchwork képeket.

Kép
petne

Tehát

poszani: boldog szülinapot!

Gratula mindenkinek a szuper cukrához.

Csöre, én mérem magamnak, reggeli 40 g szénhidrát után szokott 6.2 lenni, de kedden megyek vissza, majd akkor mesélnek, mit csináljak másképp.

Tali: én sajna nem tudok menni, itthon leszek és 7 pontos vércukors profilt mérek, és vizeletet gyűjtök. :twisted:

Amióta terhes lettem, nem kivántam az édességet, csak az utolsó pár hétben. Amióta meg tuti a cukor, ugye, nem ehetek....
Így szegény férjemet tömöm, folyton csokit veszek neki, és muffint sütök. Mondta, hogy most már álljak le:(

Hú, tök jó volt a tábla. Friss infóim még nincsenek, gyerkóc neve még nincs eldöntve. Dorina és Nelli kihúzva, esetleg Annamária lesz, vagy mégse.

Kitartás a fekvőknek!

Éjjel azt álmodtam, hogy szoptatok. Csak furcsáltam, hogy nem emlékszem a szülésre :shock:

Annyi mindent akartam még, de elfelejtettem,,,,

Kép
gombócmakka

Enikő! melyikben voltál????? Nekem is be kéne vásárolnom Máténak téli cuccot. Overallt, nadrágot, pulcsit! Én időnként oda az öregasszonyhoz nézek be az angol turiba, időnként egy két darabot kifogok nála, csak oylan pici a hely és a néni halál idegesítő mikor kérdezi mekkora nadrág kell és kitesz egy rakás tök picit mert folyton elfelejti amit mondanak neki. Amúgy nagyon aranyos csak jobban tenné ha inkább csupán mosolyogna :roll:

Poszani! rossz szomszédság török átok...
Nekünk szerencsénk van mert rendes minden szomszédunk, vagy legalábbis nem zavarjuk egymást. De sorházban azért sokkal közelebb vagytok egymáshoz, mint mi akiknek még ott egy telek a szomszéd és köztünk :lol:

Estefelé tök jó mert igaz traccsparti van kint a házunk előtt, ugyanis itt egy kis kereszteződés és ott a legvilágosabb. Így a babakocsisok meg a többi gyerekes az utcából itt szokott összegyűlni:)

Kata! a macskáid nem tudnak átmenni a tolóajtón? olyan magas? vagy hogy? Hú én azóta döntöttem úgy, hogy nem lesz macska amíg gyerek van mióta voltak azok a hírek többször is, hogy a macskák ráfeküdtek babákra mert azok jó melegek és puhák voltak és megfulladtak :(
katuska79

sziasztok!

Gratula a jó eredményekhez.
kisbogacs: felfoghatatlan, mikor ilyen fiatalon hal meg valaki. Jó barátod volt? Nekem egy éve halt meg a legjobb barátnőm az apukájával egy szörnyű balesetben az M3-on. Elaludt a mögötte menő kamionos. Azóta se tudom feldolgozni, mindig várom, hogy egyszer csak valaki azt mondja, nem igaz. :cry:

Most jöttem a dokitól. Mindent rendben talált, azt mondta sokat nőtt a babuci. Feje lenn, méhszáj zárva. Ennek örömére kitakarítom a lakást.
Ti hány kilót híztatok? Én 8-nál járok. Sok ez? Nem látom magamon, csak a hasamon.

krisz78

Krisz: egyáltalán nem sok a 8kg, én 7-nél vagyok,vagyi voltam múlt héten. Nekem a védőnéni azt mondta, hogy 13 az átlag.Én is csak a pocakon látom leginkább.

Katuska: Olyan a tolóajtó, hogy ahogy indul a nappaliban a lépcső felfelé, ott van és rendes ajtó méretű, olyan 220 cm körül. Középen mattított mintás üveg alul és fent perforált-négyzetrácsos vékony bútorlap. És apósom csinált a falhoz valami kis mágneses ütközőt, így fix, hogy a kis mancsukkal nem nyitják ki :wink: Így nem jöhetnek majd a lépcsőre illetve az emeletre,így nem 'szeretgethetik' meg Martint :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Krisz! tökéletes a hízásod. Egy picit sem sok! Megnéztem és Mátéval pont én is 8 kilónál tartottam ennyi idősen, mint Te, és a végére 12 lett csak! A védőnő szerint most 15-nél fogok megállni:)

én is dobok egy pociképet:

Kép

Máté segít apának várat készíteni:

Kép
katuska79

Kata! Jaa értem! azt hittem ilyen kis gyerek kerítés....
katuska79

Kriszti! Sajnálom, ami az osztálytársaddal történt. Olyan rossz érzés, hogy ilyen fiatalon meghal valaki.

Katuska! Nekem is 12 és 15 óra között van a kedvenc időszakom, na meg 9 óra után. :D
A kérdésedre hétvégéig választ kérek, csak telefonban nem tudnám érthetően megkérdezni.
Talival kapcsolatban - még nem tudom eljutok-e, de ha megyek valószínű egyedül. Az én fiam egy percig sem bír nyugton maradni egy helyben és rohangálhatnék utána egyfolytában.
Ez a bolt keleti pályaudvartól a Blaha felé haladva található. Nagyon jók az áraik! Overált csak a picinek találtam, viszont nagyon sok szép pulcsit vettem Leventének. Ha akarod majd holnap fotózom. Minden ruha olyan, mintha új lenne, pulcsikat 700 Ft-ért vettem

Rita! Majd ha kész a fal várjuk a képeket.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Voltam egyet sétálni mert nagyon jó idő volt!Ki kell élvezni még ezt a kis jó időt! :D

Köszönöm a köszöntéseket( Kata,isarenikő,katuska,gombócmakka) bocs ha valaki kimaradt!

isarenikő mi az a hádá?
nem tudtok valami használt ruha boltot ami közel van a délihez vagy kelenföldhöz.?
Nagyon dícsérték az angol turikat is de azt sem tudok sehol!

Kép

Kép
poszani

Katuska! Ez a turi oldala!
http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=52

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Látom már meg is kaptam a választ! :D

Kép

Kép
poszani

Poszani! háááát a délinél nincs iylen Háda de érdemes elmenni egybe mert tényleg jók!

Enikő! még egy kérdés. A keletihez vagy a Blahához van közelebb ha metróval megyek?

Ó igen 9 után az az édes nyugalom:)
katuska79

poszani: boldog szülinapot! :D
Vendég

Gombócmakka: nekem a reggeli 20 gr CH, nem 40... Szereztem egy mérőt, minden kaja előtt, és utána 1 órával mérem, és tökéletes (ma délelőtt kezdtem). Eddigi rekord 5,3. Holnap megint megyek reggel... lassan kiszívják az összes vérem :( viszont csinálok ennek "örömére" egy kontrollmérést az otthoni mérővel, hogy mennyi az eltérés, mert állítólag van a vénás és az ujjbegy között.

Petne: aranyos vagy, hogy aggódsz, és teljesen igazad van, viszont a pörgés a fejem kitisztítására szolgál... ma egész jól bejött, sokkal nyugodtabb vagyok, mint tegnap. Igaz, a reggelt citromfű teával kezdtem. Az adrenalin kiváló dopping :? ha nem mozgom le, akkor a gyomromat szedi szét.
Enikő: sajnos ez nem bosszankodás, ez feszültség, és sajnos tudom, hogy árt a babának, ezért pörgetem magam, hogy lemenjen. Kicsit összejöttek a dolgok :(
De a munkát valószínűleg abbahagyom a jövő héten... nem azért, mert annyira megterhelő, hanem azért, mert a sok dokihoz járással (ami viszont igenis megterhelő) nem tudom összeszervezni. Ennyi toleranciát nem várhatok a dolgozómtól.

Kata: na, elképzeltem Cilut pórázon :) hát, kifeküdtem :D az az ősvadmacska :D nem is kap ilyet, ő szabad madár :) Mió is... majdnem ki is vasalták ma :? szerencsére ügyes volt, és megúszta

Krisz: tökéletes a 8 kiló hízás :) én 6-nál tartok (ma éppen), de bénázok a diétámmal, 4 és 7 között mozog :? Azt hiszem, ahogy egyre jobban belejövök, beáll erre a 6-os szintre. Mesivel ilyenkor 9,5-nél tartottam, és a vége 10 kiló lett. Zazával nincs hasonló adatom, nála 12 lett a vége.
Katuska: aranyos a pocak, olyan egyenletesen gömbölyű :) Máté hogy bírja el azt a hatalmas fúrót? :shock:

Csöre
csöre74

HA valaki még nem talált nevet, vagy érdekli mélyebben a jelentése:

http://www.tavam.hu/index.php?cid=72

Csöre: óóóó Máté odavan ezekért a szerszámokért....kalapács, fúró, villáskulcs, csavarhúzó. A legjobb, hogy pontosan tudja mikor melyiket kell használni:) Múltkor vicceltünk is apával, hogy majd nyafogok, hogy: apaaaaaa fúrd már fel a képet a falra!!!!! Ő majd mondja, hogy - várd meg, míg Máté hazajön az oviból és felfúrja:)
A csavarbehajtót profin kezeli, csak tartani kell irányban neki.
katuska79

Katuska! A keletinél kell leszálni és elindulsz a bal oldalon a blaha felé. A fiumei út után van nem sokkal.
Szép formás pocid van, apának meg nagyon jó segítsége! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska: ja, nem olyan gyerekkerítés, az majd Martinnak lesz, mert ugye neki is lépcsők visznek a kis szobájába :wink:
Máté zabálnivaló,hogy szerel!! :lol:

Csöre: haláliak a mi cicceink is pórázon :lol: Olyan kis hámmal szerelődik rájuk :lol: Csak ők ugye bentiek, Vackor ha kiszökik ajtónyitáskor 2 perc alatt sík ideg lesz, mert nem tudja, hol van, csak riadtan néz, a kis hülye :lol:

Egy cuki link, nagyobb gyerkőcöknek is:

http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok

KépKép

KépKép
kata8110

És Katuska: gyönyörűséges a pocid!!! Nem tudom, megdőlni látszik ez a pocakforma utal a nemre teória, mert az enyém is kísértetiesen hasonló formájú :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Köszi Enikő! jaaaj teljesen bezsongtam a vásárlástól:)

Mátéval pont iylne pocakom volt, úgyhogy nem igaz a tézis miszerint a lányos pocakok másmilyenek, mint a fiúsak:) vagy azóta Petránkból Péter lett???? De messze van még az UH, hogy megint megkukkolhassuk!
katuska79

Ez jó Kata! egyre gondoltunk a pocakformát illetően:)
katuska79

Sziasztok:
katuska: ja a ferjemet is hasznalom neha:) felulok a hatara es verem a feneket, kozbe meg mondogatom gyi paci gyi... :lol: na hat igen az itteni billentyuzetem nem igen magyar, tehat maradok ekezetek nelkul
hu de izgi megjottek a matricak a ferjem irodajaba vannak, mar hivtam is ot, hogy hozza de azonnal, mert bele halok, ha nem lathatom most rogton :lol: na de ez mar egy oraja volt, ugy vezsem eszre neki vegkep nem surgos a dolog. Igen amugy a matrica biztos praktikusabb, es azt hiszem olcsobb is, mert annyi festek ami a szoba kifestesehez kellett volna raadasul a jo fajtabol (mert azt mondtak a boltba, hogy akar milyen nem jo) biztos a duplajaba kerult volna :roll:

Kép
brestovsky

Katuska! Nagyon jó bélelt kord kertésznacik kaphatók a kínaiba (DM felé) 1700 Ft-ért, és 1000Ft-ért 100% pamut szabadidőnacikat is lehet venni. Overált is szintén a kínaiba veszek neki (remélem lesz) 4000Ft-ért nagyon szépek vannak, csak azok picik.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

hu meghozta apuci a matricakat, mar ki is bontottam, es amint haza erek munkabol, mar ragasztom is a falra, nincs mese :lol: meg mondjak azt, hogy a terhes nok turelmetelenek, en kepes vagyok kibirni addig ami haza erek :lol: amugy felteszek egy kepet milyen lesz. ANyum mondta, hogy szegeny kisfiam azt hiszi majd, hogy az urbe van :lol: :lol: mert, hogy az agynemuje megy a fuggonye is urhajos lett, de nekem ugy tetszett, foleg, hogy az agynemu tiszta kek es csak egy pici urhajos minta van rajta, na fuggony ennek elentete tele van szines repulo szerkezetekkel. Na mar csak arra varok, hgoy a fiam egyszer bejelentse, anyuci pilota leszek, aztan majd okolhatom magam :? :lol:
Hu Katuska a pocid tenyleg nagyon szep formas, amugy poci forma joslasokba en sem hiszek, pedig most nekem nagyon azt mondjak, hogy fius a hasam, na azert mert tudjak, hogy fiu 8)

Kép
brestovsky

Ime ilyenek lesznek a falmatricak Kép

Kép
brestovsky

:D nekem, harmadik gyerekes anyukának eddig senki sem mert jóslatokba bocsátkozni a poci formája alapján :) egyébként más, mint Katuskáé, pedig lányom lesz nekem is :wink: szerintem nekem is egyforma mind a hárommal :)

Hú, Rita, az űrhajós nekem is tetszene :wink: itthon nem is láttam olyat. Igaz, a lányomnak nem való :D Marad a cseresznyevirágos fa :) majd

Kata: jók azok a cipőcskék, már nézegettem korábban (Hanna mutatta)

Csöre
csöre74

Nem semmi mennyit írtatok! :shock:

Katuska! Csodaszép a pocakod!

Rita! Nagyon szép a matrica. :wink:

Kép
hanna30

sziasztok,

jó sokat termeltetek (megint :lol: )

Katuska, nagyon édi Máté! Nekünk már be van készítve a játék fúró (szakmai ártalom :oops: ) olyan hangja van, mint az igazinak :lol: És nagyon csini a pocakod! :lol:

Rita, nagyon szupi ez az űrhajós matrica! Majd tegyél képet, ha kész a szoba :wink:

Moffli, gondolok Rád, remélem mielőbb "viszontlátunk"! Nagyon csini vagy!!!!

Poszani, Isten éltessen! :lol: :wink:

Tegnap voltunk szülésfelkészítőn, megnéztük a "VIP" szobát, nagyon szuper, tényleg mint egy hotelszoba, mikró, hűtő, saját fürdő, apának pótágy :lol: ! Úgyhogy most már csak az kell, hogy legyen hely, amikor szülünk :lol:

Kövezzetek meg, tudom, hogy azt mondtam, nincs több 4D, de ma éjjel nem tudtam aludni egyáltalán, és rámtört, hogy látni szeretném Manót, most azonnal... :oops: Apa sem tiltakozott, úgyhogy pénteken megyünk... :roll: :lol:

Tali: akkor 3-kor a Sugárban az emeleten, hétfőn, ugyi? :lol: Katuska, Enikő - autóval megyek, szívesen elviszlek-hozlak Titeket :wink:

Kép
vickybabe

vickybabe! Te hol laksz, hogy útbaesünk?

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre: akkor elkéstem a kis cipővel,én csak most találtam meg :oops: De olyan édik :wink:

Rita, aztaaaa,micsoda kis űrhajós szobája lesz Attilának! Nagyon komoly! :wink:

Vickybabe: nem fogunk megkövezni, sőőőőőőőt :oops: A Genesises nő azt mondta a múltkor, amikor a plusz képet csinélta, hogy még a 36.hét után lehet fantasztikus képeket csinálni....
De holnap meg a dokinál UH, bár az 'csak' kontroll, nem babamozi...Örlődöm..... :oops: :lol:

Na elteszem magam holnapra, vagyis felcsattogok a hálóba Született Feleségeket nézni Apa karjában :D
Jó éjt!

KépKép

KépKép
kata8110

Ja,még egy mondat: tali, Sugár,hétfő,3 -- aki úgy jön, hogy pl a Lágymányosi hídnál fel tudom szedni, szívesen elviszem, vagy a Margit híd, Dózsa vonalon is,igény szerint :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt!

Kép
hanna30

Jó reggelt mindenkinek jelentem fennt van a macis csík a falon végre :D és tegnap elhoztuk a bútort is , úgyhogy szerintem szombaton összerakjuk remélhetőleg :D viszont egyre többet keményedik a hasam :roll:
erzsebet0312

jó reggelt,

csak bekukk, lótós-futós napom lesz, mindjárt indulok jógázni, aztán bank, védőnő, vásárlás, majd sütés-főzés az esti bulira :lol: azért benézek még, ha tudok ma.

Pussz
V.

Kép
vickybabe

Jó reggelt!

Ma végre megyünk dokibácsihoz,remélem, hogy csupa jót fogunk hallani :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X