A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera: bizti, nem lesz baj!
Ha közelebb laknék felugranék segíteni és vinnék valami kaját!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Becsülettel végigolvastam mindent, de nem jegyzeteltem így részletekre nem igazán emlékszem.

wera!
Neked kitartást....reméljük alaposan kivizsgálják a párodat, és nem találnak semmit, így hazaküldik.

Nálunk a délelőtti piacozás jól telt, vettem már egy-két ajándékot karácsonyra. Lizy végig aludta az egészet. Aztán még itthon is jól elvolt míg mi ebédeltünk, és ő csak utána evett....ma kostoltunk egy kis natur répát....jobban ette mint a gyümit :shock: de aztán még szopizott is.
Délután viszont bepótolta a nyűglődését.
Nekem meg iszonyatos migrénem van...asszem eddig bírtam, és be is veszek egy fájdalom csillapítót mielőtt hányingerem lenne.... remélem nem betegség előjele "csak" időjárás változás. Szerintem jön a hó....egyik csajjal beszéltem ma, azt mondta Ljungby-ban mér bokáig érő hó van.

d.dodó

most néztem az időjárásjelentést és holnap csak délutánra mondanak szorványos esőt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó: ügyesek voltatok ma! Levi sajna nem szereti a répát.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera!
Nehogy főzzél! Rendelj pizzát! ;)
Sajnálom h az uradat ott fogták!

VKata!
Mostaztánmonddmeggyorsanhogymiértaggódszasúlyodmiatt?????? Olyan csini vagy!

Emci bébi csupaszem!

Kriszti!
Levi kis hurka gyurka!

Szly!
A BEBA édes. Sajnálom h pótolni kellett. :cry:
20150601134430

Viki! CSak akartam volna pótolni! Nem ette meg! Mindegy, éhen nem hal, meg kíváncsi is voltam, hogy tetszik neki. Délután 2 óta nem evett és mégsem issza meg most sem a tápit. MAjd fürcsi után megkapja a tejcsijét.

Kép
szly27

hahó van itt vki teszveszes? ráakadtam egy olyan aukcióra amire én nem licitálhatok.

valaki helyettem? s.o.s. lenne mert mindjárt vége

Kép

Kép
timi1982

[quote="szly27"]V írta:szly27iki! CSak akartam volna pótolni! Nem ette meg! Mindegy, éhen nem hal, meg kíváncsi is voltam, hogy tetszik neki. Délután 2 óta nem evett és mégsem issza meg most sem a tápit. MAjd fürcsi után megkapja a tejcsijét.

:shock:
Dundi 2 óta 3szor evett. :oops:
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:13-kor.
Vendég

Levike nagyon édes (a kis ördög) és nagyon ügyes, hogy már ennyit is fordul!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.05 20:00-kor.
Vendég

Katus!
Butus vagy! :wink:
20150601134430

Timi - vagyok ha még nem késő!!!!!!!!!!!!!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:14-kor.
Vendég

Köszönöm a támogatást, rám fér. Kínomban már kibőgtem magam, most már jobban vagyok. Az előbb hívott Norbi h küldjek még be neki ezt-azt mert 3 nap a kivizsgálás. Hívtam apósomat h jöjjön már föl a cuccokért mielőtt megy be hozzá, erre mondja ő délbe megy. Mondom akkor reggel ugorjon már át érte mert nem leszünk itthon. (10 perc sétára lakunk, de van autója) Erre húzta a száját és azt mondta akkor majd beviszi neki a saját papucsát meg pulóverét... ááááá, alig húztam fel magam!!!! :evil:

Katák - szerintetek nem fog elkapni valamit ott a sok beteg között? Ettől nagyon félek...
Vendég

wera!

2 termék lenne.

kriszti35 az eladó neve

Kép

Kép
timi1982

linkeld be légyszi
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:14-kor.
Vendég

áá mindegy. most látom hogy az egyik aukciója holnap zárul le. ha meg csak az egyik az enyém akkor nem éri meg a postaköltség miatt.
hagyjuk inkább igy wera!

de azért köszi

nah most meg fogom magam és végre visszaolvasok, mert nem tudom kivel mi történt

Kép

Kép
timi1982

Te tudod, de megpróbálom szívesen ha szeretnéd
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 20:41-kor.
Vendég

Vkata - gyönyörűek a képek!!! :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:15-kor.
Vendég

Wera!
Szólj, ha tudok valamit segíteni!
A Korányi előtt jövök-megyek, bárhová is megyek!
Holnap a tali után, akár elhozlak benneteket, vagy ha valamit beküldenél a férjednek szívesen beadom!

Kép
Kép
patr

Eddig úgy néz ki hogy megyek. Attól apának sajna nem lenne jobb ha mi itthon gubbasztanánk. Az meg se fordult a fejemben hogy a kórházba bemenjek a gyerekkel... Istenments!! Remélem apósom nem tesz keresztbe. Gondolom nem tetszik neki hogy megyünk, de hát most üljek itthon és szomorkodjak? Pont eléggé idegesít a dolog így is.

Egyébként beszéltem most apával és azt mondta h ő nem úgy adta elő magát a háziorvosnál ahogy én gondolom. Hát, nem tudom, ha ő mondja... De akárhogy is van, jól megszívta szegénykém. Nagyon sajnálom! :cry:
Ráadásul képzeljétek, a köhögésére azóta sem kapott gyógyszert, úgyhogy ugyanúgy szenved. És fázik! :shock: Fasza! Csak egyre betegebb lesz... :evil:
Vendég

Pati - jaj, nagyon kedves vagy, köszönöm. Be nem mennénk, de ha esetleg apósom mégse jönne át a cuccokért vmi férfiklimax-okozta szeszély miatt :twisted: , akkor elviszem és ha továbbítanád neki, azt nagyon megköszönném.
Vendég

Na megyek mert még 1000 dolgom van és az ágy is húzna már...

Jó éjszakát mindenkinek! Cuppa
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,nagyon nyüzsi napunk volt,Áron már alszik,remélem legalább hajnalig!

Wera! Nagyon sajnálom Apát,és persze titeket is,nagyon nehéz lehet!
Nekem is volt egyszer ilyen és rohantam be a főorvosnőnkhöz,de mivel ott dolgoztam hamar kivizsgáltak és minden rendben volt csak megpattant egy hajszálér!
Elég ijesztő tud lenni!
Sajnálom,hogy benntfogták egy ilyen helyen,de azért az jó,hogy megnézik mitől van(sajna a házidokik ehhez (sem) értenek!
Biztos ami biztos!
Nagyon szorítok,de hidd el nála is "csak " ez lesz a baj!
Remélem bugri már alszik és sikerült hammolnod valmait!
Jó talit holnapra!
Remélem apósos is rendesen fog viselkedni!
Csináljatok sok fotót!
Én megint nem megyek,Apa holnap végre szabin lesz úgyhogy holnap sem sokat leszek,de azért benézek!

Jó éjt mindenkinek!

Bocsi,hogy csak ennyit írtam de engem is húz az ágy!

Ja és Patr.! Tényleg nagyon rendi vagy!
:wink:

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Babák nagyon aranyosak és az erdős képek is szuperek!

Wera! Sajnálom apát! Neki is sz@r lehet a kórházban! Biztos nincs semmi baj!

Viki! Jázmin olyan 3-tól aludt kb fél hétig, azért maradt ki az 5 órai kajcsi. Azért ha ilyen sokat aludt, mégiscsak elég volt neki a 2 órai kaja, jól gondolom? Nem is a nyűglődés miatt gondolom, hogy nem elég neki, mert nem nyűgös, csak feltűnően kevesebbet pisil. A reggeli pelus is szinte üres. Nappal is keveset pisil.

Kép
szly27

Titi! Ment pü.!

Kép
szly27

Sziasztok!

Timi hát azért én nem szeretném hogy össze-vissza szurkálják a picit, mert azért ők se kis butusok, tudják hogy ha doktor nénihez megyünk, abból jó nem sül ki. De egyébként nagyon sok helyen eleve fél éves kortól ajánlják, és onnantól adják szívesen, de ezt valaki írta is azt hiszem Véda.

Wera sajnálom a férjed hogy bekerül, reméljük semmi komolyabb baj nincsen.

Kép
linda24

kata, reggel üzenek. csak közben eszembe jutott hogy két babakocsit nem tudom hogy teszünk be... úgyhogy lehet hogy jobb ha pati is arra jön...
:oops:

KépKép
muffin

ja és bencuri, örülök hogy tetszett. bár nem tudom hogy vetted észre... direkt nem írtam csak odatettem az ikont... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Egy gyors kérdés,hátha volt már valaki hasonló helyzetben:Most reggel ahogy feküdtem az oldalamon-bal oldalt,odanyúltam a jobb mellemhez hoz megvakarjam,és egy elég nagy comót éreztem-nem tejcicsomó az tuti mert nem fáj.Akkor mi lehet?Kivan zárva hogy orvoshoz menjek vele,elég volt a tegnapi hajcihő,meg várakozás.

Kép
Kép
Kép
kike

Annyira szépek ezek az erdős képek! :D

Persze a Babák is :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Megkérdeztem a nővéremet,azt mondta akkor is lehet tejcsomó ha nem fáj,próbáljam szétmaszírozni,és ha nem megy utána foglalkozzak vele.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Patti!

Te nagyon rendes csaj vagy!

Wera!
Lazulj ma a csajokkal egy nagyot!

Kike!
Ha nem tejcsomó, akkor mindenképpen nézesd meg!

Dundi még horpaszt, csak megébredt pár percre míg Laci készülődött, de én már nem tudtam visszaaludni. Fél 9kor bealudt, 4kor tankolt.
20150601134430

Talisoknak jó szórakozást!!!! Képeket ne felejtsetek!

Babu!
Szabcsi hogy van? Kapott oltást? Dokinéni mit mondott?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:16-kor.
Vendég

Köszönjük! Kép Átadom!

Dóri bébi szunyál még?
20150601134430

) Sziasztok!

Akik a talira mennek, azoknak kellemes napot kívánok! no, persze nem csak nekik, mindenkinek!

Kike!
Nekem vannak ilyen csomóim...
évek óta sajnos...
és voltam vele dokinál is, évente járok szűrésre. igaza van a nővérednek, simán lehet tejcsomó. próbáld meg szétmasszírozni. Mindjárt a legrosszabbra gondolni nem szabad, nekem tejmirigy cisztáim vannak. (bár, most, hogy mondod, az egyik eltűnt... :shock: )

Én a pocakom helyén (amiből még jó nagy van... :twisted:), ott találtam tegnap este egy csomót... :roll:

Én ma az emeleten, ha Emma is úgy akarja, ablakokat pucolok, és függönyt mosok. annyira úúúúúúúúúúúútttttttttáááááááááállllllllllloooooooooommmmmmmm!!!
Emma most ébredezik, azt hiszem egy kis időre most itthagylak benneteket!

Ja, Werának akartam írni még!:
Kitartás apának és nektek is, biztosan nem lesz semmi baj! :wink:
Vendég

Köszi a válaszokat:maszírozgatom,aztán meglátjuk mi lesz-bár tényleg nem zárhatom ki szerintem a cisztát,mert petefészek cisztám is volt,gondolom akkor lehet hogy az.
De ha oda kerül a sor,röntgent semmiképp nem vállalok be amíg szopik,csak e miatt nem fogom nem szoptatni.
Kicsit azért megijedtem,mert ilyenem még nem volt.
Szóval maszírozgatom,szopizni meg úgyis sokszor szopik,tehát ha tejcicsomó,akkor megoldjuk ketten :)

Mária:szóval ha valakinek voltak már cisztái,akkor bárhol előfordulhat hogy előjön?Nekem a petefészekcisztám még tizenéves koromban volt,aztán meg mikor terhes lettem akkor is,még a Vercsivel.
Na jó,befejezem,úgysincs értelme róla beszélni,majd kiderül mi van. :roll:

Akartam már írni hogy töksi jók ezek az új vonalzók!! :D

Éjszaka megint éjfél után két,két és fél óránként kelt a Fiatalúr :roll: Hogy lehet ennyit enni? :roll:

Vera:Kitartást,Apának meg jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Lehet h Domi szaporít.
20150601134430

Domi már hasról hátra,és hátról hasra is pörög forog,így megoldotta a dolgot,ha hasra rakom,de nem akar aludni,átfordul a hátára,most meg reggel leraktam a hátára hogy játszon,és átfordult hasra hogy alszik-és bizony már alszik is. :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:16-kor.
Vendég

ŐHencisége felébredt! És gyanús szagok terjednek a levegőben :lol:
20150601134430

jo reggelt!

Anna mar kurjangat az agyba csak en meg gyors fejek kicsit ne csopogjon az ertekes tejci amig oltozunk.
ejjszakank szokasos, leszamitva hogy ferjem ram akart maszni ejjel de en ellenalltam igy "civakodtunk" az agyban es ugy megrantotta az amugy is fajos derekam, hogy meg a konnyem is kicsordult. Meg most is faj! ( igaz igy volt indokom miert nem akarom a huncutkodast :oops: )

No eszik a baby, aztan indulunk is mert az a busz egy emberolto mire eljut az Arpad hidig. Olyan kar hogysenki nem lakik erre fele, Teo ige, de ok nem jonnek, meg hogy nincs kocsink.

Agi: Ti nem jottok?

Kike; na ilyeneken en is allandoan parazok, pedig nekem meg nem volt cisztam, megis minid csomot velek felfedezni a mellemben :oops: De ne gondolj rogton rosszra!
Vendég

Jó reggelt!
Csajok ne má! Elpirulok! :oops: :oops: :oops: :lol:

Anyjuk, Ágival SMS-eztem tegnap, lehet, hogy jönnek.
Kata, ha nincs dugó, akkor tíz előtt egy kicsivel ott vagyunk, de még hívlak.

Wera, hozd bátran, ha valamit be kell vinni a férjednek!

Továbbra is irigylem az alvó babák szüleit :roll:

Kép
Kép
patr

kike, küldd el nekem légyszi a címedet pü-ben. köszi!

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Adél este se akart elaludni, nem tudom mi van a levegőben, végül orrszívás, altatgatás után 9,30 körül ájult be. Egyik orrlyuka persze felsértődött s sok szívástól, abból már véres trutyi szívhat :(
De éjszaka jól viselkedett, 4,10kor tankolt :) és 6,30-ig aludt. Érezte hogy ezt kell most tennie anyjával :)

Wera, remélem férjecske nem lett még betegebb!

Peti, szerintem is rendi csaj vagy! :) Várlak! Félek, hogy a babakocsim nem fér be a Te autódba, de akkor megyek kendővel, nem gond. Remélem elalszik benne...

Evelin, várlak téged is! Itthon lesz a férjem, de azért tudunk etetni itthon, nem eszik embert :)

Kike! Remélem elmúlik. Álmomban Nálatok jártam, nagyon jó kis házban laktatok :wink: És Kristi 3 helyett inkább olyan 8 éves volt...:)

Kép
andkata

Kata! Ki az a Peti? :lol: :lol:
Egyébként az én autómba MINDEN belefér! :lol:

Vigyem a ruhákat? Szeretne valaki valamit? Mert akkor belököm a csomagtartóba! (Kata, még akkor is befér a babakocsi :lol: )
Amikor Potykáékhoz mentünk, akkor is három kocsi volt bent!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?