Sziasztok!
Köszi a zagyvás infót, próbálom hívni őket..ha nem sikerül, akkor holnap is elmegyünk!

Három a magyar igazság! Ugyanis voltunk tegnap este, meg ma délelőtt is(10 előtt, mert azt hittem, 9-kor nyit

)Dorka, köszi, rendi vagy, de nem akarlak ezzel terhelni, meg sétizni úgyis kell nekünk is. Egyik barátnőm kért meg, hogy rendeljek a keresztlánya szülinapjára olyan katicás tortát, mint Zsófinak volt(nem szolnoki, de szombaton jön minket meglátogatni. Most jött haza, 1 hónapig volt Amerikában, és asszem hozott Zsófinak egy-két frankó cuccost!

). Amúgy Apának is akartam, mert holnap lesz 30, de elárultam neki, erre "lecseszett"(viccből)hogy ne gyerekeskedjek má', neki nem kell torta, inkább valami jó sört vegyek...ok. Ja, és tegnap volt 7 éve, hogy megismertük egymást!

Na akkor frankón nagykabát, csizma, köd...volt vagy -5fok.
Kata, mikor délelőtt megláttam, hogy 0 óra 34-kor Te vagy az utolsó hozzászóló, őrült mód tekertem a lap aljára!
Amúgy elmondanám, hogy nekem 38+2-nél egész nap jósló fájásaim voltak...vagyis azt hittem, jóslók!És nem azok voltak!
Na most én se tudom, mit csináljak...Zsófi is elkezdett mára köhögni, tüsszögni...nem nagyon, de úgy mégis. Ma kapta volna a 15 hóst+prevenart, de inkább nem viszem. Főleg, hoyg alszik. Olyan jó, hogy alvásidőben van pont a tanácsadás. Ha rosszabbul lesz, holnap viszem a betegrendelésre. Szegénykémnek úgy látom, kezdi legyengíteni az immunrendszerét a fogzás.
Mi ez a Cebion csepp, recept nélkül is kapható? Szerintetek adhatok én is Zsófinak?
Én teljesen jól vagyok, Zsófi változatlan, vagyis pluszba jött még a köhögés, fog sehol. Aludni alszik szerencsére éjszaka, mert szerintem totál kimerül napközben.
Szegény Leti, mi van azóta az ujjacskájával? Juttotatok már előre ajándék ügyben?
Judit, Huncinak is jobbulást!
Anikó, jó, hogy visszatértél. Dorka milyen ügyes már!
Kitten, Te szegény, szörnyű lehetett...jó, hogy már jobban vagy és hogy Laurával minden rendben!