Még mindig elég sokat vezetek, de a párom vállalta, hogy ettől a héttől ő viszi Zalánt az iskolába, így most korábban tudok bejelentkezni.
Aida! Nagyon csinos vagy! Én 4 kg-nál tartok, csak az a különbség, hogy 75-ről indultam (nem is tudom, mikor lehettem 46 kg!).
Niki! Nagyon boldog születésnapot kívánok! És megengedem, hogy tegezz!(én 36 vagyok)
Kati! A hugomnak is sokáig keresztben volt Dorka, de mire kellett, befordult! Ne izgulj, beszélgess babával sokat, hogy segítsen!
Tegnap a védőnéninél rendben volt minden, vizelet negatív, vérnyomás 120/80, a szívhang gyönyörű, erőteljes.
Képzeljétek! Olyan büszke vagyok a nagyfiamra! Városi angol verseny lesz a hónap végén és tegnap megmondta a tanárnő, hogy Zalánt viszi, mert neki a legjobb a szókincse. Apukám szerint korai versenyeztetni ilyen kis gyerekeket, én meg azt modom, hogy a 40 perces felvételijük is egy verseny volt, meg hát erről szól az egész élet. Hagy szokják! Szerencsére mehetnek szülők is, remélem, még egyben leszünk és el tudom kísérni.
Holnapra mi is beterveztük a Madagaszkár 2-t, talán ez lesz az utolsó családi programunk hármasban.
Mai ebéd: rántott karfiol, rizi-bizi, tartármártás. Nyami!!!
SZép napot mindenkinek! Laura