Őrület! Ezek a babucik milyen érzékenyek tudnak lenni, ugye?
Én annak idején még javarészt textilpelust használtam. Naponta 50 -60 db-ot mostam ,vasaltam.
Viszont mind a három fiúkínlódott a pocitól eleinte, de ez az időszak elég hamar véget őr.Talán ez is,mint a terhességnél, az első három hónap ilyen,vagy inkább csak kettő. Ne izgulj!
Ez a gyerek tiszta apja! Én nem is értem, hogy R. hogyan tud veled veszekedni, miért nem csókolja meg még a lábad nyomát is, hogy egy ilyen fiút szültél neki. Kiköpött mása. Főleg a haja.
Képzeljétek...
Ma éjjel a fiam rájött,hogy milyen jó vándorolni a kiságyban!!!
Keltünk fél1-kor és 4-kor és mind a kétszer keresztben volt,a lába meg hol kilógott,hol a kiságy tetején kalimpált!!!!
Mi lesz ha még elkezd megfordulni is a hasára????
sziasztok
tegnap megpróbáltam bejelentkezni, de a billentyüzetem megbolondult és hiába irtam, nem jelentek meg a betük.
mi jól vagyunk. Törpe eszik, alszik. amikor fent van, akkor csak nézelödik.Imádom ezt a gyereket, olyan pofákat tud vágni.
Nyújtózkodik, mosolyog, emelgeti a kezeit, eltakarja az arcát. Nagyon édi.
Hétfön voltunk gyerek orvosnál /itt nem jön ki házhoz/. Kijött az irodájából, megmérte a fejét, meghallgata a szivét és szó nélkül vissza ment az irodába /ö csak a helyettes gyerek orvos/. igy a növérkével beszélgettem. Megmére a drágámat és már 3 kg!!!
legközelebb 14.-én megyünk.
Bocsi lányok, de nem fogok tudni vissza olvasni, rengeteget irtatok. Ha nem gond, innentöl csatlakozom vissza hozzátok.
kiságyában még nem aludt.
amikor haza jöttünk a kórházból, Sanyim kihúzta az ülögarnitúrát a tv elött, azóta azon alszunk mind a 3-an. ezek a fotók is ott készültek.
Timi:Nem győzöm csodálni a kis babádat annyira szép.
Tancsu:Gyere nyugodtan bármikor,itthon vagyok. Gergő pont olyan mint egy kis hógolyó
Remélem mindenki jól van.Én most elég jól vagyok,úgy vettem észre múlik ez a dolog.Most már tuti,hogy mozgást érzek,és szerintem a keményedés az amikor megfordul,vagy összegömbölyödik.És mégazt is megfigyeltem,hogy ha pisilnem kell akkor fáj a hasam egy kicsit.Szóval most ilyenekkel foglalom le magam.
Majd még jövök.
Puszi.
Szia Timi.
Nekem se aludt kiságyba aminek az lett az eredménye,hogy 5éves koráig velem aludt egy szobába és kb 3 éves koráig egy ágyban is.De majd ez a korszak is elmúlik.Ha nektek így a megnyugtatóbb akkor nyugodtan legyen veletek.Szerintem.
Nagyon édes a babád!!!!!! Sztem is érdemes majd megpróbálni a kiságyat,mert most még imádod,hogy melletted van,de amikor 3 évesen is ott alszik és nincs magánéletetek,na az nem olyan jó....
EDINA! Nekem azt mondta a doki, hogy ha elkezdődik a pirim, első napokban barnás, pár csepp, akkor onnantól számoljam a vérzés első napját amikor ténylegesen megindul a vérzés.
Flóra, kegyetlenül fáj a fejem, jönnek a pattanásaim az államra és a homlokomra. Ver a víz, hol melegem van hol ráz a hideg mintha beteg lennék! fasza a közérzetem! Ja és olyan álmos vagyok mintha egy hete nem aludtam volna.
Ma nyílt az aldi, ennyi ember aki vásárolni ment , ott verekedtek a kosárért, pár hét múlva tesco is lesz .
gyorsan bevásároltam, láttam hogy mennyien vannak a boltokban, le is mondtam róla gyorsan. Ma minden bolt akciózik, de én leszarom.
Nem szeretem a tömeget a lökdösődést!
Timi, Tancsu, gyönyörű babáitok vannak. Irigylésre méltóak vagytok. Gergőkis harcosnak néz ki,kis vasgyúró.Sanyika meg olyan kis finomka, szende. Nagyon szép mindkettő. De jó nektek!
Na Zsuzsi, akkor nálad is elkezdődött! Szörnyűek ezek a mellékhatások. Rajtam annyi a pattananás.... még a mellemen és a hasamon is van. Az álmosság nálam már tart egy ideje, de főleg azért, mert a hülye hőhullámok miatt nem tudok éjjel aludni.
A legjobb, hogy még álmombann is aludtam ls álmomból beszéltem értelmetlen szavakat,mindezt cukizás közben a kolléganőkkel.Vagyis érthetőbben azt álmodtam, hogy cukiban vagyok a kolléganékkelés ott az asztalnál elszundítottam, de beszélgettem tovább,csak értelmetlen dolgokat.
Szia.Flóra.Jó,hogy volt Tancsu mert csak nyúlok egész nap.
Sajna neki nem volt pihi,mert Gergő rögtön felébredt és nem is maradt csak ölben. Biztos az idegen hely miatt.
Tudom milyen vacak amikor mindig csak a meló van és nem lehet pihenni egy jót
Nálunk tegnap az L. főzte a vacsit(makróni),mondjuk egy kicsit ízetlen lett de után sóztam.Ma az volt az ebédem.A vacsi még nem tudom mi lesz,de lehet,hogy melegszedvics