Márticsalád, gyógyuljatok meg hamar!
Niki! Sóóóóóóóóksoksoksoksoksoksoksoksok bóóóóóóódogságot!
(Ha gondolod, van be tudlak protezsálni a geriátriára!

)
Berni! Az én hivatalos védőnénim 2* látott. Hát nem viszik túlzásba. De megértem őket - legalábbis a pestiekről tudom - hogy iszonyú leterheltek.
[quote]( írta:nem is tudom, mikor lehettem 46 kg!).
Én tudom, kisiskolás koromban. Iszonyú randa dagadt voltam. Annyi a változás, hogy most szép dagi vagyok.

Zsebi! Tetszik a kórházad szoptatási felfogása.
[quote]H írta:át, ha olyan "sima" peezsgőfürdős sarokkád van, mint nálunk, akkor azért, mert állítólag abban nem tudsz igazán kényelmesen elhelyezkedni, mert lecsúszol. Kiemelni meg csak daruval tudnak De cáfoljon meg valaki, aki már próbálta.
Aki ilyenben szeretne vajúdni, vigyen magával csúszásgátlót. Nagyon sokat nyom a latban!
Boci! Jól néz ki! És látom a likat!;) Jól fog kinézni a tetején a gyertyafényben gőzölgő forraltboros bögre...
Kati! Ha soványan kezdted, szerintem nem is baj, ha marad rajtad egy kis extrahusi.
[quote]E írta:sztergomban, ahol a tesómék is laknak, már az oviba is felvételi van!!!!!
Ez gáz! Már a 6 és 8 osztályos gimikben is tiltja a törvény.
A versenyeztetést én támogatom, csak körítés kérdése, hogy pozitívan hat-e a gyerekre - legyen az bármilyen koru. Régen vetélkedőnek hívták, és sportszelet volt a fődíj és a fájdalomdíj is, akkor nem stesszként élték meg a gyerekek.
Kati!
[quote]h írta:ogy amíg lehet hancúrozni, apa kerülje a ciciket, mert vérzést is okozhat...
Szerintem max ha megharapja

Solya! Szerintem nőtt az a has, csak nem a körfogata.
Mush!
[quote]j írta:a es rekordot dontottem. ejszaka 7x voltam pisilni.
...akkor pont 8* voltál bent aludni!

Cili!
[quote]n írta:api 2 liternél többet ne nagyon igyak
Miért? Musinak teljesen igaza van. A sót kerüld! De nem csak az utánsózást, hanem pl. 0 felvágott, 0 készétel...
Utánaolvasásról...10-ből 9* sok folyadékot ajánlanak.
És az elevittel mi a baj?
A propoliszos cseppek alkoholtartalma minimális. Nyugodtan lehet babásan is inni.
Most már tuti, hogy úúútálsz
Zsiráf! Én szopipárnát apa helyett használom. Most ő a kiskifli, én meg a nagy.
Jelentem Zsiráf egyáltalán nem vizesedik, csak cocát idegesíti - direkt

- aki a heti szemrevételezés alkalmával 0 vizesedést állapított meg nála.
Mush! Mit jelent az a szó, hogy "dolgozás"? Olyan, mint pl. a sex, és az éjszaka végigalvása?
Berni! A te dokid is gonosz mázsálós?