A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dita!

Ne haragudj, igazad van! :oops:

Szóval nekem a Szűcs doki csinálta a petesejtleszívást is és a transzfert is. És úgy adódik , hogy jövő héten az első uh-t is ő fogja :)

Nika, Witch, Edóra és a többiek! Köszönöm a gratulációkat és a privát üzeneteket is, amik mostanában megtalálnak! :wink:

Puszi mindenkinek! Jó éjt!
nellike

Nellike!

Nagyon nagyon gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De szuper!!! :lol: :lol: Szűcs doki szerencsét hoz (ebben bízok én is :lol: )
Hétfőn bent voltam és behoztak egy tündéri pici babát Szűcs dokinak megmutatni. Olyan édes volt, majdnem elolvadtam........

Rilla!
Jó lett volna talizni, de utána jutott eszembe, hogy lehet, hogy már nem is tudod elolvasni :cry: Barna bőrkabátban voltam, fekete nadrág, rózsaszín ing. Nem sokat voltam bent, 1/2 11 körül értem be és szinte rögtön be is hívtak, pedig azt hittem majd órákat kell várni. Pedig sasoltam mindenkit olyan Colombo-san, hol lehetsz :lol:

Zoe!
Mizújs?

Hétfőn elkezdtük az újabb szurizást, úgyhogy hamarosan inszem. Viszont rossz hír is van: :cry: akit kiválasztottunk, attól a donortól már nincs anyag, úgyhogy másikat kell választani. Ez egy kicsit szíven ütött. Ha szeretnénk tesót, akkor lehet hogy nem is lesz már vérszerinti tesója? Hát ez így nagyon gáz.
Bennem már az is felmerült, hogy ilyen esetben nem kellene inkább már lombikozni, mert valamilyen szinten baromira korlátozottak a lehetőségeink? Szerintettek?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Bocsika, hogy így eltűntem, de nagyon elgondolkodtatott a pénteki nap a BMC-ben. Szűcs dokihoz kerültem, ezzel nincs is semmi baj. Szerintem ki fogok jönni vele. Na de voltak olyan dolgok, hogy azt hittem, hogy a hajam égnek áll. Ha nem baj akkor még nem részletezném. Próbálom emészteni. Lehet, hogy csak én reagálom túl, de majd még üllepedik és akkot mesélek.

Rilla!

Most újabb Norcolut adag és akkor a 10 cn. -en HSG, aznap megbeszélés, hogy hogyan tovább. Ez kb. november 25-ke körül lesz(ugye még nem tudom, hogy a Norcolut mikor hozza meg pontosan). Szerintem ebben az évben már biztosan nem lesz sem inszem, sem lombik. Jövőre meg lehet, hogy eltoljuk a nyár elejéig, mivel nagyon valószínű, hogy munkahelyet kell váltanom. Most van egy két hely amit megpályázok aztán majd meglátjuk. Ahol most vagyok rettenetes a helyzet. Hosszabbítottak ugyan szerződést, de csak egy hónappal. Szóval november végén újabb idegsokk, hogy decemberre lesz e még munkahelyemen. Ebből meg elegem van!! Nem is a szakmámban dolgozom, úgyhogy megpróbálok valami mást. Sokat tépelődtem rajta, de mit tudok csinálni. Babát is szeretnék, de viszont a pénz is kell. És nem mindegy, hogy táppénzen várom ki a kilenc hónapot, vagy munkanélküli segélyen.

Nellike!

Nagyon-nagyon gratulálok neked, nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!

Bikmakk!
Egymilliárdnyi drukk péntekre. Már nem sok van hátra a nagy napig. Addig is pihenj sokat.

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok, a kismamáink pedig vigyázzanak magukra.

Timi

Kép
gyorfitimi

Timi!

Mi volt a BMC-ben? Ha nagyon gáz, priviben is megírhatod, kíváncsi vagyok

(Rodin)
rony77

Timi !
Mi történt ? Nem szeretnéd elmesélni ?
Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakulnak a munkahelyeden a dolgok, de azért remélem, hogy mégiscsak jóra fordul és nem kell nyárig várnod a babácskával !

Rony !
Én láttam egy rózsaszín inges lányt hétfőn.....szegényre rá is kérdeztem, hogy véletlenül nem a Timi vagy ? :D .....de sajnos nem, ezek szerint lehet, hogy Te voltál ? :lol:
Én fekete szoknyában, és fehér-fekete garbóban voltam...Te hátha emlékszel rám !
A donorral kapcsolatban...nem lehet olyan donort választani, akitől majd a későbbiekben is tudtok "anyagot" kérni ?

Edinka !
Szerintem legközelebb írd össze a kérdéseidet (én is ezt szoktam) és nyugodtan kérdezd meg őket, biztosan válaszolni fognak !
De a lényeg tényleg az, hogy indul az inszem ! :lol:

Vicky !
A deca semmiségnem tűnik a Gonalhoz képest, amit 2 hét múlva kezdek el szúrni a Deca mellett...szépen össze leszek szúrkálva . :?
Honnan tudod, hogy decemberben szabin lesznek a doktorok ? Ezek szerint akkor kezelések sem lesznek ??

Bikmakk !
++++++++++
rilla_

Sziasztok

Hát, még igy az elején nem lopta be a szívembe magát W-doki.
De remélem később sokkal kedvesebb lesz, és ami a legfontosabb, hogy választ is fogok kapni a kérdéseimre :roll:

CSajok, én szedtem clostit 6 hónapon keresztül, amitől egy db tüszőm volt. De nagyon-nagyon fájt az a pf-kem amiben a tüsző volt.
Nagyon félek, ha most a clostira még rányomom a szurikat, hogy attól még jobban fog majd fájni :cry:
Minden esetben kell a szuri??
Csak clostival, és repiszurival nem csinálnak inszemet?
Lehet butaságot, kérdeztem de én nem tudom :oops:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Nellike, hatalmas gratulációm!!!!! Bár nekem már Baby megsúgta :wink: Vigyázz nagyon magatokra! Pihizz sokat! Nagyon örülök nektek, már nagyon megérdemeltétek.

Timi, én is kiváncsi vagyok az "élményeidre". Ha pedig Sz dokival volt gondod, pláne. Én 2 éve járok hozzá. Végig maximálisan meg voltam elégedve vele. Ezért is érdekel, mi lehetett az, amit ennyire emésztened kell.

Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

KépKép
süni76

Sziasztok lányok!

Köszi a drukkokat, hát, nem tudom, egyik pillanatban így gondolom, a másikban úgy, rémes ez... Alapvetően nem tudom elképzelni, hogy egyszer ez nekem is összejöhet, az olyan hihetetlen lenne. Másfelől meg.... vannak jelek... De ez persze mind-mind belemagyarázás is lehet (ezért nem is akarom elmesélni most őket).
És én is nagyon remélem, hogy Szűcs doki szerencsét hoz.... :)

Rony,
nagyon-nagyon sajnálom. A lombikkal az a baj, hogy az nagyon megterheli a női szervezetet (tényleg), és szerintem ezért is van, hogy csak akkor engednek lombikozni, ha az inszem nem járható út. Persze az egy jogos igény lehet szerintem, hogy vérszerinti testvéreket szeretnél, és ez lombikkal tényleg esélyesebb.
Amikor donort választotok, akkor nem lehet azt is rögtön tudni, hogy hány "adagja" van?

Timi,
mindenki nagyon kíváncsi, hogy mi is történt pénteken a BMC-ben.... :)

Rilla,
engem a deca mindig nagyon csípett, miközben adtam be, úgyhogy szerintem az az egyik legkellemetlenebb szuri. Bár igaz, hogy a Gonalt nem próbáltam. :roll: Ja, és most ebben a stimuban a Cetrotide is elég rossz volt: semmit nem éreztem, amikor beadtam, de rögtön utána nagyon kipirosodott a bőröm, és viszketett még legalább egy óráig (!).
Nincsenek egész decemberben szabadságon a BMC-ben, viszont a két ünnep között nincs műtő. Megkérdeztem SZűcs dokit.
bikmakk

Sziasztok!
Timi
Engem külön érdekel, hogy mi történt, mert holnap mi is megyünk konzira, jó lenne, hogy ha nem érnének dolgok meglepetésként!
Kérhetlek, hogy ne emészd sokáig a hallottakat! :oops:
Sajnálom a munkahelyet, nálunk is hasonló a helyzet, remélem, hogy sikerül találni ennél ezerszer jobbat!

Edinka
Nálunk fehérváron nem is csinálnak clostival inszemet, Merional, puregon, fostimon inj. használnak. Ezektől semmi bajom nem volt a clostinál én is a falat kapartam, úgyhogy örültem -annak ellenére, hogy szitára kellett böknöm a pocimat - hogy ezt kaptam. Ráadásul a clostinál eszméletlen vékony volt a mhny-m (5mm) és egy csomó pempő, tapasz, meg tejtermék tudta csak megvastagítani. Szuriknál 10 fölött volt az endometrium vastagsága, és kb. 3 tüszőm lett tőle! Igaz ára is volt, de 3x az esély, mint egy tüszővel!
Drukkolok, hogy elsőre sikerüljön!
Amúgy az, hogy kinek mit írnak fel teljesen egyénreszabott!

Bikkmakk!
Remélem a jelek nem csak beképzeltek! Már csak két nap! :lol:
Ne legyenek kétségeid, áramoljon benned a + csíííííííí ........ képzeld el hogy sikerült, és jövőre már babázol! :wink: :D

dita75

Bikmakk!

Dettó ugyanezeket éreztem én is az 1. inszem után. DE! Te most ilyenekkel ne törődj!! Csak pozitívan, az a két nap már pikk-pakk elmegy. ++++++++~~~~~~ :lol:

A donor kiadható mennyisége naponta változik, úgyhogy a fene se tudja mi lesz....

Rilla!
Akkor az nem én voltam mert én csak jöttem-láttam-győztem-mentem. :lol:

Na azóta kifejlesztettem a szuribeadásokat kocsiban, suli wc-ben stb. Úgyhogy üzenem azoknak akik félnek hogy menni fog-e a beadás majd, hogy MENNI FOG!! :wink:

Dita!
Nagyon tetszik ez az "új hónap új remény" mottód, nagyon pozitívnak tartom. Drukk Neked is, hogy mihamarabb sikerüljön!

(Rodin)
rony77

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat a munkahellyel kapcsolatban.

Süni!

Sz. dokival egyáltalán semmi probléma nem volt. Benne van még az utolsó bizodalmam, hogy mégiscsak jó helyen vagyok, ahhoz hogy kisbabánk legyen.

Mindenkinek meg fogom írni priviben, hogy mi történt. Nem szeretném itt a fórumon közzé tenni. Hozzáteszem, hogy lehet csak én tanúsítok túl nagy jelentőséget a dolognak!

Ígérem igyekszem összeszedni a gondolatok és megírom!

Kép
gyorfitimi

TIMI
Hálás köszönet, ha nekem is megírod! Már lyukas az oldalam! :roll:

RONY
Köszönöm!
Más fórumon már olvastalak, és meg kell mondjam csodálom a párod és téged is! Nem lehet könnyű a ti helyzetetek!

Az én szurizásom története igazán rám jellemző volt...... fogalmam sem volt milyen tűt kell kérnem a gyógyszertárban és adtak olyat ami min. 5 cm hosszú volt. Ja történethez hozzátartozik, hogy világ életemben ki lehetett kergetni tűvel a világból. Egy sima vv-n kiskanállal kellett összeszedni legalább 10-ből 8x elájultam.
Szóval átmentem a szomszédomhoz (szülésznő) hogy adja be nekem és mutassa meg hogy kell, mert naponta elég kellemetlen lenne átfutkározni hozzá. Megmutatta, de kihangsúlyozta, hogy ő szívesen beadja nekem, meg hogy még párszor csináljuk együtt..... hát én a kis önfejű ....... gondoltam egyet és megpróbáltam magamnak, na ja, csak hogy gyakorlott kéz simán be tudja adni bármilyen tűvel a szurit pláne másnak, de én ott szenvedtem, végül persze ájulás lett belőle a konyhakövön. Még félkómában felvettem a földről a szurit..... azzal a jelszóval, hogy ennél lejjebb már úgysem eshetek, de sikerült kifröcskölnöm az egészet, úgyhogy maradt a szomszéd. A párom is totál ki volt akadva, hogy csinálhattam ekkora baromságot..... nem is engedte, hogy bökjem magam, de én csakazértis meg akartam tanulni, és a kis tűvel másodjára már ment is. Nagyon büszke voltam magamra, főleg, hogy mindenki sztárolt az ismerőseim között..... :oops: :lol:
Tehát fontos a tű mérete, és tényleg MENNI FOG, ha nekem ment akkor más is meg tudja tanulni! HAJRÁ! :wink: :)

dita75

Rilla, Rony, Süni, Dita, Bikmakk pü. ment!

Kép
gyorfitimi

Timi !
Írtam privit !!

Bikmakk !
Én minden szurit és a vele járó kellemetlenségeket hajlandó vagyok kibírni, csak legyen kisbabám !
Két ünnep között természetes, hogy szabadságon lesznek az orvosok, de bízom benne és reménykedem, hogy január elején már dolgoznak, mert ha jól számolom, akkor január elején lenne esedékes a 2. beültetésem, ha az 1. lombik nem sikerül. És ezt a lehetőséget nem nagyon szeretném elhalasztani, mert pont akkor van a munkalyemen 3 hét kötelező szabi.....de azért reménykedek, hogy az 1. lombik sikerül !
Holnap csinálsz tesztet ?

Rony !
Remélem sikerül olyan donort találnotok, akihez majd a kistestvér ügyében is visszatérhettek ! :D

Dita !
Nekem ennél szerencsére simábban ment tegnap az első szurim beadása, bár remegett a kezem és be voltam rezelve ! :lol:
rilla_

[quote="akire79"]S írta:akire79ziasztok!

Egy kicsit megkésve (2 hétig nem volt gépünk :cry: és a munkahelyem nem csinálhatom) küldöm a táblát!

Kép
Kép

Vuki!
Áttettelek a KISMAMÁINK közé! HURRRRRÁÁÁÁÁÁ!
Edóra kedves!
Beírtam mindent, remélem nem rontottam el semmit :lol:
Nellike!
Óriási Gratula Neked!
Ez a második lombik volt, vagy az elsőből fagyi? Végülis mindegy, az eredmény a lényeg :lol:

Szeretnék én is a listára kerülni, ha nem gond. Ez az első lombikom, jövő héten leszívás és beültetés. Köszönöm.
remény73

Sziasztok!

Olvastam, hogy gondok voltak néhányotoknál a szuri beadással. Hát mivel én sem adtam még be magamnak szurit, így az első nálam is kicsit nehezebb volt. Igazából a tű ki-be mászkált 2-3 mm hosszan a végétől és ez zavart, hiszen úgy éreztem nincs annyi kezem, hogy normálisan beadjam. Így az első szuri helye sokáig látszott.Másnap már a párom fogta ahova beadtam a szurit, a hasam háját, és én meg szúrtam. A deca még nem volt vészes. Nálam a merionál okozott kicsit gondot. A tűt elsőre nem tudtam bebökni a hasamba, csak másodjára. Azóta már kicsit ügyesebb vagyok, de még a beszúrás néha nehezen megy ennél. A Gonallal nem volt semmi baj, ott a tű is elég vékony, ott csak mellékízt érzek a szúrás közben és után egy pár percig.

Gratulálok akinek már sikerült, és drukk annak aki még előtte áll.
remény73

Kedves Remény!
életkor, lakhely, orvos, ok..... Ezek kellennek még a táblához, persze csak ha megosztod velünk!

Timi!
Engem is érdekel a történet!Leírod Nekem is?

Rony!
Nagyon sajnálom ezt a donor dolgot, de szerintem ha hasonló karakterű donort választotok, akkor olyan mintha ugyanattól lenne! És a lényeg pedig hogy annak a 2,3 vagy 4..... :lol: csöppségnek ugyanúgy Ti lesztek édes szülei! Nehogy most hátráljatok meg, olyan közel vagytok a célhoz!

Vucuskáról tud valaki valamit?

Kép
akire79

REMÉNY
Nahát, nem csípett a deca? :roll: A stimus szruiknál én semmit nem éreztem, csak a gynevacnál volt néhányszor olyan érzésem mintha a hasamba apró állatkák mászkálnának. Ismerős a szitu amikor kevés a két kezed! :lol:
Nekem olyan is volt, hogy a főnököm adta be a szurit, mert ott szerencsétlenkedtem a fecskendőben lévő buborékokkal! :oops: De végül megtanultam, mindent, még azt is hogy lehet egy kézzel beadni, kis ujjtechnika az egész! :wink: :lol:
Akár elmehetnék vérbeli drogosnak is ennyi inszem után! :roll: :lol:
Drukk, hogy az első lombikod sikeres legyen! ++++++++++++++++++++++

RILLA
Ne gondolkozz még azon, hogy mi lesz X idő múlva, mert arra áll be az agyad. Az első sikeres lesz, úgyhogy felejtsd el a januárt sürgősen! Oksa? :) :lol:

Hát én kezdek izgulni a holnap miatt! Remélem kedvesek lesznek, és nem kell órákat várni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.11.07 21:37-kor.

dita75

[quote="akire79"]K írta:akire79edves Remény!
életkor, lakhely, orvos, ok..... Ezek kellennek még a táblához, persze csak ha megosztod velünk!

Timi!
Engem is érdekel a történet!Leírod Nekem is?

Rony!
Nagyon sajnálom ezt a donor dolgot, de szerintem ha hasonló karakterű donort választotok, akkor olyan mintha ugyanattól lenne! És a lényeg pedig hogy annak a 2,3 vagy 4..... :lol: csöppségnek ugyanúgy Ti lesztek édes szülei! Nehogy most hátráljatok meg, olyan közel vagytok a célhoz!

Vucuskáról tud valaki valamit?

34 év, Budapest, Szűcs doktor.

Köszönöm.
remény73

gyorfitimi: Próbálj meg leszarom tablettákkal felszerelkezni, ha a BMC-be akarsz járni. A várakozás plo. borzalmas tud lenni, pláne ha az ember nagyon izgul, hogy mi lesz az eredmény. De a tabletta az segíthet. :) Nekem is elküldöd a sztorit? Drukkolok, hogy jó munkahelyet találj, amíg a babád be nem költözik.

rilla: Én nem tudom pontosan, hogy a dokik szabin lesznek-e, csak gondoltam, hogy nem lesz mindegyik. Meg én nem csak azért halasztom januárra. Egy kis nyugit szeretnék az ünnepekre.

edinka: W doki sem az a beszédes fajta annak ellenére, hogy nekem szokott válaszolgatni. Szerintem sietnének, kevés az idejük.

dita: Úgy izgulok, hogy milyen lesz holnap a konzi. De te ne izgulj, majd mi megtesszük helyetted. A várakozással kapcsolatban ne számíts semmi jóra és ha mégis hamar végeztek, akkor örülni fogtok.
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="dita75"]REMÉNY
Nahát, nem csípett a deca? :roll: A stimus szruiknál én semmit nem éreztem, csak a gynevacnál volt néhányszor olyan érzésem mintha a hasamba apró állatkák mászkálnának. Ismerős a szitu amikor kevés a két kezed! :lol:
Nekem olyan is volt, hogy a főnököm adta be a szurit, mert ott szerencsétlenkedtem a fecskendőben lévő buborékokkal! :oops: De végül megtanultam, mindent, még azt is hogy lehet egy kézzel beadni, kis ujjtechnika az egész! :wink: :lol:
Akár elmehetnék vérbeli drogosnak is így 4 inszem után! :roll: :lol:
Drukk, hogy az első lombikod sikeres legyen! ++++++++++++++++++++++

Hát nem kellemes, de kibírható. Néha sikerül, hogy semmit sem érzek belőle, néha meg csíp, miközben nyomom be az anyagot.

A buborékokkal néha nekem is volt gondom, de a párom mindig ügyesen felpöccenti és könnyen kinyomható utána.

Köszi a drukkot...
remény73

Timi!

Megosztod velem is amit nem szeretnél nyíltan itt kimondani?
Köszönöm a bizalmat előre is.
remény73

Lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat. Igyekszem átlépni a dolog felett.

Tényleg annyira jó, hogy van ez a fórum, nagyon sokat köszönhetek nektek és remélem, hogy én is néha tudok valamiféle támaszt nyújtani nektek. Legfőképpen együtt örülni szeretnék mindenkivel, hogy kismama lesz, de ha véletlenül nem úgy alakulnak a dolgok akkor a sírásból is kiveszem a részem.

Na de az utóbbit felejtsük el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Timi

Kép
gyorfitimi

Hát, lányok,
köszönöm a drukkokat. Ma reggel csináltam egy negatív tesztet.
Legalább van egy napom arra, hogy kisírjam magam, nem ott a BMC-ben fogom....
:(
bikmakk

bikmakk: Nagyon sajnálom. Hanyadik napon is vagy?

Egy kicsit be tudtam lógni a munkahelyemről, de legközelebb csak este fogok tudni jönni. (Bár még bepróbálkozom, ha lesz időm.)
vicky79
Budapest III. kerület

Bikmakk !
Még ne add fel a reményt, a tesztnek sajnos nem lehet mindig hinni !! Lehet, hogy az ultrahang egész mást fog mutatni !!
Kérlek jelentkezz, ha megjöttél a BMC-ből, mert nagyon szurkolok érted !

Dita !
Igyekszem majd pozitívan hozzáállni a lombikhoz, de olyan ritka az, amikor valakinek az 1. lombik sikerül, nem ?...bár azért reménykedem benne !
Mi volt ma a konzultáción ?
rilla_

Bikmakk!

Azért mi még drukkolunk neked.....
remény73

Bikmakk!

Még mindig ezermillió drukk ++++++++++++++!!!!

Rilla!

A barátnőmnek elsőre sikerült a lombik. Ott a BMC-ben csinálták. Koncz tanárúr volt a dokija.

Réka gyönyörű baba, most másfél éves és egy tünemény. A hétvégén meg is látogatjuk őket. Mindig mikor megyünk újabb meglepetése van. Komolyan mondom, hogy hétről hétre szebb.

Mindenkinek fel a fejjel. Én tegnap mindenkitől megkaptam a lelki fröccsöt, amit újra nagyon szépen köszönök. Egy jó ideig megint pozitívan tudok majd hozzáállni.

Szép napot mindenkinek!!

Timi

Kép
gyorfitimi

Timi !
Ez a beszéd !!!! Örülök, hogy egy kicsit tudtunk Neked segíteni ! :lol:

Úgy feldobtál most ezzel a hírrel, hogy a barátnődnek elsőre sikerült a lombik.....talán nekem is sikerülhet...hátha... :roll:
rilla_

Bikmak!

Nem szabad ilyen könnyen feladni, mert már ezerszer bebizonyosodott, hogy nem lehet hinni a teszteknek. A beültetés napján, amikor vártam a zárójelentésre ott totyorgott egy lányka a vizsgáló előtt egyedül, majd széles mosollyal jött ki a Zekétől. Pár szót váltottunk is, és képzeld, hogy aznap reggel csinált egy tök negatív tesztet, ezért a férje el se kísérte a vérvételre. Erre 200 lett a HCG-je! A tesztek többsége 20-50 fölött mutat pozitív eredményt érzékenységtől függően. Ott előttem mondta neki a doki, hogy akár ikrek is lehetnek.

Én eddig mindig csináltam tesztet, kivéve a pénteket. Pont a történtek miatt. Úgyhogy hajrá Bikmak! Nem azt mondom, hogy éld bele magad, de maradjon veled a remény is, hogy a teszt csalt. :wink:

Timi! Nem tudom, hogy mi történt veled, ami ilyen negatívan ért, de sajnálom. Látom, hogy azért a csajok átsegítettek rajta.

:)
nellike

Üdv Mindenkinek!
Rég nem kukkantottam be ide, és most örömmel látom, hogy nagy változások voltak, és hogy sokakat meglátogattak az angyalkák.
Van jó tippetek ciszta kergetésre? Kérek szépen néhány praktikát!
A dokikról meg annyit, hogy ők is csak emberek, mi meg napról napra sajna többen vagyunk. Ahogy nekünk is van nyűgös napunk, ők is kelhetnek bal lábbal. Általában azokhoz vagyunk könnyeben gonoszok akiket szeretünk. Szerintem már majdnem családtagok vagyunk a számunkra, (talán a maguk módján még szeretnek is minket) hiszen hány pici utasnak segítettek mefoganni és a világra jönni.
Ne legyünk túl érzékenyek.
moncso70

Képzeljétek, életemben ma először voltam mammographián. úgy féltem.
Már egy ideje éreztem valamit a mellemben, hát nem mertem halogatni, bejelentkeztem. (Beutaló kell) Szerencsére csak Uh-val nézik meg 40 év alatt, na, meg, ha nincs nagy baj. így a vizsgálat még kellemetlen sem volt, de rettegtem közben, ugyanis a doktor(bácsi) velem csak a végén közölte, mit talált, de a füllem hallatára diktálta a nővérkének a "valami" pozicióját, méretét, és közben mellrákkal kapcsolatos kérdéseket tett fel nekem, családi hajlam stb - elképzelhetitek, már annyira féltem, hogy a fogaim is kocogtak. Végül kinyögte nekem is, hogy cisztám van, ami tulajdonképpen ártalmatlan, de ha zavar, feszít, fáj, érdemes leszívatni. állítólag egy nagyon vékony tűvel, kis kellemetlenség, de nem is fáj, rutin az egész... egyelőre azt mondtam, nem szeretném, majd meglátom.
Hátha másokat is érdekel, azért leírom még miket mondott: mostantól fél évente kontrollra kell járni, bármilyen gyanúval azonnal jelentkezni kell minnden nőnek, és havonta feltétlenül csináljunk önvizsgálatot! A ciszta jöhet-mehet, eltűnhet, de nőhet is, s mivel leköveti a szervezet hormonális változásait, általában menzesz előtt feszít, fáj. Előfordul, hogy a terhesség, vagy sima menzesszel elmúlik. Ha valakinek leszívják, lehet, hogy sosem alakul ki újra, de erre nincs garancia. Van, aki kifejezetten hajlamos rá, és gyakorta kialakul nála.
Ezeket azért is osztottam meg, sosem tudni, kinek segítek az infóval. Aki vizsgálatra szeretne menni, menzesz utáni napokon érdemes, mert akkor más a mell szerkezete. UH-t terhesség, kezelés alatt is lehet kérni, ártalmatlan. Én a Mamma Klinikán voltam.
Tulajdonképpen meglepett, mert tudtommal petefészek cisztám sosem volt, azt hittem, engem az ilyesmi elkerül; ugyanakkor fel is lélegeztem, mert nagyon kellemetlen gondolataim voltak már, és persze, félelmeim.

Kicsit sokat írtam. Más velem nem történik, csak ez a hosszú várakozás az eredményre, sokat fáj a hasam, ami lehet jó jel is, nem?
E.Dóra
edóra

Edóri
Köszi,
a leszívásos trükköt megkérdeztem W dokitól, de Ő valami gyógyszerrel szeretné megoldani, amit viszont én nem igazán szeretnék, ezért gondoltam valami "nagyanyánk korabeli" trükkre.

Az idő hipp-hopp elszalad, és mindnen rendben lesz.
moncso70

Moncso! Éppen cisztáról írtam én is, ha nem is éppen ugyanolyanról, amilyet szeretnél "elkergetni". Mintha régebben olvastam volna róla, hogy a sportolás jót tesz.
edóra

Szasz Csajok!
Megérkeztünk!
Na szóval! Reggel bementem a beutalókért a most már régi dokimhoz! Természetesen nem volt kész, így várni kellett rá egy órát!
El is késtünk, mert a GPS is rossz felé vitt, de nem volt vészes, mert eleve azt mondták a telefonba, hogy 10-11 között menjünk, mi pont közte értünk oda! Majdnem dél volt mire szólítottak, egy kis szobában mindenfélét kérdeztek, és közben gépelték be az adatokat. Mondtam a doktor úrnak, hogy nem vagyunk házasok és nem mondott rá semmit! Utána kivezettek minket ismét az előtérbe ahol várni kellett újfent a vizsgálatok időpontjaira!
Kérdezték mikor leszek a 3. napon, mondtam ma vagyok. Azt mondták no problem, holnap is jó lesz ha jövök vv-re! :shock: Párom egyből fennakadt, hogy 140 km-ről utazzunk be megint egy 2 perces vv. miatt? Nagy nehezen kibulizta, hogy vegyék le most! :oops: Pedig én azon morfondíroztam, hogy dec. úgysem lesz még lombik, hogy csináljuk meg januárban a vizsgálatokat, addig még belefért volna két inszem! De hajthatatlan volt, azt mondta, hogy igy lehet, hogy karácsonyra már lesz bébink, hiába mondtam neki, hogy álomvilágban él, na mindegy (azért aranyos volt :lol: )
Szóval annyi, hogy legközelebb két hét múlva kell menni éhgyomira reggel fél 8-ra és akkor egy csomó vizsgálatot megcsinálnak mindkettőnknek, azt mondták min. fél napot vesz igénybe! Hajnali 6 óra előtt már el kell indulnunk, hogy beérjünk! :shock: :roll:
Amúgy tényleg nagy baj lehet, mert velünk együtt volt ott egy roma házaspár, ők is 3 éve próbálkoznak, de semmi, megvolt hsg-től kezdve az inszeminációig minden. Nagyon szép roma lány volt, dumáltam vele egy kicsit, a férje ennek gondolom nem nagyon örült, mert elég csúnyán nézett ránk, mondjuk már neki is tele volt a púpja, pedig fele annyit sem vártak mint mi!
Dióhéjban ennyi volt a történés!
MEgyek visszaolvasni! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.11.07 21:38-kor.

dita75

BIKKMAKK
Nem kellett volna teszted csinálnod! Egy csomó lombikos barátnőmnek volt nega a tesztje de vv, kimutatta a babát, sztem te is így fogsz járni! :wink: :lol:
10es teszt volt, hányadik dpo-n csináltad?

GYORFITIMI
minnyá irok privit! :wink:

EDÓRA
Nekem is lesz mammo, pedig csak 35 év feletti nők esetében írták, hogy kötelező, de úgy látszik megcsinálják, mert rá van írva a papíromra! :roll:
Én nem bánom, örülök, hogy foglalkoznak velem, bármi lehet, főleg ekkora mellekkel ami nekem van! :oops: :shock: Rendesen meg sem tudom tapogatni. Pamela cicik! :roll: :roll: :roll:
Köszi hogy leírtad, legalább erről is lesz már valami fogalmam!

RILLA
Ez tök hülyeség! Ne is gondolkozz ilyeneken, mert akkor erre áll be az agyad.
Én szinte csak olyan lányokat ismerek akiknek elsőre sikerült! Pl, az inszemesben zsinórban sikerültek az első lombikok egy csomó sikertelen inszem után. Ikres mamink is lett! Az utcánkban lakik egy leányzó akinek Tapolcán elsőre hármasikreket gyártottak! :lol: :lol: :lol: Naon cukik! :lol:
Ezeket a storykat emészgesd! :wink:

dita75

SZiasztok!

Timi sajnos nekem is volt már olyan, hogy a Budaiban felhúztam magam v.min, de szerintem akkor is jó helyen vagyunk ott, és odafigyelnek ránk.

Húúúú de jóó volt olvasni, hogy elsőre sikerült a lombik!:) REMÉLEM mindenkinél igy lesz aki lombikra vár!!

RILLA:
szurizol ugye???DRUKK! Még nem tudom mikor megyek, mert
várom a mensimet, eddig 24 napos ciklusaim voltak, most
meg már a 27. napon vagyok és semmi. Persze csináltam
tesztet de nem a baba miatt van a késés:(
babu69

BIKKMAKK holnapra drukkolok!!!

DITA nagyon biztató amit irtál a lombik sikerességi esélyéről!!!

Nekem nem csináltak mammográfiát pedig itt én vagyok a rangidős:) Azt mondta Szücs doki, hogy még nem léptem be a 40. évembe igy nem kell. Na de jövőre már kelleni fog...

LÁNYOK MINDENKINEK DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!
babu69

edóra: Örülök, hogy nincs semmi komoly bajod.

dita: Hogy csináltátok ezt a 6 inszemet? Nem is tudtunk róla :D Sajna én nem tudok ilyen igazolást kérni, mert a BMC-ben csináljuk az inszemeket az első óta. Örülök, hogy nem kellett olyan sokat várnotok.
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY
Apának sok volt, mert előtte is egy órát vártunk a régi dokinál a papírért aztán két és fél órát meg a BMC-ben! Ő tipikus pasi, sajtkukac van a fenekében, nem bír megülni! :roll: Ma sztem a dokidon kívül nem nagoyn volt senki, csak őt láttam!

BABU
Szűcs a dokid? Megnéztem a képeket, és nekem ő a legszimpatikusabb!
:wink: :lol:
Ezzel a vv-vel én is ki voltam kicsit akadva, ha a párom nem áll a sarkára simán visszarendeltek volna holnap is 140 km-ről! :roll:

dita75

Sziasztok :)

Kérlek segitsetek. Elkövettem egy nagy butaságot, annak ellenére, hogy minden reggel fel van húzva a telcsim, elfelejtettem beadni a Decapeptilt.... Szerintetek ugrott a lombikom?

Elnézést, hogy eltűntem, tiszta bolondokháza a munkahely...

Puszi,
Bea
swanny

Swanny !
Nem tudom, hogy mi van akkor, ha elfelejtetted beadni a Decát, de szerintem mindenképpen hívd fel a dokidat !!!!!
Remélem emiatt nem ugrik a lombikod !!

Bikmakk !
Mi volt ma ??Ugye minden rendben volt ?
Én még mindig ezerrel drukkolok !!!! ++++++++

Moncso !
Nekem sajnos nincs jó tippem cisztára, nekem ahányszor volt, mindig megműtötték ! :roll: ....de persze nekem sosem egyszerű, mezei cisztáim szoktak lenni !

Edóra !
Kicsit kíméletesebben is leírhattad volna a mammos sztoridat ! :lol:

Dita !
Köszi a bíztatást, a hármas ikrek nekem is bejönnének ! :lol:
Lombikod mikorra várható ?

Babu !
Szurizom már lassan 1 hete, de ne aggódj, nem olyan vészes, meg lehet szokni !
Drukkolok, hogy végre megjöjjön !!
rilla_

Sziasztok!

Swanny! Gondolom, már beszéltél is a dokiddal, hogy mi legyen, remélem nem történt nagy baj a kimaradás miatt. :?

Bikmak!

Írj, ha megtudtál valamit! Drukkolunk! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moncsó! Nekem se volt cisztám, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.

Szép napot mindenkinek délután még benézek! :)
nellike

Bikmakk!
Gyere majd a hírekkel, hátha mégis :wink:

(Rodin)
rony77

Bikmakk!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gyorfitimi

BIKKMAKKRÓL nem tud senki semmit??????????????????????????? :roll:

Remélem ünnepelnek! :?

dita75

Bikmak???????????
nellike

Nellike,

Kép

:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lánykák!!

Képzeljétek ma reggel megjött. Már voltam is a dokibácsinál. Kezdem a szurizást holnaptól!:)

Lányok óriási SOS segitséget szeretnék kérni tőletek. A Gonal-f beadásával kapcsolatban kérek tanácsot. Holnap kellene beadni 175 egységet 4 napig. Lányok annyira ideges voltam, meg lüke ott a dokinál, és nem figyeltem meg jól a beállitást. SEGITSETEK!!légyszi, mert 175 egységet nem találtam. Hogy kell beállitani. A fekete nyilhoz mennyi egységet állitsak?? És a piros résznél sincs 175:( Hogy adom igy be?? Nem szeretnék emiatt csúszni. VÁLASZOTOKAT NAGYON-NAGYON MEGKÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!

Dita nekem Wiegand a dokim, de jártam már SZücsnél is többször . AMikor nincs W. a Szücs helyettesiti. Nekem mindkettő nagyon szimpatikus.

RILLA , köszönöm aranyos vagy!!!!!!!!! NEKED IS NAGY DRUKK!!!!!!

Mégegyszer megköszönöm ha valaki tanácsot tud adni a szuri ügyében.
babu69

babu: Nagyon drukkolok, de segíteni sajnos nem tudok. :( De szerintem ügyes vagy és megoldod :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?