Sziasztok csajok!
Mi ma voltunk először kettesben Málnussal csavarogni, eddig mindig jött velünk apa is, (most is alig akart elengedni) nekünk Toyota van, itt sem lehet kikapcsolni a légzsákot elől, de én elképzelni sem tudtam volna, hogy a baba hátul utazzon, így kölcsönkértem a sógornőm vw-enjét, és azzal mentünk. Málnus 10 perc alatt bealudt, de addig azért kellett néha cumit dugdosni, és láttam rajta, hogy neki is megnyugtató, hogy lát engem....
Pöttöm, hívott a gyerekorvos? Mi mondott? A szandit majd lefényképezem, egész csinos egyébként, csak hülyén néz ki, hogy csak az egyik lábán van. Ma egész nap azon tűnődtem, hogy azzal hogy későn kaptuk meg, biztos hogy zavarni fogja a
mozgás fejlődését, mert ezzel pl. nem hiszem, hogy elkezd majd mászni. Még nem tudom hogy oldjuk meg, de majd kitalálok valamit. Egyenlőre szépen emelgeti azt a lábiját is, de amikor öltözéskor leveszem, és utána vissza, vagy fürdés után, akkor nagyon sír, nem szereti....
Málnus is nyűgösebb néhány napja, nem könnyebb attól, hogy nem csak nálunk van ilyen, de olyan jó tudni, hogy akkor biztos valami külső tényező befolyásolja ezeket a dolgokat. Bár én most a szandálra fogom, máskor meg a frontokra

valamit mindig keresek
Ami még fura, hogy eddig egyszer kelt fel éjszaka, és amióta betöltötte a 3 hónapot, most újra kétszer. A védőnő szerint fejlődési ugrás miatt, kíváncsi vagyok meddig tart majd.
Van még valakinél ilyen?
Niky: sikerült kenguruzni?
Julcsi: a mai úszásról is lemaradtunk eddig kettőből semmi...kicsit elkéstünk (Paks határában jutott eszembe, hogy nem hoztunk úszó pelust, és el kellett menni venni) így mire odaértünk, azt mondták, már át se öltözzünk, mert nem érdemes

Mi van Enikő fogával? Tényleg jön? Én ma kissé aggódva alaposan megnéztem Málnus száját, de szerencsére semmi, se alul, se felül...nektek hol jön?
Kellemes estét mindenkinek!
Szilvi