A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Halihó!
Most nincs időm visszaolvasni mert nemsokára rohanunk tovább. Csak hoztam egy kis ízelítőt a taliból... :wink:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Lehet találgatni ki kicsoda! :D :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Sajna itt lemerült az aksim, meg már jönnünk is kellett haza! Pedig maradtam volna még szívesen, nagyon jó volt!!!! :D :D :D :D
Vendég

Mindenkit elüldöztem a sok fotóval :shock: :twisted: :twisted: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Wera én itt vagyok, és nagyon szupik a képek. Neked ez volt az első tali a többiekkel?

Kép
linda24

igen, az első 2-re nem tudtunk menni sajna.

Lassan indulunk oltásra. Remélem most nem fog úgy sírni Nóri mint legutóbb :?
Vendég

Irigy mirigy a taliért! Szuperek lettek a képek!
20150601134430

Werus!
APával mizu?
20150601134430

Wera köszi a képeket, olyan szép idő van, sajnálom h nem tudtunk menni! voltunk a melohelyemen, a papirokat beszereztem! Gyerekemimért oda voltak teljesen és egyik sem üvöltött :D

Viki, kapunk képet!?

Mosogatnom kéne............brrrrrrrrrr.
bencuri

Szly ment pü.!
bencuri

Köszi Viki, megvan. Vizsgálgatják, köhög, de nincs semmi baja amúgy. Szar neki nagyon bent a kórházban, csupa halálos betegek közt... :roll:
Ha minden eredmény jó, talán holnap délután kiengedik végre

Este még jövök (remélem) :lol:
Vendég

Viki!
Milyen képet?
20150601134430

Sziasztok!

Szóval már megint tali :D , de jó lehetett! Hétfőn nem mentek valahová :shock: ? Kivételesen felmegyünk Pestre 8) . Már vasárnap megyünk tesómékhoz, meg hát elsősorban anyut megyünk meglátogatni a kórházba. Most műtötték kedden tüdőrákra, a körülményekhez képest jól van. Még meg kell keresni, hol van a Korányi kh.
2 éve volt mellrákja. Remélem, most már minden rendben lesz. Esküszöm, több gyereket nem szülök, mert mindig abban az évben van valami baja, amikor megszülettek a babóim :oops: . Tudom, hülyeség, de a kisördög...

Bogika ma végre megfordult már a hátáról hasra is, eddig csak fordítva ment. Bár ha belegondolok, hogy csak 36. hétre született, akkor nincs lemaradva, sőt. Toncsi ekkor még semerre sem fordult :shock: , de hát ő még korábban született.

Mi még szopizgatunk, nem hízik rohamos tempóban, de azért még elég neki. Kb. havi fél kilót hízik.

Hoztam még két képet a csajokról:
Toncsi Kép

Bogi Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillala 2008.11.06 14:42-kor.

Csilla

Kép

Kép
csillala

természetesn Lackó-fickóról :D
bencuri

Kép Mindent megeszek, ami az utamba kerül :)
20150601134430

Csilla, jobbulást anyudnak!
Nagyon szépek a lánykáid és hasonlítanak is ! :D
bencuri

Kép kérek egy puszikát! na told ide a pofikád!
20150601134430

Viki, édi a kis szerelmünk! :D
Ez a mindent megeszek ismerős!
bencuri

Bencus jól van? És a csajunk? :wink:
20150601134430

Kép
bencuri

Bencuri válaszoltam!

Kép
szly27

Wera! Nagyon szupik a képek! Édesek a babák! Nórinak drukk a szurihoz! Látom már sportrészben nyomjátok! Szereti Nóri? Olyan,mintha Nóri sokkal idősebb lenne a képen a többi babánál! Nagy csaj!

Csilla! Jobbulást kívánok anyukádnak.

Viki! Naggyon édi Lacus! :-)

Kép
szly27

szly, én is válaszoltam! :D

Viki, köszönjük jól vannak mondjuk Szonja egy picit köhög de nem vészes. Bence egy igazi rosszcsont nem tud elfáradni , pedig annyit motorozott ma is, azzal mentünk a melohelyemre! nem kis táv és birta! :shock: :wink:
Ja és most jó nagy csend van mindketten alszanak és még mindig nem mosogatok, hanem itt szövegelek és eszem a buktám! 8)
bencuri

na megyek mert nem tűnek el azok az edények!

puszi, jók legyetek!
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:09-kor.
Vendég

Megjottunk a vedooltasrol!

KATAK!!!!!!
Segitsetek! Rendesen ram hoztak a fraszt. Bocs hogy megint ezzel zaklatlak titeket,de hulyet kapok ettol a tematol. A kutacsunk 3x3 rol 4x4 lett es a fejkorfogat 1honap alatt 40rol 42lett. Erre elkezdte nekem mondogatni a vedono hogy ha ilyen utemben no akkor ki kell vizsgaltatni,mert az agyviz...nem is folytatom,mert igy is sirhatnekom tamad. De ha en nem emlitem nekik h nott fel se tunt volna. Meg vegulis nem mondta h menjunk ,de ha kesobb meg nagyobb baj lesz? Ti mit mondanatok ha hozzatok vittem volna es ezek a tenyek? De ez most miert van???????
Valaki mondta h 2csepp d vitamint ad kutacs miatt. Vagy ez nem ide tartozik? Nagyon hulye vagyok????

4hos adatok:
Bence: 6040g 63cm Csaba: 5930g 62cm
Kép
Vendég

Nagyon jók a talis képek!! :D Irigy-mirigy vagyok :wink:
Babákok cukik nagyon!
Anyukák:csinik vagytok! :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:09-kor.
Vendég

Jók a képek! Az apuka kihez tartozik?

Viki!
Csak nem anyatanyás szmájlid van? Gyógypusziljuk Szonja manót!!!!

Mav!
Édesek a Fickókák!
20150601134430

Viki, ezt nem értem :oops: (anyatanyás) :oops:
bencuri

Ott is van pont ugyanilyen. Azt hittem ott is fórumozol. :oops: (az anyatanya egy zárt fórumozó hely)
20150601134430

mi is hazaertunk.
szuper nagyon jo volt ez a nap!

Kata: koszonjuk a tapit , megeszi, ugy latszik csak ne volt ehes majdnem 5 oran at nem evett :shock:

Tita: koszi a sok segitseget!

Mav: hasonlo gondjaink vannak, es veletlen se jut eszebe h elkuldjon uh-ra. de most mar kerni fogom, csak ingatja a fejet es nez ram , biztos 2 csepp d vitamint adok e. Anna fejkorfogata is akkora pont.probalj nem rosszra gondolni~( bar idorol idore en is ezen ragom magam mi van ha baj van...)
Vendég

Wera jo hogy ott voltatok, akarmilyen hangos us Nono tunder kislany. Te oedig igy a valosagban is igen nagyon csini vagy
Vendég

Kata; nektek is orultem, Annanak nagyon szimpatikus volt Dorika, aki egy tunder kisangyal, nekem pedig Te vagy igen szimpatikus!
Vendég

Az apuka Zsolti apukaja.
Vendég

Sziasztok!
Mi is megvagyunk! :lol:
Ha lesz időm, én is felteszem a képeket!
Viki, az apuka a miénk! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

hoztam én is képeket :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

8)
Vendég

Nagyon jó az etetőszék,meg a kockák is. :D
Olyan 3-4 éves korig tudjátok majd használni az asztalos etetőszéket. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Nagyon jók a talis képek, és milyen szép időtök volt! Kicsit irigy-irigy!

Mi is ma egy nagyot (2 óra hosszat) sétáltunk a "kacsás" szigeten. Csak én neveztem el így, mert rengeteg kacsa van.....vittünk is nekik egy kis szárazkenyeret és megetettük. Az idő itt is szép volt, csak kicsit csípős!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:11-kor.
Vendég

Patti!
Zsolti Apu gonolom azért ment h válasszon a sok jó csajok közül egy menyet magának :wink:

Timi!
Jók a cuccok! :wink:
20150601134430

Kata!
Koszi! En is azt hiszem ez lesz a legjobb,inkabb feleslegesen mint hogy keso legyen. Ha a legrosszabra gondolunk mire szamitsak?
Es ha megse ad beutalot anelkul nem vihetem?

Anyjuk!
Hat ez is csak megvonta a vallat es mta h majd figyeljuk. Aztan meg majd ha gaz lesz :bocs,elobb kellett volna :evil: Amugy a babaszoba oldalan van ilyen fejlodesi gorbe es ott normalis a 42fejkorfogat csak nekunk hirtelen nott 2ot. A 2hos 41 viszont korosnak szamitott a gorbe szerint. De tudom h ez egyedi mindenkinel de ha mar 'meg belefer' kategoriaba se fer bele asszem nem veletlen aggodom.
Vendég

Sziasztok!

Hú talis képek szuperek,köszönjük!
Szerintem felismertem mindenkit! :wink:
Hogy bírták a gyerkőcök?

Wera! Bugri jól viselkedett?
Hogy ment a közlekedés?
Apa helyzet?
Remélem holnapra kiderül,hogy minden ok és megy haza hozzátok!
Úgy sajnálom már,hogy nem olyan kocsit vettem mint a tiéd! :cry:
Pedig először olyat néztem,de a hülye fejemmel ez a nehéz dögöt vettem meg!

Csilla! Sajnálom Anyukádat,mielőbbi gyógyulást neki!
Gyerkőcök nagyon cukik! :wink:

Kike! Drukk a csomóval kapcsolatban,de azért tényleg az a bizti ha megnézik!

Mav.! Sajnálom!
Nekünk még születés óta nem mértek fejkörfogatot! :shock:
Én magán úton csináltattam uh-ot,7000 ft. volt a has,koponya,csípő egyben!

Titi! Hogy van a lelked?
Feldobtak a csajok?
Levi?
Hamma?

Timi! Nagyon jó az etetőszék!

Viki! Bubu lackó nagyon cuki!

Na most lépek,olyan zabálhatnék van rajtam(szerintem lasssan megint megjön),bár Apán is úgyhogy nemtudom,viszont perceken belül itt van a tejszínes,sonkás,csirkemelles,ananászos, pizzám!!!
Annyi a fogyókúrának már megint! :cry:
Ma már megettem egy doboz kindercsokit! :cry:

Lehet,hogy már csak holnap jövök,úgyhogy nyugodalmas jó éjt mindenkinek!
Mamának,babának,papának!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

ANDKATA - MAJD LINKELD BE AMIRE LICITÁLJAK :D :wink:
Vendég

Mav :P
Látom, megpróbáltak már nyugtatni a többiek. Újat én sem tudok írni.
Pü-ben küldd el a címet, hogy hova küldjék a csomit, és én majd megírom, hogy ide kérném címezzék :wink:

Véda
Vendég

[quote]W írta:era! Bugri jól viselkedett?
neeeem!!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

JÖVÖK MAJD MÉG CSAK NEM BÍROK A BUGRIVAL :twisted:
Vendég

Neeeeeeeemmmmmmmmmmmmm?????????????????
Na majd mesélj,később jövök olvasni!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: