Sziasztok csajok,
Köszi a tesz vesz-es segítséget meg a naci dícséretet, de nem én varrtam, én csak lestem

, már be is aktiváltam a teszveszt.
A napokban Vatera és teszvesz függő lettem, már én is feltettem két terméket
Nemlajos én is ma kipróbáltam az új terhes-nacit;elmentem benne vásárolni, hát már nekem se kicsi a pocak, de majdnem ruha nélkül jöttem haza, a zsák krumplinál már kinn volt a bugyi

, pironkodva ültem be a kocsiba
viszont tettünk bele gumit!! széleset, holnap úgyis kipróbálom, nagy sikerem lesz, ha munka közben leesik, de legalább mondhatják, hogy ez úgy dolgozik, hogy elhagyja a gatyáját. Ma megkérdezte a védőnő meddig szeretnék dolgozni, mondtam, hogy rá vagyok szorulva, tehát ameddig csak lehet, kiadta a kis papírt az apasági nyilatkozathoz is és Hétfőn viszem magammal, hogy rápecsételjen az orvos, végül is csak teszünk nyilatkozatot, hát ez így van rendben, amúgy is mostanában változott a segítőkészsége, hozzáállása a dolgokhoz, remélem így is marad, végül is ettől még nem fogunk összejönni, de hát csak az apja, viselje csak a nevét, remélem választhatunk melyiket, mert nem túl könnyű kimondani ezeket az afrikai neveket.
mennem kell nekem is terheléses cukorra, Dec első hetében
Hétfőn pedig remélem végre valahára kiderül, milyen színű ruhákba fog járni a kis jövevény, bár ha kislány is lesz, valahogy a rózsaszínért nem vagyok odáig

Lényeg, hogy mutassa már végre meg magát
Már van külön bejáratú szennyesruha tartója, lefotóztam, olyan aranyos volt, nem tudtam ott hagyni, s közben a bácsi végig azt ecsetelte, milyen szép szőke, kékszemű kislányom lesz, hát csak azt tudtam mondani, hogy azt nem hiszem, erre ő :már miért ne, biztos szép lesz de hogy nem szőke és nem kékszemű
ja még az anyagró Nemlajos, kismamapasszként kértem, teljesen olyan az anyaga, mint ami a készkismamanacikon van a boltban, ilyen sztreccses, gumírozott, de meglátjuk, hogy bírja majd, meg az is fontos, hogy duplán legyen varrva!!
na egy kissé hosszú lettem, bocsi

pocaklakó szennyesvödör
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.07 14:04-kor.