Sziasztok!
Vindolanda! Édes kis Rugó! Tényleg kis csillagszemű!
Egyébként lehet, hogy "alvajárt". Zsozsi majd' minden másnap produkál valamit.
Kizárólag álmában. Nappal sokszor kérdezgetjük tőle, hogy mit mond ez és ez az állat. És egyik este álmában ezt mondta: BBBÉÉÉ! (Ezt mondja a bárány), majd: VAUVAU. És aludt tovább utána.
Majd volt olyan, hogy felült, és elkezdte rángatni a takaróját, de fogalma nem volt, hogy mi van.
Meg volt olyan, hogy a hátán fekve nyújtogatta a két kis kezét, markolászta a levegőt. Az iszijét kereste. Ilyenkor gyorsan megnyugtatom, és alszik tovább folyamatosan.
Olyan is előfordult, hogy nekiindult a nagyágyban... Persze közben aludt.
Silka! Nem, nem költöztünk, a teraszon álltam, és a szobában lévő gardróbon lévő tükörre zummoltam (vagy mit csináltam).
Vindolanda! Az álmodra visszatérve, a gardróbunk tükrös fa szekrény...
A pocakdicsiket köszönöm szépen.

Azért tettem fel ezeket is, mert végre normális fényviszonyok mellett csináltam képet.
Ami a bálnaságomat illeti: a képeken valóban nem látszik a plusszsúly - valahogy mindig úgy fényképezek, hogy ne is látszódjon.
De majd élőben meglátjátok, miről beszéltem.

Témát befejeztem!
Kiskolbi! Nagyon örülök, hogy találtatok megfelelő bölcsit, és hogy ezek szerint sikeres volt a bértárgyalás. Tényleg szuper a munkád!
Akkor Te nagyon sokszoros anyuka leszel!
No azért bevállaltam volna Mátét, a munkahelyed elég közel van hozzánk. Talán kell két percet autózni...
Dmaggie! Hú.... Bercónak 86-os volt ilyenkor a BPD-je? Akkorén mit akarok a 82-vel...
És mikorra voltál vele kiírva? Nem jött hamarabb?
Én arra készülök - mivel Zsozsi is hamarabb jött, és Gegit is két héttel idősebbnek mondják, hogy december közepétől már bármikor szülhetek.
Kismamik! Tessék bejelentkezni, és képeket felrakni!!!!!!
Sense holnap megy 4D-re igaz?
Heni! A házeladással még nem állunk sehogy, még nem hirdettük meg....

Lustaság...
De ha hazajöttünk, hétfőn nekiugrok!
Hiszti: Zsozsi nagyon sokszor nyomja a hisztit... Minden nap van valami... Ha türelmetlen (mert épp a kakaóját csinálom), ha azt akarja, hogy felvegyem, ha előtte haladok három lépéssel, nem egyel, ha sapka van rajta, ha nem....
És nem tudom mindig lekötni, meg elterelni a figyelmét, alőfordul, hogy felemelem a hangom, úgy szólok rá. De persze semmi.
És sokszor előadja az extra-jászaimarit, mert direkt ráncolja a szemét, a homlokát, és közben valahogy bugyborékolva-köhögve-sír (ez az erőltetett sírás).
Rém akaratos a Csaj.
Imádom, és próbálok türelmes lenni, de mikor reggeltől nyomja... És nekem már egyre nehezebb... Zoknit nem tudok felvenni, csak "lótuszülésben", ha leesik valami az asztalról vagy Apa veszi fel, vagy felállok, felveszek egy ivó zsiráf pózt, és úgy. Emelni nagyon nem jó, mert Gegi egyből feszít a hátával, fenekével.
Remélem Zsozsi belátással lesz, ha itt lesz Kistesó. Vagy legalább tyúkanyó lesz és fog segíteni. No meg lekötik egymást...