A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ildikó!
Bízom benne, hogy ez esetleg hozzájárul a sikerességünkhöz! Az ára 2000 Ft volt.
Bebé
Bebé

Cat
Sajnálom, hogy nem jött össze. Tudom a legbosszantóbb az egészben a bizonytalanság. Biztos mindannyiunknak összejön majd...de, hogy mikor azt csak a Jóisten tudja.Kép (Nem vagyok vallásos, ez csak amolyan közhely itt.)
Amúgy két lombik között el kell telnie 3 hónapnak vagy csak ti döntöttetek úgy, hogy kihagyjátok? Nem fagyasztattatok le embriókat...ha jól emlékszem nektek több is volt? Engem is csak az vigasztal amikor a szomorú hírrel szembesülök, hogy jön a tavasz...majd a nyár és talán ez jót tesz a kis lelkünknek.Kép

Babóca
Ti pontosan mivel is próbálkoztok?

Ildikó
Nekem is van ilyen mikroszkóp...de én nem találtam elég megbízatónak...nekem is össze-vissza mutatta a páfrányokat...amikor a hőm egyértelműen mutatta, hogy mi a dörgés. Nem nagyon szabad a teszt előtt enni, inni mert akkor fals eredményt mutat. Amikor meg rögtön felkelés után csináltam...akkor meg olyan sűrű volt a nyálam, hogy egyszerűen nem lehetett átlátni rajta.Kép
Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Kriszta
vizkrisz

Szia drága CatKépKépKép!

Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom KépKépKép!
Tudom, mit érzel most, baromi sok cécó, hosszadalmas kálvária, rengeteg bosszúság és ez az egész hercehurca (amit magánban leírtál) mindhiába volt… Kép
Tudom, hogy ami Rajtad múlt, azt Te mind megtetted, nincs értelme keresni és kutatni az okokat, hogy ez alkalommal miért nem sikerült…
Ez egy újabb lépés volt a már megkezdett utadon és ezzel is közelebb kerültél a célodhoz és ez még akkor is így van, ha most a helyes irányt illetően el is bizonytalanodtál egy kicsit. Cat, meggyőződésem, hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek az életben, gondolj csak Karmenre, Hurkira vagy Edelweissra - remélem nem haragszanak meg, ha itt említem őket –, akik egykor talán szintén átélték és érezték azt, amit most Te érzel, azóta pedig szerencsére már más színben látják a világot. Kép
Tudom, hogy Neked is lesz kis pocaklakód Kép, tudom, hogy hatalmas szeretetben és boldog családban fog felnőni… Azonban lehet, hogy akkor fog jönni, amikor a legkevésbé számítasz rá, amikor egy lombik után „kiereszted” a gőzt, amikor a túrabakancsodat taposod szét, vagy amikor„méregtelenítesz”…

Puszi Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Cat!Kép
Őszintén sajnálom! Kép Teljesen együtt érzek veled, látom nagyon el vagy keseredve, nem lesz könnyű ezt kiheverni, de sikerülni fog! Írtam neked egy mail-t a munkhelyi címedre! Kép

Ildikó!Kép
A PG53-ról én még nem hallottam jót, csak hogy össze-vissza mutatott mindenfélét, tehát tulajdonképpen semmi értelme.
Mint ahogy BébéKép is írta, kétszer, (egyszer szerintem túl korán, egyszer pedig túl későn) mutatott neki ovulációt.
Mindenki ilyenekről számolt be, meg olyanokról mint KrisztaKép is.
Szerintem ezzel csak feleslegesen stresszeled magad, mert nem megbízható. Használj akkor inkább olyan ovulációs teszteket, amik vizeletből mutatják ki a peteérést. Ezeket itt a topicban a többiek is használják, a dokik is ajánlják, drága, de legalább megbízható.

Anna!Kép és minden esélyesnek:
megy a drukk!!!!!!

Psuzi, Leone

KépKép
leone

Kedves Cat!

Nekünk az autogén tréning segített 4 év sikertelen próbálkozás és negatív leletek után. A csoportomból mindhármunknak sikerült a baba 8 hónap különbséggel. Ez a módszer fejfájás, stressz ellen is bevált nálam. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetbe jártam.

ayse

Draga CatKép

Nagyon sajnalomKép Minden nap bekukkantottam, hogy mi van veletek es szoritottam sokat, de latom nem hasznaltKép Tudom mennyire rossz most, de kerlek ne add fel! Arra gondolj, hogy sikerulni fog!

IldikoKép
En ovulacios tesztet hasznalok, ami nem 100 %-osan bevalt, igaz elofordul olyan ciklus, amikor 4-5 db-ot is elhasznalok, de akkor is megeri. Szerintem mielott megvenned a mikroszkopot erdemes par darab tesztel probalkozni, aztan ha nem jon be, meg mindig megveheted a masikat.

GaluskaKép
Sajnalom, hogy igy alakultak a dolgokKép De nem szabad szomorkodni. Ez a siker-arany nagyon jo es biztos, hogy ossze is fog jonni elsore! De szerintem addig nem fogtok eljutniKép

EdelweissKép
Hatalmas gratula a babakhoz! Orulok, hogy ilyen hamar jottek es nem volt gond veluk. Nagyon boldog babavarast kivanok!

LanyokKép
Udv minden ujnakKép De nem szabad ittragadni!
Egy kicsit le vagyok maradva, mert csak at szoktam futni a beirasokat, elnezest, ha valaki kimaradt, de sok idom most nem volt olvasgatni. Meg egy kicsit most hanyagolom a temat, probalok masra koncentralni, hatha ez segit. De ha "csoda" tortenik, akkor ti lesztek az elsok, akik tudni fogjakKép, termeszetesen parocskam utanKép

Puszi:
Vica
vica72

Sziasztok!

Itt vagyok nem tűntem el, csak dolgoztam szombaton is , tegnap meg szinte ki sem keltünk a drágámmal az ágyból, videóztunk egész nap!
Az új melóhelyen csak a kezdet volt ilyen húzós, mert le kellett leltározni, egyébként 6 órában dolgozom, 11-től 5-ig.
Sajna nekem is megjött szombat esteKép, olyan pontosan,mint az atomóra...

Cat!Kép

Annyira sajnálom!Kép Nagyon sokat gondoltam rád, és nagyon szorítottam neked! Kérlek szépen ne add fel! Tudom én könnyen beszélek, hisz messze nem tartok még ott,ahol közületek sokan, de akkor is biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog!!!

Ildikó!Kép

Nekem is van PG53 mikroszkópom. Kezdetben nekem se mutatott semmit, de később megtanultam használni, és szépen mutatta az aktuális napokat! Rendesen kell rakni rá anyagot, és hagyni jól rászáradni, akkor mutatja a jó eredményt!

Lányok!Kép

Valaki mondjon már jó hírt is!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Drága Cat!

Nagyon-nagyon sajnálom.Kép Kép Reggel ahogy kinyitottam a szemem, félálomban rögtön az jutott eszembe, hogy mi lehet veletek. Írok mailt.

Puszi, Alena
alena

Drága Cat!

Nem is tudom elmondani, majdnem en is sirtam, mikor itt olvastam ma reggel. Pedig annyira imadkoztam ertetek, komolyan mondom.

Lanyok!

Azt meg aztan alig merem leirni Cat nagy fajdalma utan, hogy en ugy erzem, hogy holnap jo hirrel szolgalok nektek es javitom az inszemes statisztikakat.

dodo
dodo1

Dodo!KépKépKép

Mondj már valamit!!!!!KépKépKép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita!

Hat hajnalban eros hanyinger, emelyges, faj az alhasam, fajt a fejem, aludtam tegnap egesz nap. Borzaszto turelmetlen lettem. Elejtettem a gyogyszeres dobozt, aztan majdnem sirva fakadtam. Szerencse, hogy a ferjem meg kibir....
Ja, es a hom 37.2 meg mindig.

dodo
dodo1

Dodo!Kép

HURRÁ!!!!KépKépKépKépKép
Este még jövök, mert most rohannom kell!

Puszka, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szasztok!Kép

Látom volt jó, és rossz hír is.

CatKép
Azért még kitartás, te is azt mondod mindíg, hogy amíg nem jön meg rendesen bizakodni kell!Kép

Dodo!Kép
Hajrá! Remélem legalább Te elkezded a babaesőt, aztánn majd mi meg követünk szépen!Kép

Nálam semmi extra, holnap megyek kontrollra, aztán....aztán semmi különös, csak prütyök ezerrel. Jó lenne ha nem jönne már most sem meg..Kép

Csutka
csutka

Dodó!Kép
Honnan tudod? Ha tudod, akkor miért nem osztod még meg velünk!? Részleteket kérünk! Nem teheted ezt!!!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!
Új reményekkel indulok ezen a héten.Most sikerülnie kell. Szerintetek mennyire kell bebugyolálni a matyikákat ebben a zord időben?A doki adott egy tégelyt, abba kell majd belerakni a cumót. Akinek volt inszeme: Vittétek az anyagot, vagy ott produkáltátok??
Szerencsénk, hogy helyben vagyunk, mert otthon is el lehet készíteni...
Találkoztam egy lánnyal, aki SZombathelyről jár ide Tatabányára majdnem minden héten, hogy ennél a dokinál lehessen. Mit szóltok?
Mindenkinek drukk, és szép tavaszvárást!
Mit gondoltok,ha cinket és B vitamint eszünk az számít valamit?
Pussz mindenkinek, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Új reményekkel indulok ezen a héten.Most sikerülnie kell. Szerintetek mennyire kell bebugyolálni a matyikákat ebben a zord időben?A doki adott egy tégelyt, abba kell majd belerakni a cumót. Akinek volt inszeme: Vittétek az anyagot, vagy ott produkáltátok??
Szerencsénk, hogy helyben vagyunk, mert otthon is el lehet készíteni...
Találkoztam egy lánnyal, aki SZombathelyről jár ide Tatabányára majdnem minden héten, hogy ennél a dokinál lehessen. Mit szóltok?
Mindenkinek drukk, és szép tavaszvárást!
Mit gondoltok,ha cinket és B vitamint eszünk az számít valamit?
Pussz mindenkinek, Anna

madaran

Alig akarta elvinni, bocs.

madaran

Sziasztok
Megmondaná valaki, hogy az inszemináció alkalmával hova juttatják fel a katétert pontosan? Fáj a beavatkozás? és Kecskeméten hol végeznek ilyen beavatkozást? és az IVF fájdalmas? Igaz, hogy annál elaltatnak?
Van itt valaki Kecskemétről?
Segítsetek! Kérlek Tiszta majré vagyok!
Üdv Kukac
Hópihe

CatKép
Kép Nagyon letörtem, pedig annyira bíztam a sikeretekben! Azért ne adjátok fel!Kép

DodóKép
Nektek Hajrá!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lányokKép
Megvolt ma a 3.napi vérvétel alapszint hormont nézztek és az eredmények a doki szerint nagyon jók letek .Most köv a párom már be is jelentetem Március 9 re kaptunk időpontot utána vagy megint HSG vagy a lapar.Kébzeljétek azt mondta az ultra hangot megnézzte és a fundusa arculat hogy nem egyenes ott ahol annak kéne lenni de ennek semi jelentősége nincs mert már szültem egy gyereket.
Le irom az eredményeket szerintetek is jó .
FSH:5.00 miu/ml
LH:3.60 miu/ml
Prolaktin:12.20 ng/ml
17-B-ösztr:29.10 pg/ml
s-TSH:1.90 uiu/ml
most vagyok a vérzés 3.napján.
Na ennyi bocsika estleg a hibákért de sietek csak nektek irtam le .

Dodo:KépKép
Mikor tudunk valamit mikor csinálsz tesztet

Kép

Pusszika mindenkinek sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok lanyok!

Holnap reggel csinalok tesztet.
Koszonom a drukkokat meg a jokivansagokat, nagyon remenykedem a holnapi +-ban.
Azota is hanyingerem van, ugyhogy meg van esely.
Most eppen az ebedre koncentralok, hogy ki ne jojjon. Bocs.
Csak meg nem nagyon merem elhinni...
A ferjem sem mer meg orulni, a ket csikot akarja mar latni!!!!

dodo
dodo1

LányokKépKépKépKépKépKépKépKép

Megint történt egy csoda!KépKépKép És HurkiKép mostmár elhiszem, hogy vannak. 181,5 lett a betaHCG-m!!!! Az előzményeket ismeritek. Semmi tünet. Szombaton rózsaszínezgetés, hasgörcs, negatív teszt, sírás rívás. Vendégség 4 pici gyerekkel (mazochizmus). Fejmosás VirágtólKép. Vasárnap negatív teszt, sírás, utro abbahagy, jó kemény hegyi túra, este nagyon erős mensis görcs, vérezgetés, na megjött, tampon fel. Hétfő reggel tampon hófehér,később 3 csepp vér. HCG vérvétel, a bmc-ben, eredményhírdetést nem várom meg, mert nincs értelme. Párom csakazértis felhívja, recepción nem mondják meg, kapcsolják a Konc tanárúrat. Párom mondja, hogy tudjuk sajnos az eredményt, Konc tanárúr, hogy nem hiszi, hogy tudjuk. És a csoda 181,5!!!!!!
Nem hiszem még el, felfoghatatlan. Csak ülök és mosolygok mint a tejbetök. Ennyit a gyógyszertári tesztekről, amik 20-as HCG-t kimutatnak. Bár 2 csíkot még nem láttam, de kezdek hinni.

Mindenkinek nagyon köszönöm a vigasztalást, és sajnálom, hogy így becsaptalak titeket, de magamat is becsaptam. Mindenkinek nagyon szorítok, és tessék hinni a csodákban!!!!!!!!!!

DodoKép
Gyere húzlak magammalKépKépKép

Puszi
HappyHappyHappyHappyHappyCat

Cat
Kép
cateye

Szia Mindenkinek!
Látom történik jó is és szomorkás is!
De süt a nap és él a remény!

Cat - nagyon sajnálom a történteket és látom már kellőképpen elláttak tanáccsal, így én már csak annyit szeretnék mondani, hogy ne csüggedj, ne eressz le, kapcsolodj ki és próbálj nem arra gondolni, hogy megint nem jött össze - csak előre tekints és azzal a gondolattal törödj, hogy Neked is lesz babád! Hinni kell ebben!!!

Krisztina - inszem előtt Gonal-F 75-össel kell szurkálni magam, vagyis a férjem szurkál én meg visnyogok! -szor kétnaponta. Ma vagyok a 13 napon, pozitív volt az LH teszt, a dr bácsi azt mondta, holnap reggel inszem!!! Érdekes a kérdésed a tüszörepesztővel kapcsolatban, mert azt mondja az orvosom kivonták a forgalomból. Lehet, csak itt nálunk?! Minden esetre fura!!!

Ildikó - köszi a biztatást. Én nagyon REMÉLEK! Kislányunk lesz! Erre gondolok mostanában! Amióta köztetek vagyok, pozitívosodtam, egyelőre hangulatilag! A PG53 nekem sem jött be! Többször is hülyére vett!! Szerintem azt ne vedd meg, bár nem nagy érték! A Corax LH teszt ami vizeletből szolgáltat eredményt az már megbízhatóbb, bár egyszer az is átvert. Szóval az orvosom szerint az ultrahang a legbiztosabb, persze az sok nyüggel és idővel jár.
NE ÖLJÉTEK MEG A KACSÁT! HAD ÉLJEN!

Anna - nekünk ill. a férjemnek az inszem előtt kellett anyagot produkálni, kérdeztük, de nem is engedték másképp! Bár itt vidéken úgy látom sok minden másképp van!

Dodo - HAJRÁ!!! HURRÁ!!! és ehhez hasonlók!! A fene se bánja azt a hányingert, igaz?! Vagy nem így van?

Hópihe - én is Kecskeméti vagyok, az inszemtől ne félj, szerintem csak nekem fájt! 5-10 perc az egész, normál esetben és itt egy órás fekvés. másutt ez is csak fél óra, de itt az orvos azt mondta, biztosabb az egy órás fekvés! Egyébként az Izsáki úti korházban csinálják és az UH melletti folyosó végén az andrológián!

Mindenkinek további szép napokat!
HOLNAP MEGYEK INSZEMRE! SZORÍTSATOK!!!
Niki!
angel

Cat!

Uristen, nem hiszem!!!!!! Sirok megint mindjart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hat akkor megiscsak vannak csodak!!!! En is tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj, de jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan boldog vagyok, uuuugy orulok neked!!!!!!!!

dodo
dodo1

Szia Mindenkinek!
Látom történik jó is és szomorkás is!
De süt a nap és él a remény!

Cat - nagyon sajnálom a történteket és látom már kellőképpen elláttak tanáccsal, így én már csak annyit szeretnék mondani, hogy ne csüggedj, ne eressz le, kapcsolodj ki és próbálj nem arra gondolni, hogy megint nem jött össze - csak előre tekints és azzal a gondolattal törödj, hogy Neked is lesz babád! Hinni kell ebben!!!

Krisztina - inszem előtt Gonal-F 75-össel kell szurkálni magam, vagyis a férjem szurkál én meg visnyogok! -szor kétnaponta. Ma vagyok a 13 napon, pozitív volt az LH teszt, a dr bácsi azt mondta, holnap reggel inszem!!! Érdekes a kérdésed a tüszörepesztővel kapcsolatban, mert azt mondja az orvosom kivonták a forgalomból. Lehet, csak itt nálunk?! Minden esetre fura!!!

Ildikó - köszi a biztatást. Én nagyon REMÉLEK! Kislányunk lesz! Erre gondolok mostanában! Amióta köztetek vagyok, pozitívosodtam, egyelőre hangulatilag! A PG53 nekem sem jött be! Többször is hülyére vett!! Szerintem azt ne vedd meg, bár nem nagy érték! A Corax LH teszt ami vizeletből szolgáltat eredményt az már megbízhatóbb, bár egyszer az is átvert. Szóval az orvosom szerint az ultrahang a legbiztosabb, persze az sok nyüggel és idővel jár.
NE ÖLJÉTEK MEG A KACSÁT! HAD ÉLJEN!

Anna - nekünk ill. a férjemnek az inszem előtt kellett anyagot produkálni, kérdeztük, de nem is engedték másképp! Bár itt vidéken úgy látom sok minden másképp van!

Dodo - HAJRÁ!!! HURRÁ!!! és ehhez hasonlók!! A fene se bánja azt a hányingert, igaz?! Vagy nem így van?

Hópihe - én is Kecskeméti vagyok, az inszemtől ne félj, szerintem csak nekem fájt! 5-10 perc az egész, normál esetben és itt egy órás fekvés. másutt ez is csak fél óra, de itt az orvos azt mondta, biztosabb az egy órás fekvés! Egyébként az Izsáki úti korházban csinálják és az UH melletti folyosó végén az andrológián!

Mindenkinek további szép napokat!
HOLNAP MEGYEK INSZEMRE! SZORÍTSATOK!!!
Niki!
angel

Sziasztok!

Drága CATKépKépKépKépKép Épp most fogalmaztam, jegyzelteltem a sajnálokozó, nagyon szommorú levelemet NekedKépKép, összeszedtem a gondolataimat, amikor elolvastam a nagy hírt. Istenem, úgy örülök. El se hiszed. Könnyesek a szemeim. Ugye, ugye, mindig hinni kell.KépKép Kiben másban, ha nem a saját gyermekünkben?
Illetve gyermekeinkben? A 181-es hormonszint elég lehet 2-reKépKép is, nem?
Jaj, ahogy van valami fejelmény, azonnal írj. Én nagyon nagoyn drukkolok Neked mindaddig, amíg az Uh ki nem mutat min. 1 pár dobogó szivecskét. Pesrze még utána is. Végre egy újabb nagyon szép hír és egy, a világ csodáiból.
És csodás egy párod van, hallod-eKépKép

Puszi

Kele
Kelekele

Cat Kép Kép Kép
Tegnap este olvastam a rossz hírt és egyszerűen nem volt erőm írni, mert csak olyan hülyeségek jutottak eszembe, hogy 1 héttel az én pozitív tesztem előtt 3 napig véreztem, egy napig tök magas lázam volt, nagyon keményen edzettem és főleg hasizmoztam (mert hát úgysincs szó babáról) és két hétig menstruációs erősségű görcseim voltak. Tehát azt akartam írni, hogy majd a vérvétel mutat biztosat, de aztán nem akartam fájdítani a szived és inkább kussban maradtam.

És most annyira, de annyira boldog vagyok. Na látod Kép
Tessék vigyázni magadra!
És hinni, bízni a picikében vagy picikékben!

Aztán várjuk nagyon a további híreket!

Ui: még te is őszi szülés leszel Kép Kép Kép
Sok-sok puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép!

Ugy orulok!!! Kép
Azert kevesen mondhatjak el magukrol, hogy nem ok mondtak el a ferjuknek, hanem a ferjuk mondta meg nekik a nagy hirt! Kép
Tovabbra is szurkolok neked, hogy minden rendben legyen!!

Mandula
mandula

Cat Kép

na engem megríkattál! KépKép Nagyon nagyon örulök és vigyázz magadra és jaaaaaaaaaaaaaajjjjjj de jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKép

Puszi
Soraya
soraya

SorayaKép,KeleKép,MandulaKép,EditKép, és Mindenki !

Nagyon-nagyon köszönöm nektek a gratulációkat. Igazából még fel sem fogtam. Felhívtam a dokimat és Ő is gratulált. A párom hazarohant Utrogestanért, és könnyes szemmel hozta be a munkahelyemre. Annyira boldog, én meg attól vagyok boldog, hogy boldoggá tudom tenni. KépKépKép

Mindenkinek hamarosan ugyanezt az érzést kívánom. És ha nem haragszotok, itt maradok még ebben a topikban, mert itt érzem "otthon" magam. Ígérem csak tanácsadónak, és nem fogom a kismamás nyűgjeimmel fájdítani a szíveteket.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKépKépKépKépKép

GratulaaaaKépKépKépKép
Nekem johetnek am a tanacsok, igy lombik elottKép

Galuska

KépKép
galuska

Cat!

Gratula meg egyszer!!!! Neked mikor lesz meg valami vizsgalatod vagy hogy van ez a lombiknal?

Niki!

Nagyon drukkolok az inszemhez holnap, meg hogy ne fajjon!!!!
En profasi injekciot hasznalok tuszorepesztonek, de most mar nalunk sem lehet kapni, csak a Deli pu.nal a nagy gyogyszertarba lehet, es nekem is oda kell elmennem erte.
Nem semmi amit kinoznak teged! 40 percig!!!!!
Nekem 3 perc es utana 10 perc fekves aztan mehetek haza, vagy munkaba....
En pestre jarok a HIETE-re a Szabolcs utcaba.
A duphaston pedig tabletta szajba, csak hogy minden kerdesedre valaszoljak...

Anna!

Boldog szulinapot! Jol ertettem, hogy most volt?
En gyebkent ALOE VERA-s termekeket eszem nehany tablettat, amit szinten itt olvastam a babaneten, valaki irta regebben, hogy meddosegre jok ezek! Es dec 22-en kezdtem el enni, es most lehet hogy bavalt???????
Egyebkent az inszem nekem sem fajt. Kicsit kellemetlen, de semmi kulonos.
Es az anyagot ott kell leadni elotte!!!!!
Van egy helyes kis szoba, ahol el lehet intezni a dolgot apuval.
Ja, es 3 perc + 10 perc nyugi utana!

Baboca!

Nektek is kitartas!
sajnalom, hogy nem jott ossze most. majd legkozelebb. En is mindig ugy varom/vartam a ciklus kozepet mar!!! (Remelem tobbet nem kell varnom.)

dodo
dodo1

sziasztok,
Moncsi vagyok az "Elvesztettem...." topikból.
Csak a mai napi terméseteket olvastam át mert nagyon eleven a kommunikáció itt nálatok!! dehát ez így is gyönyörű hogy mára és reméljük holnapra is jut egy pozitív teszt Kép Én még nem rég óta próbálkozom, de igazság szerint szeretném megspórolni a többhónapos sikertelenséget és Leone ajánlotta hogy benézhetnék, hátha járt valaki hasonló cipőben mint én, bár még nem tudom milyen is ez az én cipőm.

Szóval, nekem van egy szomorú előtörténetem, 15-én vasárnap lesz 9 hónapja hogy császárral szültem a beteg kisfiamat akit 9 naposan elvesztettünk... És aztán kivártuk a "kötelező" 7 hónapot, és igazán nevetségesen hangozhat hogy azóta sikertelenül próbálkozunk, dehát így van... és én kicsit kétségbe is estem a múlt héten, mert a peteérés utáni 12. napon volt egy halvány pozitív tesztem és szurkált is az alhasam (ráadásul volt egy-két csepp előtejem) de aztán 2 nap múlva megint negatív lett, viszont nem jött meg. Végül 5 nap késéssel szombaton mejött.
Persze ezer oka lehet hogy a baba nem tudott sikeresen beágyazódni... akár lelki is, amit lehet, be sem vallok magamnak, hogy még mindig a Bálint hiányát érzem és esetleg ezért nincs helye ott egy újabb babának. Vagy lehet hogy a tejszivárgás is jelez valami rendelleneset?

KÉRDÉSEM:
Szerintetek ha elmegyek nőgyógyászhoz, kiröhög és hazazavar próbálkozni, vagy mit mondjak neki? Azt sem hazudhatom hogy 1 éve próbálkozunk, mert hiszen csak 9 hónapja szültem. Bálint egyébként az első hőmérőzős hónapban összejött. 4 hónapja hőmérőzöm, van hő-emelkedés a 17/18/19/20 nap környékén (változó) és nyúlós nyák is, a peteérés nem lehet gond.
Most türelemre intettem magamat, próbálom lazán kezelni, azt se tudom elmenjek-e most dokihoz vagy hagyjak időt magamnak. Dehát jó lenne tudni ha van valami teendőm, nem akarom az időt húzni. Ha netán van valami baj azt jó lenne kideríteni és kezelni.
Mi a Bolgárkerék utcai Családtervező Kp-ban is voltunk de ott amúgyis azt mondták hogy a 25%-os és Magyarországon nem szűrhető genetikai kockázat miatt fontoljuk meg a gyerekvállalást (hát gondolhatjátok mennyit bőgtem amiatt is!!) de ha MÉGIS akkor legalább 12 hónapot várjunk. Tehát amíg az le nem telik addig nem is fognak nekünk úgysem segíteni. Meg nem is megyek oda soha többet ahol ilyet mondtak nekünk.

sziasztok, Moncsi
palinta

Cat Kép
annyira örülök! Na végre Te is látod, hogy vannak csodák! KépBízz a babádban, tudod, ki bízzon benne ha nem te?! Vigyázz magatokra és hidd el, hogy mostmár minden rendben lesz. Tudod, ne lesd a vécépapírt! Kép Nem fog megjönni! És a hasgörcsök is csak beágyazódási görcsök, akkor is ha meglehetősen mensis érzésűek. Minden tünet jó! Ne ijedj meg, fogsz még nagyon furcsákat érezni. Nagyon gratulálok, és remélem holnap Dodonak is, és hamarosan a sorukra váró lombikosoknak is így örülhetünk. Lányok fel a fejjel itt a példa kövessétek! Kép
Puszi Hurki
hurki

Kedves Moncsi,
én csak vendégeskedem itt, de sokszor olvasgatom az írásokat, s minél többen szorítanak, annál jobb!!!!

Szerintem a doki egyáltalán nem fog kinevetni!( ha igen, akkor ideje új dokit keresni) Mi is voltunk a Bolgárkerék u-i intézményben, s a rossz élményekben sajnos osztozhatunk. Lekezelően, durván és érzéketlenül bántak velünk, úgyhogy szerintem se menj vissza, sokkal jobb helyek is vannak, ahol ugyan fizetni kell, de rendesen kivizsgálnak, és egy célért kűzdötök az orvosokkal. Bár szerintem egy mezei nőgyógyász, akiben bízol, elsőre lehet, hogy beválik. Kívánom, hogy így legyen!

Cat! Nagyon örülök és szorítok! S mindenkinek ebben a topicban, hogy minél előbb a friss babák topicon olvashassalak benneteket!!

Móki
móki

Moncsi Kép
Sajnálom Kép ami veletek történt, de nagyon bíztató, hogy sikerült talpra állnotok, és újra kezdni.
A Bolgárkerék utcát felejtsd el! Rettenetes egy társaság. Szerintem, ha mi rájuk hallgattunk volna, akkor még mindig "csak" próbálkoznánk (immáron 1.5 éve), és nem az első lombikunkra készülnénk. A genetikai kockázatról, ha gondolod, írok magánban, dobj egy mailt Kép
Ha volt egy pozitív teszted az jelenthet valamit, de olyan sok a "ha" ami azt okozhatta, hogy ne maradjon meg a baba, hogy ezen inkább ne gondolkozz.
Szerintem nyugodtan menj egy nőgyógyászhoz, és harcolj ki magadnak egy hormonellenőrzést. Csak akaratosnak kell lenni, és meg fogják csinálni. A tehesség adott esetben megkavarhatta a hormonháztatrásod.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKépKépKép

Jaaaaaaajjjjjj de jóóóóóóóóó!!!!!!!
Úgy örülök!!!!
Az ilyen csodák tartják bennem a lelket!
örülök neki, hogy kismamiként is fogsz velünk dumcsizni, mert nagyon hiányoznál!!! Bár nemsoká megyünk utánad mindannyian!

Dodo!KépKép

Neked is úgy örülök!!!!
Milyen Aloés termékeket szedsz? Én is azzal próbálkozom!

Nekem, igaz megjött vasárnap, de már majdnem el is múlt. Én még képes vagyok most is reménykedni(na nem nagyon)!

Puszi, csajok!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Cat! Kép Kép

Nagyon drukkoltam Neked, és most nagy örömmel olvastam a jó hírt! Gratulálok!

Kitty
kitty123

Cat! Lestem folyton az eredményt én annyira boldog vagyok, nagyon megérdemeltétek már az a babát!! Kivánok gondtalan terhességet és jo egészséget!!

Dodo! neked is nagy drukk!

Sok puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

HurkiKépKarmenKép,KittyKép,ZitaKép,MókiKép

Köszönöm szépen a baba/ák nevében. Még nem tudjuk hányan vagyunk, a dokim szerint nem egy baba van ezzel a HCG-vel.KépKép A Ti támaszotok nélkül ez nem ment volna.

MoncsiKép
Nagyon sajnálom ami a babáddal történtKépKépKépKép Az idő majd meghozza a vigasztalást, és természetesen egy pici babát is.
Nekem van egy kis gyanúm, hogy mi miatt ment el a a legutóbbi terhesség. Szerintem a prolaktin szinted még mindig magas, ami vetélést okozhat. Erre utal a tejcsöpögés is a melledből. Kérj egy hormonvizsgálatot, mert ezt gyógyszerrel könnyen tudják orvosolni. Bromocriptint/Serocryptint kell majd szedned folyamatosan valószínűleg. A szoptatós kismamák azért nem esnek teherbe, mert a tejelválasztásért felelős hormon magas szintje megakadályozza ezt. Neked ez nem mehetett vissza.

Puszi
HappyCat

Cat
Kép
cateye

Nem szoktam írni Nektek, de most muszáj!Kép Mindig olvaslak Benneteket és most külön örülök, hogy Dodo és Cat bizakodhat! Tessék nagyon vigyázni magatokra! Nem rég leírtam Nektek, hogy vannak csodák azt hiszem épp Dodonak címezve! ( Nekünk is csodababánk van, most vagyunk 22 hetesek és kislányka lesz!
Kedves Mindenki!

Tessék a csodákban bízni, kitartani és meg lesz az eredménye!

Dodó és Cat! Nektek ezt küldöm: Kép
vagy
Kép
Lehet választani! Kép
Innentől pedig nagyon vigyázni magatokra és nem hősködni!
Szerettel: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!
Éljenek a jó a hírek!Kép
Cat, Dodo
Nem is tudom mit mondjak...nem tudom szavakba önteni az érzéseimet.Kép Nagyon boldog vagyok..gondolom ti is.Kép
Csak most jutottam a géphez, mert egész nap dolgoztam..de látom mindenki belekesült és "tollat ragadott". Kívánom tartsa is meg mindenki ezt a jó szokását!
A többiekkel továbbra is együtt reménykedem.Kép
Kriszta
vizkrisz

CatKépKépKép
Nagyon de nagyon gratulálok neked/tek ez most olyan jó hir hogy csak na ,szerintem most jöhett a rosszulét ez most édes lesz Kép
örülök hogy azért maradsz,és kérlek vigyázz magadra/tokraKép
DodoKépKép
Neked is kivánom ugyan ezzeket Kép

Kép
Remélem az év végére mi is csatlakozunk hozzátokKép

Pusszika mindenkit IldikóKép

Kép
ildikó_4

Draga Cat!Kép
Megvallom oszinten,hogy minden nap olvastalak,de egy ideje mar ugy ereztem csak zavarnek a beleszolassal...tegnap meg egyszeruen nem birtam irni,mert ugy gondoltam erre nincs is mit mondani...
es ma:
Kép
GRATULALOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!Jo egeszseget,boldog babavarast kivanok,teljen sok-sok oromotok a kicsi(k?Kép)ben!!!!!
szoszi
(aztan nem am a terhessegbol is igy kiokosodni es mindenen izgulni,kedves professzor-asszonyKép)
szoszi

LányokKépén még most sem tértek magamhoz ennyi jó hirtöl ez olyan szép Kép

Majd kérünk képeket ha már látszani fog valamiKép

De mindenkinek kivánok ilyen kis angyalkákatKép

Vagy ilyen kis ördögöketKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok Kép Micsoda örömmámor van ittKépKépKépKépKép

Dodó
Drukk. Majd írd meg az eredményt.

Cat
Én annyira örülök, vagy 10x körbefutottam a szobát, ott sipítoztam örömömben (a férjemmel egyetemben). Várunk a babás topicbanKép

Mandula
De milyen igazad van a +++++++ hírmondóval kapcsolatbanKép

Moncsi
Összeszorul a szívem mikor ilyen történeteket hallokKép Új babának igenis van helye, ehhez így kell hozzáállnod. Ahhoz a dokihoz, aki kinevet, nem szabad menni. A lányok itt biztosan tudnak neked javasolni megfelelőt.

Pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Cat!Kép
Ez, ez, ez, ez....! Nem is tudom mit mondjak! Először én is azt gondoltam mint Edit, hogy azért várd meg a HCG tesztet. De én ezt mondtam VirágKépnak is, sajnos mégsem jött be, ezért nem mertelek bíztatni. Meg a barnázás!
De most nagyon örülök, és gratulálok, csak még szinte fel sem mertem fogni! Kép
Hihetetlen! Nem térek magamhoz!
Én is elsőre azt gondoltam, hogy akkor rögtön rohantál haza az Utróért a munkahelyedről? De nagyon aranyos párod van! Ezt már nagyon megérdemeltétek, remélem innen már egyenes lesz az utatok!!! Jó év lesz ez! Kép Még egyszer gratula!!! KépKépKép

Virág!Kép
Te meg ha meg mered csinálni még egyszer a vérvétel előtt a tesztet, odamegyek, hogy a saját kezemmel tekerjem ki a nyakad! Nnnnnnnnna! Szóval akkor ti most mikor is kezdtek? Kép

Moncsi!Kép
Teljesen egyet értek CatKép-el, mindenképpen csináltatnod kéne egy hormonképet, (egy vérvétel) és különösen odafigyelni a prolaktin szintre, ez lehet a ludas. Menj el bátran egy nőgyógyászhoz, mondd hogy a tejszivárgás miatt aggódsz ezért szeretnél utánanézni a hormonoknak. Szerintem meg fogja nézni. Mivel már volt korábban terhességed, a többi már menni fog!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Szia Cat,
talan meg emlekszel ram. Idonkent be-bekukkantottam a topic-ba, es kerestem a hireket Rolatok! Kép
Nagggggyon nagyon gratulalok, es kivanok problemamentes pocakosodast es egeszseges kismanokat! KépKépKépKépKép
Pusszancs,
Gombóc

ui. Termeszetesen a tobbi friss kismamanak is hasonlo jokat kivanok, a még-nem-kismamaknak pedig gyors bepocakosodast! Kép
gombóc

CatKép
Nagyon nagyon orulok, hogy ilyen boldognak latlak!! Potyogtak a konnyeim, ahogy olvastalak. Kivanom tiszta szivembol, hogy minden nagyon siman menjen es legalabb ket babucid legyenKép

DodoKép
Neked meg nagyon szoritok a holnapi tesztehez, remelem Te is ilyen jo hireket hozol nekunk!

KukacKép
Az inszeminacional, ha atjarhatok a petevezetekek es a spermium megfelelo minosegu es mennyisegu, akkor a petevezetekekbe jutattjak fel, de elofordul, hogy a mehuregbe helyezik fel oket.
Ez a beavatkozas nem fajdalmas ilyen esetben, ill. ha olvastad az elmult napi hozzaszolasokat, lathattad, hogy sajnos volt akinel ez fajdalmas volt. De ennek nagyon kicsi a valoszinusege. En mar ketton tul vagyok, kb. a mehnyakrak szureshez tudnam hasonlitani, az valami hasonlo erzes. Nem szabad megijedni, nem olyan veszes dolog!
Lombikom meg nem volt, igy nem tudom mennyire fajdalmas. De vannak itt sajnos tobben is lombikosok, ok biztos tudnak mondani rola valamit. Illetve ajanlom, ha van egy kis idod visszaolvasni, mert errol is volt regebben szo.

MoncsiKép
Oszinten sajnalom ami veletek tortentKépKép Olvastam regebben rolatok meg a vaci topikban is, de nem irok oda, mert mar nem ott lakunk.
Igenis menjel el nogyogyaszhoz, es ne hagyd magad! Ha nem ugy all a dologhoz, akkor viszont erdemes masikat keresni, nalatok ezekutan megjobban oda kell figyelni.

Vica
vica72

CAT!!!!!!!!KépKépKép
Úristen, de jó,hogy benéztem ma is...Nem hagyott nyugodni a dolog, ahogy "tejeskávéról" irtál, az nem MENSI!!(nem is leszKép)

El sem hiszed, lúdbörözött a hátam, és kirázott a hideg, ahogy olvastam a soraidat! Annyira örülök!!!!!KépKépKépKépVilág összes jókivánsága a Tied, és legföképpen : nyugi-nyugi-és nyugi!! MINDEN rendben lesz, nagyon szurkolok!KépKépKép
Olyan boldog vagyok, hogy megint lett ilyen meglepetés ebben a topicban!!!KépKépKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?