A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tita: Veled vagyunk, leszunk! Meg egyel tobb indok hogy Levit hozd at, sot akkor ha sikerul , jol erzi magat, en szivesen vallalom tobbszor hogy tehermentesitlek ahogy tudlak!
De szo szerint rosszul lettem a hirtol!( szedulok, hanyinger...)

De gratulalok!
Vendég

Na majd még jövök, megjött após Olivérrel!!!

Tamata: köszi!!! :cry: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ezt csinaltam Alekonak:)
http://www.youtube.com/watch?v=GKvAsDbG2Y8

csak valami miatt tok rossz minosegu itt a youtubon, pedig az eredeti nem ilyen homalyos
Vendég

jajj es a fogyokurat hagyd abba :!:
Vendég

Szülés várható ideje: 2009.06.08. :cry: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]t írta:ehermentesitlek ahogy tudlak!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tök fura itt bőgök, de boldog vagyok! :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita!

huhhhh..... nem is tudom mit irjak... nehéz napok előtt állsz az biztos! én is annyiszor elképzeltem már hogy mi lenne ha mostanság terhes lennék. persze hozzáteszem nekem egy angyal kisfiam van!!!! és igy is soxor vagyok fáradt, türelmetlen, ingerült.
apácska reakciójára kíváncsi vagyok...

szorítok nektek és gondolok rátok+++++

nem tudom gratuláljak vagy ne... nehéz ez ilyenkor

Kép

Kép
timi1982

jajj de jo hogy orulsz!!!!!!!!!!!!
Vendég

Titi,
veled vagyunk!!!!
Fogyókúra stop!!!! Mostantól jöhetnek a szénhidrát-napok!
Tamásnak hagyj egy kis időt, ne fogadd el elsőre, akármit mond! Gondolkodjatok, lelkeim!
Meddig kell döntenetek?

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Hirtelenjében amit látok hogy Titi terhes,jól olvasom?
Hát hatalmas gratula neked-nektek!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike: veled mi van? mit mondott a doki?
Vendég

Te jó ég Tita!!! Hihetetlen hogy pont te kerültél ebbe a helyzetbe. :) De talán ez kirángat titeket a mélypontról. Remélem sikerül úgy megmondanod hogy tamás el tudja fogadni a dolgot. :) Mindenesetre gratula!

KépKép
muffin

Most meg belegondoltam a dolgokba és rettegek. Amúgy nincs sok időm vacilálni, talán 2-3 hét. :shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

teljesen ertheto erzelmek!
Vendég

Nem térek magamhoz!!! :) Vicces hogy tegnap mondtad hogy mindig kérdezik hogy már jön a következő... :) Nekik volt igazuk. :)
És így tényleg tök érthető hogy magad alatt voltál meg kívántad azt a zsíroskenyeret. :) :) :)
Wera, mostmár elmondhatod hogy az álmodban ki lett először terhes! :)

KépKép
muffin

Hát csajok, tényleg nehéz. Amióta Levi megszületett azóta mondogatom, hogy nem akarok 3. gyereket... :shock: :roll: :lol:

Még én sem tudom, hogy gratuláljak e magunknak...

De ehhez az orvosnak is lesz 1-2 szava. 2 császár után ilyen hamar. Nem tudom lehet e....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita, akkor te majd csak enekelsz, amig tornazunk te szorakoztatos a babakat:)
Vendég

Ja és persze, most egyáltanán nem barnázok, nem vérzek és még rosszul sem vagyok. Meg jó sokat cipekedek. Ez a gyerek maradni akar!!! :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Úgy tűnik ragaszkodó fajta. :) Ez majd eltereli a gondolataidat. :) Amúgy meg ha a doki azt mondja hogy veszélyben vagy, akkor az eldönti a kérdést. Ha pedig nem vagy, akkor szerintem ez lehet az a fordulópont, ami elhozza a változást. :)

KépKép
muffin

és akkor most hányadik hétben vagy?

KépKép
muffin

Hát végigolvastam minden, és mit látok :shock: :lol: !

Titi!
Nagy gratula nektek! Egy biztos, ne hirtelen felindulásból döntsetek....ezt tényleg jól át kell gondolni! Már meg is álmodtam, hogy kislányotok lesz!

Tényleg ma vagyunk 4 hósak!
Kike, vkata, gratula nektek is!

Lizy a napokban nagyon nyűgös....vagy az oltás miatt vagy foga jöhet, nem tudom.....

d.dodó

itt vagyok,csak még visszaolvastam gyorsan,ahol bejelentette Titi a nagy hírt :D

Hát velem a hejzet:Tulajdonképpen fene tudja,a nőgyógyász megnészte,azt mondta hogy tényleg nagy,de csak a mammográfia lenne,de akkor nem szoptathatnék,azt meg nem vállalom.Vagy az uh,de abból nem derülne ki hogy mi.Meg hogy szerinte betokosodott tej,de akkor miért nem fáj,se hőemelkedés se semmi,és nem lehet szétmaszírozni se.Meg azt mondta hogy várjak,és két hónap múlva menjek vissza,amikor nem szopik már,akkor jöhet a röntgen,bár nem tudom hogy gondolta hogy hat hónapos lesz,és egyik napról a másikra nem fog szopizni.A Vercsi 15 hónaposan is még szopizott-ennyit erről.
A másik lehetőség hogy mintát vettek volna belőle,de a doki azt mondta hogy szerinte nincs értelme-magyarán nem akart beégni hogy esetleg csak tej jön belőle.
Szóval nem éppen a legalaposabb nőgyógyászt fogtam ki.

És még akkor is idegesít hogy mi lehet az.

Próbálok olyan oldalt keresni,ahol egy onkológustól lehetne kérdezni,de nem igazán találok.

Lehet hogy feleslegesen parázok,de szerintem nem vehetem félválról,mint a doki,hiszen három gyerekem van,és felelős vagyok miattuk a saját egészségemért.

Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
kike

És valakinek evett már a gyereke 310-et egyszerre? Úgy, hogy előtte 4 órával meg 200-at??? :) Ha így folytatja, lassan a fagyasztóhoz is komolyan nyúlnom kell...

KépKép
muffin

igazad van Kike
Vendég

Nagy bajomban el is felejtettem hogy 4 hósak vagyunk!
:oops:
Dodó,V.Kata gratula nektek is! :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike, szerintem mindenképp menj el másik orvoshoz is!!!

KépKép
muffin

Muffin:Igen,az lesz,ma akartam menni a háziorvoshoz is,egyrészt hogy ő mit gondol róla,másrészt ha úgy van akkor kértem volna beutalót az onkológiára,de csak 10-ig volt rendelés,így elkéstem,most hétfőig várnom kell.
Persze nem egyszerű Domival,babakocsival,buszozni főleg ilyen időben,ma is esett,de inkább, minthogy belebolonduljak a bizonytalanságba. :roll:

Anyjuk:köszi.

Kép
Kép
Kép
kike

Titi,
nézz csak be a 740. oldalra, ott írsz a babavállalásról...
lehet, hogy a Jóisten teljesíti a kívánságod?

KépKép
szkagi

Így 300 fölött az embernek jókedve támad. :)

Kép

KépKép
muffin

Aztaaaaaaaaaaa Titiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Ezt nem tudom elhinni! Hát drágám, ha hiszed - ha nem, álmomban is Te voltál terhes! Tök komolyan! A középkorban már máglyán lennék! :lol: Úristen!!!! El ne vetesd! Ez a gyerek jönni akar! Én is úgy kezdtem Nórival hogy cipekedtem, rohadtul felfáztam, forró vízben ültem, antibiotikumot szedtem és ő kitartott mellettünk! Hű, nem térek magamhoz!!!! :lol: Gratulálok! Őszintén!!! Az érzelmi hullámok egyébként is érthetőek Levi miatt, így meg aztán pláne! Viszont gondolj bele, ha nem kell diétáznod, egy kis csoki és máris buzogni fognak benned a boldogság-hormonok!!! :wink:
Vendég

Muffin - 310???? :shock: Hát ez nagyon durva! És mekkor a pocakja lett! :lol: :lol: Annyira kis tündér!!
Sajnálom h a másik kisbabának nem lett szép a hasadék-műtéte. Tényleg megérte lemennetek! Továbbra is büszkék vagyunk rátok! :D :wink:
Vendég

Kike - nagyon drukkolok h minden rendben legyen! ++++++++ Tudom milyen iszonyú rossz tud lenni a bizonytalanság!

Titi betöltött 9 hetes, megnéztem a kalkulátorral! :D
Vendég

Titi!
Ezek szerint egyáltalán nem is védekeztetek, vagy "valami mellett" lett? (Bocs a kérédésért!)

d.dodó

muffin:helyesek a skacok :wink: Micsoda szép kis pocak :D Kérünk egy felső nélküli pocakos képet is! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Az aggaszt a legjobban, hogy óriási maradt a hasam..

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vera:köszi,és mindenkinek aki drukkolt,és drukkol :)

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:annyira örülök nektek :D Mikor mész dokihoz?Vagy már írtad? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Találtam az nlcafen onkológust,akitől lehet kérdezni,már írtam is neki.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera: már akkor is viccből akartam írni, hgogy biztos rólam álmodtál!

Dodó: Ámen! Legyen igazad és valaki azt is megálmodhatná, hogy jól szopó angyali teremtés!!!!

Képzeljétek, sokkal nyugodtabb vagyok, még Levi haját sem üvöltöttem le, mert nem ette meg a kaját. Majd eszik, meg kedden úgyis megyünk a dokihoz. Amúgy az elöbb megivott 100 gyümilevet....
:lol: :lol: :lol:

ANETTA, HA OLVASOD SENKINEK SE ÁRULD EL LÉGYSZI!!!!!!
(BOCSI CSAK AZ EGYIK BARÁTNŐM NÉHA OLVAS, HOGY MI VAN VELÜNK)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:53-kor.
Vendég

Hát szerintem kedden, ha kapok időpontot. Nagyon vicces, de a régi dokimhoz fogok visszamenni, mert ő csinálta a 2 műtétet és szerintem más nem vállalna el. Kíváncsi leszek az arcára. Persze nem tudom ő elvállal e. Nem fog örülni a súlyomnak.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kicsit nem vagyok és mik történnek.... :shock:

Ági, részvétem. :(

Tita, itt pörgettem állva a hsz-okat, de most le kellett ülnöm :shock: :shock: kívánom, hogy legyetek boldogok! És egészségesek! úgy tudom, fél évnek kell eltelnie császár után, az meg bőven meglesz. - ugye, meglesz? Kívánom, h Apa is jól fogadja a hírt!
Wera, te meg szerezz be egy söprűt :D

Muffin, nem semmi az a babapocak!
ügyes vagy, hogy kiharcolod a gyereknek a legjobbat!

Kép
Kép
bondi

Kata: nem megyek sehova! Hozzátok tartozom!!!!
Levi 06,12.-én született :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi, sajna csak 3 hónap van a szülés és teherbeesés között.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Domi ma megint vizes fosikat produkál,de meg sem tudom számolni ma már hányszor volt.Ha marad így,lehet egy ekkora babónak adni normaflórt hasmenésre??Vagy nem?és csak szopizzon gyakran?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:54-kor.
Vendég

Titi, hatalmas gratula Nektek. Sok erőt és boldogságot kívánok Nektek.

Wera apának akartam jobbulást kívánni,de olvasom valószínü már veletek van Hála Istennek.

Kike,szerintem is másik orvost keress. És teljesen igazad van h így vigyázol az egészségedre.

Talis képek nagyon jók. Szépek a babák és az anyukájuk is :wink:

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:54-kor.
Vendég

Bocsi csajok, hogy itt pörgök, csak jönnek a gondolatok!

Amúgy azt mondtam magamnak csak abban az esetben lesz 3. gyerek, ha becsúszik. (nem jött olyan könnyen a 2 gyerkőc, gondoltam lehetetlen :shock: ).
Amúgy nem védekeztünk, de nem is igen voltunk együtt. úgy csak 1x és épp meg kellett volna jönnie....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?