A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

jó étvágyat! :D

Kép
martik77

Akollégámmal leegyeztem, hogy jövő héten csütörtökön autóval hazahoz engem munkábólés megyek dokihoz. Na, még ennyire előre sose terveutem be a dolgokat. :lol:

Kép
flóra 11

Én mindig mindent jó előre betervezek aztán tuti közbe jön valami.
Tancsuval is terveztük a nagy csajos soppyngolást,erre tessék.Szoba fogság. :cry:

Kép
martik77

Hosszúkás, mint a kenyér, de nem olyan vastag. Kelt tésztából készül, de tojás nincs benne.

Kép
flóra 11

A kelt tésztás sütiket szeretem.Sajna nem tudok sütni,pontosabban még nem próbáltam,mert nem rég próbáltam fánkot csinálni de katasztrófális lett.Vagyis nagyon finom maffint tudok csinálni. :D

Kép
martik77

Na ilyen.

Kép

Kép
flóra 11

Jól néz ki. :D
Meg is éheztem :P

Kép
martik77

Nagyon jó film van Film + -on. :lol:

Kép
flóra 11

Néztem valami vígjáték. :D

Kép
martik77

Megyek mert a gyerek ide akar ülni.Majd még jövök.Pusz.

Kép
martik77

Pussz... :D

Kép
flóra 11

Megjöttem, elsétáltunk a kolléganőmmel az aldit megnézni, de csak kívülről. Aztán irány a lidl és átmentünk majomba, vettünk az akciós banánból, 69Ft ért adták kilóját. Jókat röhögtünk az emberek ,hogy veszekedtek az akciós vackokon.

Kép
muzsuzska

Ha nem jön senki, megyek királyfizni! :D

Kép
muzsuzska

Helló!

Kép
flóra 11

Sziasztok

Én sem tudtam mi az a knédli,az ember mindig tanul valamit...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Majd megyek máskor is nyugi....:D

Inaska most este is nyügi volt,mindenért sirt,nem tudtam mi baja....
Aztán bevittem a kiságyba és alszik.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsa

Annyiért én is öltem volna a banánért.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó,Szilzi,Edina,Csilla:merre vagytok????????????
Vagy csak én nem vettelek észre Titeket??? :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Csajok

Fáj a torkom....
Mit csináljak,mit vehetek be???? :x

Kép

Kép[/
tancsu

Még hazafelé összefutottam Anitával és a lányával,meg Vikivel a férjével és a kisfiával,aztán együtt babáztunk még vagy 20 percet....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Amit kaptunk tőled kis kendőt,azzal szórakoztatta a párom Gergőt és olyan nagyokat nevetett rajta!!!!!!!!!!!!
Köszönjük...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na látom senki....
Akkor mentem,majd holnap jövök....:)

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát Tancsu, mint általában,ma is mindenkit lekések. :(

Kép
flóra 11

Tancsu, zsálya teát igyál, az a legjobb a torokra. Meg nekem az nagyon szokott segíteni, ha fokhagymát egy nagy gerezdet ketté vágok és a számba rakom jobbra és balra is egy-egy darabot és akár egész éjjelre is benn marad. Na ez nagyon magába szívja a bacikat. Most meg ne edd inkább, esetleg keveset, mert ez átmegy a tejbe,úgy tudom.
A gargalizálás sós vízzel is nagyon segít.

Kép
flóra 11

Jobb reggelt!

Flóra, 5óta fent vagyok, arra ébredtem,hogy szakad a víz rólam, tiszta víz a pizsim és megdöglök, olyan melegem van.Ja, nyitott ablak mellett! Ez egyre rosszabb! :evil:

Kép
muzsuzska

Jó reggelt....

A torkom nagyon fáj,alig tudok nyelni,izzadok mint egy csataló....
Jól beszedtem valami bacit...:(
Orvoshoz nem tok menni,mert nincs akire a gyereket hagyjam....
Rendelőbe meg nem viszem el,mert még ő is összeszed valamit...
Szoptatok lelkesen,a gyereket állitólag védi az anyatej....
Remélem tényleg igy van...

Mentem az ágyba vissza...

Sziasztok...

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, szegény Tancsu!
A nagyon sós vízes gargalizálás tényleg hat a fájó torokra, utána nagyokat lehet köpködni.
Más ötletem nekem sincs.

Kép
muzsuzska

Apa lejön,együtt elmegyünki dokihoz,ő kint megvár a rendelő előtt Gergővel..
Doktornővel beszéltem,behiv soron kivül,hogy ne kelljen várnom és hogy ne szedjek össze más bacit ott...

Mentem...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok :D
Sajnálom Tancsu,hogy beteg lettél :( Igyál sok teát vagy valami multis levet(a sok az legalább 2 liter!!!)és ha lehet feküdj amennyit csak tudsz inaska mellett.Anitánál is így volt,de ő is szopatott,neki augmentint írtak fel.

Hahó többiek???Merre vagytok?

Majd még jövök.
:D

Kép
martik77

Helló!

Én ugye munkában vagyok, csak van egy lyukasom. e még dolgoztam, nyomtatam a gyerekeknek, tehát mindjárt vége is a lyukasomnak. :(

Kép
flóra 11

Tancsu szegény. Gyógyulj! Jó, hogy megolgdottátok a dokit. Biztos ad valamit, ami nem megy át a tejbe. Nehogy inaskát is megfertozd. Fekudj, teázz. Pussz...

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nálam is egyre roszabb a helyzet. Itt a suliban is elont a víz, pedig már csak vékony felsót hordok. Gyózok mosni naponta, annyi cuccot beizzadok.

Kép
flóra 11

Ez a fránya Closti, betett nekunk Zsuzsi. De ez van, ki kell bírni. de tudom, mit érzel. :cry:

Kép
flóra 11

Kicsengetek, mennem kell. Este leszek.

Pá...

Kép
flóra 11

Sziasztok

kaptam kalciumot,algopirint és aktilt...
Inaska mióta hazajöttünk üvölt,alig tudtam enni is,most elájult a kiságyban...
Közben pakolok,de alig haladok,megyünk anyósékhoz....
Szakad a viz rólam,ma minden az agyamra megy....:(

Majd Edelényől jelentkezem...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Benó se ért rá egész nap jönni! :evil:

Flóra, 9 körül meg annyira fáztam, hogy tiszta libabőr lettem és pulcsit kellett húzni. :evil:

Kép
muzsuzska

Tancsu, adsz a mamának egy kis bacit? :D

Kép
muzsuzska

Kaptam hallét ,és gyúrtam hozzá tésztát szabin vagyok és ráértem. Olyan hatalmas dicséretet kaptam a saját gyártású tésztáért! Ezért megéri csinálni! :D

Kép
muzsuzska

Most emésztek, aztán mosogatás.

Kép
muzsuzska

Halihó!!! :D
Itt a hétvége!!!!! :D
Sehol senki? :?

Kép
martik77

Ma is pihentem igaz ma fodrászt is játszottam.Délelőtt a tesóm,délután a kolleganőm haját festettem. :)
Legalább ez a nap is elment. :D

Kép
martik77

L.éjszakás és a munkatársam lánya(14éves)itt alszik nálunk.Dömével egy szobába.Azért majd rájuk nézek :shock: :shock: :shock: ,nehogy idő előtt nagyi legyek!! :lol:

Kép
martik77

Flóra!!!!!!!

Benó!!!!!!

ZSuzsi!!!!

Többiek!!!!
Hol vagytok???
:shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock:

Kép
martik77

Sajna nem sokáig leszek mert a gyerekek elfoglalják majd a terepet :(

Kép
martik77

Sziasztok!

Na, én végre vagyok. Munkából jelentkeztem, akkor írtam,hogy csak este leszek. Volt itt egy ismerősöm, be kellett szegni neki a függönyét,meg két nadrágot lerövidíteni.

Kép
flóra 11

Hazafele szerettem volna magamnak valami kabátkát venni. Bementem üzletbe, hát minden kabát csak kis méretben van. :evil: Persze,mert minden kínai,ott meg mindenki törpe. :evil: Nem képesek normális méretet gyártani? :evil:

Kép
flóra 11

Aztán mérgemben vettem egy rakás zoknit, alsónadrtágot meg magamnak bugyit meg melltartót és otthagytam 4000,- Ft az üzletben. :evil: Jó, nem? Csak zoknikért ennyit fizetni! :evil:

Kép
flóra 11

Most meg keresem a Pétert a neten. Állítólag kedden volt az adás a tévében, persze nekünk senki sem szólt. :evil: Most kutatom a neten,hogy megnézzem, csak nem találom. :evil:

Kép
flóra 11

A Benó nem azért nincs, mert nem ér rá, Zsuzsi. Még mindig rossz a gépükés most a Gy. vizsgára készül, tehát nem is fogja megjavítani. Sajna.

Na, de csinálja meg a vizsgát, aztán több ideje lesz a Benóra és a gépre is. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?