Két fiú itthon. Norbi csak holnap este jön haza. Flórián most volt Billában,megjött és ment a Tescoba. Lebonyolítja a hétvégi bevásárlást, mert holnap a szüleihez megy segíteni.
Ja, egy-két másodpercig. Azt is oldalrólés alulról vettek, tehát az arcomból semmit sem látni, csak a nyakam néz ki őrült kövérnek. Nem is ilyen a valóságban.
Ma brokkoli krémlevest főztem meg egy halom melegszendvicset csináltam. Holnap talán túrós csusza lesz pirított szalonnával. Vasárnapra rendeltem csibét, remélem meghozzák.
Ja, ha rámész az oldalra, ahol a film van, akkor oldalt a görgővel egészen fel kell menni. Vannak ott dátumok, november 3-at kell keresni és mellé van írva, hogy Majster Slovenska.
De néztük a kockakirakást és csak ámultunk, ja és ennyiféle kockát nem is ismerünk! Nagyon klassz hosszú a Pétered haja! Ja és nagyon ügyes!
Arról már halvány gőzünk sincs, hogy lehet bekötött szemmel!
Bekötött szemmel úgy csinálja, hogy előtte megnézi és megjegyzi a kocka állását. Memorizál valami versikét, amiről tudja, hogy hol milyen szín van. Nekem teljesen érthetetlen, hogy értelmetlen ,összefüggéstelen mondatokból, hogy tudja memorizálni a színeket,de valahogy így csinálja.
Szerintem is.Nem tudom miféle kameraállás volt ez. Avantgard. Fiatal csajok voltak itt Zsuzsi. A riporter az a csaj, aki elején bevezeti a riportot. A kamerás is ilyen fiatalka volt.
Az lett volna a csoda, ha feltűnik nektek a hiányossága a szlovák nyelvben. Gondolom mindent értettetek. Egyébként csak az eredményeiről kérdezték, meg hogy mikor kezdte, hogyan,mik a tervei.
Én is terveztem a közeljövőben bab vagy borsó levest. Szeretjük. Meg olyat is szoktam, hogy egy marék bab, egy marék sárga borsó, egy marék árpa, lencse, piros borsó, kis sárgarépa,mindezt egy hagymaalapra... Nagyon finom.
Péternek van speciális fésűje,mert az egyszerű csak belegabalyodik a hajába. Nagyon sűrű neki és erős szálú. Most épp el akarom őt vinni fodrászhoz kicsit levágatni a végeit.
De lényegtelen. Nem fontos ez a levesbe.Minél több fajta és színű hüvelyest raksz bele, annál jobb. Sűrítheted zabpehellyel is. Ja, igen, az is megy bele.