A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na megyek rendet rakok, elmosogatok :x , pancsi aztán még jövök!
Titi! Úgy izgulok mintha legalább én lennék babás! 8) :lol:
Vendég

Ja, jó, oké..csak akkor nem írtam, gondoltam közlöm veled! :lol: :lol:

Vera! Nekem Vikinél ugyan nem volt vérezgetés egy kicsi sem, de barnázás volt. Ráadásul rohadtul fájt a hasam...és lám..itt van a kicsi bogárkám!

sz.andi

Ó, ez nagyon kellett ide a laptetőre! :twisted:
Vendég

Wera: most én is így csináltam. A gyógyszertárban hírtelen felindulásból vettem! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vidokata:tündéri ez a Dóri csjszi a képeken!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Tök jó, Andival msn-ezem... :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:58-kor.
Vendég

Tök jó Titivel msn-ezem :lol: :lol: :lol: :lol:

De aranyos Dórika!!!!!!!!!!!!!!!!

sz.andi

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem,de erre nem számítottam!

TITI!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :wink:
Nagyon drukkolok,hogy Apa örüljön!
Úgy izgulok szerintem kb. mint TE! :lol:
Nem is tudom mit mondjak! :roll:
Talán csak annyit,hogy bárhogy is döntötök az lesz a helyes döntés és mint már a többiek is írték mi mindig itt leszünk!
Kívánom,hogy úgy záruljon a beszélgetésetek ahogyan szeretnéd!
És minden úgy legyen ahogy te szeretnéd!

Wera! ez rád is vonatkozik! :wink:
Mikor lesz teszt????????

Jesszus most szültünk és már megint új izgalmak!

Este még benézek!

Többiek bocsi,de most ennyire tellett!

Titi millió pussz neked és sok ++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Most olvastam vissza jujujujujuj!

Vendégségben voltunk, jó volt nagyon, Adél ma alig sírt csak este egy kicsit :) A békásmegyeri barátnőméknél voltunk, aki tegnap majdnem eljött velünk sétálni. Most fellelkesítettem, úgyhogy majd csatlakozik hozzánk máskor.

Szóval!
Tita! Gratulálok!!! Remélem Tamás jól veszi a hírt. Én is tiszta izgatott lettem, remélem minden ok lesz! Gondolok Rátok!

Kike! Még van egy olyan lehetőség is, mivel szoptatsz hogy egy kis mintát vesznek a " csomóból" ez nem merült fel? Nagy tű, de nem nagyon fájdalmas, nekem is volt... Ne idegeskedj, tuti nem lesz rossz hír. Szerintem igenis van köze a szoptatáshoz!!

Muffin, Andi ma nyelvvizsgázott, holnap felhívom és megmondom, hogy mint mond, ok? Annyira jó az apás kép!

Wera! Örülök apának! Élvezzétek a hétvégét!

Dórika szépséges, Kata!

Ági! Részvétem, örülök hogy a gyerkőcök jól vannak!

Babu! Bocs, hogy csak most...Tudom, hogy a szója is allergizálhat, de véres székletet nem okoz...Nekem muszáj valamit a tej helyett, risztej nagyon nehezen elérhető, mandulatej nem kapható, zabtej ihatatlan leginkább. Különben kezd agyamramenni a tejmentesség így is...Te hogy bírod?

Viki? Elszállt a net? :)

Kép
andkata

Kata: annyira gyönyörű Dóri baba!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Húúúú, mi van itt ma!!! :lol: :lol:

Titi! Gratulálok!!! Tegnap beszéltünk is róla, emlékszel? Nagyon izgulok, hogy Tamás mit szól hozzá! Vigyázz magadra (magatokra :lol: ) és tényleg ne idegeskedj.
És várom én is a híreket!

Kata, köszi megvagyok, csak Zsoltival az ölemben csak olvasni tudok, írni nem! Fényképet feltölteni meg pláne. De igérem, hogy felteszem a talis képeket!

Andi, még lógok neked is Zsoltiról képpel! Nem felejtettem el, csak ha a gyerek az ölemben van, olyan béna vagyok.

Ja és Titi! Elkezdek neked keresni testvébabakocsit a tesz-veszen, jó? :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
patr

Dórika tündéri! Elmentettem!

Kép
szly27

Uhhh.
Mindjárt itt az idő, már remeg a lábam... :wink: :lol:
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly! Én ezt a képet szeretném a három hónaposhoz!
Kép
Köszönöm!

Kép
Kép
patr

Titi! Azért ha tudsz, gyere még, jövünk egy páran megnézni hogy alakultak a dolgok!

Csajok kaphatok egy msn listát?? :oops: :oops:

sz.andi

Pati: köszi!
Uh tényleg. Ezen még nem is gondolkodtam...
Biztos birni fogom?
Majd felváltva jöttök segíteni :lol: :wink: :lol: :lol: :P 8)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zsoltika, szerelmünk!!!!!Jaj, de nagyon szép vaggy!!!!!!!!!!!!!

(Most jól jönne Viki figurái, ide a szívecskés szemű szmájlit raknám...) :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Sehol senki??? :cry: :cry: :cry:

sz.andi

Andi!
Itt vagyok! :lol:
Csak Zsoltika, szerelmetek felébredt! De visszaaltattam!

Kép
Kép
patr

Most biztosan Vikikémről álmodik! Csak had aludjon! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Kike, rád is sokat gondolok, remélem semmi komoly. Próbáld zuhanyozni jó meleg vizzel, ha tej, akkor annak jót tesz!

Kép
Kép
patr

Andi! Hát aludjon is! Én már zombi vagyok. Úúúúúgy szeretnék egyszer csak negyed órát ázni a kádban! Vagy nem öt perc alatt, kapkodva hajat mosni, esetleg felrakni egy hajpakolást! Nem baj, egyszer ő is lesz 18 éves. És akkor majd bepótolom az összes lemaradást.... :lol:

Kép
Kép
patr

Viki, hol vagy???

Kép
Kép
patr

:lol: :lol: :lol: :lol: Akkor majd egy hétig ki sem szállsz a kádból! :lol: :lol:

Viki alszik ugyan, bár elég éberen! Beteg a lelkem még mindig! Nagyon nyűgös volt ma. Elalvás előtt meg együtt sírtunk! Úgy sajnáltam!!!

sz.andi

a viki ugy emléxem hogy irta hogy nem lesz. anyukázik meg anyósozik talán... de nem bizti... nincs olyan jó memóriám mint neki...

az msn-es listát is ő irta össze... az nekem is jol jönne!!!

Kép

Kép
timi1982

Első kanalas étkezésünk :D Kép

Kép
Kép
patr

Viki írta, hogy nem ér rá ma, nem lesz, de már nem tudom miért. Talán mentek valahova, mintha ilyesmi rémlene.
Viki egy napot kihagy, majd csak néz, hogy miről maradt le!

PAtr! Elmentettem! Nagyon szép kisfickó!

Andi! Szerintem Viki még nem küldte szét a msn listát, mert nagyon kevesen adták meg.

Kép
szly27

Viki mondta, hogy nem lesz, nem?? Valami rémlik, hogy mennek valahova? Nem is tudom, de megkeresem!

sz.andi

Na én lépek! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

:lol: :lol: Tényleg! Egyszer nem jön és tessék!

Timi! Fölveszlek msn-re, jó?

sz.andi

Igazatok van, tényleg írta, hogy nem lesz! De olyan szokatlan, hogy nincs itt :lol: :lol:
És ráadásul pont most!

Láttátok, hogy nekünk van a legtöbb hozzászólásunk a társalgóban? Nagyon termelünk! :D

Kép
Kép
patr

Jó éjszakát Szly!

sz.andi

Szly, köszönöm!
Jó éjt!

Kép
Kép
patr

Lepcses szánk van!!! :lol: :lol: De ezt amúgy már én is megfigyeltem!

sz.andi

Pati megkaptam a pénzt!!! Csak nem jött róla sms...
Zsoltika, sok puszi az orcájára!

Adél holnap kap almát először. Nagyon kiváncsi vagyok! :)

Kép
andkata

Jaj, Tita hajrá!

Wera Te meg tényleg egy boszi vagy!

Kép
andkata

Igen, az unatkozó nyugdíjas pingvinek sokat beszélnek! :lol:

Kép
Kép
patr

Kata, majd számolj be az alma evésről! Nálunk Zsolti egyfolytában enne! Kitettem a bébi ételes üveget az asztalra, és majd ráugrott!

Andi! Vikinek jobbulást!!!

Kép
Kép
patr

Vajon mi lehet Titiéknél? Izgulós ikont nem tudok berakni!

Kép
Kép
patr

Jaj, én sem akarok addig aludni, amíg nem tudom mi lehet Titiékkel!
Remélem jelentkezni fog!

sz.andi

Andi, akkor majd együtt éjszakázunk! Úgyis ültünk itt már együtt a foci EB idején! :lol:

Kép
Kép
patr

:lol: :lol: Tényleg! Na most meg Titiék idején folytatjuk! Amúgy Evelin blogját olvasgatom, azzal töltöm az időt. Remélem nem kell sokáig várni!

sz.andi

Andi - linkeld már be légyszi, én is kivi lennék rá! :)
Vendég

nem fogjátok elhinni!!!

az én törpém még mindig fent van :twisted: :twisted: ilyenkor már 1 órája aludni szokott..

de most elaludt ugy fél7 körül és kelteni kellett 9-kor pancsizni és vacsorázni. most meg még nyomja. az előbb már álmos volt, de még kicseréltem a pelust és kinyilt a csipája megint :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Én is!!!

Kép
Kép
patr

Azért azt hiszem, sík hülye vagyok! Ahelyett, hogy végre aludnék, itt ülök, és várom, hogy Titi jelentkezzen!
Amúgy meg tök rendes Tamarától, hogy felajánlotta, hogy vigyáz Levire! Jót tenne Titinek egy-két óra kikapcsolódás!

Kép
Kép
patr

ÁÁÁ, ez nem volt jó ötlet! Most meg itt hagytatok!
Vera! Te is csak a linkért jössz??? Nem is írsz! Ejnye! :twisted:

sz.andi

Köfi!

Bencus manó jól bírja! Nóri már több mint 2 órája horpaszt. Bár megint felsírt 1x. Úgy látszik ez már mindig így lesz... :roll: :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?