julcsi nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek. pihenj csak sokat
zümis szerintem menj el Hajdú doktornőhöz az Istenhegyi klinikára. Ő biztosan meg fogja neked mondani, hogy mi a helyzet, van-e ok az aggodalomra.
Én mindenesetre azt mondom, hogy a szonográfus nem orvos, mindig az orvos véleménye a mérvadó!
A babád gyomrával tuti minden rendben van, hiszen akkor sem a hólyag nem lenne rendben, sem a magzatvíz mennyisége, sem a gyarapodás mértéke.
Kitartás, és csak akkor aggódj, ha Hajdú doktornő azt mondja, van okod az aggodalomra.
amy te mázlista!

gratulálok a babakocsihoz, de főleg a barátaidhoz!
kangu nekem is volt egy nagy csatám egy szúnyoggal. egy hétig minden éjjel összemart. meguntam, és egyik reggel az egész szobát telefújtam rovarölővel. este pedig szépen kiszellőztettem a szagot. na azóta nyugodtan alszom (legalább is, ami a szúnyog részét illeti)
szoptatós hálóing na igen. én azt javaslom,hogy a kórházba minden napra kell egy legalább. akkor még elég erős a vérzés is, hiába vigyáz, meg mosakszik az ember csak összekenődik.
én minden nap hazaküldtem a férjemmel a szennyes hálóinget, és hozta a tisztát. ebből az is következik, hogy a kórházba nem a legszuperebb hófehér csodáimat vittem be, hanem párszáz forintos piacos pamutokat. tökéletes volt.
még egy jó tanács ezügyben. jobb, ha ezek legalább térdig érnek, mert az ágyban fetrengve a kis izémizék felcsúsznak.
rövid ujjúak legyenek, és a köntös is nagyon vékony legyen, mert tapasztalatom szerint minden kórházban dühöngő hőség van, ráadásul a víz is elindulhat az emberről, ami bőséges izzadásban nyilvánul meg.
nicko én úgy vagyok vele, hogy a gyógyteák kiszámíthatatlanok (marmint hatóanyag szempontjából), és jobb nem piszkálni az alvó tigris bajszát, sosem tudhatjuk, hogy ki hogy reagál ezekre a dolgokra.
én a 2. szülésem előtt a 36. héttől ittam a málnalevél teát, és nem tudom hogy valóban ez segített-e annyit, vagy alapból is így lett volna, de a méhszájam klasszul fel volt puhulva, mikor a kh-ba értünk. a szülésznő meg is dícsért
én néha nagyon félek a szüléstől, néha cseppet sem.
azon aggódom kicsit, hogy ha indítva lesz a dolog, akkor mennyire fog emiatt elhúzódni. Az EDÁ-ban én nagy megnyugvást látok.
Részemről semmiféle alternatív elvárásom sincs, se kád, se labda, se bordásfal, se zene, se gyertya, elég nekem a szülőágy lábtartója, abban remekül lehet kapaszkodni, ha jönnek a fájások.