A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ma is milyen pangás van... Kicsit haldoklik a topic, nem?

Brigi

Kép

Kép
hékás

persze hogy pangás van, mert Csiri mindenkit elgondolkodtatott a beírásával. hogy nuku net, nuku tévé és foglalkozzunk a gyerkőcökkel inkább. :wink:

mondjuk igaza van, de azért valljuk be, van amikor alszanak is. :D

na de most én búcsúzom, legközelebb hétfőn jövök. megyünk wellnesselni juhuuuuuuuuuuu! :D

búcsúzóul:
Kép

mia_snow

jó estét!

Brigi: ez tényleg a jó hírek napja volt, és ehhez ma Merci annyit dumált, hogy hihetetlen. Fel is vettem ,mindjárt feltöltöm és megmutizom nektek, de mindenhol csak a hang a lényeg!!!

és akkor, ma megkértem apát ,hogy csináljon képeket! :)
(nem egyformák, mert kivágtam, stb, de a lényeg ott van)
Kép így kezdi a gépelést
Kép Kép hol is van az a betű amit keresek??
Kép Apa észrevett
Kép viszem az ágyamba is, biztos ott is jó lesz
bszilvi25

Mia, Szilvi:nagyon jóóó képek.

Mia: de jó nektek! :lol: :D érezzétek jól magatokat! Aztán hétfőn gyere, hogy a randit lefixáljuk.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hoztam!!

itt csak a kis hangja a lényeg:
http://www.youtube.com/watch?v=-axXAMkSFpM
bszilvi25

Jó reggelt!

Szilvi: aranyos a kis Pacsirtád :P

Az éjszakánk ilyen is, meg olyan is volt. Hajnal 2-kor etetés, aztán 7-kor ébresztő :cry:
bluebox

Jó reggelt!

Most 8-kor keltem ugyanarra ami a videón hallható!
MEG KELL ZABÁLNI!!!!
bszilvi25

Mia:az a kép szuper édes!Jó pihenést!

Szilvi:aranyos Merci!Máté is ezt csinálja kb. egy hete este-reggel!Meghalunk a nevetéstől néha olyan jó "dumája van"! :lol:

Kép
melike

Ma még jó idő van,sajna utána már jön a hideg(ebb).
De van szép téli rucink!Valamikor azt is hordani kell. :wink:

Kép
melike

Sziasztok!

Gyorsan, míg Bence elvan magában ;)

Hát ezek a gyerekek tényleg nagyon édik!

Mia: annyira jó az a kép, teli szájjal vigyorog :D

Szilvi: Nagyon édi a te csemetéd is, igaza van Blue-nak, kis pacsirta a Mercike :D

Az úszást már én is nagyon várom... Teljesen be vagyok zsongva :D Ma megveszem Bencének az úszópelust, meg még néhány dolgot és össze is készítem a kis csomagot ;) Már a babamasszázs tanfolyásra is megvan minden. Ringató-zni is megyünk majd, megbeszéltük Andócával. Persze ezt majd csak januártól, addig van elfoglaltságunk a picikkel :)

Lányok: brokkolit hozott apa, meg vett egy óriási karfiolt. Melyiket is lehet lassan adni nekik? Tudtok vmit a spenótról? A tescoban van akcióban fagyasztott spenótlevél-adagok. Annyira rossz, hogy nincs egységes felfogás a hozzátáplálás sorrendjéről :( (Jut eszembe: mától akciós a Johnson popsitörlő a tescoban! 1et fizet 2 kap! Így 5Ft körülre jön ki egy db)...

Ja a videó természetesen publikus, bárki megnézheti a www.youtube.com/rbettica címen, asszem "Bence udvarol" a címe :D

Éjjel Bence nagyot alkotott, illetve nem alkotott semmit, merthogy nem kelt fel :shock: Este fél 8 körül evett 140 tápot, majd beájult és most reggel 7 körül már ránéztem, hogy lélegzik-e még :oops: Élete első végig aludt éjszakája volt. Csinálhatna gyakrabban ilyet, de gyanítom, hogy nem csinál belőle rendszert. Azért haladás, mert nagyából beált neki hajnali 5 körülre az étkezés. Mostanában ez az egy ébredése volt éjjel. Azért így már jobb, csak ne ébrednék fel 2-től óránként :roll:
Kérdés: Másnak is zsibbad a keze? Én reggel fél óránként ébredek erre, hogy a jobb kézfejem zsibbad és nem tudom olyan pozícióba tenni, ahol jó lenne több, mint 15 percig... Annyira rossz, hogy még emiatt sem tudok aludni, ha esetleg Bence hagyna... :(

Na, adok enni a fiamnak, mert még a végén búcsút mondhatunk a méretes sonkáinak :)

Mia: Jó pihenést! Esetleg helyettem is ;)

Remélem lesz időm és tudok jönni még :)

Kép

Kép
bettica

Azért megjegyzem, hogy még mindig nem jelez, hogy éhes :shock: Ki érti ezt?

Kép

Kép
bettica

NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ A VIDEÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :P :P :P
bluebox

No, Bence benyomott 160ml vízből vaniliás pépet + teszt képpen kapott hipp epres pépet 20ml vízből... éééés még hisztizett a többiért, pedig ez így barátok között is minimum 220ml a porokkal együtt... :shock:

Asszem lassan séta, mert álmos lesz nem sokára...

Blue: Köszi ;) Szerintünk is nagyon jó. Az apja aznap este megnézte azt mondta, hogy nem lehet elég korán kezdeni :) Kitti kicsit "sazégyenlős" volt, de hát igaza van, hagyni kell, had udvaroljanak neki :) :)

Kép

Kép
bettica

nagyon jó a videó! Kittivel van Bence?
bszilvi25

Na,ez is megvan.Amíg aludt Máté kitakarítottam a fürdőt,wc-t.

Képzeljétek az én fiam mostanában MINDENT a fejére húz.És levenni nem tudja,csak kapkodja a levegőt és kapálózik.
Erre most mikor végeztem benéztem hozzá és a fején a pelus és nem kapálózik csak fekszik!Gondolhatjátok,hogy megijedtem egy pillanatra.Pedig tudom,hogy meg nem fulladhat,de így még nem láttam!Persze ahogy levettem,széles vigyor. :lol:

Kép
melike

Hol vagytok???

Kikapcsoljam a gépet?!

Kép
melike

[quote="bszilvi25"]n írta:bszilvi25agyon jó a videó! Kittivel van Bence?

igen. Lányom nagyon csöndes volt, de mondtam is neki, hogy igaza van, mert hagyni kell hogy a pasik nyomuljanak... :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andóca 2008.11.07 12:51-kor.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Úgy látom ma is egy kicsit nyugi van itt. Mindenki kihasználja még utoljára a jóidőt?

Nálunk is beállhatna már a éjszaka átalvása.

Képzeljétek Kitti bevágott ma tízóraira egy egész almát. :lol: Majdnem elaludt közben, de lehet, hogy még több is belefért volna... :D
Holnaptól megpróbálom a banánt. Utána mi legyen a következő? Valamilyen gyümölcs, vagy esetleg zöldség??? Légyszi segítsetek! (védőnő mandarint mondott, de én azt még egyenlőre hanyagolnám.)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: Igen, Kittivel van Bence :)

Melike: Ki ne kapcsold! Inkább tegyél fel képeket Mátéról ;)

Én is dobok mindjárt Bencéről, csak kicsinyítgetnem kell...

Kinél mi ma az ebéd?

Kép

Kép
bettica

Tegnap délután ezzel a dallal foglaltam le Bencét ;) Persze igyekeztem csak tátogni, nehogy kárt okozzak a fejlődésében :lol:
http://ovizene.freeblog.hu/archives/200 ... 13_Bobita/

olyan aranyos volt, mert közben megpróbált ő is énekelni :D Meghallgattuk vagy 5x, annyira tetszett neki :)

Kép

Kép
bettica

Betti: ez nagyon jó!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép Apával Kép Van ám itt toka :D Kép Így nézelődik Bence ki a babakocsiból :)

Kép

Kép
bettica

Ebéd: vadas.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vadaaaas, jaj de rég ettem. Megyek hozzátok :D Apa nem szereti, ezért én max fagyasztott mártást veszek és abba főzők bele kis pulykahusit... De most nincs itthon hozzá semmi :( Na majd holnap uszi után úgyis vásárlás lesz, fel is írom magamnak a listára ;)

Apa sajtlevest rendelt mára... Sztem karfiol lesz a második, csak még nem tudom, milyen formában...

Kép

Kép
bettica

Halihó!
Nagyon édesek a videók és a képek is. Tényleg nem túlzás, hogy jól sikerült topic. Benéztem tegnap egy másikba. Hááááát. Ott tényleg udvariaskodásból írják, hogy szépek a babák. MI ŐSZINTÉN ÍRHATJUK :lol: :lol: :lol:

Tejpép? Én úúúúúúúgy szeretnék adni Marcinak, de nem igazán szereti. Elnyammog vele, de ennyi. Próbáltam rizseset, gyümölcsöset, most írt fel a dokinő is valamilyet, na azt még nem próbáltuk. Persze az igazság az, hogy ugyanaz a helyzet nálunk, mint Mártiéknál. Egyszerre fél üvegnyi kaját tud megenni. Sőt, már visszaszokott arra, hogy elfogadja a tápot a főzelék után... ki érti ezt? változatosan, sokfélét eszik, de mindenből csak csipeget. Szerintem nem tudja még, hogy ő pasi, és csak a csajok csipegetnek - azok is a randikon, nem? :wink:

Melike, Máté csak bújócskázik :D ebben a korban van :wink:

Andóca, Kitti az almát meg a banánt eszi még csak? Mert akkor első körben még a barack van. Bár annak az ára egyre húzósabb. Ja, meg a szőlő. Utána meg jöhet a körte. A mandarint én is későbbre hagynám. Bár ma olyan rettentő édes mandarint vettem, hogy félbetörtem egy gerezdet, és odaadtam Marcinak nyalogatni. Ízlett neki :wink: Mondjuk nekem narancs-allergiám van, szóval mi későn próbálkozunk a citrus-félékkel majd. Ha meg főzelék, akkor krumpli, sütőtök, répa, cékla az első kör általában.

Bettica, nekem is bot hangom van, Marci mégis imádja. Apa bezárkózik a hálóba, ha énekelek Marcinak :lol: :lol: :lol: De állítólag kell a fejlődéséhez. Szerintem csak azért, hogy korán felismerje a fals hangokat :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ebéd? Lecsó volt :wink: :lol: Holnap paradicsom leves lesz meg szilvás gombóc. Vasárnap meg sajtleves, meg sült csirke krumplival meg spenótmártással. Vasárnap nem is főzök külön Marcinak, a miénkből fog megint enni :lol:

Vadas pulykahúsból? Még nem ettem úgy. Én szarvasból vagy őzikéből szeretem, ha nincs, akkor jó a marha is. Én is szeretem, szerintem van is a fagyasztóban - saját készítésű. Jövő héten elő is veszem. Viszont ha karfiolt csinálsz, MEGYEK!! Apa nem szereti, még a szagát sem bírja elviselni. :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

szijjasztok!!

nagyon édik a bébik, de ahhoz idő kell, hogy végigolvassak.
naggyon elfoglalt vagyok mostanság.ha nem kell menni sehová, főzök takarítok, most többet van itthon apa, aztán enni kő.mert én sokszor anyunál szoktam.vagy fogyizok :lol:
dehát tesztelem magam.csináltam töltött káposztát, zserbót, diós batyut(ami szétnyílt batyu lett) meg egy csomó mindent és fini lett minden.eddig is főzőcskéztem csak hétvégenként.most már kezdek belejönni.kicsi lányom már 3 órája alszik az esőben.eresz alatt persze, de nem hajlandó felkelni, pedig délben evett utoljára.
Na meg kellett szakítanom az írást, pont felkelt, megetettem.
Pár kép végre a házról, s a kicsi szerelmemről:
az új fülbevaló

Kép
Kép Kép
anyu hülyéskedik-meglehetősen kinőttem úgy hogy nem is voltam benne
Kép Kép reggeli ébredés után még pizsiben

Kép elölről
Kép oldalrol Kép

Kép
Kép
eyi

Kép ezt akartam még felrakni

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Most én is keveset vagyok, itthon van Apa. :)
Láttam gyönyörű babákat, egy gyönyörű netező Mercikét, aki látszik, hogy nem először csinálja:)
Nagy erős Bencét, aki ráadásul szép is :)
Eyi Mirabelje, pedig tündéri, és ügyes. Különösen a pizsamás kép tetszik :)
Tök jó a házatok Eyi, belülről nem csináltál képeket?
Mi jól vagyunk, Boninak kibújt alul az egyik középső foga :) Pedig oldalt indult először, aztán az leállt és ez kinőtt :) :) :)
Ma főztem neki céklát, előtte még nem kóstolta. Egy kisebbet főztem meg, de minden piros volt. Háromszor futottunk neki, mindig sírásba fulladt az evés. Reménykedtem, hogy csak fáradt a kanalazáshoz, meg túl éhes, de tényleg az volt. Vacsira megette az adagot, amennyit szokott általában, aztán még nézte a tálat, hogy akkor nincs már? Mondjuk elég macerás megfőzni, egy óráig főztem :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Tényleg nagyon le van ülve a topic! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Eyi: Mira még mindig tünemény!

Stella: Gratulálok a fogacskához.

Szilvásgombóc! :P :P :P :P holnap megyek Zuglóba, beugorhatok??

Bence nagyon édi, ahogy nézelődik a babakocsiból!
bszilvi25

jó estét!

Eyi: Mira baba nagyon szép. És már halad a házatok is. :D

Stella: gratulálok Boninak én is!

Brigi: köszönöm a tippet hozzátáplálás ügyben, megjegyeztem! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!
Nektek is ilyen korán kuruttyol a gyerek? Ő tök jól kialudta magát... Éjjel apa volt az ügyeletes, így felkeltem én Marcihoz reggel. De ilyenkor még nem kell vele foglalkozni, dumál (azaz kiabál :lol: ) az állataihoz. De már figyel, hogy itt vagyunk-e, és hisztizik, ha ébredéskor egyedül van...

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25Szilvásgombóc! :P :P :P :P holnap megyek Zuglóba, beugorhatok??

Ha nem zavar, hogy mirelit, szívesen látlak :wink: :lol: :lol:

Annyira jó képeket tettetek fel! Merci és Mirabel is nagyon ügyes. Eyi, így ücsörög már Mirabel??? És nagyon szép lesz a házatok. Stellának igaza van, ha már úgy álltok bent, onnan is kérünk ám fotókat!!!

Bettica, Pironya! Mekkora most Bence és Csongi? Csak mert a doki el volt ámulva, hogy milyen nagyra nőtt Marci. pedig "csak" 71 centi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Először is köszönöm a dicséreteket, átadom Bencének :) Séta közben mindig megnéznek minket, ha fel van hajtva a kocsi elején a kukucskáló :lol: Meg tudnám zabbantani a fiam, amikor kikukucskál és mondja a magáét a faleveleknek, kutyusoknak és bokroknak :D

Sztem péntektől mindig ilyen kevés a hsz, mert a legtöbbünk apázik, ilyenkor tud együtt lenni a család. Nálunk legalábbis ez van, ezért nem nagyon vagyok hétvégénként ;) (Igaz, hétköznap meg a fiam foglal le, hát ez van :) )

Mira nagyon édi, ahogy kapaszkodik :D és Eyi, a házatok is nagyon szép, jó nagynak tűnik! Belülről is jöhet ám majd fotó ;)

Hékás: Ma Bence is ilyen korán kelt. 7-kor kukéroklt, hogy hahó én már ébren vagyok :) "Betömtem" a száját egy kis táppal, majd dumált tovább az ágyában :) Aztán egyszercsak csönd lett, gondolom bealudt ;) Sztem hamarosan megint kel :) Ja és ma megint sokáig bírta kajcsi nélkül. Este fél 8-kor evett, kelt 2-kor és 6-kor, mind2 alkalommal elég volt neki a cumit visszatenni a szájába és durmolt tovább. Ha ez így marad (mármint, hogy nem eszik éjjel), akkor én nagyon boldog leszek. Bár ahogy a mondás is tartja, minden csoda 3 napig tart... Szóval még nem élem bele magam...
Bence 2 hete 69cm volt (sztem kicsit elmérték, nekem nagyobbnak tűnik :roll: ) Viszont most ruhástul 9kg volt tegnap :shock:
Karfiol végülis nem lett tegnap, úgy hogy jöhetsz ma ebédre, várunk szeretettel :)

Andóca: Hogy álltok a banánnal? Mit szólt hozzá Kitti? Végülis hogy adod neki? Belekevered az almába?

Na, már megy a duma :lol:

Asszem megyek előkészülök a mai úszáshoz, rávetem magam a dzsungelemre és bozótlanítok :lol:

Na, csók, sztem ma nem nagyon leszek már!

Kép

Kép
bettica

sziasztok!!

akkor ücsörög így Miruka, ha kitámasztom,vagy ha belekapaszkodik valamibe.egyedül csak pár másodpercig, aztán elburul. :lol:
belülről még nem tudok fényképezni, mert csak a falak vannak bepucolva.jövő héten jönnek a festők, pár héten belül meg le lesz rakva a járólap, csempe is, addig nem valami érdekes.majd akkor csinálok

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Betti: most adtam neki banánt. Ízlett neki! Csak natúran adtam, azaz egy kicsit felvizeztem. Már nagyon várom az uszást! Lehetne már délután.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]B írta:hékásettica, Pironya! Mekkora most Bence és Csongi? Csak mert a doki el volt ámulva, hogy milyen nagyra nőtt Marci. pedig "csak" 71 centi...

Brigi: szerintem nem nagy, Kitti is 66 cm körül van, és ő lány. Szóval teljesen rendben van Marci mérete.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenki családozik, nagyon helyes! Mi azt várjuk, hogy felébredjen a kisasszony, aztán megyünk melegítőt nézni apának.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:22-kor.
pironya

Sziasztok!

Piri: sajnálom a nővéred. :cry: :cry:

Bogi: meglett a melegítő?

Nálunk Merci éjjel már negyed 4-kor kelt enni :? sejthetitek, hogy kivagyok!!! :evil: :evil: aztán 7-kor. Eredetileg 7-ig aludt eddig......
Tejem az ablakba, úgyhogy hétfőn megyek a dokihoz sztem, valamit írjon fel. Aztán csak megeszi valahogy. REMÉLEM.
Viszont ma evett egy kis szilvát (a mama sütijéből). De csak egy picikét! :wink:
bszilvi25

Piri, természetes, hogy a nővéred fontosabb, mint mi. Majd jössz a következőre, erről meg úgyis rakunk majd fel képeket :wink: Szörnyű, ami a nővéreddel történik, mielőbbi felépülést (testi és LELKI egyaránt!!!) neki!

Szilvi, mi csokiztunk ma :oops: Persze csak egy picikét :wink: És persze rumosat :wink:
Nyugi, nem fog éhezni Merci. Ha éhes, úgyis fog enni cumisüvegből is. :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:22-kor.
pironya

Sziasztok!

Ma 7-ig aludtunk :) Ez nálunk eseményszámba megy :) Azért remélem egyszer csak rendszer lesz belőle.
Pironya, nagyon jó a kép, látszik, milyen boldog vagy :) Szépek vagytok!
A nővérednek pedig sok erőt :( Sajnálom :( :( :(

Szilvi!
"Tejem az ablakba, úgyhogy hétfőn megyek a dokihoz sztem, valamit írjon fel." Ez azt jelentené, hogy kevés a tejed?

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok

Mi is most voltunk a 4 hós oltáson csütörtökön. Szegénykém belázasodott, de ma már jól van. Mi is végigalusszuk az éjszakát, néha kisebb nagyobb megszakításokkal :D De már nem eszik este.
Csak a cumija esik ki néha, és akkor van egy kis nyöszörgés aztán megint szuszuzik tovább.
Elvileg, ha jól mérték 65 cm és 7910 g.

Bettica nagyon irigyellek, nekem nem szeret hason lenni, sőt átfordulni sem akar. Pedig tudna. Inkább hátrafele szeret ugrálni, olyan mint egy kis rákocska. Előbb fog ülni mint átfordulni.

Valaki használ már etetőszéket????,
Kép

Kép
Kép
schopin

Oltásra készen.
Valamit sejthetett. :P :P Kép

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Piri: NAGYYYYYOOOOON JÓ A KÉP!!!!!!!

Stella:
szerintem igen! De ezt már fújom egy ideje.

Most éjjel is 3-kor kelt! Ez annak a jele, hogy már kevés neki.
bszilvi25

Sziasztok!
Gyorsan vissza olvasok.

Kata&Milán

oszman777

Nahát. Nem sok mindent kellett vissza olvasnom. :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon várom már hogy találkozzatok csajok.
És gyertek a jobbnál,jobb fotokkal és élményekkel.
Legalább pezsegni fog itt a topik a nagy élmény beszámolóktól.
Bizom benne. :lol: :lol: :lol:
Mia!eZ A FIU,gyönyörűűűűűűűűűű
sZILVI! NA LÁTOD HOGY KIVITELEZHETŐ EGY ILYEN FOTO. jO LETT NAGYON.
BETTICA,ÉS EYI NAGYON JOK A FOTOK. pIRONYA TI IS SZÉPEK VAGYTOK .
Pironya! ez nem jo amit irtál. Nagyon sok erőt,és kitartást tesodnak. Na meg persze,probálj megnyugodni.
Ugyan ilyen tipink van. :lol: :lol:
Istvánka is édes. Ugye szőke lesz? szerintem igen.Nem fog bebarnulni.

B.szilvi!
És akkor mit adsz a babádnak??? Valamit csak kell ennie. Nekem van itt vagy 3 féle tápszer. Urasága nem eszi. Az egyik különösen fini,banános. Mindig mi isszuk meg ha nem kell neki.
:lol: :lol: Nem igazán jött be neki.
Sőt miota sok mindent eszik,azota meg végképp nem kéri.
Még álmába sem issza meg.
Hogy ne éhezzen én vennék a helyedbe valamilyen tejpépet. Nagy áruházakba is kaphatok.hipp,jo éjszakát,milupa,stb.
Higan csináld meg neki,és kiskanálal ad neki.Nem tul folyosra olyan közepesre.

Kata&Milán

oszman777

Nagyon boldog voltam tegnap.
Milánnal fürödtem tegnap a nagy kádba.
Csudi jó volt.
Élvezte nagyon. De én is.
Főlleg azt hogy mire kiszálltam a kádból,Apa lerendezte Milánt a szobába. Csak etetni kellett már csak. :lol: :lol: :lol:
Szeretem,olyan kis ügyes.

Mindent megcsinál. Sőt,olvasgat a neten minden után.
Ami épp aktuális. Legutobb pld,hogy másba is bele lehet kavarnia tápszert,és ő bele kavarja Milánnak a tejpépébe. kérdezem honnan szedted te ezt??? Ő olvasta ezt a neten. Tudtam én is.

Kata&Milán

oszman777

Szia Kata!

Azt akarok, venni valamit. De mindenképp gyerekorvos írja vagy ajánlja. Az apja allergiás, nem akarom, hogy baj legyen...... Egyenlőre meg anyatejet kap. Ha kell sűrűbben, de nem jelzi.........
Most vettem a vaterán more milk kapszulát, kipróbálom..... hátha!!!! :roll: Jó lenne ha használna!
Nem mondom, hogy én vagyok az isten ebben a témában, de kiváncsi lennék, hogy hány ember tesz/tett meg annyi mindent a tejcsi érdekében mint én........ 8) 8) 8)
Másról már nem is szól az életem, csak erről. Emellett pedig nagyon szeretnék adni neki mást is, de nem akarja az igazat!! :twisted:
Én vagyok neki a nagybetűs TEJ!!!!
Majd kedden viszek egy-két dolgot, és majd a csajok segítenek nekem remélem.
bszilvi25

Használ még valaki 3-as liberót rajtam kívül?
bszilvi25

minél többet legyen cicin. mindig rakd rá. beindul az.
mikor mész a dokihoz?

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?