A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hoztam pár képet:

Apa Te vagy az?
Kép
Kép
Nagyon olvasok.
Kép
Pizsamás banánom:
Kép

Bocsánat ha sok voltam :oops:
Na megyek mert ha ma nem kapok idegösszeroppanást akkor soha :evil:

nicike

Andi: még én sem.... :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:46-kor.
Vendég

Na csajok mennem kell, este jövök!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj hát ilyen vonalzó se mostanság volt ebben a topikban!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

éljen!!! tita! biztos nehéz lesz, és tuti leszel magad alatt, sőt még a béka feneke alatt is, de fel a fejjel! nem hiába van ez igy!!! valahol valaki tudja hogy ez igy van jol.
örülök hogy igy döntöttetek. apa meg nem szerelmes... az ő babócáját hordod a szive alatt, már csak ezért is szeret!!!!! minden jo lesz, megoldódnak a most még óriási nagy problémának tűnő dolgok is!!!!!
én sok erőt, kitartást, szeretetet és nem utolsó sorban csííííítttttttt küldök nektek ;)

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Tita! De jó a vonalzóóóóód! Olyan jó nézni. Efyszer én is akarok még olyat!!

sz.andi

Titti! én 08.06.06-ra voltam kiírva! :lol: :lol: :lol: 5.-én született Vikike! :lol: :lol:

sz.andi

Wera!
Most aludt kb. 20 percet, de már ébren van! :evil:

Kép
Kép
patr

Titi, de jóóóó! Szuper a vonalzód, nagyon fura ilyet látni megint! De jól fura! Úgy várom az első képet a kis Mazsolátokról! Mint rég, mikor vártuk az UH után a híreket!

Köszi a tippeket, lányok, most már köhög is a lányka, úgyh aktuális lett a köptető, megyek is majd lassan a patikába.

úgy látszik a szombat a csodanapunk, ma harmadszor fordul elő, h egy cumisüvegnyit (150)evett egy ciciből, eddig mindig szombatra esett az ilyen. Lehetne minden nap szombat.

Niciki, nagyon édes a kiscsajcsi, látom, már ő is olvas!

Kép
teó

Sziasztok!
Titi!
Még egyszer gratula! Akkor most már csak a dokihoz drukk...meg hogy kislány legyen, meg hogy jó evő legyen :lol: :lol: :lol:

Nekünk az éjszaka elég katasztrófális volt......de aztán ottmaradt a nagyágyban reggelig :? így legalább tudtam pihenni.....mert ő ilyenkor odakúszik magától a cicire ösztönösen.
Most ettünk gyümit, mindjárt szopizik egy felet még!

d.dodó

Tita!!!
millió drukk!
örfülök hogy azért fel sem merült apában hogy ne tartsátok meg :wink:
és persze hogy szeret :P csak most bagyon meg lehet zavarodva :lol: majd hozzászokik :lol:
nyugi, bizti nem kell attól az utcán csöveznetek majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira jó terhes vonalzót látni :wink:

Viki???
merre kószálsz?
lemaradtál az esti-éjjeli izgalmakról :lol:

Adélnak és Zsoltinak boldog hófordulót!

Kép
kimma

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... 02&p=3&p=2

aki teszveszel! nézzétek meg... sok karácsonyi és mikulásos ruhák vannak feltöltve!!!

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:47-kor.
Vendég

Tita szuper!!! És én is úgy érzem mint vkata, hogy valahol tökre irigyellek :) Bár valószínű én végig be leszek szrva a 40 hét alatt hogy minden okés lesz-e, de már nagyon várom, hogy talán én is átéljem a gondtalan kismami létet. :) KÉrdeztem is Petitől hogy mit szólna hozzá ha most mi lennénk ilyen helyzetben. Mondta hogy nem örülne. Mondom dehogyisnem. Mondja na jó igen, de hülyére izgulná magát... :)
Én meg most kicsit haragszom is rá, mert szombatonként úgy van órám, hogy ő vigyáz rá. Mára az egyik unokatesóm elhívta valami kiállításra, mondom tök jó, akkor aludjon itt (amúgy ő keriapu aki olvassa a blogot) és reggel akkor elvannak a gyerekkel, aztán együtt elmegyünk masszázsra (úgyis kíváncsi volt már rá) és utána ők mennek a kiállításra. Erre kiderült hogy reggel mennek. A gyerek persze fél 9-ig aludt (ami tök szuper lenne alapjáraton) csak mivel 9-re jött a tanítvány már nem volt időm fejni se, csak összekapni a lakást, kezelni eliot száját meg ilyenek. Erre férjem lelépett miután elkezdődött az óra. Úgyhogy rám maradt a gyerek, a tanítás, utána a fejés, takarítás, és tuti hogy masszázsra sem érnek vissza, úgyhog oda is vihetem egyedül. Tök jó hogy hétvége van!!! :twisted:

KépKép
muffin

Titiiiii,
de jó!!!! De jó, hogy fel sem merült, hogy elvetessétek!!!!! Hidd el, minden meg fog oldódni! Nem kell az utcán csöveznetek!
Drukkolok, hogy kislány legyen :D de ha kisfiú is, sebaj, csak egészséges legyen, nem igaz?

Én is ajánlanám a saját dokimat, mert szerintem nagyon jó, de magánkórházban van, és iszonyat drága (a Róbert Károlyban van). Még nem mentem hozzá vissza rákszűrésre, mert nincs rá pénz :oops:

Csajok, nem hiszitek el. A Zoli az anyukájához ment, kaját visz neki. Miért nem tud főzni az anyósom magának, azt mondjátok meg, miért????? Három hete levették a gipszet a kezéről!
Sírni tudnék, komolyan.
Tegnap meg azt mondta Zoli, hogy úgy aggódik a bátyjáért, merthogy annyit utazik, és nehogy valami baja legyen.
Vajon értünk aggódik egyáltalán :evil: :( :cry: ??????
Na most szívesen földhözvágnék valamit!
Még jó, hogy elment!

KépKép
szkagi

aaa, Muffin, igen! Vágjunk földhöz valamit egyszerre!!!! Apákok meg kapjanak már észbe!!!!!!

KépKép
szkagi

timi köszi a linket! Meg is vettem amit licit nélkül adott. :)

KépKép
muffin

Titi! Júj de szupi annyira de annyira irigyellek, én is szeretnék még egyszer ilyen helyzetbe lenni,olyan furi látni a vonalzód.

Egyébként mi nem terveztünk másodikat,de apával valamelyik
nap beszéltünk róla, és úgy döntöttünk hogy talán legyen még egy kistesó, úgyhogy az 5 éves tervbe benne van. :):) Aminek én nagyon örülök mert apa egyáltalán nem akart már gyerköcöt, mivel neki az előző házasságából van egy fia.

Wera melyik az a babakocsi amit megnyertél a teszveszen? Majd raksz fel róla képet?

Nici nagyon édes a kislányod és jópofa az első kép :)

Muffin hát a pasik már csak ilyenek. Azt hiszik hogy mi 50 fele tudunk szakadni, van tíz kezünk, és stb.

Kép
linda24

Adélnak és Zsoltinak boldog hófordulót :wink:

Patr, te kened valamivel a cicidet? Nekem annyira fáj a mellbimbóm, de sajna nem nagyon segít rajta a medelás bimbóvédő krém :? vagyis nem eléggé.

Nicike,
nagyon vagány kis család vagytok!!!!

Titi
én ilyeneket már nem is kérdezek magamtól (na meg a Zolitól) hogy szeret-e vajon. Most elég lenne, ha kicsit velünk is törődne.

Nekem is halálos betegnek kell lennem ahhoz, hogy hazajöjjön és itthon is maradjon a férjem egy kicsit?
(bocs, ez csúnya volt, de sajnos ezt érzem) :oops: :oops: :oops:

KépKép
szkagi

férjem úton van hazafelé. :) Nem volt olyan jó a kiállítás. :) Úgyhogy nem kell egyedül mennem a masszázsra. :)

KépKép
muffin

megyek takarítani
de minek, kinek

ó, annyira rosszkedvű lettem
nem is rontom itten a hangulatot,
még jó, hogy legalább van jó hírünk Tititől
még jó, hogy legalább ti itt vagytok nekem

hopp, most jutott eszembe, ha ennyire sírós vagyok, csak nem vagyok terhes??? :roll:
á, tuti nem. De legalább felvidított a gondolat 8)

KépKép
szkagi

Muffin,
mégis milyen rendes a férjed! Irigyellek ám...

Enyém vajon mikor jön haza?
Tipp: délben... hogy van-e kaja

KépKép
szkagi

adélnak amúgy boldog hófordulót :)

szkagi, sajnálom, pedig reméltem hogy most egy kicsit jobb lesz a helyzet. Nem próbálod neki elmagyarázni, hogy ő ennyire odáig volt az apjáért, de az ő gyerekei hasonló helyzetben rá sem fognak nézni ha nem foglalkozik velük??? Remélem észhez tér...

Annyira jó hogy titi terhes. Szerintem az egész topik terhes egy kicsit vele együtt. :) Nem így érzitek? Én is tök izgatott vagyok. :)

És itt a nagy izgalmak közepette magamon felejtettem a fejőgépet, aminek az lett a következménye, hogy 370 körül fejtem, ami már elég rég nem fordult elő és nagyon jól jön a mostani mennyiségekhez. :) (a legjobb az volt, amikor este olyan fáradt voltam, hogy elaludtam a fejésen és azt hiszem már csak az utolsó 3 perces ment, de mire felébredtem, már vagy 20 percnél tartottam... :) Jó kis tejszaporítás... :)

KépKép
muffin

ági, mondd meg neki, hogy inkább ma ne jöjjön haza mert programozol a gyerekekkel és mivel úgyis alig látják az apjukat, fel sem fog nekik tűnni hogy nincs ott. És menjetek is el otthonról. Lehet hogy nézne nagyot mire hazaér és nem vagytok ott. aztán tök jókedvűen menj haza és meséld el neki hogy kár hogy nem ment veletek mert mennyire édesek voltak a gyerekek. :) És tegyél úgy mintha tényleg ez lett volna a legjobb csavargás és mennyire bánhatja hogy lemaradt. :) 8) 8) 8)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Titi:mégegyszer gratula,tök jó,te is nagycsaládos leszel :D

Képzeljétek fogytam,,egy vagy két hete voltam 74,75,most meg 71 :D
Valamire jó a fog gond is :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,és olyan jó látni a vonalzódat Titi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Csak most tudtam jönni, de este óta rágtam a kefét, hogy vajon mi lehet Titivel.

Borsózott a hátam, miközben olvastalak...annyira örülök, hogy megtartjátok a kisbabát!
végig az járt az eszemben az első hír után, hogy a sors nem véletlenül küldött nektek egy kisbabát!
És lám, Tamás is viszonylag jól fogadta. Nem is csoda, hogy meglepődött, hiszen nem terveztétek. De hidd el, ez így van jól.
Lehet, hogy a kapcsolatotoknak is pont erre van szüksége...

Kívánom, hogy a két kisfiú után kislányotok legyen, de ha mégsem, akkor is csak az a lényeg, hogy egészséges kisbabát hordjunk a szívünk alatt!!!
(én pl. abszolút nem bántam, hogy ismét kislányunk született...nem ez a fontos.)

Szívből kívánok nektek minden jót, erőt és kitartást!!!

olyan jó nézni a vonalzódat..
igaza van Muffinnak... valóban mindannyian veled várjuk ezt a kisbabát!

Ha bármiben tudok, szívesen segítek neked!
Sajnos nekem már a kismami ruháim nincsenek meg, mert eladtam őket, de azt ígérem, ha kislányotok lesz, Emma kinőtt ruháit mindet nektek adom, ha elfogadod!
:wink:
Vendég

[quote]S írta:zerintem az egész topik terhes egy kicsit vele együtt. Nem így érzitek? Én is tök izgatott vagyok.

Teljesen egyetértek!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Aztaaaaaaaaaaaaaaa, micsoda hír! Titi, gratulálok tiszta szívből és annak is örülök h megtartjátok! :D
Ha véletlen maradsz a dokinál és jössz hozzá előtte legfeljebb felhozod hozzánk Levit és én is szívesen vigyázzok rá! :wink:

Ne haragudjatok, h másra nem tudok reagálni, de nem hiszem el, tök jó!!

Hófordulós babócák, sok boldogságot Nektek! :wink:
bencuri

[quote="wera"] írta:wera
[quote]S írta:zerintem az egész topik terhes egy kicsit vele együtt. Nem így érzitek? Én is tök izgatott vagyok.

Teljesen egyetértek!!! :D

DEEEE!
bencuri

wera!
na megálmodtad ki lesz a következő? :lol:

d.dodó

Kép
Olvastam! :wink:
bencuri

Ahogy van időm kicsinyíteni, elkezdem feltenni a tali képeket!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Nah, aki nem volt, láthatja Nóri milyen jó gyerek volt!!!! :twisted: :lol: :lol:

[quote]w írta:era!
na megálmodtad ki lesz a következő?

Alutam mint akit fejbe vágtak! De ha ilyen álmom lesz most már elmondom hogy fel tudjon készülni a következő!!! :P :lol:
Vendég

Nici - miért akarsz idegösszeroppanást kapni??? Remélem nincs semmi baj! Nagyon jók a képek! Főleg a bukósisakos! :lol: :wink:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:48-kor.
Vendég

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 21:21-kor.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Van még! Nem unjátok? :lol:

Kép
Kép
patr

Lindus - Nagyon örülök hogy Apa beadta a derekát a kistesó projectnek!! Egy ilyen kis tündér mellé nyugodtan jöhet még egy rosszcsont is... :lol: :wink:
A babakocsit Akatának ütöttem le a teszveszen, majd bizti megmutatja nektek ha kéritek! :wink:
Vendég

Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Vidokata - Tündéri ez a póló! Nekünk ugyanez a felirat zoknin van!! Meg mammy-s is! Majd lefotózom de még mindig nem sikerült feltöteni az aksit... 8)
Vendég

Kata, nagyon szupi a poló! :D

szupik a talis képek! :D :D
bencuri

mennyi jó gyerek és mind alszik! 8) mintagyerekek :D
bencuri

Pati megmutattam Szoninak,h Zsolti már igy autózik! erre ő höööööö :D egyébként nagyon szépen ül és édi bédi
bencuri

jól elvagyok! na lépek, sehol senki! :cry:
bencuri

Fotók!!!! Juhé!!

Weram, annyira köszönöm!!!

Én is töltök hamarosan....

Csók!

Kép
andkata

Bencuri én itt vagyok!! Csak kicsinyítek bőszen!
Köszönjük! A köv. talin már Zsolti vezet! :lol:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?