A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én kapnék kínai cipőt, mert nekem csak 37-38-as a lábam.Néha veszek is kínait, de csak egy szezont bír ki, akkor meg minek.

Kép
flóra 11

Na, mi történt? Megtört az átok,hogy laptetőm lett? Már tök fura. :lol:

Kép
flóra 11

Egy normális szövetkabát, ami rám való lenne 20ezernél kezdődik, szerintem viszketne a bőrőm tőle! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Gratulálok!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem akarok hosszút, csak fenékig érőt. Olyan kiskabátot. Amiben tudok utazni is, de azért elegáns is és sportos is egyszerre. :D

Kép
flóra 11

Köszönöm. :lol:

Kép
flóra 11

A Flórián tegnap vett pulykaszívet, hogy csináljak neki szívpörköltet. Én nem vagyok érte oda. :?

Kép
flóra 11

Kezdek izgulni a hétfő miatt, nem a beavatkozás miatt, hanem ahogy történik minden. Levetkőzni meztelenre, rá hordágyra, végigtolnak a rendelők előtt,egy takaróval letakarva, lift, műtő, előkészítés, altatás.......Nehogy pisilnom keljen pont akkor stb.........
Tudom, hogy semmi nem fog fájni, nekem már rutinom van a műtőbe mászkálástól, de ezt nem lehet megszokni.......

Kép
muzsuzska

Királyfi nem eszi meg a szívet , sima húsból én is ennék pörköltöt.

Kép
muzsuzska

Megettem a reggelit. Kávém még van.

Kép
flóra 11

eszem egy banánt.

Kép
muzsuzska

Jaj, Zsuzsi.Ezt nem is lehet megszokni. Ott leszünk veled, tudod,ugye? :wink:

Kép
flóra 11

Aha, a fogyókúra. Én megállapítottam, hogy nagyon megnőtt a gyomrom.Nem a hasam,hanem a gyomrom. Ezt pedig szerintem a hormonok okozták.

Kép
flóra 11

Igen, tudom. Amint felébredek, gondolom leléphetek. Itthon is tudok piheni, és este már megírhatom nektek az eredményt. Lehet-van e értelme spontán tovább próbálkozni, vagy csak a lombik jöhet szóba.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ez után megint vérezni fogsz,ugye?

Kép
flóra 11

Nagyon remélem,hogy lehet spontán is. Szerintem csak látta volna a doki először is, ha nem lett volna rá semmi esély.

Kép
flóra 11

Hú, Flóra akkora hasam van, tegnap poénkodtam királyfinak, hogy ha babás lennék senki sem venné észre. Bőven elférne benne. :D
3hónapja ,amióta kapom ezeket a dög hormonokat farkas étvágyam van és hízok is.

Kép
muzsuzska

Nem fogok vérezni, feltölti a méhet és az egyke petevezetékem kontraszttal és röngenen nézi. Ja mindez hüvelyen keresztül történik.

Kép
muzsuzska

Én is nagyon éhes vagyok folyton. Sztem is ettől nőtt a gyomrom. De a háj is külön oda rakódott le, nem elég, hogy a kaja kinyomja,üresen is kiáll, nagyobb,mint a hasam. Nagyon ciki. :oops:

Kép
flóra 11

Értem, És a kontraszt leengedése után még alszol kicsit, aztán irány haza. Lesznek utána fájdalmaid, ki tudja?

Kép
flóra 11

Max a macerálástól és ha megsért valamit, betétet kell vigyek mert a konraszt folyni fog egy darabig.. Reggel hétkor kell jelentkeznem és ott fogok rohadni délutánig.4 műtét van előttem . Hülyére fogom unni magamat....

Kép
muzsuzska

A szokásos feszítő, égő érzések.. A kontraszt nagy része a hasüregben fog felszívódni, feltéve ha átjut a petevezetéken. Ha..

Kép
muzsuzska

Csak a pé-d miatt vagyok ilyen kíváncsi. Mert szerintem a dokid nem szedetne veled Clostit úgy, hogy tudja, ebben a hónapban mire készültök és ez úgy is akadálya lenne most a babának. Csak lát esélyt a dologra.

Kép
flóra 11

Biztos átjut! Előre szuggeráld be magadnak. :wink:

Kép
flóra 11

A doki elfelejtette a clostyt, majd én szólok neki hogy megetette, felírta az 50 ezres szurit is, de én ehhez a műtéthez kötöttem, tehát ő most abban a hitben van hogy ez a hónap almás...

Kép
muzsuzska

Péterem készül vezetni most kilenctől. Nagyon izgulok, attól az időszaktól félek, amikor elviszi egyedül az autót. :?

Kép
flóra 11

Akkor lenne szerencsém ha a pé-m a 14 nap után lenne.Lehet,hogy megkérem hétfőn nézzünk egy uh-is. Van e érett pete és a clostytotl van e méhnyálkám?

Kép
muzsuzska

Aha....

Kép
flóra 11

Majd belejön, mindegyikünk így kezdte!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az jó lenne bizony. Ha van petéd, akkor a nyálkahártya növesztésében már gyakorltod van. :lol:

Kép
flóra 11

Megyek kivonulok a konyhába!
Te meg menj és nézz kabátot! Sok szerencsét hozzá! :D

Kép
muzsuzska

Köszönöm! Remélem valamit sikerül vennem.

Kép
flóra 11

Sziasztok :D

Látom mindenki lelépett.
Tancsu:Remélem már jobban vagy :D :D :D :D

Zsuzsi:Minden rendbe lesz,lélekben ott leszünk veled.Ezeket a műtéteket nem lehet megszokni,de legalább tudod milyen az egész,így talán felkészültebb vagy.

Flóra:Remélem sikerült kabátot venned,én is úgy szeretnék valami kabátot venni,de hála a munkahelynek nem jól számolták el a bérem így várnom kell a hóközi kifizetésre :evil: :evil: :evil:

Kép
martik77

Megjöttem. Nem vettem sem kabátot, sem csizmát. Mondjuk inkább kabátot kerestem. Ami tetszett, semmi nem volt az én számomban. Se olcsón, se drágán. De még van itt néhány üzlet, amit körbejárhatnék, csak ma már nem volt kedvem. Eleredt az eső, vettem gyorsan a piacon zöldséget és jöttem haza.

Kép
flóra 11

Sajnálom, Flóra! Megértelek én, mindig így járok, hogy nem kapok semmit! :evil: :evil: :evil:

Márti, örülök, hogy jól vagy legalább is a soraidból ez tűnik ki! :D :D

Ha kértek bablevest küldök fénypostával, mert annyi lesz hogy egy fél falunak elég lenne.
Gőzgombócaim sülnek, lekvárral fincsi lesz! Na abból is jut mindenkinek, mert az 50dkg liszt helyett lett még egy 30dkg bele rakva mert elég híg lett! Tehát nálunk senki nem halna éhen!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Közben összevágtam a maradék gyümölcsöt, salinak. Gondoltam holnap rájárhatok, hisz ez elég diabetikus!

Márti küld el a mobilod számát priviben, ha kérhetem! :D

Kép
muzsuzska

Mentem eltüntetni a romokat a konyhába! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ráz a hideg, bebújtam a pokróc alá.

Kép
flóra 11

Halihó.
Megint lekéstelek titeket?

Zsuzsi elküldtem a tel.számom,ha arra küldöd a bablevest úgy is jó :lol:

Flóra sajna,hogy nem tudtál kabátot venni,de megmaradt a pénzed. :D

Fogjuk rá,hogy jobban vagyok,inkább csak próbálok nem negatívan gondolkodni :) Sajna a türelem nem az erényem :?

Kép
martik77

Szia Márti!

Kép
flóra 11

Jaj,lányok. Én annyira álmos vagyok, hogy nekem bármi jó Zsuzsi, amit küldesz, az lesz ebédre. :lol:

Kép
flóra 11

Szia Flóra. :D Neked laptopod van,hogy az ágyból is tudsz írni?

Kép
martik77

Azt hiszem csinálok egy kávét, hogy térjek magamhoz. Valaki velem tart? :wink:

Kép
flóra 11

Igen, Márti! :lol:

Kép
flóra 11

Igen köszi én is kérek,bár igazából csak neskávézok.

Kép
martik77

De épp bemelegedtem, vagyis elöntött a melegség és mielőtt kimentem volna a szobából, gondoltram frissítek egyet az oldalon. Pont akkor írtál. :wink:

Kép
flóra 11

Én is. Szemes kávét nagyon rég nem ittam. Nescafét is ritkán, csak ha álmos vagyok. Én kapucsínót szoktam reggel inni.

Kép
flóra 11

Na,akkor hozzuk ide azt a kávét, ha már magától nem vánszorog ide. :lol:

Kép
flóra 11

De jó neked,én is mondtam L.nek ilyen jó lenne nekünk is,hogy akkor az ágyból is tudnék netezni.
Most idetoltam a fotelt elé a széket és az ölembe vettem a billentyűzetet így kinyúlva vagyok. :lol:

Kép
martik77

Mikor az L.meg én leszoktunk a kávéról mi is kapucsínóztunk,de abból sokat megittunk,így átálltunk a nescaféra egy nap kb 2-3 iszunk.Mondjuk L.a munkahelyén iszik kávét én ott csak gépi kapucsínót ittam mert azért odavagyok

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?