Sziasztok!
Hát nem tudom ez pszichésen megy e, de ma iszonyú álmos fáradt voltam és még szédültem is délelött, meg tök émelyegtem egész nap.
Levi elég nyügi volt ma és senkinél nem volt el csak nálam, de nálam is csak akkor, ha szórakoztattam. Egy húzamban nem volt hajlandó fél óránál többet aludni, így én sem tudtam aludni. Már nagyon kivagyok. Ráadásul fáj a fejem is, de nem veszek be semmit!
Kicsit fájdogált is a hasam, de ez belefér.
Doki ügyben még szívesen fogadom a felajánlásokat. Sajna nincs pénzünk drága dokira, így azok szóba sem jöhetnek.
Nem tud valaki dokit az új Honvéd kórházban?
Annyit gondolkodom, hogy mi legyen a régi dokimmal, végülis szakmailag nagyon jó és ő csinálta az első két császárt is, de az előzmények miatt vacilálok. Lehet, hogy elmegyek hozzá és négyszemközt megkérdezem mi a baja velem.
Bocsi csajok, de neincs erőm válaszolni a hozzászólásaitokra, de nagyon jól estek és köszi a felajánlásokat, szerintem mindegyikkel fogok élni! Marcsi nagyon szívesen elgfogadom és megköszönöm Emma babuci ruháit a kislányom számára!
Ja és most tényleg nem akarom megtudni a szülésig, ghogy fiú e vagy lány!
Várom a név tippeket!
Jaj csak minden rendben legyen és ép és egészséges legyen!!!!
Na meg jól szopizó ezis épp ilyen fontos most nekem,így utoljára!!!
Olyan érdekes, hogy mióta tudom, hogy biztosan itt dobog a szívecskéje az enyém alatt, azóta a gyerkőcökhöz is másképp állok. Sőt Levi nem evéséhez is. Ma is alig evett, de nem érdekel, amíg nem sír addig etetem ahogy tudo és onnantól pedig vége. Csak a sírása tud még mindig megőríteni egy idő után. Most is hazafelé a kocsiban egész úton visítva sírt. A végére már kiakadtam. Többet nem megyek el a két gyerekkel egyedül az biztos....
Ja és az egy dolog, hogy a gyerkőcök felváltva ébrednek éjszaka, de még pisilni is járok állandóan.
Amúgy a diétáról csak annyit, hogy muszáj odafigyelnem és kevás szénhidrátot ennem, mert most még többel indulok, mint eddig és a végén mind a két fiúnál igaz határérték környékén de magas volt a cukrom és persze a toxémia sem került el egyik esetben sem. Most sem fog szerinte ezért mindent meg kell tennem amit csak tudok, hogy ne hízzak sokat. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy vitamint szedjek e. Elevitem maradt, de azt nem szívesen szedenék, bár nem tudom miért.
na most elteszem magam, mert nem tudom mennyit van lehetőségem aludni.
Jó éjt mindenkinek és köszönöm, hogy velem vagytok!
Annyira jó érzés, hogy ennyi barátom van!
Szly: Milyen táppal próbálkoztál eddig?
A milumilt próbáltad már? Mindenképpen HA-s tápot akarsz adni?