Évi!!
Már mi is rájöttünk erre a szemétségre
beleolvastam én is a Botis történetbe, de nem tudok ilyeneket végigolvasni. Tudatos munka áll amögött, hogy nem félek tőlem független dolgoktól, amik meg tőlem függnek, azokat próbálom uralni
És tarom magam ahhoz, hogy csak olyan dolgokért zaklatom fel a lekivilágomat, amiket befolyásolhatok
Más. Beteg gyereket soha nem biznék másra, csak az apjára.Volt a barátnőm, aki segített juniusig, de csak akkor, ha egészséges volt a Sára. _De a vége felé már egyre inkább csak a mama vigyázott rá. Most is vigyáz (na), de ügye ha jól van akkor ovi, ha beteg, akkor meg az anyjának mellette a helye. Ezért vállaltam egy szarul fizető munkát a jól fizető helyett, hogy lehessek a gyerekeim mellet, ha kellek. Nekem valóban megadatott, hogy válaszzak, de tudom nincs mindenkinek ilyen választási lehetősége (örül ha van munkája). Szóval ha betegek a csajok, akkor én vagyok velük. De januárban, amikor influenzásak voltak, akkor apa volt velük, mert akkor kezdtem dolgozni . De ő profin szív ár orrot, megcsinálja az átmosást is, itat, gyógyszert bead, sőt priznicelt is
És mielőtt azt mondanátok, hogy milyen szerencsém van vele leszögezem: ha nem ilyen lenne, akkor nem szültem volna neki
Most láttam a reklámban, hogy van az Eurovitnek 1000 mg-os C vitaminja 1550 ft-ért. A napokban gondoltam arra, hogy mivel a csajok egésznap az oviban vannak nem tudják meginni a napi aszkorbinsav adagjukat.
Évi! várom az infót a kencéről
Jó éjt mindenkinek