A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mit főzöl ma?

Kép
flóra 11

Kéne neked egy másik doki is. Én ajánlanám, akihez én járok, bár még ki tudja mennyire jó orvos....
Csak Te olyan messze vagy!

KépKép

KépKép
nadina01

Na tessék. Lányok, ez a laptetősorozat beindult, alaposan. :lol:

Kép
flóra 11

én szerencsére ma semmit sem főzök :D . Miki kitalálta a szomszéddal, hogy bográcsoznak a kertben. Most kezdték. Az lesz a napi kaja. Valami babos pörköltet kreálnak. Te mit csinálsz?
Ja és laptető!!! LÁtod azért ez jelent valamit!

KépKép

KépKép
nadina01

Ha hozzátok mennék, akkor mindent fizethetnék. Eléggé borsos lenne. De meglátom, valamerre lépni fog kelleni. Még most november-decemberben befejezem ennél a dokinál ezt a Closti kúrát és meglátom, csinál-e velem valamit tovább. Ha nem,akkor váltanom kell.

Kép
flóra 11

Bárcsak jelentene! Én már nem tudom. Persze örülök a laptetőnek, meg már bennem is felötlött, hogy esetleg jelenthet valamit, mert semmi sem történik véletlenül. És pont mostanában vannak laptetőim, amikor egyáltalán nem is gondolok rá.

Kép
flóra 11

Semmi sem véletlen :D

KépKép

KépKép
nadina01

Én levest főzök, meg egy kicsi csibét fokok kirántani,lesz hozzá rizs. Tegnap vettem egy hatalmas fej karfiolt, ezt megfőztem, de nincs türelmem ezt is kirántani, tehát azt hiszem összerakom krumplival,löntöm tejföllelés megy a sütőbe.

Tudsz jobbat karfiolra?

Kép
flóra 11

Vasárnap általában itt szokott lenni a Szilvi is. Nem tudom,most mikor fog dolgozni. Tudom,most elmentek Füredre. Remélem majd jelentkezik.

Kép
flóra 11

De ha őszinte vagyok, akkor semmi kedvem sincs ma semmit csinálni. Pedig mosnom is kell. Meg vasalnom is. És varrnom is kellene. :( De úgy érzem magam reggelóta,mintakinek most esett le a láza. Vagyis gyenge vagyok, szédelgős,mindenem fáj picikét. Ez olyan tipikus izomfájdalom, ahogy tegnap a Márti írta.

Kép
flóra 11

Ez a kaja teljesen jó így szerintem is. Már most éhes lettem, hogy erről beszélünk :D
Szilvi már pár napja nem jelentkezett, biztos jön ma.

KépKép

KépKép
nadina01

Megértelek. Nekem sincs kedvem, pedig nekem fizikailag nincs semmi bajom.

KépKép

KépKép
nadina01

A Paprika TV-n egész jó receptet mutatnak.

Kép
flóra 11

Nekünk nincs ilyen csatorna. Volt, de eltünt :D

KépKép

KépKép
nadina01

Na, vége. Mondjuk biztos nem csinálok ezt sem,mert kelt tészta megy bele. Semmi kedvem most gyúrni.

Kép
flóra 11

Hát igen. A kábel tévének ez a hátránya. Amit a szolgáltató ad, az fogható rajta.

Kép
flóra 11

Flóra, nem emlákszel, én kaptam Choragon injekciót tüsszőrepesztőnek! Ez fájt annyira hogy két napig fájt akarom!

Kép
muzsuzska

Teszek be egy adag mosást, hogy haladjak is valamivel.
De jövök vissza, csak pár perc.

Kép
flóra 11

Ne is csinálj ilyen strapás dolgot főleg, ha gyenge vagy.
Félek picit, hogy nekem is mindenféle mellékhatásom lesz a gyógyszertől. Én amúgy is minden gyógyszertől rosszúl tudok lenni :D

KépKép

KépKép
nadina01

ok, addig én meg csinálok egy kávét.

KépKép

KépKép
nadina01

Kis zsenge pipilevest főzők, és rostélyos csirkemellet hasábburgonyával. Délután egy kis gyümölcssali és szigorú diéta! :evil:

Kép
muzsuzska

Én is kértem a páromtól egy kávét! :D

Flóra, amikor panaszkodtam a gyomorégésről, te nem is mondtad hogy neked is van. 4-5 napig majd megdöglöttem tőle!
Vetten RENNIE-t és azóta semmi, igaz még nem is kellett beszednem belőle!

Ja, sárkánymentes éjszakám volt. Flóra, tegnap és ma is 37,0 volt a hőm.

Kép
muzsuzska

Jó reggelt...:D

Vagy napot???

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok. Közben telcsizett a Péter fiam, hogy csak később jön haza vezetésről,mert az instruktora viszi őt Nyitrára vezetni, hogy gyakoroljon kicsit nagyvárosban is. Szegény gyerekem! De csak azokat viszi el Nyitrára,akik ügyesek.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi :D :D :D

Kép
martik77

Alig van hangom,meg elkezdtem köhögni...
Na a hangmentes állapotnak Roli örül a legjobban....P
Mondtam neki,hogy akkor mostantól nem beszélek,helyette figyelmeztetés nélkül ütök.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Képzeld Tancsu ma lehet feljön Edina(barátnőm) a pici babával. :D
Mondtam,hogy én nem tudok hozzá most menni és,hogy te is voltál fent Gergővel és téged nem zavart a kutya. :D

Kép
martik77

Mi van ki mer mozdulni a 4 fal közül???????? :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Azért ki vagy combosodva,hiába vagy beteg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Szia Márti,Tancsu!

Tancsu, ha ütni tudsz akkor túléled!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

De jól összegyűltünk :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ja,mert a fickó szinte alig van ott.Tudod az övék nem szerelmi kapcsi. :(

Kép
martik77

Annyira nem szépültem meg,csak végre a bozontos szemöldököm ki lett szedve szépre...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor minek szült neki gyereket?
Pénzért???

Kép

Kép[/
tancsu

Hú,tényleg nekem még borotválkoznom is kell lent, hogy csini legyek holnapra! :D

Kép
muzsuzska

Nekem is rendbe kéne hozni mert így olyan mintha 4 szemöldököm lenne :lol: 2tetovált 2 eredeti :D

Kép
martik77

Nem tudom,de ő dolga csak gondolom azt hitte,hogy majd kikocsikázunk őt mulattatni.

Kép
martik77

Á, sziasztok lányok!

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

De jó,milyen sokan lettünk egyszeriben. :D

Tancsu, hogy vagy? Gyógyulsz?

Kép
flóra 11

Nézted a képeket amit felraktam a 626 old-ra?

Kép
martik77

Most lépek picit, megyek ki segíteni a fiúknak főzni. Annyira hideg van kinn, nincs sok kedvem :? De, ha már ők ilyen lelkesek..

KépKép

KépKép
nadina01

Inaskám alszik,ha felébred,akkor menek ki vele sétálni
Tegnap olyan szép idő volt,ma a napnak nyoma sincs az égen....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Irigylem az ilyen csajokat, kicsit kikocsikázik és rögtön terhes lesz, én meg 20éve gyakorlok és szenvedek érte!!!!!!!!!!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Jó főzést Edina...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gyere fel!!Ja és egész du üvölt neki a pici mert hasfájós és a szemének is az a baja mint Gergőnek :(

Kép
martik77

Láttam...
A laptop nem semmi...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tacsu, akkor már tényleg jól vagy. Inaskát is öltöztesd be, mert itt nálunk annyira hideg van, hogy én most télikabátot veszek, meg sapkát:)

KépKép

KépKép
nadina01

Tancsu, mindenki ott pótolja a hiányosságokat, ahol tudja. :lol: Ha nincs hangod,akkor üss. A kezedben van erő. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?