A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Az az édes kiscsávó akit a képen láttok, ma fél tízig aludt, úgyhogy mi is elég kipihentek vagyunk! :)
(a kép amúgy tegnap készült a masszázson, amikor már totál kész volt szegény kölök. :)

Kép

mancsi, üdv itt! :)

KépKép
muffin

Muffin:nagyon jó ez a kép!Kis édes,és milyen jó gyerkőc! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Hát a mi éjszakánk katasztrófális volt! Én még most is alig látok ki a fejemből. Gyerek jól el nézelődik amugy....csak én alszom mindjárt el.
Kelt 1-kor. Utána 3-kor...aztán óránként (4-kor, 5-kor, 6-kor - a 6-os kelés után csak 7-kor aludt vissza.....8-kor.....). Nem tudom mi lehetett.

d.dodó

nah gyerekek lepasszolva ;)
Bencére rábíztam az apját.

egyébként meg ennyit a pihiről... már kivasaltam egy rakat baba ruhát meg nyusziapuruhát...
most meg megyek és takarítok a gyerekszobájában...
de legalább nem kell azt figyelnem hogy mikor nyöszög a törpe vagy nyusziapunak mi a kívánsága...

Kép

Kép
timi1982

Evelin, az a kép világbajnok!

Kép
Kép
patr

Evelin, szuper a kép! Nem akarsz valami pályázatra benevezni?

Kata, Adélnak volt egy ilyen időszaka úgy 2 hónapos kora körül, mikor 3 naponta volt, de aztán meg naponta 2-3. Most nem tudom mi ez. De nem fáj a hasa, nem szenved láthatóan. Kamillatea érdekében bevetettem a szeretett cumisüveget is ( pedig ritkán kap), így lement kb 20 ml, de tolta ki nyelvével. Édes volt nagyon :)

Dodó, sajnálom az éjszakát. Nem fogzik a leány? Annyiszor felriad. Mindig evett is?

Timi, aludj most ha tudsz!!!

És Ti Pati? Zsolti aludt egy nagyobbat kivételesen?

Kép
andkata

Hát, ha az, hogy tíztől legalább háromig aludt, nagynak számít...
:lol:

Egyébként már négy helyes megoldást kaptam a totóra!
Látszik, hogy itt tényleg figyel mindenki a másikra! :)

Kép
Kép
patr

Kata!
A Szentendrei úton van egy OMW kút. Az messze van tőletek?

Kép
Kép
patr

akata!
Nem tudom fogzik-e, át még nem tört a foga.
És evett minden alkalommal....lehet nem elég a tejcsi...:( de a tápot nem eszi, és tegnap este már a tejpépet sem ette.

d.dodó

Dodó! Sajnálom a rossz éjszakát. Én most pont ott tartok, hogy nem elég a tejcsi, de a tápot nem eszi.

Muffin! Tényleg nagyon jó a kép!

Kép
szly27

muffin!
isteni jó a kép! tök szupi a beállítás ;)

dodó!
sajnálom a rossz éjszakát. remélem a következő nem lesz ilyen. tápot másfajtát próbáltatok, ha nem elég a tejcsi???

Kép

Kép
timi1982

Pati, arra gondolsz, ahol a Baumax van? Az nincs, el is tudunk sétálni...

Kép
andkata

Én egyszerűen nem hiszem Dodó, hogy 4 hónapos gyerek óránként éhes. Mégha kevesebb is a tej...Adél is feneketlenbendő, mégis kibír 6 órát. Az már inkább gondolom, hogy valami miatt nyugtalanul alszik. Ez lehet pl a fogzás...

Viki! Ugye minden ok, azért?

Kép
andkata

Kata, nem tudom :oops: Nem ismerem annyira azt a környéket, csak a tesz-veszen vettem egy textilkönyvet, 2 Ft-ért, és azt írta a csaj, hogy ott lehetne átvenni, a Szentendrei úton, az Árpád hídtól nem messze, van egy OMW kút, ott. És arra gondoltam, hogy ha neked nincs messze, esetleg elhozhatnád :oops: :oops: :oops:
És majd a legközelebbi talira elhoznád. Addig Adél kiolvashatja! :lol: :lol:
Nagyon pofátlan vagyok?

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:52-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:53-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:53-kor.
Vendég

Nem vagy pofátlan, Pati szívesen!!! De most szerdán nem megyünk talira, nem tudom elvinni, csak talán rá egy hétre. Nekem nem akarsz nyerni egy textilkönyvet? :D :D :D

Hát lehet Kata... Remélem Dóri nem fog hiányolni,de tuti nem. Ha ringatják a fenekét. :) Én ma az Ázsia centerben fogom a csajsziét.
Az almáról annyit, hogy nem tudtam elég gyorsan adni. :D
De úgy tűnik kaki hiányában ma ezt a mókát kihagyjuk...:(

Kép
andkata

akata!
Nekem is furcsa...napközben sem bír ki 2 óránál többet általában..... mondta anya, hogy neki sem tetszik, meg az sem hogy keveset alszik, és néha visítva sír....azaz legtöbbször. Azt mondta ha hazamegyünk ő inkább fizet (nincs otthon már TB-nk), hogy az ottani dokinő is megnézze.

d.dodó

Kata! Köszönöm! Akkor megírom a csajnak, hogy a jövő héten valamelyik nap elhozzuk! azt hiszem 8- 17-ig lehet menni!
Ha találok még textilkönyvet, olcsón, akkor rajta leszek!

Szerdán én sem tudok menni, mert nálunk szerdánként Ringató van!

Kép
Kép
patr

Mi ez a rangsor? Hol vagyok 18.? És mi az h csak 18.? Minimum a dobogóra török! :lol:

AKata!

Rendben van minden. Csak pótolni kell :cry: Kölyök megeszi, csak nekem szar.

Nem menszizek. Nem tudom mi van. LEhet h mostanában kevesebbet ettem, ittam mint szoktam. Nem tom.

Ma Dundó is bukott. Egész délelőtt hátról hasra mókázott, és az egyik átfordulásnál jött egy nagy böfi és egy kis bukás.

Dundinak is 3-4 naponta van rotyi, mióta pótolunk. Emellet tök büdiket pukizik.

Kép nagy macikával

Kép kicsit nagyobb mint én, de megnövök
20150601134430

Nekem is gyanús ám h 1,5 óránként megéhezik. Sztem akkor nem lakik jól, vagy nem tápláló a tej. bocsi h okoskodásnak tűnik
20150601134430

Domi is 1,5 vagy 2 óránként eszik-de olyan kis dagi-ha nem lenne tápláló a tej,akkor nem is hízna,nem?És azért egy hónap alatt majdnem 1 kiló hízás elég sok.Pedig ma már adtam neki egy kis banánt is,nem evett sokat belőle,tegnap meg az almát.

Szerintem most csak néhány babónak ilyenje van. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki!
Hajrá, szólj, ha benn vagy az első háromban! :lol:

Zsolti tuti éjjel nem azért ébred gyakran mert éhes. Sokszor csak bekapja a cicit és már alszik is! :?

Kép
Kép
patr

Ja, négyhós adat 8000 gr!

Kép
Kép
patr

viki!
Igen, valószínű ezért nem is hízott két hét alatt már megint csak 9 dkg-ot.....a védőnő is mondta hogy marha kevés. Ő is azt mondta hogy lehet hogy nem elég tápláló az a tej neki. De mondom most már a tejpépet sem eszi esténként amit eddig legalább megevett. Egyedül a gyümölcs megy tízóraira.

d.dodó

Dodó:üveges bébiételt próbáltál adni neki?
A Vercsi csak azt ette meg.

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Most azt kapott... a gyümölccsel semmi baja...zöldséget még nem próbáltunk.

d.dodó

Sziasztok!

Egész hétvégén rohanok, de beugrottam két fotóval.
holnap jövök délelőtt, ebéd után 4 hós szuri...

Kép Kép

puszi mindenkinek!
Jók legyetek!

Titi! vigyázz magadra! :wink:
Vendég

8)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:54-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:54-kor.
Vendég

marcsi!
Nagyon édes Emma baba....és csini a coffija.

d.dodó

Vkata!

Biztosan a frizura teszi... :wink: Ő Emma. az előbb csináltam.. :lol:
Vendég

micsoda copfocska!!!! :D

lányok! lenne egy kérdésem.
az anyajegyek mikor alakulnak ki a babákon????

Kép

Kép
timi1982

szurikhoz +++++++

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Zsuzsinál fél éves kor körül kezdett. Zsoltin már most van két nagyobb májfolt szerű, de elég halvány.

Timi, te vagy Timoo a tesz-veszen?

Kép
Kép
patr

igen én vagyok.

egyébként azért kérdeztem mert a pittye fölött van egy pirosas foltocska. nem sokkal születése után vettük észre.
marha jó lesz ha az lesz... borotválkozásnál érdekes lesz. nyusziapunak az arcán van egy és igaz hogy nem kiálló de rossz borcsizni...

Kép

Kép
timi1982

tmaria74 az meg marcsi te vagy????

csak mert amit belinkeltem kockákat most van rá egy jelentkező. nekem be volt jelölve megfigyelésre... de ha az te vagy marcsi akkor nem fogok rá licitálni!

Kép

Kép
timi1982

Rám licitáltál két helyen is :lol:
Akkor nem verem feljebb az árakat!

Kép
Kép
patr

igern??? hol???

Kép

Kép
timi1982

Azt hiszem egy textilkönyvnél, a másikat hirtelen nem tudom.
:lol:

Kata! Vettem a tesódnak egy kabátot! 111 Ft-ért! Nem baj? :lol:

Kép
Kép
patr

Igen, az én vagyok... :wink: :lol:
Vendég

Katák!!! Meg aki tud...Vikinek a nyaka tiszta kiütés. Én nem tudom már mit kéne vele csinálni. Olyan hurkái vannak ott, alig tudom tisztítani! Mindig beizzad, már hintőporoztam is neki, mert annyira piros volt, tuti az izzadságtól, mivel összefekszik. De ma meg már annyira durva kiütések lettek rajta, gyorsan le is szedtem a hintőport, bekentem sudocremmel. De mi a fenét csináljak vele??? Tuti nem kellemes neki, egyébként meg nagyon csúnya!

Bocsi, hogy csak kérdéssel jövök!!!

sz.andi

VKata!
Beszélni és írni nagyon tudok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barnus baba hogy van?

Marcsi!

Emmus nagyon felnőttes.

Dodó!
Főzeléket nem próbáltál még adni Lizinek?

Ezt a listát hol lehet megnézni?
20150601134430

ez jo, akkor kb senki nem lesz most szerdan:( pedig en mar ugy bele eltem magam. egyaltalan miert szerdat beszeltunk meg ha senkinek sem jo????????????????
Vendég

Emma tenyleg nagyon nagylanyos :lol:
Vendég

muffin ;ez a kep gyonyoru
Vendég

HELP!!!!

sz.andi

Sziasztok!

Andi!
Valószínűleg melegkiütései vannak...

Emma nyakát is nagyon nehéz tisztítani, a hurkái miatt...

Én fürcsi előtt mindíg olajozom neki, aztán pancsi után pedig hintőpor.

Sajnos ötletem több nincs, látom, hogy te is ezt tetted vele...

A sudocrem csak jó lehet... :roll:

Remélem, hamar rendbejön!

Köszönöm a képdícséreteket! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?