A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jaj, Marcsika!! Köszönöm szépen!!! Csak nagyon csúnya!!!

Emma annyira szép!! Hogy sikerült csurit csinálni neki?? Hagyta?? Úgy szeretném már én is fésülni meg csurizni a séróját :oops: :oops:

Na megyek, öcsém szülinapja van, felköszöntjük!

sz.andi

Andi:boldog szülinapot Öcsidnek!

Emma nagyon csini kiscsaj-tök cuki a cofikkal! :D

Kép
Kép
Kép
kike

viki!
Még csak répát próbáltam, ette is, de utána szenvedett a kakival. Nagyon megfogta....most egy darabig megint nem adok neki semmit.

d.dodó

Andi!

Gyorsan... :wink:
Ez alatt azt értem, hogy kapkodva, mert közben járt keze-lába... :lol:

Boldog szülinapot az öcsédnek!

Én napjában többször púderezném most a nyakát!
Vendég

Mármint Vikinek, nem az öcsédnek... :oops: :oops: :lol: 8) :lol: 8)
Vendég

Andi!
Isten éltesse a kisöcsit!

Lacus nemrég megkóstolta az almalevet. Nagyon átjött neki, nyelte, mint kacsa a nokedlit :D
20150601134430

Sziasztok!

Emma nagyon édi a kis copfjaival!

Úgy látszik, minden babának ízlik a gyümi, csak Jázminnak nem. Bár a barackot már úgy ahogy szereti!

Kép
szly27

Szly!
Már barack husit is kap Jázmin, vagy csak levet?
20150601134430

azta lányok... nállatok is ilyen hideg van?
mi voltunk délután sétizni. hát legközelebb már teszek be magamnak kesztyűt!!

Kép

Kép
timi1982

még egy:

az alma a bébikajában pempős. de ha én almareszelőn lereszelem akkor darabosabb.
inkább turmixoljam vagy igy is jó neki??? még az elején tartunk a kajálásnak. nem eszik max csak fél üveggel, de inkább negyeddel egyszerre!

Kép

Kép
timi1982

és kaptunk házi barackbefőttet. azt adhatok neki, vagy inkább ne?
fagyasztóban van alma is és barack is. az inkább jobb mint a házi befőtt...igaz?

Kép

Kép
timi1982

Timi!
befottbe sztem marha sok cukor van,meg vmi tartosito is,ha csak nem az a szupi uveges amihez nem kell.

Marcsi!
ez a frizu...csucsszupi!!!!!!!

Andi!
A sracoknak is volt ilyen. Sok hintopor,az segit. Nekunk szepen elmult.
Vendég

Nahát Emma nagyon cuki és ez a haj nagyon jól áll neki. Majd én is kipróbálom hátha hagyja Vivi hogy megcsináljam neki.

Timi te adtál már Bencusnak bébiételt? Vagy még csak gyümiket? Adtam Vivinek a bébiitalból és ízlett neki. :) A bébikajcsival viszont várjam meg a 4 hónapot szerinted?

Kép
linda24

mav!
sima üveges házi. nem az a csattos vagy milyenes... jo akkor olyat nem adok neki

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Olvasgatok,de nagyon le vagyok maradva!
Próbálom majd pótolni de mindig van valami teendő!
Amúgy jól vagyunk,tudnék mesélni de nagyon hosszúés nem gyerekkel kapcsolatos!
Áron amúgy egy tünemény,néha azért még kiakszt de egyre jobban imádom!
Annyira édes!

Séta előtt mindig üvölt,megpróbáltam nektek lefotózni a fogát,valami látszik azért!

Íme:.

Kép

Kép

És nézzétek a két fogamat :wink:
Remélem látjátok:

Kép

Kép

Kép
ibm

Ami!
Áron olyan szép! A fogai édesek!
20150601134430

Halihó!

Mi ma vendégségben voltunk anyóséknál. Jó volt csak totál felborult a még alig kialakult napirendünk, Nóri szinte semmit sem aludt és egy idő után csak visított. Így hamar eljöttünk de nem is nagyon bántam, elég volt ennyi nekem is! :P :lol:

Ami - aztaaa hogy kint van már a fogacskája! :shock: :D Tök édiiii! Nekünk még nem bújt ki 1 se. Egyébként Nórinak kísértetiesen hasonló ábrázata van öltözködés után :lol:
Mi a sztori, mesélj már! Kivel van már zizi megint? CSak nem sógor pajtival? Remélem nem Apával, azokat a ziziket szeretjük legkevésbé :? . :wink:

Marcsi - világbajnok a csuris fotója Emmának! :lol:
Nórinak már alig van pár szál haja, teljesen elhullot szegénynek. Most már csak olyan kis tüsi és kevéske... :P

Titi - hogy vagy? Elmúlt már az émelygés? Apa hogy viselkedik amióta tudja a nagy hírt? Ajánlom h rendi legyen hozzád különben odamegyünk mindannyian és jól megregulázzuk! :twisted:

Timi - igen, befőttet én is a sok cukor miatt nem adnék. Almát mi is az almareszelőssel kezdtük, de nekem nem tűnt darabosnak. Persze volt benne pár kisebb darabka, de azokat kiszedtem, azért arra figyelj oda, nehogy megakadjon!

Kike - azért próbálj meg rendesen enni, nem szabad most elhanyagolnod a kaját, idegesség ide vagy oda! Alakult valamit Domi híg kakija az almától??

Evelyn - olyan az a masszis fotó mintha valami újságból vágtad volna ki! Nagyon tetszik! :D

Andi - nekünk a nyakkiütésre az olajozás vált be, a hintőpor nem volt jó. Fürcsi előtt olajozom azóta is, utána pedig jól ki kell törölni a vizet a nyakából. Igen, ez kb olyan egyszerű mint sivatagban kutat ásni, de azért próbálkozom... :twisted: Arra is figyelj oda hogy napközben ne öltöztesd túl, mert ha melege van jobban előjönnek ezek a pöttyök. Több ötletem sajna nekem sincs.

Lindus - tápszeres babáknak már 3 hós kortól nyugodtan lehet adni a gyümölcsöket. Reszelt almát, turmixolt körtét, banánt, ilyesmit. Ha boltit akarsz venni, a Hipp-essel érdemes kezdeni mert az bio és hozzáadott cukor nélkül készül.

Na megyek pancsiztatni! :)
Vendég

Werus!
Ti fürdés előtt olajoztok? Mi utána. Többieknél ez hogyan megy?

Mi ma kezdtük az almalé hamizást. Mikor lehet mrá a husiját is adni?

Körtével érdemes várni pár napot?
20150601134430

Wera:alakul a kaki dolog,tegnap ugye megpróbáltam az almát neki,kicsit evett,nagyon kicsit,ma délelőtt a banánt próbáltuk enni,ízlett neki,szopizta,mint a tejcit,délután meg almát kevertem banánnal,ízlett neki,valamelyest javul a fosi dolog.
Persze nagyon keveset eszik belőlük,a maradékot meg alig várják a gyerkőcök hogy megehessék :lol:
De nagyon nem akarom még erőltetni a gyümölcsöt,hiszen jól szopizós baba.De nem lesz gond majd vele,ezt látom.

Ma megpróbáltam azért magamba tuszkolni hamit,akkor is ha nem kívántam,és elmúlott a hányingerem :D

Nagyon édes fogacskái vannak Áronnak :D

Ahhoz képest hogy Dominak már mikor elkezdett jönni a foga,most igen csak lelassultak a dolgok.Bár így is rá tud harapni a cicire :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát minálunk meg ugy tűnik egyenlőre hanyagoljuk a hozzátápit. Eddig csak gyümölcsöt....(házi almát, és üveges alma-aszaltszilvát) kapott meg este tejpépet....de napok óta visítva sír, ha kakilnia kell szegénynek (előtte minden evés után volt széklet), ma is sikerült neki egy jó nagy adagot nagy kínlódások árán, de nagyon sűrű volt.... úgy sajnáltam szegényt. Eszi, valószínűleg szeretni is fogja, de ugy látszik a kis gyomra még nincs felkészülve rá. A tejpépet meg két napja el sem fogadja. Ugyhogy most ezerrel próbálkozok a tejszaporítással. Bár ahhoz ugye pihenni is kéne rendesen, de ez pl ma éjjel sem ment. :( Hát majd meglátjuk.

viki!
Mi is fürdés előtt olajozunk....ezáltal kicsit meg is masszírozom...nagyon szereti. És ugy fürdés..... eleine kapott hintőport fürdés után, de most olyan száraz a kis bőre, hogy hintőport már nem használunk.

d.dodó

wera!
irtad hogy Hipp-eset lehet adni...

sógorom most kapott nemrég a multi cégnél ahol dolgozik egy e-mailt vagy ott mutatta neki valaki már nem tudom pontosan, de a lényeg az volt hogy a bébiételek voltak összehasonlítva benne.
hogy miben mennyi tápérték meg ilyen mindenféle vacak van, ami jó a babáknak és mennyi káros anyag.
nah ezeket osztályozták, mármint a bébiételeket.
a sor legalján tudod melyik volt??? melyiket huzták le nagyon, ami a legkevesebb pontot kapta??? ha már igy kérdezem, gondolom tudod... HIPP!!!!

azta! áronnak milyen nagy fogacskái vannak már!!! nem semmi.

viki!
mi is fürcsi után olajozunk!!! meg hintőzünk is a hónaljánál mert az izzadós neki. a multkor nyusziapu mondta hogy neki is bekeni oldspicével, hátha neki is beválik 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

jah és még bébiétel.
lányok a kecseméti az a hipp-hez tartozik? mármint valami anyacég meg alcége vagy valami iylesmi? én ilyet is hallottam...

de egyébként nekünk bejött a hipp-es is meg a kecskeméti is meg még másfajtát is ettünk nem tudom már milyen volt...

szóval az én gyerekem ugy néz ki nem csak a gyümölcsök között nem válogat, hanem a gyártó között se :D :D

nekem egyébként az alma-őszi-banán kombináció nem jön be. valahogy olyan furi ize van... persze a törpe nyeli :D 8)

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

marcsi: de csudaszéplányka ez az Emma! és milyen jól áll neki a copf!!! :wink:

andi: nekünk is volt ilyen nyáron a melegtől és én kaptam rá vmi krémet, és attól elmúlt szépen.

Viki: mi fürcsi előtt olajozunk és én nem használok hintőport soha.

timi: tényleg ezt írták a HIPP-ről?? pedig azt hiszem az egy komoly márka. Mi eddig azt ettük meg pont a kecskemétit.

Az én gyerekem mindent eszik, nem győzöm kanalazni neki. Csak az a baj hogy még a feje tetején is kaja van ilyenkor. Jár a keze-lába evés közben. Asszem Vanishéknek én leszek az egyik legjobb vevőjük :roll:

Kike: nyugitea=Citromfű , nekem ízlik is és jót is tesz.

Kép
mancsi76

és még azt szerettem volna kérdezni, hogy szerintetek nem baj hogy ezen a héten nem hízott semmit a drágám? vagyis 2grammot igen :D
ugye jól tudom hogy egy idő után stagnál a hízás??

most 7790gramm és majd 17-én lesz 5 hós.

Kép olvasok

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Üdv, Mancsi! A mi babáink pont egy napon születtek! :D

Viki, mi is fürdés előtt olajozunk és utána hintőpor.
Körtével szerintem érdemes várni, előbb hagy szokja meg az alma izét, de ez az én véleményem! 8)

Bébikaja, mi anno a kecskemétit és hippet szeretük a többi nem igazán jött be! most ezeket fogjuk először kostolgatni 8)

Kike, mi a helyzet segítet a maszírozás valamit már? Ha nem holnapra drukk a dokihoz!

Titi, ne tudod meg hányszor eszembe juttotál ma! 8) Talira sajnos mi se tudunk menni nagyon messze laktok! :D meg a héten nagytakaritani is kéne hétvégén szülinapozunk! :D :D

Emma, csoda édes! meg tudnám zabálni! :D még képeket róla! :D
bencuri

ja és Mancsi mi még múlthéten voltunk csak 6100g !
bencuri

bencuri:
Zsimike születéskor 2790gramm és 50cm volt.
ahhoz képest most 7790 és 64cm :roll: :oops:

mi szeretjük a hasunkat :)

és Szonja hány centi?

Kép
mancsi76

nem tudom :oops: , de a 62-es rucik többsége kicsi! Nálunk nem mérik a hosszat ! a súlyt meg én mondom mindig mivel, van mérlegünk! :D De holnap majd megmérem!

mi 3450g és 56 cm születtünk :D
Mondjuk Zsomor fiú kell bizti ezért van jobb húsban, hogy szép erős nagyfiú legyen! :D
bencuri

hányadik kerületben laktok? ha nem titok?
bencuri

Ja és Boldog névnapot Zsombornak ,( ha novemberben tartjátok!?) :D
bencuri

Sziasztok!

Vik, örülök, hogy azért minden ok! Én tegnap almalevet adtam - centrifugáztuk, ma meg turmixoltam az almát. És én se tudtam elég gyorsan adni :lol: holnap megint alma, majd jön a barack. 3 naponta új és a védőnő azt mondta, hogy egy hónapig gyümölcs, utána főzi. És úgy tervezem, hogy úgy fogom adni, hogy szopi után és így a napi 3x adott tápszerpótlásból csak az esti marad meg. És addig szoptatok napi 6-7x, amíg csak bírok.

Mi is fürdés után olajozunk. Lányok felejtősre már a hintőport! Nem jó az annyira...

Andi, a melegkiütés magától múlik, olajozd szerintem is az összefekvő bőrterületeket...

Gratula Áron fogacskáihoz!

Wera, már emailezek a teszveszes csajjal...Ha minden ok, a héten itt van :):):)

Márti, Zsombor édesbogár és jó húsban van :)

Evelin várom a privit!

Nekünk remek napunk volt, vásárlás az ázsiacenterben, apa kapott egy kabátot, kisasszony végigaludta a 3 órát babakocsiban. Különben is mintababa mostanában, alig sír és éjszaka alszik. kop-kop-kop. És kakilt végre. Legújabban, ha nagyon tetszik neki valami hangosan kacag ( ma például a rotyik szóra :))...

És ime, Adél 4 hónapos:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4i9DQ&q=Ad%C

4 hós adatok:
6240 gramm, ? cm- holnap megírom

Kép:
Kép

Kép
andkata

Bencuri: köszönjük a köszöntést ! igen most tartjuk! Ma voltak apósék. Mindíg kiakadok.... még jó hogy anyósom nincsen.

mi Zuglóban lakunk, júniusban költöztünk ide, az első éjszakám az új lakásban a gyerekkel együtt volt!! Nem siettük el a költözést!

ti merre laktok?

Kép
mancsi76

Mancsi - ha csak 1 hétig nincs hízás az nem baj, meg ahogy egyre többet mozog, egyre kevesebbeket fog hízni. Havonta legyen egy kis plusz, az a lényeg! :wink: Mellesleg a kersztlányom most 10 hónapos, annyival született mint Zsombi és most 7800 g. Szóval nincs okod aggdalomra! :lol: (Az én Nórim meg 7900!! 8) :lol: )

Timi - bocsi, de én nem hiszek az ilyen "körímélekben". :roll: Ilyet én is tudok kreálni és el tudom küldeni millió embernek ha le akarok húzni egy céget. Nekem ezt a gyerekorvosunk ajánlotta. A Hipp, a Kecskeméti meg asszem a Humana (nem bizti) az amelyikben nem szokott lenni hozzáadott cukor, végülis nálam ez az elsődleges szempont. Meg az sem árt ha bio amíg meg nem erősödik a kis gyomra, aztán úgyis kénytelen lesz megenni mindenféle vackot, amit mi eszünk. Persze úgy értem h nem tudok utánajárni honnan ered a zöldség, gyümölcs amit veszek, mert én "házit" nem tudok szerezni. Nah, ennyit a bébikajáról! :D :wink:
Vendég

Kata: Adél vmi gyönyörűség és azok a nagy kék szemek! Holnap meg is mutatom Zsöminek!!!

Muffin: az a fotó nagyon szupi!!

Kép
mancsi76

wera!
mi is azt esszük ezerrel :D
szóval ennyit arról hogy mi van benne... mondjuk ugy veszem észre bencének mindegy... nyusziapu mindig azt mondja hogy lassan már pacalt is lehetne neki adni, olyan mindegy mit dugunk a szájába 8) :lol: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Hát a nap számomra egyik legnagyobb hírt nem is meséltem! :)
FOGYTAM 2 KILÓT! :lol: :lol: :lol: 8)
Már csak 55 kiló vagyok....már csak a hasamat kéne "lefaragni".

d.dodó

hmmm... megnéztem a fotomontázst. nyusziapu is megnézte sumákba... és azt mondta hogy jaj milyen szép kislány :D
szóval felismerte :D :D :D ritka pillanatok egyike :D :D

(persze utána hozzátette, hogy Bence szebb baba... nem elfogult...áááá....dehogy....)

Kép

Kép
timi1982

Akkor azt hiszem holnaptól én is elkezdem neki a gyümiket csak szép lassan. :)Bébiételből én is a kecskemétit vettem, mindenkitől azt hallottam hogy az a legjobb.

Andkata Adél gyönyörű baba. Nagyon szép ez a kis videó. Nem akarod valami babaszépségversenyre benevezni? Szerinten simán megnyerné.

Kép
linda24

dodo!
jó neked.... én 15-17 kg-val több vagyok :oops: habár én 55 kg-mal már csonti lennék...

Kép

Kép
timi1982

Timi - emiatt kicsit irígykedem. Nórinak nem nagyon kell semmi. Legfeljebb 5 kanállal tudok beletuszkolni az arcába, abból 3 az előkén köt ki, aztán meg sír. Tejcsi meg egyre kevesebb, ma este is ki kellett vennem a fagyóból :roll:

Na mi lesz a szerdai talival? TEgyük át máskorra? Nekünk okés lenne a szerda is, meg látom Taminak is, de ha senki másnak, akkor lehet át kéne tenni. HM? Titi????

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

[quote]M írta:ár csak 55 kiló vagyok....
:shock: Én utoljára 12 évesen voltam annyi! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

timi!
Nekem a "versenysúlyom" 47 kiló volt...... de pl tavaly májusvabn voltam ennél kevesebb is (44). 8)

d.dodó

dodo: irigy irigy!! nekem az 55 az álomsúly :?
most 61-62 vagyok , és nem akar lemenni!! a hasam olyan mintha még mindíg terhes lennék.

Kép
mancsi76

Ja, most olvastam csak Andkata! Örülök h intéződik a dolog!! :D Adél gyönyörűséges!! Nagyon jó összeállítás! :D :D :D
Vendég

mancsi!
Hasam még nekem is van egy picike.....de pont abból vettem észre hogy fogyok, hogy a terhes naci (eddig azt hordtam) leesik rólam....aztán gyorsan megméreckedtem.

d.dodó

dodo: és fogyóztál vagy csak úgy magától ment a dolog??

én mára elköszönök, megyek aludni, hosszú volt a mai nap is!

Kép
mancsi76

mancsi!
Csak ugy magától.....nem fogyózok, mert szoptatok!

d.dodó

hát énrólam a terhes naci már szülés után leesett, feljönnek a régi nacik, de kicsit bevágnak deréktájt és kényelmetlenek. végülis ha azt nézem akkor én olyan 3-4 kilóval vagyok nehezebb mint amennyivel a terhességemet kezdtem, de viszont rajtam már akkor fölösleg volt 7-8 kg.
én kiegyeznék 61-62 kg. én akkor voltam a toppon.
nah meg egy valamivel karfiolmentesebb combival és fenékkel :twisted: :twisted: ... régi szép idők...

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Na jólvan ám-itt mindenki pihesúlyú,én meg örültem hogy lefogytam 71-re. :? Bár 170 magas vagyok-azért eloszlik.Merem remélni.

Bencuri:köszi a kérdést,nem megy az a csomó sehova,marad ott ahol van-sajna.Ma megkérdezem a háziorvost telcsin mit gondol,aztán ha úgy látja akkor bemegyek holnap.

Apa meg elkésett a munkahelyéről-Domikám nem úgy kelt hogy felébredjek időben szólni neki.Hatkor keltettem,hogy Apa,elkéstél!
Így lekéste a buszt,maradt a bicajozás,és ugye nem ért be időben sem.Van ez néha így :lol:

Na,megyek ráncbaszedem kis családom,mert én viszem őket oviba.-majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Mancsi!
Még nem is üdvözöltelek!
Jó, hogy jöttél!

A hétvégénk nagyon gyorsan telt, de legalább Lilla már nem jajjgat, hogy vissza kell menni.
Talán megszokja végre, legalábbis én nagyon bízom benne.

Ahogy már tegnap is írtam, mi ma megyünk a doktornéninkhez, szurira, és súlymérésre. Kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt Emma, mert most én nem látom... :roll: (hogy nőtt volna..)

Kike!
Nagyon sajnálom a csomót!
De nyugi, biztosan semmi komoly!
Nekem is volt jópár, mint ahogyan írtam is, tejmirigy ciszták, és azok, amiket ki tudtam tapintani, a szoptatással elmúltak...
Pedig már jópár éve megvoltak nekem... :roll:

Titi!
Ugye minden rendben van, azért nem jössz?!

Apa? Hogy viselkedik?
Levi?
És Te?
Hogy állsz a tünetekkel?
Milyen fura! Hamarosan már túl is leszel az első nehéz időszakon!
Mikor mész dokihoz?
bocsi, ha írtad, akkor biztosan elkerülte a figyelmemet... :roll:

Én 47 kg-mal mentem férjhez... De mivel az jóóóóóóóóó régen volt, most sokkal- sokkal több vagyok.
az az igazság, fogalmam sincs, hogy mennyi vagyok, mert nincs mérlegem...
így legalább nem srtesszelem magam...
(CSak még arra kellene valamit kitalálnom, hogy hogyan ne lássam azt a nagy pocakot, amim van... :shock: :evil:

Dobok fel magamnak egy kávét, és még jövök!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?