na jól van már csajok, a végén még elszégyellem magam...

Én amúgy abból indulok ki, hogy ezt más is megtette volna, ha megteheti.

Volt nekem egy nagymamám, aki engem nagyon sokmindenre megtanított. Márpedig neki nagy tudása és bölcsessége volt (felnevelt 9 gyereket, és 29 unokája született). És ő engem arra tanított meg, hogy mindig az élet szebbik felét kell nézni és ha mi segítünk másnak, az egyszercsak megtérül valamilyen módon. Ha másképp nem, akkor úgy, hogy saját magunknak is örömet szerzünk vele.

Úgyhogy nekem is tök jó napom van, hogy örömet szerezhettem.

Ráadásul szerintem ez a legszebb kép amit Vercsiről meg Kristiről láttam. És belegondoltam, hogy ha én nem tudnék szép képeket csinálni a gyerekemről, amikor felnő nagyon bánnám... De erről ennyit.

Sok képet kérünk ezután kikétől.
Nagy hír. Van nekem egy ismerősöm, akit a hasadékos oldalról ismerek, és ő is a 23. héten tudta meg, hogy a kisfia kétoldali hasadékkal fog születni. Tegnap délután öt körül beszéltünk, hogy fájásai vannak, és épp azon gondolkodnak, hogy elinduljanak-e már a kórházba. Erre hét körül írtam neki egy smst hogy remélem minden rendben megy, és nem sokkal ezután csörgött a telefon, hogy megszült.

Eredetileg az I-es nőin szült volna, de csak a szent imréig jutottak.

Úgyhogy még egy nagyon különleges kisfiú érkezett tegnap a világra!

Ma megyünk be hozzájuk, mert egy csomó mindent én szereztem be nekik. Alig várom hogy láthassam.
AMúgy tegnap voltunk az aldiban, és vettem a gyereknek egy pulcsit meg egy hosszúujjú pólót (próbáltátok már leírni hogy hosszúujjú??? vicces) és 399 Ft volt!!! Pedig tök jól néz ki és 100% pamut... Majd teszek róla képet. Mondta a csaj, hogy érdemes sűrűbben benézni, mert mindig vannak ilyen akciók. Ez is a múlt héten még 2500 volt...
Na most azt hiszem megyek mert lejárt a mosás... Volt még valami, de már elfelejtettem.

Majd még jövök. Még szerencse hogy ilyen álomszuszék gyerekem van.

Ja, és képzeljétek, kb. két napja tök ügyesen tartja a fejét ha felveszem a vállamra. Eddig nagyon sokszor hátracsuklott neki. Úgyhogy ha lassan is, de haladunk.