A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Na, most végeztem.
A mosógép megy, Emma evett, (3/4 9-kor kelt), a többi még hátravan...
Most az ágyikójában sikítozik.
ez az új kedvenc nálunk.... :lol:

Kike!
Domi gyönyörű kisbaba!
olyan huncut a tekintete... :wink:

Apa ma 11-ig dolgozik, aztán én elrohanok a bababoltba, mert eladtak nekem egy csomó mindent, annak az áráért megyek, majd 1/2 1-től van a gyerekdoki, utána oda sietünk. Mára nem terveztem semmi különöset, mert a szuri miatt Emma biztosan nyűgös lesz...

Apa nem akar velem jönni, mert azt mondja, nem bírja látni, hogy megszúrják az ő kicsi szeme fényét...
És én???? Én bírom?!?! :shock:
Vendég

Kike tényleg szívesen. :) Tök jó hogy ilyen jól látszik a kis professzor a képeken! :)

Patr, mi sem olajozunk már jó ideje... :oops: :oops: :oops: Mondjuk a hintőport azt én előszeretettel használtam idáig, de akkor takarékra veszem. :)

KépKép
muffin

tényleg, marcsi erről jut eszembe, hogy holnap mi is megyünk oltásra... :x Nekünk meg ugye ez lesz az első... Most kapjuk meg a 2 hóst... :) Kértünk prevenart is, de azt mondta a dokinő, hogy nem akarja terhelni a gyereket, úgyhogy azt majd csak 2 hét múlva adja be. Tök jó. Most is kap, 2 hét múlva is, és utána megint 2 hét múlva, mert akkor meg a 3 hósat kapjuk... Na mindegy. Én is előre tartok tőle hogy hogy fogja viselni. Bár kibírt ő már ennél sokkal komolyabb dolgokat is. :)

KépKép
muffin

Hát, bizony Muffin!

Én itt jajjgatok, kicsi Eliotnak pedig mi mindent kellett elviselnie... Vele együtt pedig nektek is...

Mi ma kapjuk egyik lábikóba a 4 hós kötelezőt, a másikba pedig a Prevenart...

EMMA MA 4 HÓNAPOS!
:lol:
Vendég

Titi!!

HAHÓóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Kismami!
Merre jársz?! :shock: kérek füsjeleket!!!!!!!!!!!!

ugye minden oké???????
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:00-kor.
Vendég

Emmuska: boldog negyedik hónapot!
Vendég

kike: de szupi! gondolkodtam mikor Muffin irta ird meg a cimed hogy mit fog kuldeni, de ez eszembe sem jutott.
gyonyoru ajandek! es csuda jokna kepek!

Adel nagyon gyonyoru kislany!

Kata: milyen volt tegnap az eloadas? en is de mennek....bar meginkabb tancolni!

Kilok: no komment:( en ugy erzem csak hizok es hizok :twisted: :evil: pedig nem is zabalok!

tej: hat horrorfejes ide vagy oda- vege! :cry: :cry: :twisted: :evil: :cry: mar egy etkezesre sem eleg.
mar reggel egesz ejjszakai gyujtes utan sincs meg a 100.
es tudom hiaba bogok, nem tudok mit tenni.
hogy miert alakult igy fogalmam sincs, en nagyon szerettem volna es mindent meg is tettem- hat ez nem adatott metg nekem.tudom orokre lelkiismeret furdalasom lesz( foleg ha sokat lesz beteg Anna) es csak remelni tudom kistesonal maskepp lesz!

bebietel: mindenkinek mas jon be( nem is beszelve arrol mit enged meg az ember penztarcaja:( )

KAta: tenyleg 3 nap utan johet az uj gyumi? En ugy tudtam 1 hetig csak egy fele. De ez jo, hogy 3 utan johet a kovetkezo!
Nem is tudom megvarjam e ezt a maradek 1 hetet, vagymar adjak neki matol mondjuk 1szer?
Ok, levet mar ivott, es az bejott neki....meglatom.
igaz asszem nincs itthon alma.

En mar majdnem mindennel vegeztem ma.
Szerencsere a napocska ragyog.
De posta bolt szerintem csak delutan.

Ja: Anna szaja pottymentes! :lol: :P
Vendég

Titi, hogy döntöttél a dokival, vagy lehet hogy ott vagy azért nem jelentkezel?

Anyjuk, de jó hogy eltüntek a pöttyik! :D

Emma boldog hófordulót ! Kép
bencuri

Hát csajok,dec.19-ére kaptam csak időpontot az onkológiára. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi, mi 12-ben, a déli pu. közelében lakunk! :D
bencuri

Kike, nem semmi! nem próbálsz meg egy másik nőgyógyit, hátha megnézi uh-al?
bencuri

olaj: ne csak a labijat szoktam masszirozas jelleggel, meg a fule mogott, hintoport szinte soha. A nyaka al orulok hogyha torolkozes cimen beferek:)Annanak elg kenyes bore van,igy probalok kerulni minden kencet, popsikeocsot is csak napi 1-2szer teszek( sodukrem)es most furdetot sem hasznalunk, miota a niveatol pottyos lett, a jhsnons meg teljesne kiszaritotta. tudom van az a draga feher tubusos valami vegyszermentes, az gondolom neki is jo lenne, de egyenlore se nem lattam sehol se nem volt ravalo( de most megjott vegre a csaladi, meg a fizu is- amibol tobb mint a fele elmegy szamlakra :twisted: :evil: )

emmanak boldog hofordulot!
Vendég

Bencuir: akkor mi tomegkozlekeesileg nem is lakunk olyen hu de messze egymastol:)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:01-kor.
Vendég

Én Zsuzsit kb két éves koráig a fürdetőkrémmel fürdettem!
Zsoltit sem szeretném mással! Soha nem volt baj a bőrével!

Kép
Kép
patr

hahó,
csak gyorsan vagyok, vár a bevásárlás 8)

Jó sokat írtatok szombat reggel óta :D

Muffin, hogy neked mekkora lelked van! És milyen jó!
(ma mi is segítőset játszottunk Szonjával: elvittem egy szaladó nőt a HÉVig, szegény szűk hosszú szoknyában próbált futni, és még elég távol volt... Szonja mondta is, hogy most akkor mi voltunk a kockásfülű nyúl, aki mindenkinek segít? :lol: )
Ja, amúgy köszi az ötletet a Zolival kapcsolatban! Már bevetettem épp előtte napokban, hogy kár, hogy nem volt ott az oviban a szülő-gyerek mesejátékon, és mindenből kimarad :wink: de ma is én viszem Szonját rsg-re, pedig most ő is el tudná vinni, na mindegy

Akata,
az anyósom jól van, jól viseli, szerintem nagyon megkönnyebbült (otthon halt meg az apósom, szerintem nagyon nehéz lehetett)
szóval igazából kifejezetten jókedvű, és nem értem, miért nem látja el magát. Ugyanazt a törődést szeretné, mint a haldokló apósom????

Dodó
ha a kislányodnak elintézitek a magyar állampolgárságot, amikor hazajöttök, akkor ingyen lesz neki a gyerekorvos! A tesóméknál ugyanez volt!

Andi
melegkiütésre a legjobb, ha kicsit hűvösebbet varázsolsz. Gondolom, kp fűtésetek van, azért van annyira melege Vikinek.

Marcsi,
azok a copfok :roll:

Anyjuk
a szoptatási tanácsadó azt írja, hogy ha kevés a tej, ne ritkábban szoptassunk, nem pihenésre van szüksége a melleknek, hanem dupla annyiszor etessünk, mert akkor érzékeli, hogy nőtt a tejigény. Szerintem próbálkozz még, ne add fel!
Tegnap én is horrorszoptattam este, Nándit többször etettem egyik cici-másik cici kombinációban, és talán valamivel több is lett a tejci, mindenesetre ma nem ébredt fel éjszaka (holott már három napja éjszaka is etetni kellett újra)

szerda nekem sem jó, rsg van, és nagyon korán megyek Szonjáért az oviba.

na, lépek vásárolovázni
csivogjatok, kislányok helyettem is

KépKép
szkagi

Anyjuk,
én még most is fürdetőkrémmel fürdetem Szonját, mert nagyon érzékeny a bőre! A gyerekorvos felírja, úgy nem drága!

KépKép
szkagi

Anyjuk:nagyon sajnálom a tejcit :(
Örülök hogy Anna rendbejött :)

Emmának boldog hófordulót! :D

Muffin:mégegyszer hálás köszönet!! :D
Kitartás a sok bökihez-szegényke-de Remek Csávó-akárcsak a szülei. :D

Bencuri:hát nem tudom-szerintem minden sima nőgyógyi ilyen felületes ez ügyben. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szép napot :P
Jajj, ne írjatok már ennyit toplistás-ranglistás csajok, mert ezt képtelenség végigolvasni. Szalad a lakés, én meg csak olasok-olvasok... :roll: :lol:

Titi :P
Drága-drága Titi! Nagyon megleptél... De látom, talán jóra fordulnak a dolgok... Én mindenesetre gratulálok ehhez a kisbabához!!!
Név: Dóra (na nem szerénytelenségből, de a jelentése Isten ajándéka...)

Kike :P
Onkológia mondjon le!!!
Remélem, semmi komoly, és vaklárma lesz az egész!!!
A képek gyönyörűek a csodás gyerkőceidről, és a csodás embertől kapott fényképezőgépedtől is... :D Na ezt jól leírtam...

Mancsi :P
Üdv! Gyere gyakran, itt rokonlelkekre találsz :wink:

Tejcsi: látom sokan küzdötök megint a szopival. Nem tudom, van - e köze hozzá, de én nem foglalkozom azzal, hogy 1,5 órája evett vagy 4. Ha úgy látom, igényli a cicit, megkínálom. Tudjátok, táplálék és vigasz. Tehát nem csak táplálék. Sokszor a közelség végett, a pár korty édes tej megnyugtató hatása végett is kérik a cicit. Ne gondoljatok már rögtön arra, hogy nem elég tápláló, vagy kevés... A kevés tejre leginkább jellemző, ha keveset pisilnek, ha sokat sírnak, nem eléggé élnkek. Ne stresszeljetek! Mérleg és óra nélkül is lehet táplálni csecsemőket, sőt! Úgy sokkal megnyugtatóbb. Nem mondom, hogy nekünk nem volt sosem kevés a tejcsi. Volt. Hetente 2hetente előfordult ilyen. Akkor a szokásosnál is gyakrabban cicizett. És aztán megoldódott. Nyugi. És bízzatok magatokban. Persze így sem fix, hogy sikerül, de azért többségében elég fejben helyretenni a dolgokat.
Huhhh, de nagy kár, hogy nincs itt Potyka, ő olyan szépen helyretenne itt mindenkit :wink: Igaz Wera? :wink:

Véda
Vendég

Sajnálom. Kike!

Nálunk van egy magánrendelő, ahol a TB keretein belül látják el a betegeket, tehát nem kell fizetni.
Én oda járok, és elégedett vagyok velük. Mindíg időpontra megyek, nem kell sokat várni. Ők úgy dolgoznak, hogy először (Az ilyen fiataloknál , mint mi) UH, ha nem tetszik, akkor mammográfia, és ha ott is igazolódik a gyanú, akkor azonnal mintavétel, aminek pár órán belül megvan az eredménye is.

Nézz körül, hátha felétek is van ilyen...
Vendég

Szuris babáknak szorítok. Eliotnak külön!!!

Süt a nap! Irány sétálni, aki csak tud!!!

Nekem ma húzós napom lesz. Du. itt kell hagynom Csabesz mamira, sőt még Lilut is, mert megyek a pszichonénihez... Hú, de kíváncsi vagyok már!!!
Ma méricskéztem: 7100 gramm, 69 cm :shock: 8) (Na, ja Apa 187 cm...)

Nosztalgia: pár naposan
Kép

3 hónaposan
Kép

Véda
Vendég

Sziasztok!
Hú mennyit irtatok már. Hát a mi éjszakánk még mindig nem volt a legjobb.....Lizy kelt 1-kor, 2-kor, fél 5-kor, 6-kor...... DE lehet hogy rájöttünk miért.....én is mindig torokfájással kelek.....és a száraz levegő miatt. A kellő 60%-os páratartalom helyett 26% van a lakásban (egyik ismerősnek van mérője és odaadta). Szóval most megy mától a párásító éjjel-nappal, plusz a radiátorokra vizes törülköző! Remélem jobb lesz így.

kike!
Igazán szép ajándékot kaptál...gyönyörű képeket készít....így már tényleg nincs mentség, hogy kapjunk mindhárom gyerekről csodás képeket!

muffin!
Fantasztikus vagy!!! Kitartást nektek a szurikhoz!

szkagi!
A magyar anyakönyvi papírja már megérkezett, szóval regisztrálva van otthon....ezt már a nagykövetségen keresztül elintéztük az utlevéllel együtt.

Ja, és képzeljétek.....este fürdetésnél mi volt.....most vettem uj fürdetőt...azaz ugyanazt mint eddig volt (itt nincs patikai) de mondom az bevált, és azt veszem, mert elfogyott. Erre este mosom a haját, meg a vízbe is raktam, és a gyerek csak üvölt (holott imád fürdeni) és apácskával is megjegyeztük, hogy ennek a fürdetőnek nem olyan illata van mint eddig...... olyan illata volt, mintha hajfesték lenne. :shock: Nagggyon durva..... mondtam is legközelebb csak ugy veszem, hogy ott a boltban megszagolom.... és a gyerek is rájött, hogy nem a megszokott illat, és csak sírt.....úgy sajnáltam!

d.dodó

Veda: en ezt mind elhiszem, mert hallottam sokaktol, hogy ez igy mukodik, de nalam nem :cry:
minthaogy nalam mar a legelejen sem mukodott, hogy igyak,egyek, szoptassak, fejjek, es lesz.
Nekem 1 hetig semmi tejem nem volt,aztan beindult, de egy honapig sem volt "eleg". pedig Anna orankent 20 percenkent evett, plussz fejtem, laktoherb, more milk.......minden.
Es muszaly volt tapot adni Annanak,mert hiaba szopott 20 percenkent ehes volt!
Aztan kb 1 honapja vagyok igy hogy tenyleg alig van valami. Es most mar csak a kozelseg miatt teszem cicire( es nem mikor ehes, mert akkor csak duhong hogy semmi nem jon belole) reggel tudok 60at lefejni, delben kb 20at este 10et mindent horrorfejessel.
Szoval en ezzel csak azt akaorm mondani, hogy mint mindennel amiket konyvekben leirnak, szerintem a szopival is igy van. Lehet hogy 100bol 99emberre tenyleg iga az es mukodik, es szupi hogy vannak "modszerek" szaporitasra, szinten tartasra....de van minimum egy kivetel, aki ha bele is gebed, nem tortennek ugy a dolgok mint ahogyezt leirjak.
es ezt iszonyat nehez megemeszteni:(

De Katanak igaza van, oruljek, hogy ha nem is sokat de kaphatott anyatejet Anna!
Vendég

Anyjuk, igen metroval közel vagyunk, csak az a baj h én kettővel nem tudok metrozni! :cry:
Na lépek mert megyünk csipőkontrollra!
bencuri

akkor majd mi meglatogatunk titeket:)
Vendég

holnaptol van a babahordozo het!
az a baj olyan essze lesznek az eloadasok:(
Vendég

akkor most a szerda ugrik?
pedig ferjem tegnap egesz deultan konvertalta jobbrol balrol a fajlokat hogy meglegyen dvdn a torna.
A reka baba mama van rajta, meg a detar eniko beres alexandra, baba nelkuli de szoptatas alatt is vegezheto torna.
de hat ha tobbeknek a szerda soha nem lesz jo legyaen hetfo. vagy barmelyik nap, amelyik a legtobb embernek jo.

TITA?????????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Andkata! Adél tényleg nagyon szép kisbaba! Tuti megnyerné az összes babaszépségversenyt.

Vidokata! Dórikának is nagyon jól áll a copf, és nem baj, hogy nagy a kép, én a nagyokat szeretem, sokkal jobban látszik minden.

Kike! Tüneményesek a gyerekek és nagyon jók a képek!

Muffin! Hát tényleg nem semmi vagy! Nagyon kevés ilyen ember van már sajnos a világon. Én sajna azért nem nagyon tehetném meg, hogy csak úgy veszek ajándékot valakinek, de ha megtehetném is, nem biztos, hogy nekem ilyesmi eszembe jutott volna :oops:

Véda! CSabi nagyon cuki! Én is kíváncsi vagyok mit mond a pszichológus !

Timi! Bence nagyon cukin alszik!

Anyjuk! Sajnálom a tejcsit, de tényleg, azért majdnem négy hónapig kapta Anna, van aki soha egy kortyot sem kap.

Én Rolit is, meg most Jázmint is púderezem. Mármint reggel és este a nyakát és a hónalját. Én olajozni nem szoktam. De szerencsére nincs is gond a bőrével. GYógyszertári fürdetővel fürdünk. A haját mosom csak babasamponnal.

Kép
szly27

Domika sztrájkol-alvás ügyben-fél 8 óta nem hajlandó aludni. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Patti!
Mi is csak a feelingért olajozzuk, ő is szereti, mi is. Kép

Anyjuk!
Az is szép, hogy eddig ment a szopi! Te megtettél mindent! Ne idegeld magad, mert a maradék tejcsi is csökken!!! Használjátok ki, míg 1 étkezésre való is van!!!! Ez a lényeg, h mindennap kapjon!

Véda!
Uff! Jól szóltál!

Csabi királyfi olyan szépséges tündér Lala!

Kike!
Más dokit nem tud addig megnézni? Eselteg magánrendelésen?

AKata, Babu, Kimma!

Merre csavargyáraztok?

Andi!
A szmájlikat képként kell feltölteni. Küldjek neked?

Mi is a gyógyszertári fürdetőt használjuk, mindenki dicséri h milyen szép Dundi bőre tőle.

Mi megjártuk a sétát, bevásároltunk, kölök még nyomja a konyhában a nyitott ablaknál.

ELég hideg van itt, most már vastag dzseki és sapka is bejátszik majd sétánál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.10 11:34-kor.
20150601134430

Anyjuk :P
Igen, tényleg van kivétel. Statisztika szerint 3-4 %, akinek nem vagy csak kevesebb tejet tud termelni a melle... :( Úgy tűnik, ebbe te is beleestél... :( De hatalmas dolog, hogy ekkora kitartásod volt, és ezidáig tudtad, ill. még most is tudod szoptatni Annát!!! Ez a kicsi is nagyon sok, hidd el! Az anyatej minden cseppje aranyat ér!!! És le a kalappal előtted, hogy ennyit is termelsz, mert ez mind a te energiabefektetésed, és elszántságod eredménye!!!

Szly :P
Kösz!
Jázmin tündérről, és jó pasi Rolirl képet kérek!

Véda
Vendég

Viki :P
Köszi! :D
Már hiányoztál nagyon, Anya!!!

Véda
Vendég

Véda!
Kép

Kép

Ma lettem a játszótéren egy cicamacát. Fehér csizmában, dzsekiben, kalapban rohangált a gyerek után a homokozóba. Közelebbről megnéztem, nem az anyja volt hanem a nagyika! Bakker! Full durván nézett ki!
20150601134430

kosz Veda!ilyen szituban utalok kisebbseg lenni:(
Vendég

Véda!
Nektek fagyiba nem maradt babó?
20150601134430

Tami!
Tényleg ne idegeld magad! Én ismerek olyat akinek kevés volt a teje, de semmit nem tett h szaporítsa, csak állandóan sírt a szája h nincs teje. Kép

Te megtettél mindent! Én pl. 1 csepp anyatejet sem ettem / ittam, mert nem kellett. Mégis megnőttem 174 cm-re és alig voltam beteg! Lebegjek én a szemed előtt! :wink:
20150601134430

Sziasztok!

Evelin: nem találok szavakat, de nem is csodálkozom. Valahogy nem lepődtem meg! :wink: :lol:

Megvagyunk csak egyre jobban aggaszt ezaz izotópos vizsgálat. Még sajna nem sikerült elérnem a dokit, mert besz@rt a telefonom ma reggel, nem tudom bekapcsolni.
Bencuri: nem tudnál véletlenűl nekem időpontot kérni? Legjobb lenne szerda reggel, ha lehet, de végülis mindegy. Úgy döntöttem visszamegyek hozzá és ha megint olyan lesz mint volt akkor megkérdezem, hogy mi a baja velem. A gyerekre nagyon odafigyel és szakmailag nagyon jó.
Hányinger van, meg iszonyú fáradság, persze Levi sem hagy aludni éjszaka... :roll:
A mosógépünk is bekrepált, halomban áll a mosnivaló...
Nem tudom Tamásnak sikerül e kihívni a szerelőt fél 3-ig. Utánna már mennem kell Olivérért.

Csajok a tali attól függ, hogy mikor tudok menni dokihoz!!! Bocsika, de muszáj minél hamarabb mennem, mert mindjárt vége a 12 hétnek.
Úgy félek, nehogy valami baja legyen. Sajnos és nem vagyok olyan mint Evelin és nem vagyok alkalmas egy "beteg" gyerkőc nevelésére, főleg 2 gyerek mellett. (ne haragudj Evelin, hogy veled példálozom, de te olyan jó vagy!!!)
Még Levi reflux-át is nehezen viselem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bencuri: a tajszámom: 084807292

Kép
Kép
Kép
titanilla78

köszi csajok hogy így gondoljátok. :)

tami, szerintem se akadj ki ezen. Szerintem ez simán alkat kérdése. Van, akinek van, és van, akinek nincs. Megértem hogy rossz érzés, de gondolj bele, milyen jó, hogy eddig volt! (amúgy kata szokta modnani, hogy napi 50 ml is elég az immunális védettséghez. És annyi még most is van, úgyhogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Hoztam megint pár képet. Bocsi, szerintem Eliotról van itt a legtöbb kép... Dehát szegénynek ilyen anya jutott, aki egy fél percre sem hagyja békén... :) Szóval belenőttünk a focimezbe: :) (aki egy kicsit ért az amerikai focihoz, bocsi, de a mez és a labda két külön csapaté... :) Ennyi talán belefér. :) Meg azért is bocsi, hogy egy sémára ennyi kép, de nem tudtam választani. :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
muffin

tita, semmi gond.
Amúgy mosógépszerelő az apósom. Szerintem ki tud menni. :) SZóljak neki???

KépKép
muffin

Muffin! Nagyon jól áll Eliotnak a focis szerkó!

Kike! Alszik már Domi? Jázminmost kelt, játszanak Rolival.

Véda! Mindjárt rakok képet, csak meg kell nézni, van-e feltöltött elem!

Kiporszívóztam az egész házat! Meglehetősen melegem lett!

Kép
szly27

Hogy nekem milyen egy mimóza lelkű gyerekem van... :) Mutogattam itt neki fejés közben a kis textilkönyvét és ráejtettem az arcára (gondolhatjátok mennyi súlya van) erre úgy elkezdett sírni mintha legalább egy fél téglát dobtam volna neki. :) :) :) Sajnáltam szegényt de olyan muris volt. :) Nagy fazon az tuti. :)
(amúgy vicces, de a kérgestest hiányra írják azt is, hogy nagyon magas fájdalomküszöb... Hát ránk ez sem illik... :)

KépKép
muffin

Kép Kép Kép Kép

Ezeket most csináltam!

Kép
szly27

Muffin: megint elbűvöltél minket a képekkel!
Vendég

Roli kicsit mocsi, meg pöttyös a szája körül a fogzás miatt.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:02-kor.
Vendég

Rolinak: szürkés, vagy kékes a szeme? Jól látom?
Vendég

Inkább olyan kékes! De nem olyan élénk kék, mint pl Adélnak!

Kép
szly27

Evelin: nagyon helyes Eliot!
Ha nem szóltam volna a Tamásnak, hogy hívja ki a szerelőt és tudnék vele beszélni, hogy sikerült e akkor szívesen venném, ha szólnál neki, de egyenlőre meg kell várnom, hogy jön e a szerelő. Ha ezt tudom akkor kihagyom a márkaszervízt és neked szólok! :wink: :lol:
Most érzem csak milyen nagy szükség van a telefonra...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?