Julcsi: a kiütéseim szinte már nyomtalanul elmúltak, csak az a fránya viszketés kínoz még mindig, bár már ez is elviselhető. Egyre inkább azt valószínűsítik emiatt is, hogy a terhesség az oka, mert ha vírúsos eredetű lett volna, akkor már rég elmúlt volna. Ráadásként a leletek egy részét ma megkaptam, idáig minden negatív, úgyhogy lassan kezdek megnyugodni, de azért teljesen nyugodt csak akkor leszek, ha minden leletet megkapok...
Crocus: az igazat megvallva nekem a vasszintem és a hemoglobin is teljesen rendben van, sőt még kimondottan jók is voltak ezek az értékeim eddig, úgyhogy eddig nem is kellett szednem semmit erre. Nem tudom mi lehet ennek a fáradtságnak az oka, eddig meg voltam győződve róla, hogy a vérnyomásom miatt, de lehet hogy csak szimplán a terhesség...
Apropó sterilizáló... akinek már van tapasztalata... érdemes egyáltalán venni? Nem elég, ha kifőzöm a cumisüveget? Mert közben nekem az is megfordult a fejemben, hogy a fertőtlenítő, amit hozzá kell használni, nem biztos hogy túl jó ötlet... a kifőzés során viszont semmilyen vegyszert nem használ az ember... de én tényleg nem értek hozzá, úgyhogy ha van valakinek tapasztalata ezen a téren, az írja meg mindenképpen!
Yve: a légzési nehézségek nálam is jelentkeznek már, néha Én is úgy érzem, hogy nehezen kapok levegőt és egyébként is egyre nehezebben megy minden... Kíváncsi vagyok, hogy az utolsó hónapot hogy fogom bírni
Iricc: hát biztos nem annyira veszélyes ez az ultrahang, mint amennyire ijesztegetik vele az embert, de Én úgy vagyok vele, ha tényleg egy picit is felmerül ennek a lehetősége, akkor miért tegyem ki ennek a babát? Egy professzor pedig azért akkora hülyeséget biztos nem beszél....
A 4d-s ultrahanggal senkit sem akartam megijeszteni, csak gondoltam jobb, ha ti is tudtok róla. Szóval, ha egyszer-kétszer megnézik így a babót rövidebb ideig az biztos nem olyan nagy baj, csak valahogy már nekem is piszkálja a lelkiismeretem
Hülye kérdés: azt miből lehet megállapítani, hogy mennyire vizesedik valaki? Fel vannak dagadva a végtagjai?
Kaandi: ez a cukros kérdés nekem is megfordult a fejemben, de szerintem ne izgulj emiatt, mert ha ez mégis előfordulna, akkor azt valószínúleg a baba méretéből észre fogják venni, ugyanis a cukros anyák babái elég nagyok...
Amy: Nürnberg nagyon szép és állítólag a karácsonyi vásár kimondottan híres, úgyhogy ha tehetitek mindenképpen nézzétek meg. Eddig még Én sem láttam, de nem lakunk olyan messze, úgyhogy valószínűleg többször is ellátogatunk majd.
És nagyon szívesen sétálnék a kivilágított Budapesten is, de már sajnos idén kimarad...

Ahogy Zsu is, Én is nagyon szeretek ilyenkor a kivilágított városban sétálni....
Fehér karácsony... annyira szeretném Én is és talán itt Németországban nagyobb is rá az esély, de azért a hazautazás szempontjából, amit karácsonyra tervezünk nem lenne túl optimális..