Gabi: annyira kedves vagy, hogy hiányolsz!!! Nekem meg ég a pofámról a bőr, hogy milyen régen nem jelentkeztem, meg hogy voltak események, és egyikre sem reagáltam... Szóval akkor, mikor kellett, gondoltam rád!!!
Én épp dögrováson. Nem most, hanem előző vasárnap mentő járt nálam. Szombat este hánytam, aztán vasárnap reggel 9-től 1-ig vagy tízszer, aztán szülési fájdalmakhoz hasonló gyomorfájdalmaim voltak. Ekkor hívtam az ügyeletet, akik mondták, hogy kb. 2-3 óra, mondtam, hogy nane, akkor mondták, hogy mentő. Kijöttek. Kaptam infúziót, fájdalomcsillapítót, hányásgátlót. Aztán hétfőn el a házidokihoz, aki beutalt gyomortükrözésre (mint szegény Dorka), meg vérvételre. No a gyomortükrözés helyett én inkább holnap elmegyek egy hasi UH-ra, meg egy magánbelgyógyászhoz, hátha széklet-, vér, vizeletmintából kideríthető az ok, ugyanis ez Fruzska születése óta a hatodik megmagyarázhatatlan eredetű hányásom.
Na a házidokinál összeszedtem egy kis náthát, úgyhogy csütörtök óta 38 fokos lázam van, és hogy biztos, hogy teljesen KO legyek vasárnap délutánra jött egy kis hidegrázós mellgyulladás 39 fokos lázzal. Szóval kösz, jól vagyok
Ja, és a kisasszony, mivel valszeg nullkalóriás a tejem, sírva ébred minden éjjel egy hete, mert éhes. Ilyet utoljára 3 hetes korában csinált...
Amúgy a lány nagyjából jókedélyű, de mintha elérte volna a szeparációs szorongás. Néha, mikor rájön, hogy nem vagyok vele egy helyiségben, akkor fel-felsír, aztán csinálja tovább a dolgát.
Négykézlábazik teljes gőzzel, feláll bármire kapaszkodva, térdel kapaszkodás nélkül, integet - szóval hatalmasat fejlődik.