A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Hát én még mindig nehiszem, hogy szülni fogok :)
Minden esetre, ugrásra készen vagyunk.

Reni, írd meg légyszi a számod priviben,hogy tudjak szólni.
Vendég

Judit!

Nagy nagy gratula a picurhoz!!

Lassan mindenki babázni fog :D .

Engem meg vár a kincstár:S

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

beagle:Elküldtem :D

Kép
Kép
reni_24

Hát, gondoltam,azt hiszitek babázok már.Az az igazság nagyom jól érzem magam.Csütörtökön 40. hét betöltve, én is nagyon szeretném, ha azt nem lépném túl.
Judit, úgy örülök neked!Rengeteget gondoltam rád és együtt éreztemveled nagyon!Gratulálok a kislányodhoz!!!Látod. azért maradt, hogy ilyen szép fekete dús haja legyen!! :D

Nekem ma megint Tilos szűlni nap van, a férjem ma újból külföldön éjszakázik.Délután 5től holnap1ig szigorú pihenés:-)Érdekes ez az érzés,egyik nap azért drukkolok, hogy gyerünk már, másnap hogy nehogy :( Szegény gyerek, nem tud eligazodni.

Eagleszem, te nagyon járatos vagy ezekben az ügyintézős dolgokban.Mi az első 2 amivel foglalkozni kell?Tudom, már annyit kérdeztem, olyan vagyok mint a csiga :(

Reni, tessék még türelmes lenni!! :D .Tényleg, miért sietteted annyira?Ahogy látom,még nem töltötted be a 38.hetet :? Tudom, hogy mindannyian alig várjuk már,de a 40 hétig szerintem nem kell idegeskedni, sürgetni.Hidd el,ha bent van, akkor szüksége van még az anyaméh által nyújtott védelemre.Judit helyzete más volt,40 hét után már érthető a türelmetlenség.Úgyhogy tessék nyugodt maradni :lol:

Kata, te már nagyon készültél, várjuk nagyon a híreket!!

Babás anyukák, használtatok hasszorítót?Mikor tettétek fel??

Csuri, lehet már írtam, de olyan jó és megnyugtató volt ezt a gyors pikk-pakk szűlést olvasni :lol:

Beagle, megvan a tel.számom?Az az érzésem együtt leszünk bent.Jó lenne akkor látni egymást!
sclara

[quote="beszteri"]Sonny-Judit írt sms-t:

"Örömmel értesítünk Titeket, hogy 18:20-kor megszületett kisfiunk, Noel. 3950 grammal, természetes úton."/quote]

Egy másik topicból ismertem meg Sonnyt, ezért szeretnék neki és Noel babának is sok örömöt és jó egészséget kívánni! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 11:09-kor.
Vendég

Sclara: írd meg légyszi priviben,mert nincs meg. Én is küldöm az enyém. Lehet találkozunk majd :D
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvasni még nincs időm és ülőgumóm, de mindenkinek köszönöm a gratulációkat!!!!
És minden azóta született picurhoz gratulálok és sok tejcsit nekik!!!!

Rólunk röviden: Jól vagyunk, bár ülni még nem tudok. Sajna tejcsim sincs sok ezért tápszerrel kell pótolni a kajcsit.
Már 100 ml eszünk. Tud jobbra illetve balra forogni és kinyomja magát hason. 4-5 órákat durmol és ha alszik semmi nem ébreszti fel. Tiszta öröm, ha végre sír, mert nagyon nyugodt csöndes baba. :D

Pár kép róla: Kép Kép Kép

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok megjöttem az uhuról.

minden oké a babóval és nem lesz picike azt mondják de majd meglátjuk. adatok:
BPD:96mm
HC:333mm
TH:104mm
AC:338mm
FL:75mm
PI:0.97
RI:0.62
az utsó kettő az áramlás mérés.
Magzat becsült súlya 3237gr. 38 hét 4 napos vagyok és a várható szülés e szerint nov. 20.

na ezt megmutatom a dokimnak és sztem ez lesz az időpont.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

èn a decemberi topikból vagyok néha szoktalak titteket olvasni.Csak gratuláni szeretnék ezekhez a szép babákhoz.Sok sok tejcsit kívánok.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gabi! Szépséges képeket raktál fel! Gratulálok! Használd ki a felépülésre az időt, ha ilyen jó alvó.

Vera! Szép méretek! Még akár 3,5 kg is lehet :-) Vigyázz magadra, már nincs sok hátra!

Judit! Örülök, hogy sikerült időben! Gratulálok a babához!

Sclara! Nem lehet könnyű azokon a napokon, amikor a férjed távol van. Én azt alig tudom türelemmel kivárni, amíg 5-6 óra felé megérkezik :shock: Nekem szerda a kiírt időpont! Te hogy érzed? Vár még a babád?
almi

Sclara!

Elintézni legelőször a családi pótlékot és az anyasági támogatást kell (ehhez adnak a kórházban igazolást, az is kell), ha megjön a kicsi TAJ kátyája. Ezt az államkincstárban kell igényelni (a papírokat hozzá le tudod tölteni). Vinni kell még a személyid, a picur anyakönyvi kivonatát, és lehet, hogy a magánnyugdíjpénztári belépési nyilatkozat is kell (inkább legyen ott, mint kétszer fordulni). Ha számlára kéred a pénzt, akkor egy bankszámlakivonat is.
Gondolom, te TGYÁS-t kapsz a szülési szabadság idejére, utána meg GYED-et. Ha a munkáltatód kifizetőhely, akkor ők intézik a dolgokat, de nekik is szólni kell, ha megvan a baba. De ezt egy pénzügyes v. valaki remélhetőleg elmondja. Ha nem kifizetőhely, akkor neked kell intézni az OEP-nél. De a munkáltató részéről is kell igazolás. Minden papírt adnak amúgy az OEP-ben, amiket ki kell tölteni.
Remélem, tudtam valamennyit segíteni.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

eagleszem rosszul mondod. a legelső dolog az anyakönyvi utána tajkártya. a nélkül semmit nem tud elintézni. Én nem várom meg hogy kipostázzák hanem bemegyünk a teve utcába és 10 perc alatt kész van.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Te tudsz valamit arról, hogy az anyakönyvi kivonat kb. mikorra készül el? Személyesen kell intézni vagy a korházban megteszik? Vagy gyorsabb, ha a helyi okmányirodába elbaktat valaki?
almi

Almi!

Nálunk a kórház indítja az anyakönyveztetést és majd a kerületi okmányiroda (mármint amelyikben szülsz) kb. 4 nap alatt megcsinálja.

Kép
ske

Azt hiszem, hogy holnaptól átveszem Judittól a stafétabotot és én leszek a következő túlhordó. :cry: -bárcsak ne lenne így!

Ma nagyon trutyi napom van.... úgy érzem szét akar szakadni a bőröm a feszültségtől és semmihez sincs kedvem.:(( csak vegetálok egész nap.

A Kisbabám meg nagyon aktív, egész nap mocorog. Felmerült bennem a kérdés, hogy biztos tudja merre van a kijárat????? Mert a popsiját állandóan tolja felfelé. A gyomrom már megszűnt létezni, az ő popsija van a helyén.

Ti hogy vagytok???

Kép
ske

Judit, sok szeretettel gratulálok Nektek:
"A gyermek az öröm, a reménység. Gyenge testében van valami virági, ártatlan lelkében valami égi, egész kedves valója olyan nekünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség. "
(Gárdonyi Géza)
Ahogy olvastam ezt az idézetet, Rád-Rátok gondoltam, mint a tavaszi vetésnek a "gyümölcsét" ki kell várni, Ti is jócskán várakoztatok, de kezetekben a gyönyörűség! Legyetek nagyon boldogok!

Dalma! Pannababa annyira édes, és ahogy írták többen, én is látom benne Kornélt! Kisfiatok melyikőtökre is hasonlít :) ? Gyönyörűség, egy kis csoda Panna! Nagyon várom, hogy jelentkezz bővebben! Ahogy lesz energiád, időd, gyere - akár ide, akár oda is! Puszillak Benneteket!!!

Gabi, mégegyszer gratulálok Lacikához! Szép baba! :) Legyen nagyon sok örömötök Benne!

A szülés előtt állóknak, és akik a Picikkel már otthon vannak, mindenkinek kitartást!!!

Ske! Türelem - persze, tudom, nekem már könnyű -, bizti nem véletlen, hogy a Kicsikéd úgy véli, még picikét a pocakodban szeretne melegedni! Látod, Judit is csak lebabázott, olyan nincs, hogy bent maradjon ;) KITARTÁST lányzó!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Na, jól kiestem a gyakorlatból az eltelt pár nap alatt, írtam, aztán el is tüntettem mindent. :oops:

Lili baletton van Apával, Nati pedig a szokásos napi alvásadagját gyarapítja, így bekukkantottam kicsit.

Gabika, nagyon édes a Kisfiad! :D Úgy tűnik, hasonló természetűek Natival, remélem, ez így is marad náluk. :wink:

Kata! Mennek a drukkok!!!!! :) :) :)

Dalma! Pannababa is nagyon szép! :D Végül aztán egy nappal megelőztünk Benneteket. :wink:

Kicsit visszaolvastam, láttam kérdés merült fel a nagyobb tesóval kapcsolatban. Lili nálunk minden nap bejött a kórházba, élvezte nagyon, megevett minden édességet, amit kaptam ajándékba. :lol: Natival ott még nem nagyon foglalkozott, csak szólt, hogy tegyem cicire, mikor sírt. Meg azért ölbe is vette persze. Ajándék nálunk itthon volt, amikor hazaérkeztünk a kórházból, és azt találtam ki, hogy Nati ezzel szeretné neki megköszönni, hogy simizte meg puszilgatta a pocakomat.
Egyébként mi is még szokjuk a kétgyerekes létet. Annak örülök, hogy Lili imádja a Kistesóját, de azért sajnos eléggé dacos lett azóta, mióta hazajöttünk. Nem akar szót fogadni, felesel és ezt elég nehéz kezelni, hiszen nem szívesen szidom meg. :? Nagyon igyekszem minden kérését megtenni, ez eleinte a fájó sebbel nehezebb volt, szerencsére Nati tényleg sokat alszik, így miatta ritkán kell nemet mondanom.

Holnap kell visszamennem a dokihoz varratszedésre, remélem, nem lesz nagyon gáz. Zsé, mintha írtad volna, hogy utána még kevésbé fájt a sebed, na, azt én sem bánnám. Bár ma már lényegesen jobban mozgok az előző napokhoz képest, de azért még nem egy leányálom. Plusz nevetni sem nagyon tudok, mindig rá kell szólnom szegény férjemre, hogy ne poénkodjon, mert szétmegy a sebem. :roll:

Kicsit én is bizonytalan vagyok Nati evését illetően, nincs mérlegünk, így szombat óta nem tudok semmit. Bár pénteken 60-at evett, azt mondták, az bőven jó, nem is kell mérleg otthonra. Fejni nem fejek, mert így is nagyon feszít már a mellem, mire eljön a kajcsi ideje, majd ha kevésnek ítéltetik, akkor szaporítok. Nati ügyesen szopizik, 10 perc alatt kiüríti a cicit és már alszik is rajta. Remélem, tényleg eleget eszik, de ha éhes lenne, csak nem aludna annyit egyfolytában. Kis Álomszuszékom, ma aztán tényleg egész nap alszik, remélem, éjjel is így lesz. :)

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Nati, Nektek is minden jót és szépet!!! :-) Várom én is a csodafotókat a Picikéről is!

Honey! Most volt alkalmam elolvasni a szüléstörténetedet! Végig bizseregtem és nyúlkáltam a kardigánom után úgy kivert a libabőr! Mégegyszer gratulálok Nektek is! :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Igen Katinka, nekem jelentős változás állt be a varratszedés után. Nem tudom, hogy Téged, hogy műtöttek - hogy vágtak-varrtak? Nálam a hasfalat vízszintesen vágták, a belső, méh vágása az függőlegesen történt. A belső vágás miatt a köldököm alatt egészen a külső vágásig picit érzéketlen a pocófelület, tapintásra elég furi. A doki azt mondta, hogy amíg nem történik meg a sejtregenerálódás, addig ez így lesz. A külső vágás alatti belső varratok persze felszívódóak, azonban miután jobb oldalról kezdték az öltést, a bal oldalon van az összekötő csomó, és az még most is elég nagy fájdalmat okoz. Az orvosom azt mondta rá, hogy csak addig tart, amíg fel nem szívódik. :) Kösszke... No, de ez van. A gyermekágyi cumó kb. három napja elmúlt (azaz nem vérzek, se nem pecsélgetek már), de azért a belső szervek, méhem még tud fájdogálni. Legalább érzem, hogy vagyok ;)

Ami nagy öröm, hogy most már azért megy az oldalfekvés, és a Szerelmemmel ismét bekanalazhatjuk egymást :P

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Hm, Katinka, ahhoz képest, hogy azt akartam leírni Neked, hogy három nagy varratom volt és 12 kapcsom..., hát mindent írtam csak ezt nem :lol:

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok!

Kata írta,hogy ma 12:30-kor megszületett Kevin 3300grammal mindeketten jól vannak :D
sclara:Ma töltöttük a 39.hetet nem a 38.at.És nem sietetem csak tudod már 2hete,hogy görcsölök elég rendesen meg keményedek.Ma pl.50-es fájásom is volt már.UH-n mondták,hogy a magzatvíz már átlagosnál valamivel kevesebb.
És a lepény már II-III fokban érett.És ma egésznap nagyon szarul vagyok.És persze,hogy türelmetlen vagyok hisz már szeretném karomban tartani a babámat. :D

Bocsi,hogy nem reagálok mindenre,de megyek lefeküdni,mert nem vagyok jól.

Kép
Kép
reni_24

HU de gyors volt Kata. Hatalmas gratula neki és a kisfiának.
Vendég

Reni, bocsi, ezek szerint a vonalzód nem működik jól.Én beszélek, nekem nincs is. :lol: Viszont akkor mi 3an délpestisek együtt szűlhetnénk, akár :?: Én ma 39+4 vagyok,szóval idő van itt is :) Telszám megvan?

Beagle, küldöm a privit!!

Gabi, olyan jó olvasni és látni a zt a csöpp nyugis kis babát :lol:

Almi, nekem csütörtök a terminus, 13-a.Nem érzek semmit, csak ilyenkor-mikor a férjem külföldön van-egy kis gyomorideget, hogy jajj, nehogy!Keményedem én már elég régóta, meg vannak fájások, de olyan enyhécskék.Ami mára tökéketes!

Anikó, köszönöm!!!Szóval a családit meg az anyaságit kell nekem intéznem, a többi a munkahelyé!!!De jó!!Azt hiszem az anyakönyvi kivonatot nálunk is itt a korházban intézik.

Vera, a Teve utcát és a 10 percet asszociálod :roll: Nekem csak múltkor sikerült a nagy poci miatt meg a tlosban parkolás miatt 20 ember elé pofátlankodnom :oops: hanem minimum 1 óra...

Kata, gratulálunk, de jó!!

Beszteri, picit előre szemtelenkedhetnék a táblán...Nov.13a nap...Lécci :lol:
Ske, bocs lusti vagyok visszalapozni.Mikor van a terminus??nagyontetszik ez a szó :lol:
sclara

Kata: Gratulálok a kis Kevin születéséhez!!!

Beagle:én is ma voltam dokinál! Jó nagy a buksija a picikémnek, de a doki szerint még okés a dolog és kifér :)
A méhlepény II. fokban érett és 1ujjnyira nyitva vagyok én is, a doki szerint már keszülődik a szervezetem a szülésre, de ő a jövő hetet mondaná inkább, de azért legyünk készenlétben.
Ez jól hangzik, bár azt gondolom, hogy ilyenkor már ez gyakorlatilag mindannyiunkra érvényes...
És én sem értékeltem a megvizsgálást, bár én nem görcsölök azóta, de a vizsgálat közben elkapott egy görcs, pont gondoltam is, hogy jujj nemsokára ennél sokkal nagyobb és több ilyenben lesz részem hmm...

Most bocsánat a többiektől, hogy nem reagálok mindenre, de azt hiszem lepihenek kicsit, mert olyan kifárasztott ez a túra a dokihoz, meg a 2 órás csúszás ami volt...

Szép estét mindenkinek!
Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Először is:

Gabi, Katinka, Dalma, Ditta, Akíra, Sonny, Nati, Judit és Kata!
Hatalmas gratula a babykhez! Sok-sok tejcsit és minden jót kívánok nektek! Bocsi, h csak így egyben, de nagyon le vagyok maradva.

Katinka!
Örülök, h ilyen jól megvagytok! :) Nagyon édes Nati a hatalmas sérójával!

Beagle!
Nekem is tök átlátszó volt a nyákdugó, én már a kórházban találkoztam vele. Kijött egy jó nagy darab, utána meg darabokban.
Kitartás!

Eszter!
Látom, már te is nagyon készülsz! Hajrá, hajrá! :)

Pipal!
Hajrá felújítás!

Ske!
Napi 3???!!! Hogy haladtok? :D

Honey!
Örülök, h ilyen szép szülésed volt, és ennyire idilli a hangulat. :)

Dalma!
Nagyon édes Panna! :)

Judit!
Dejó, szép napot választott Blanka, a névnapomon született! :)

Sclara!
Szurkolok, h ma maradjon bent még a baby, de sztem ez már így is lesz! :)

Gabi!
Nagyon aranyos Lacika! Tökjó, h már ilyen sokat esztek! Sajnálom, h nincs elég tejcsi!

Zsé!
Hogy veszitek az akadályokat?

Reni!
Szurkolok, már te is a célegyenesben!

Bocsi, h ilyen ritká jövök, de eléggé fáradt vagyok még, és inkább pihizek, ha van időm rá. Lillus egész jó baba, 2.5-3,5 óránként eszik, éjszaka néha 4óráig is elhúzza. A sárgasága szinte teljesen elmúlt, most helyette kijött rengeteg piros kis pati sárga középpel a kis arcán. :? Este általában van egy kis nyűgis időszaka, lehet, h ilyenkor fáj a pocija, de nem vagyok biztos benne. Mindenesetre kapja az infacolt minden hami előtt. Már kétszer fürödtünk, nem kapkodtuk el, mert még nem esett le a köldökcsonk. Most pár napja mindkettőnknek megy a hasa, remélem elmúlik majd, félek, h ez miatt nem hízik. Gyanítom, h az antibiotikumtól van, amit belém nyomtak, 5adagot kaptam vajúdás közben, és egy doboz augmentint utána. :? Ma kellett volna jönnie a midwifenak, de nem jött, nemtom miért...pedig jó lenne már ha mondana vmt erre. Holnap jön egy védőnő szerűség is, aki 10nap után veszi át a dolgokat, remélem mond vm okosat majd. Kiváncsi vagyok arra is, h hízott-e, remélem igen, mert már azért egész jól megy a szopi. Kb 20-25perceket eszik, de kb 10perc után kezd bealudni, és nagyon noszogatni kell...remélem eszik eleget. Daddy nagyon jó apa, most is épp dajkálgatja a leányzót, mert elkezdett nyűglődni...a szokásos. Nagyon arik együtt! :)

Hát most ennyi voltam, igyekszem majd gyakrabban jönni, de egyelőre ennyire megy.

Pocakosoknak nagyon drukkolok, lassan kibújik mindenki babája, és átalakulunk babás fórummá! Babásoknak pedig könnyű napokat kívánok! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Ezt így akartam:

Gabi, Katinka, Dalma, Ditta, Akíra, Sonny, Nati, Judit és Kata!
Hatalmas gratula a babykhez! Sok-sok tejcsit és minden jót kívánok nektek! Bocsi, h csak így egyben, de nagyon le vagyok maradva.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

ske! Nekem ne is mondj ilyet, hogy túl akarod cipelni. Jelenleg én is úgy érzem, hogy ez a 2 nap már igen kevés reményt hordoz magában. Nekem 3000-et írt néhány napja a kiskönyvbe a doki, teljesen zárt :-( Remélem mozgalmas éjszakátok lesz! Szorítok, hogy jöjjön, amikor te akarod!
almi

Bocs a bepofátlankodásért :oops:

Akíra, sok boldogságot szeretnék Nektek kívánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A kislányotoknak jó egészséget, boldogságot és örömet az életben!Na és sok-sok tejcit is!
Vendég

Kata! Nagyon gratulálok nektek! Kikerestelek a tábliból! Irígykedek már mindenkin, aki előre ugrik! :oops: Vigyázzatok magatokra!
almi

Judit!
Éljen! Ugye hogy kibújt? ;) Hatalmas gratulációm!

KépKép
KépKép
hangolka

Kata! Sok boldogságot kisfiad születéséhez!

KépKép
KépKép
hangolka

Sensi!
Boldog névnapot! :)

Dalma!
Nagyon szép kislány lett Panna! Mehetünk udvarolni? ;) Nem semmi ez a folytonos nagyüzem a kórházunkban! Kornél mit szólt a tesóhoz?

Mi jól vagyunk. Egyelőre kevés hasfájás volt, kopp-kopp! A szopi is fejlődik, már kevesebbet szenvedünk a rákapással! A lábvizesedésem is jobb, h.többet feküdtem. Már csak egy nagyot kellene aludnom! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Kata!
Gratulálok Kevinhez! Sok tejcsit, nőjetek nagyra
!
:P

Kép
katica_75

Pipal: Hu nálad is 1 ujjnyi. Szóval neked is fájt a vizsgálat? Én kezdek félni, mert szerdán is mennem kell ctg-re, csak azt nem tudom, hogy a méhszájat is nézi e.
Én nem görcsöltem, és azóta se görcseim vannak, hanem a hasam alja fáj meg ha felállok, akkor az első 10 lépést alig tudom megtenni.
Nekem hátrahajlik alapból a méhem, gondolom emiatt is fájhat.Ahogy haladt előre a terhességem,egyre kellemetlenebb volt ez a vizsgálat.

SClara: megértelek,nálunk is van olyan nap,amit el kellene kerülni. pl most csütörtök. Aggódok is,mert front és telihold lesz pont csütörtökön,és még 13-a is. :shock:
Vendég

Kata!
Gratulálok Kevinhez! Sok boldogságot és mégtöbb tejcsit kívánok!

És akkor a táblák:

BABÁINK:

KépKép

POCAKLAKÓINK:

KépKép

Klara!
Most látom csak, hogy ugyan a dátumot módosítottam a táblában, de a sorrendet nem. Ne haragudj, ha lesz időm, megcsinálom. :oops:

Ne haragudjatok, most ennyire futotta. De majd este jövök.
De még egy: a Mária Bababoltban is találtam szoptatós melltartót 1970 Ft-ért, ez azért jóval jobban néz ki, mint amit az Asia Centerben vettünk, és nem sokkal drágább.

beszteri

Ja, és még egy dolog:

Lányok!
Aki már feltette a szüléstörténetét, megtenné, hogy elküldi nekem priviben vagy e-mail-ben, hogy fel tudjam tenni a blogra? Hétvégén megcsinálnám. (Feltéve persze ha nem szülünk... ) :lol:
beszteri

Jó reggelt!

Eszter, kösszi a táblákat, jó nézegetni őket, legalábbis szerintem, így jobban képben vagyok :D

Beagle, estefelé azért én is elgondolkoztam, hogy no akkor a dokibácsi megpiszkált, uh lassan indulhatunk is a kórházba (férjem olyan édes volt, megnézte, hogy milyen útvonalon kell majd menjünk, lassan ő is felfogja, hogy itt biza szülés lesz hamarosan :D), de végül a fájdogálásom elmúlt és elaludtam... (jah és nekem is hátrahajló méhem van a dokik szerint eléggé, de sztem nincs összefüggésben a vizsgálat fájdalmasságával, szerintem ilyenkor, szülés előtt már normális, hogy kellemetlennek érezzük) Te hogy vagy? Elmúlt nálad is, vagy szülni mentél?

Ske, drukk mára, hogy kibújjon a babád!!!

És persze a többieknek is, akik szülni szeretnének!!!

Én még a konyhát összekapnám, nagybevásárolnék, stb stb.. uh én még a hét végéig kérnék egy kis haladékot :D

Sensi, Hangolka, Gabi jó hogy jöttetek! Lassan tényleg babás topikká alakulunk... Hihetetlen, hogy nemrég még a nyári topikokban leskelődtem, hogy mikor születnek a babák, most meg itt csücsülök az aktuális táblában :D

Szép napot!

Pipal

Kép
pipal

Szép reggelt Mindenkinek!

Kata!
Szívből gratulálok Kevinhez! :D

Gabi!
Nagyon édes a kisfiad! Nagyon formás baba! :)

Almi!
Nekem a méhszájam C2110 2 hete, majd ma nézelődik megint a doki. Ez sem sokkal jobb, mint a teljesen zárt, de a doki szerint legalább már elindult valami, látni a jóslófájások hatását.
Ne legyél elkeseredve, holnap újabb hidegfront, csütörtökön meg telihold....Éljünk a lehetőségekkel! :D

Sensi!
Gondolhatod! :shock: nem vagyok épp szenvedélyes kedvemben, de azért próbálkozunk. :oops: Örülök, hogy már jól haladtok a szopizással és ne aggódj Lillus biztos hízott már!

Sclara!
nekünk ma van a terminus. :D Szurkolok Nektek, hogy akkor induljon el a babátok, mikor itthon van a párod!

Beagle!
Nekem is nagyon hátrahajló a méhem és iszonyúan fájnak már a vizsgálatok. Először azt hittem, hogy csak én vagyok túl kényes, de megnyugtattál, hogy Neked is fájt. Ma megint vizsgál a doki.....

Anita!
Köszi a bíztatást, próbálok türelmesebb lenni.

Mi ma ünnepélyesen is megkezdjük a 41. hetet és még mindig egyben, pedig tegnap aztán tényleg mindent megtettünk, hogy beinduljon a Picikénk... :oops:
Dehát jó ott neki ahol van!
Ma doki, aztán majd meglátjuk...
Lehet, hogy azért nem jön még Kismanó, mert még nem érkezett meg néhány dekor elem a szobája falára, amiket múlt héten rendeltem és azokat várja. :)

Szép napot!

Eszter

Kép
ske

Eszter!
Köszi a táblázatokat! :D
Én is a Mária bababoltban vettem a melltartókat.

Pipal!
Köszi! Igyekszünk, igyekszünk......

Eszter

Kép
ske

Sziasztok

Dalma, Gabi, Katinka mégegyszer gratula a gyönyörű édes babákhoz. :D

Katának gratula a gyors szülésért!

Ahogy nézem ezt a táblát egyre jobban kezdek parázni , bár én vagyok az utolsó de nagyon fogytok elölem. :( :D Jó is meg nem is.
Néha már nagyon nehéz cippelni a kisasszony seggét. :lol:
Tegnap elmentem bevásárolni egyedül, gondoltam mi az nekem csak egy pár dolgot kell venni. Hát a végére márcsak vonszoltam magamat azt hittem soha nem érek haza. :(

Ma megyek UH-ra hát kíváncsi vagyok hogy mekkora súlyra. Szerintem nem leszünk kicsik. :lol: Fanni is 3450g-mal született annál kisebb szerintem nem lesz a kiscsaj most sem. :lol:
Holnap pedig CTG utána vizsgálat. :( Nekem is fájt az utolsó két vizsgálat már elöre félek töle.
Vendég

Sziasztok!

Minden megszületett babához gratulálok, a pocakosoknak meg kitartást, hamarosan Ti is babázhattok már!

Mi jól vagyunk, bár egy hányós-hasmenéses víruson átestem, a tejnek nem tett jót, de küzdjük vissza a mennyiséget. :?

Eszter,
szerintem Neked is lógok még privivel :oops: , meg is nézem és pótlom.

KépKép
dreika

Minden megszületett babához gratulálok, a pocakosoknak meg kitartást, hamarosan Ti is babázhattok már!

Ezt így akartam ... :oops:

KépKép
dreika

Sziasztok!

sclara:Semmi baj :D A vonalzómmal pedig semmi baj annyit mutat :lol: Elküldöm priviben a számomat.Hát igen nem bánnám,ha együtt mennénk hárman szűlni.Kata sajna nem várt be :D De sebaj lehet,hogy majd mi váltjuk őt :lol:

Gabi:Lacika nagyon aranyos :D Örülök,hogy jól vagytok.Sajnálom,hogy nincs sok tejcsid,de szerintem csak beindul bár nem tudom ez,hogy megy :oops: Nagyon ügyik vagytok már :D És örülök,hogy Lacika ilyen nyugodt baba.

Vera:Örülök,hogy minden oké veletek is.Sajna tegnap engem is megijesztettek a tachycardiával :cry: Picurom szive elég gyorsan vert.De megnéztük UH-n és hál istennek minden rendben van :D De azért pénteken megint megyek ctg-re biztos ami biztos.

ske:Szurkolok,hogy meginduljon a babó!!!Bizti tudja,hogy merre van a kijárat :D Az én picurom meg úgy nyomja néha magát lefelé,hogy szinte a könnyem is kicsordul annyira fáj.Nekem meg ilyenkor az jár a fejemben,hogy mindjárt kijön zárt méhszájon keresztűl :lol: Bár fogalmam sincs,hogy hogy állunk.Lehet,hogy tényleg megvárja a dekor elemeket :lol:

Katinka:Örülök,hogy jól vagytok.Megy a drukk a varrat szedésre!!

sensi:Köszike :D Hát igen már nagyon a finishben vagyok :D Örülök,hogy jól vagytok és,hogy minden rendben megy :D Pihenj csak amennyit tudsz.Majd képet még kérhetünk :?: :oops: :D És utólag is Boldog névnapot kívánok neked!!!

almi:Megy a drukk neked is,hogy hamarosan babázhass!!

hangolka:Örülök,hogy ti is jól vagytok és,hogy már fejlődik a szopi :D Csak így tovább :D

katica:Hogy vagytok?Hogy telnek napjaitok?

eszter:Ti,hogy vagytok?Végül anyuval találtunk olyan helyet ahol 790ft-ért tudtam venni szoptatós melltartót.

Rólunk:Ma sem vagyok sokkal jobban mint tegnap :cry: Ráadásul hajnal óta még a hasam is megy :cry: Lehet elkaptam valamit :cry: Meg görcsölök elég rendesen,de gyorsan elis múlik.De ezek már derék szaggató fájdalmak.Azért remélem a mai napot kihúzzuk,mert apa ma dolgozik :cry: De mindenesetre készenlétben vagyok.Pisilni is szinte állandóan kell :cry: Érdekes lessz a mai napom is.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Judit-Kata:GRATULÁLUNK!SOK TEJCIT ÉS GYORS FELÉPÜLÉST KÍVÁNUNK!

Mi holnap reggel megyünk be a kórházba és csütörtök reggel lesz a császár!Beszterinek küldjük az sms-t!Apa már nagyon izgul!Itthon minden rendben,rám szerintem holnap jön majd a para! :? :D

Jók legyetek,majd ha még tudok jövök :D

Kép

Kép
melcsi82

Kata! Sok szeretettel gratulálok Kevinhez! Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánok! :D :D :D

Most csak pár kép, teljesen elgémberesdtem itt a gép előtt, a babakötvényről próbáltam meg tájékozódni. Tényleg, Ti már utánanéztetek? Van valakinek valami jó tippje?

Kép Indulás haza

Kép Testvérek

Kép Napfényfürdő

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka! Nagyon szépek vagytok a képeken! Gratulálok! Azt szeretném kérdezni, hogy ti autóval mentetek haza vagy tömegközlekedés? Csak a zsák miatt érdekelne, mert most készítem össze a baba dolgait, amiben majd hozzuk, de nem tudom hány réteget kell és mit ilyen időben ráadni.

ske! Mit mondott az orvosod a mai vizsgálaton? Vagy már haza sem engedett? Remélem minden rendben veletek! Írj, ha még tudsz :-)

Én holnap reggel megyek. Most úgy érzem addig semmi nem várható. Túl jól vagyunk :-) (Csütörtöktől naponta :shock: )
almi

Sziasztok!

Minden türelmetlenkedőnek mihamarabbi babát kívánok! :)

Hangolka!
Köszi! :)

Ske!
Ez tuti, h csak azért nem jön, mert tökéletesnek kell lenni a dekorációnak! :)

Szaszi!
Hát igen, a vége már csak ilyen...és ne félj, nagyon jó lesz, ha már ott lesz veled a baby! A szülést meg majdcsak túléled valahogy. :)

Dreika!
Örülök, h jobban vagytok!

Reni!
Neked is köszi! :)
A hasmenés és a derékfájás nagyon gyanús nekem, sztem ebből hamarosan lehet már valami.

Melcsi!
Szurkolok csütörtökre! :)

Katinka!
Nagyon szépek vagytok! :)

Rólunk...Lillus jó kislány, csak tegnap este megint volt egy kis nyűgi, mint mindig, és ezzel kicsit kikészít, mert pont akkora vagyok már én is fáradt. Éjszaka szerencsére ébredezik, megetetem, és alszik tovább. Bár most egy body csere is bejátszott, mert lefosta magát. A fosi már kicsit jobb, de még nem az igazi. Ma volt itt a védőnő, aki innentől átvesz minket, ő már csak babykre specializálódott emberke. Azt mondta, h a kiütések normálisak, a tejtől vannak, majd elmúlik...és h a kaki sem annyira gáz, és az augmentintől van, mostmár rendbe fog jönni. A köldökcsonk még mindig nem esett le, azt mondták, h hnap a midwife lehet leveszi a csipeszt, és úgy jobban fog haladni a dolog. Jájjj, nekem ez a köldök téma olyan kényes cucc, remélem nem lesz durva. Most próbálom kicsit többet ébren tartani napközben, hátha estére nem lesz olyan nyűgi, nemtom. Bár állítólag ez is normális, h ilyenkor van egy nehezebb periódusuk, ezt leszámítva tényleg nagyon jó baba. Holnap kiderül, h hogy állunk súlyban, kicsit parázok, h még fogyott, mert a kis arcán látható, h vékonyabb. Remélem nem fogyott túl sokat. Délután elsétáltunk a központba, bevásároltunk, én meg jól elfáradtam...nem megy még nekem ez a pörgés. :?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

És a képek...ezek kb egy hete készültek,úh még eléggé sárgák vagyunk. De szerencsére azóta már szinte teljesen eltűnt.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?