Sziasztok!
Először is:
Gabi, Katinka, Dalma, Ditta, Akíra, Sonny, Nati, Judit és Kata!
Hatalmas gratula a babykhez! Sok-sok tejcsit és minden jót kívánok nektek! Bocsi, h csak így egyben, de nagyon le vagyok maradva.
Katinka!
Örülök, h ilyen jól megvagytok!

Nagyon édes Nati a hatalmas sérójával!
Beagle!
Nekem is tök átlátszó volt a nyákdugó, én már a kórházban találkoztam vele. Kijött egy jó nagy darab, utána meg darabokban.
Kitartás!
Eszter!
Látom, már te is nagyon készülsz! Hajrá, hajrá!
Pipal!
Hajrá felújítás!
Ske!
Napi 3???!!! Hogy haladtok?
Honey!
Örülök, h ilyen szép szülésed volt, és ennyire idilli a hangulat.
Dalma!
Nagyon édes Panna!
Judit!
Dejó, szép napot választott Blanka, a névnapomon született!
Sclara!
Szurkolok, h ma maradjon bent még a baby, de sztem ez már így is lesz!
Gabi!
Nagyon aranyos Lacika! Tökjó, h már ilyen sokat esztek! Sajnálom, h nincs elég tejcsi!
Zsé!
Hogy veszitek az akadályokat?
Reni!
Szurkolok, már te is a célegyenesben!
Bocsi, h ilyen ritká jövök, de eléggé fáradt vagyok még, és inkább pihizek, ha van időm rá. Lillus egész jó baba, 2.5-3,5 óránként eszik, éjszaka néha 4óráig is elhúzza. A sárgasága szinte teljesen elmúlt, most helyette kijött rengeteg piros kis pati sárga középpel a kis arcán.

Este általában van egy kis nyűgis időszaka, lehet, h ilyenkor fáj a pocija, de nem vagyok biztos benne. Mindenesetre kapja az infacolt minden hami előtt. Már kétszer fürödtünk, nem kapkodtuk el, mert még nem esett le a köldökcsonk. Most pár napja mindkettőnknek megy a hasa, remélem elmúlik majd, félek, h ez miatt nem hízik. Gyanítom, h az antibiotikumtól van, amit belém nyomtak, 5adagot kaptam vajúdás közben, és egy doboz augmentint utána.

Ma kellett volna jönnie a midwifenak, de nem jött, nemtom miért...pedig jó lenne már ha mondana vmt erre. Holnap jön egy védőnő szerűség is, aki 10nap után veszi át a dolgokat, remélem mond vm okosat majd. Kiváncsi vagyok arra is, h hízott-e, remélem igen, mert már azért egész jól megy a szopi. Kb 20-25perceket eszik, de kb 10perc után kezd bealudni, és nagyon noszogatni kell...remélem eszik eleget. Daddy nagyon jó apa, most is épp dajkálgatja a leányzót, mert elkezdett nyűglődni...a szokásos. Nagyon arik együtt!
Hát most ennyi voltam, igyekszem majd gyakrabban jönni, de egyelőre ennyire megy.
Pocakosoknak nagyon drukkolok, lassan kibújik mindenki babája, és átalakulunk babás fórummá! Babásoknak pedig könnyű napokat kívánok!