Sziasztok

!
Bocsánat de már megszoktátok, hogy csak immel -ámmal lépek fel ide

bocsánat, de tényleg nemtudok sűrűbben hiába is szeretnék,pedig hiányoztok, de mikor ide érek akkor meg vissza olvasni nem bírok így mindenből kimaradtam ill. maradok

sajna.
4-5 oldalig jutottam
TITTIKe
Gratulálok az újabb zebrás időszakho

le a kalappal, s remélem minden rendben van és rosszullétes időnek vége...vigyázz magatokra s előre is üdv a nagycsaládosok közt

.
Sz.Andika
köszönöm a hiányolást olyan jól esett el se hiszed,de komolyan.
Amúgy kishercegnő szoba díszítése megvan?Sikerült valamit kitalálni?IKészíteni?
Anyjuk
Szerintem se kudarcként éld meg a tejcsi gondot, örülni kell minden cseppnek,s annak, hogy idáig is tudtál szopiztatni
Muffin,Marcsi,Timi,Viki ...többiek
Édesek a fotók a picikről a csajoknál kifejezetten bejött nekem a coff de én bizti nem tenném be nekik

pedig tüneményesek
Mancsi
Üdv köztünk remélem jól érzed magad itt ebben a csapatban mert tüneményesek és egymással nagyon törődő csapatra leltél bennük
Gyümi mi is elkezdtünk kóstizni Dáviddal de mivel nálam hálistennek sok a tejcsi így csak kötelezően 2-3 kanál (nestlés)gyümi van 10-kor és 15-kor szokja a kanalat.
Első kölöknél sokat bosszankodtunk...így megelőzés céljából ennyi belefér.E menyiség sokat nem ér viszont megszokja, hogy turkálok a kanállal a szájában
Mi jól fejlődünk, 26-án megyünk 4 hós oltásokra, tegnap néztem 8kg 45dkg a kis sózsák.
Megfordult tegnap kétszer is hátról hasra+egyszer vissza.
Ma is próbálkozott aztán mindíg betámadták a nagyok vihorászva és röhögésbe fulladva mindíg lefejelte a fekvő felületet.
Egészségilg a helyzet kicsit gázos a nagyoknál meg nálam, mert van egy hányós hasmenéses gyomorfájdalommal járó betegség amit vírus okoz és mindenki benne van

így pinpongozik köztünk a betegség. A nagyok októberben 1 hetet voltak oviban ez 3 hete volt azóta se csak fotózásre estünk be.
Felébredt picurim mennem kell megetetni, szép estét és minden babócának hosszú mély álmot anyukáknak igényetek szerintt ami jól esne