Sziasztok,
Hát a képek nagyon jók, nagyon jó lehetett a minitali, mindenki nagyon csinos, igen Emese Te bocsánat Ti is

, a gyerköcök pedig nagyon édesek, a helyszín is szuper lehetett.
Emese, igen engem is érdekel, hogy viselte a nem otthon alvást Zsófi, bár mikor mi nyaraltunk, Robesz simán aludt, a levegőváltozás csodákat tesz. Apa, súlya, megértem, és szolidarítok Vele
Mmaggie, nagyon helyesek vagytok
Ágica, Hát remélem a vashiány megoldódik, én is kicsinek vashiányos voltam, és Anyum állandóan tömött banán, brokkoli, máj meg még nem is tudom mivel, Petrus nagyon édes kiscsaj.
Móni, nekem is tetszik a fűző, főleg ha Gréti nemv veszi a szájába, csütörtökön szobát rendeztünk át és találtunk egy legos autot, teljesen szétszedhető, hát Robesz ráugortt, szó szerint, és 1/2 óráig bütykölte, pedig féltem, annyi, pici apró darabból áll, de egyáltalán nem vette a szájába.
Meryke, Máté annyira kis fürtös, engem is így hívtak régen

és kicsit reménykedem, h Robesz is göndörke lesz.
De jó, h így szereti Máté a játszócsoportot, mi is próbálkozunk Ringató és voltunk csiri-biri tornán, Ringatón már egész önálló.
Mmarica, jó, h jelentkeztél, és örülünk, h jobban vagy.
Milénamóni, na mi van Zétivel? Nekünk amúgy digitális hőmérőnk van és homlokra rakható is van, ha nem hagyja magát, nekünk bejött.
Heni, Péterke egy tünemény, és ahogy néz
Viranka, hát ezek a Míra "köpések", tényleg ki kéne adni.
Hát rólunk, no, szóval voltunk ugye csiri-biri tornán, egész jól viselte, no azért nem ment nélkülem sehová, de kezdem megszokni, hogy Robesz ez a fajta, néz, figyel, és később kezd kezdeményezni, vagy a játékok után érdeklődni. A ringatón már körbejár, nézelődik, szóval az már ismertebb közeg neki, így, hogy voltunk már elég sokszor.
Anyukám jött hétvégén, így átrendeztük a nappalit, merthogy van egy hőhidunk, és mikor elkezdődik a fűtés szezon, hiába szellőztetés, és páratabletta, megjelentek a penészfoltok, így a szekrényt, átcibáltuk a másik falra, és persze este, és akkor már ugye mindent ki kellett takarítani, szóval hullák voltunk.
Lefestettük még fent a korlátot és az összes ajtófélfát.
Vasárnap elvittük Anyumhoz, és holnapig ott is marad, úgy hiányzik, hogy ma kb. 8x hívtam őket, Anya odatartja a telefont neki, és "dumcsizunk". Már várom, hogy lássam.
Szóval tegnap voltunk vásárolni, és színházban, hát nagyon jó volt, a darab nem volt a legjobb, de jó kis kikapcsolódás volt.
Ma pedig Bécsben jártunk, és kaptam egy cipőt és zoknikat, no és vettünk Robesznak játékokat és megvettem az egész család mikulását, annyira jó volt, képzeljétek már minden karácsonyban van.
Persze most, hogy hazaértünk még gyorsan takarítottam ami kimardt és főztem, hogy holnap ha este hazajövünk Robesszal minden meglegyen, így hulla fáradt vagyok.
Holnap megyek fodrászhoz vége, és pedikűr, manikűr is lesz.
Na hát jó sokat írtam, bocsi, megyek elolvasoma másik részt is.