A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

katuska: pont ilyen porszívót láttam ma az Anyák lapjában. :) mosolyogtam is rajta, hogy milyen édes. ;)
Vendég

Majd írjatok, hgoy milyen volt ám a tali!

Amikre du nem reagáltam:

haj, bőr: nekem teljesen változó. Most hasonlít a terhesség előttire. A legbosszantóbb a mellkasomon lévő kis pattanások voltak, kb. két hónapig csak néztem őket. :roll:

pihenőszék: hát, első körben nem lesz, valahogy nekem nem szimpatikus, még egy valaminek tűnik, amit kerülgetni kell. Aztán majd jól meglátom :)

fagyasztható kaják: hát, ebbe még nem gondoltam bele. De én pl. az általatok felsoroltakan kívül félkész kelkáposzta főzeléket szoktam fagyasztani. A felvágott, félig főzött kelkáposztát elrakom, így csak a rántás, és a krumpli kell mellé:)

szülési terv: elolvastam párat a neten, abban segített, hogy összeszedjem a gondolataimat. Szerdán átbeszélem a dokival, és meglátom, hogy reagál, ténylegesen le kell-e írnom.

Ma elmentem a Tesco-ba akciós teát venni. Hogy miért vettem a felírtakon kívül egy rózsaszín hálózsákot, két rugdalózót, egy macskát, amin aludni lehet, egy kis pulcsit, na, azt nehezen magyaráztam itthon :D

Kép
gombócmakka

Hali Csajok!

Én is itthon.
Tali szuper volt. :)
Megvan az autóm.

Gyorsan visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Na szóval. A mai tali:

A palacsintázó őőő izé hagy kivánni valót maga után. Már a mi a kiszolgálást illeti. Nem is értem miért nem volt telt ház? Legközelebb valamelyikünknél sütünk inkább palikat:)

csajok! Ha még egyszer valakinek a dokija, védőnője azt meri mondani, hogy sokat híztatok akkor jobb lesz ha vigyáz magára! Én csakis csinos kismamákkal találkoztam. 8) És nagyon szép pocakja van már mindenkinek!!!!

Picuranyu! és írtak a porszívórol valami kritikát? vagy csak bemutatták? engem totál elvarázsolt...apát nem annyira fogja az ára....de a midnenféle idétlen hangokat kiadó kütyükből elegem van, ez meg jópofa, sokfélét mond és strapabírónak is tünik.
Bár még van favorit. A lepkefújó elefánt (az ormányából kijövő levegővel felfelé kis pillangókat fúj és azokat kell elkapdosni), meg a málhás csacsi (a szamárra kell feltenni a cuccokat, de ha nem jó vagy nehéz akkor rúg egyet és minden leesik váratlanul). távirányítós autót majd a hugi fog hozni.
katuska79

katuska79: csak egy reklám van róla, ezeket írják:
Szippancs szemei forognak. A fonalcsíkok forognak. 30 mókás mondat- A 2 jóbarát egymással beszélget. A fogója fel-le mozgatható. A forgó kerekek aktiválják a jétékot.
A játék interaktív jellege, bohókás személyisége életre kelti a játékot. Fejleszti a gyerek kézügyességét, mozgáskoordinációját és testmozgásra ösztönzi. Vicces, életszerű hangefektusai és barátságos beszédhangjai felkeltik a kicsik érdeklődését. A gyerekek szívesen csatlakoznak Szippancshoz, hogy új kis barátjukkal együtt "rúgják fel a port"!.
Vendég

Örülök, hogy jó volt a tali. És legalább a palacsinta fincsi volt, ha már a kiszolgálás hagyott kivetnivalót?
Vendég

Katuska! Finoman fogalmaztál. :oops:

A legközelebbi talira szivesen felajánlom a helyszínt.
December első hetében?

Kép
hanna30

Ja, igen...

Katuskáról.
Megigértem, hogy megírom. Katuska mindig írja, milyen kis csibész Máté. Na, ennek fele sem igaz. Egy tündéri kisfiú. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

sziasztok :D jó volt a tali, jó sokan voltunk, gyönyörűek a pocakok, Máté egy kis tündér, és szerintem a palacsinta is fini volt :lol: A kiszolgáló csajszi szerintem új volt, eddig 2x voltam ugyanitt és semmi gáz nem volt :roll: Mondjuk nem is voltunk ennyien :lol:
Legközelebb pocakos házibuli lesz Hannánál :wink: :lol:

Na megyek is, Manó egyre kevésbé bírja, ha gépezek :roll: :D

Jó éjt!

Kép
vickybabe

Ja még annyit szerettem volna írni, hogy Mofflira nagyon sokat gondolok, és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz velük!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Vickybabe! Igen. Jó lenne még egy pocakos tali, mert szerintem, utána egy darabig nem talizunk. :)

December első hete jó Csajok?

Moffliról ha bármit tudok, írok. Drukkoljunk nekik!!!!

Kép
hanna30

Sziaszok!
Alig birtalak visszaolvasni benneteket olyan sokat irtatok a két nap alatt.
Ma voltam nödokinál és azt monta,hogy hatalmas a baba.Szerdán 10-re küldött ultrahangra nagyon kiváncsi vagyok a méretekre.Kár,hogy messze lekom pestöl igy kimaradok minden joból!!!:-( Remélem moffival és a babájával minden rendben lesz!!!

Kép
andi0716

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:31-kor.
kisbogacs

jó reggelt! hallom jól sikerült a tali bár mehettem volna de, a lányoknak rohangásztam mazsiruha után mert szombaton fellépés :wink: de a legközelebbit nem hagyom ki :) én ma megyek dr nőhöz remélem bekukkant picurhoz :D
erzsebet0312

jó reggelt.táppénzes papir:én bogikával a 3.-ik hónaptól táppénzen voltam,2 hetente kellett menni iratni.örülök hogy jól sikerült a tali,mi sajna pesttöl elég messze lakunk kb 80-85 km:(szülési terv:nekem nincs:(bogikát fogadott orvosnál szültem és nagyon nem jól sült el nem is foglalkozott velem a 12 órás vajudás alatt 2-szer volt bent nálam,az ágyról nem kelhettem fel,azt sem mondta hogy mikor mi miért történik,aztán meg csak akkor jött mikor nyomni kellett...:(úgyhogy majácskánál már nem lessz fogadott orvosom,majd annál szülök aki éppen bent van.:)

Kép
gizella82

Jó reggelt!

Csatlakozom, szuper volt a tali!! :D Az,hogy a kiszolgálás milyen volt....na sebaj, úgysem az volt a lényeg!
Csodálatos, boldog kismamikat láttam, meg egy tündéri Mátét, akiről olyan hírek terjengenek, hogy egy kis csibész :wink:

Nekem eltelt az este, kettesben Martinnal, Apa Zágrábban, ma jön haza. Nagyon moorcos voltam, mert 7-kor írt sms-t,hogy a határon vannak, aztán, se kép-se hang, hajnali negyed 1-ig, mikor is smsezett, hogy ébren vagyok-e még, mert akkor hív. Akkor értek vissza a vacsiból. Én meg ettem a kefét, hogy hol van, miért nem jelentkezik -- aranyos volt, hogy ő mindenképp beszélni akart velem inkább :wink: Na jó, meg lehet engem is békíteni.

Én nem tudom, mi volt Martinnal este, de nem hagyott elaludni :lol: Lehet, a palacsinta utóhatása, hogy így felpörgött, de csak pislogtam, azt hittem, tényleg kijön a gyomromon.... :lol: Feküdni mindenhogy rossz volt, ahogy lecsúsztam az ágyikóban fekvő pózba, jött a sav...Na gyorsan, 2 Rennie, utána üldögéltem hátradőlve, majd elaludtam...majd reggelig minden fordulásra felébredtem, hogy éppen tornázom át magam valamilyen más pózba :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt!

Martin babának boldog 0. névnapot. :wink:

Kép
hanna30

Hanna: köszönjük, a Pici Fiú is!!! :wink:

Az előbb véletlen kimaradt, hogy természetesen benne vagyok egy december eleji taliban!!!
Ajánlanám a mi házikónkat is, csak nem tudom, lehet, hogy a ciccekkel nincs mindenki ilyen családias viszonyban,mint mi, senkire sem akarom 'rákényszeríteni' őket. Persze, ha nem jelentenek problémát, akkor lehet nálunk is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :lol:
Nekem jó nálatok is.
Csak én a belváros miatt ajánlottam fel a pici lakásunkat.

Olivér annyira be van indulva, hogy hihetetlen. :lol:

Kép
hanna30

Hanna: persze,jobb a belváros, én csak még eggyel bővítettem az opciók számát :lol: :lol: :lol:

Nekem is pörög Martin nagyon :wink: Bizti érzik, hogy tegnap leendő kis haverokkal taliztak :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :)
Milyen édesek lesznek majd a babatalin. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nagyon irigykedem ám Rátok, hogy összejött a tali. Azért nem tudtam menni, mert éppen az autómért mentem a szüleimhez. (Nem vagyok földönfutó megint! Hurrá!!!!)
Következő talira benevezek dec. elején. Szerintem akkor már senki sem fog dolgozni, akár de. is lehet nem? :lol:

Szülésterv:
Mint valaha volt szülésznő mondom nektek, hogy a tervek simán megdőlnek, amint a szülőszobán vagy.
A köldökzsinór elvágásról annyit, hogy hiába írja azt az összes tankönyv, szakirodalom stb, hogy amíg pulzál ne vágják el, nem sűrűn láttam olyat, hogy ezt kivárták volna. :roll:
Miután megszületik sokszor felteszik azonnal a hasra, letakarják, hogy ne fázzon meg, de ez nem tart annyi ideig, amíg pulzál a zsinor.
És a gátvédelemről. Higgyétek el nekem, aki először szül sokkal jobban jár a gátmetszéssel. Még második szülésnél is iszonyú nehéz kivédeni, sokszor akkor is bereped. Bár akkor sokszor az előző gátmetszés hegénél. De ha úgy látják, hogy lehetséges akkor úgysem fognak vágni. Egy vágott seb sokkal simábban és gyorsabban gyógyul, mint egy össze-vissza szakadt.

Az elveszítem a fejem dologról: ettől én is félek. Nem akarok kikelni magamból, de az ember ott tényleg elveszíti az önkontrolját.

A trójais probléma nálunk is fennállt még nemrég. A NOD 32 vírusírtó programról meg van a véleményem. :evil:
Le is szedtem a gépemről, és ráraktam az Avast-t. Le is szedett 7 trójait. Azóta tökéletesen működik. :D

Nekem is rugdosódik, amikor oldalt fekszem. Sőt, tud fájdalmasakat is. Nem tudom, hogy mit ér el, mert a hasam oldalán szerintem a bőrömön kívül semmit nem talál el, de néha feljajdulok. Lehet, hogy van valami ideg, amit előszeretettel rugdos.
A sima kis mocorgásaira fel sem ébredek. És ezt csak onnan tudom, hogy a férjem mondta, hogy amíg aludtam, addig végig fészkelődött. ( ez csak egy du-i szunya alatti tapasztalat) Ebből gondolom, hogy éjjel is mocorog, de mostanában nagyon jól alszom ettől függetlenül. Nem is értem.

És osztom a gyomorsavas problémát. Reni állandó útitársam lett. Táskából elengedhetetlen. De szerencsére segít.
Azt mondják, hogy ha sok a savad terhesség alatt, akkor sok haja lesz a gyerkőcödnek. ( ez a népi jóslás szerint) Nem is azért sok savad, mert a méhed nyomja felfelé a gyomrodat! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:31-kor.
kisbogacs

Na igen....ezek a népi bölcsességek. Hogy kerül a baba haja a gyomorba? :wink:
Én is inkább avastot használok, nekem csak annyi a bajom vele, hogy lassú.
Ezért jó ha van veled valaki józan a vajúdás alatt, hogy ne veszítsd el a fejed. Amúgy tényleg jó arra ez az egész szülés dolgo, hogy megtudd a határaid.Én pl időnként nagyon a határon voltam, hogy elég legyen ebből! De valahogy úgy van ez kitalálva, hogy azért mégis kibírható legyen. A gond inkább a fáradtsággal van ha sokáig elhúzódik. A vajúdás a rosszabb mert ott csupán várakozni kell és kibírni. a szülés alatt meg már oylan gyorsan történik minden, ráadásul akkor már aktívan közre is működnek, beszélnek hozzád stb, hogy az már felüdülés ha eljön.

Na miylen jó volt ez a délelőtt. Elindultam pár dolgot elintézni. POstára levélért mert tegnap a postás látta, hogy épp megyünk el, de nem jött volna utánunk! :evil: :evil: :evil: AZtán OTP. de azt meg felújítják. :evil:
OK menjünk el porszívózsákot venni. Máté annyira mutogatta a buszokat, hogy belementem menjünk el a trafikig három megállót busszal, babakocsival. Szerencsére alacsonypadlós járgány volt így könnyen tudtunk fel szállni. A gond akkor jött mikor szálltunk le és a sofőr messze állt meg a járdától így ahogy toltam le a kocsit nem láttam mennyire vagyunk messze a járádától és az eleje lebukott a kocsinak, a hátulja meg még fent volt a buszon! Szerencsére be volt kötve a gyermek....a pasi aki ott állt a megállóban, szépen végignézte az egészet! Hátulról egy nő kapta el gyorsan a kocsit, én meg elöl kiemeltem fel a járdára.... ne tudjátok meg mit kapott a faszi! Úgy leordítottam a fejét, hogy csak na! Hogy mekkora egy tetű, hogy látja bajban vagyok, ráadásul pocakosan és végignézi közönyösen! Gratuláltam neki az emberségéhez....
A nagy ijedtségre vettem is mókinak egy szerelhető versenyautót a trafikban....meg egy oylan szappant amivel be tudja magát festeni fürdés közben pirosra:)
JA és még porszívózsákot sem kaptam.... :evil:

Jóóó legyen tali december elején! Majd megbeszéljük kinél és hol és ki mit hoz:)
katuska79

Hanna: tüneményesek lesznek, jajj, már alig várom :D

Erika: sajnálom a gyomorégést!!! Remélem, mindenkinek elmúlik majd a szülés után :roll: És végtelenül irigy-irigy, hogy jól alszol!!! Egyszer tudnám 3-4 ébredés nélkül végigaludni az éjszakát :roll:

Kisbogács: akkor tali nálunk ugrott, nem szeretném, hogy a ciccek bajt csináljanak neked!

Csajok, lementem vásárolni, ebédre, meg egy pár fogyóeszközt, tökre elfáradtam :oops: Pedig eddig nem voltam ilyen, de most szabályosan jól esett leülni és inni egy nagy pohár narancslevet :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska! De duuuuuurva, micsoda emberek vannak!!! :evil: Szegény Máté, bizti megijedt, meg te is!!! De gondolom, gyorsan megvígasztalódott a kisautó meg a szappan láttán :wink:
Te szegény, akkor jót kirándultatok a semmire :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska!

Szép kis történet!

Legalább bocsánatot kért a manus utána, vagy egy szót sem szólt? Néha annyira tudom utálni az embereket, de csak az ilyeneket.

Kép
Kép
cs_erika

Bocsánatot? áááááá

Ti nem szoktatok időnként kiborulni? Attól, hogy már megint por van, hogy morzsa, hogy nicns elmosogatva, hogy tele a szennyes, hogy ebédet kell főzni és hasonlók? Én úgy érzem most magam, mint egy cselédlány....már bőgtem is :?
katuska79

Katuska: dehogynem! Pedig mellettem még nincs itt pluszban egy kicsi gyerek, akit el kell látnom. De ma olyan hulla vagyok, olyan nehezek a tagjaim, csak itt vonszolom magam a lakásban :oops:
Semmihez nincs se kedvem, se erőm...Inkább Martinnal foglalkozom, ő meg meghálálja a törődést, lelkesen mocorog odabent :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska! Nem semmi pasi. :twisted:
Ölellek a kiborulás miatt. Nekem is szokott lenni.
Bár én legjobban akkor borultam ki, amikor itthon kellett maradnom.
Haszontalannak éreztem magam és kitartottnak. Na, akkor nagyon sokat sírtam. :(

Kata! Én most a másik véglet vagyok. Pörgök ezerrel.
Ennek örömére a vacsi : mákos guba. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!
Hát halakáson lévő tali lesz, és Annámat elviselitek, akkor a dec. elejibe én is beszállnék :) Katus hozza Mátét, és bepasiztatom a lányom..:)

Katus:
Nekem is volt kiborulós idpszakom emiatt, de pár napja fészekrakok... Keményen.. Így miindent megcsinálok turbóban, ma már 9-re kész volt az ebéd a lakással együtt. Hihetetlen.. :) Szerintem nem tart ez sokáig...

Az én fiam mostmár kezd belassulni, változtak a mozgásai, finomodtak, ritkábban indul be, dehát már kevés a hely... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Ha nálunk lesz, én szívesen látom a gyerkőcöket, csak sajna a lakásunk pici. :(

Tényleg, így kérdezném most, Ti mennyire alakítottátok át a lakást?
Nálunk üveg szekrény van, üveg asztal, sok-sok virág..
Én totál parázok, amikor a barátnőm gyereke is pakol.
Most kitaláltuk, hogy aszekrényt rögzítjük a falhoz.
Vagy ne parázzak ennyire?

Kép
hanna30

Mágnes, ja igen... a csíkokat sajnálom. :(

Kép
hanna30

hanna:
mi semmit sem tettnük máshová, nem rendeztük át, mert Anna elkezdett járni, mászni, stb. Én annak a híve vagyok, hogy a gyereknek meg kell szoknia a tárgyakat maga körül, és megtanulni, hogy mihez szabad, és mihez nem szabad hozzányúlni, mi veszélyes, stb-. Anna sosem rámol, az elején sokat kell magyarázni neki, hogy mit nem szabad, miért nem, de megtanulja, és megérti. Nálunk a dohányzó asztal közepe üveg, a tévénk könnyen elérhető, a tévészekrény ajtaja üveg, a könyveket eléri Anna. Azért hagyni kell neki olyan részt, amit nyugodtan rámolhat, én pl. a törölközős komód kipakolását hagyom neki, hagy élje ott ki magát, plusz a szobájában is rámolhat, feltéve, ha utána segít összepakolni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Én is így gondoltam, de kaptam már olyan tanácsot, hogy a gyerek ásni fog, stb... nagyon sok virág van a földön. Meg hogy nem gyerekbarát a lakásunk.
Az üvegszekrényt tuti rögzítjük, mert ingatag.
Nagyon szépen köszönöm!!!!

Kép
hanna30

Hanna:
a gyerekbiztos lakás =gumiszoba :lol:
Szerintem akkor fog ásni a gyerkőc, ha nem tanítjuk meg ara, hogy azt nem kéne. Ok, biztos lesz egy-két "baleset", de meg fogja szokni:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok!
OFF!
Ki akart venni szélcsengőt???
A Rossmann-ban 299Ft-ért van karácsonyi figurás.
Olyan édesek!

Kép
hanna30

Mágnes! Köszi! :lol: :lol: :lol:

Még jó, hogy közel van az SZTK. :wink:

Kép
hanna30

Ó remélem Mágnes, hogy nálam is lenyugszanak a kedélyek mert már magamat sem bírom elviselni.

Hanna! a mi veszélyes vagy féltetek azt el kell tenni. Egy ideig én is hagyatm, hogy rámolja pl a dvd-ket, kazettákat, aztán mikor elegem volt, hogy naponta 18-szor szedem össze akkor elraktam. Most megint visszatettem, egy ideig nem volt gond, most megint pakolja de nem érdekel had játszon. A könyveket is időnként leszedi, megnézegeti őket, sajnos egy kettőnek letépte a borítóját de annyi baj legyen. A növényeknél arra vigyázz, hogy ne legyen mérgező még véletlen sem valamelyik levele. Azokat tedd inkább magasabb helyre. Van egy pár alap dolgo amit érdemes megcsinálni. Pl a konyhában vagy a fürdőszobában fiókzár az oylan helyekre ahol veszélyes dolgok vannak. Az alacsonyabban lévő konektorokba vakdugó. Nem tudhatod előre miylen lesz a gyermeked. lehet szépen lejátszik majd a játékaival és elég egyszer kétszer elmondani neki mit szabad és mit nem. Vagy olyan lesz, mint Máté, hogy mindent lerámol de vissza már nem és 1289-szer is lehet neki mondani, hogy nem szabad akkor is megcsinálja. és még ki is nevet.... :twisted: :twisted:
De különösebben nem kell átrendezni semmit, szépen meg fog tanulni Ő is élni a lakásban. Amit meg tiltasz az annál érdekesebb. Jobb nem felhívni a figyelmet rá.
katuska79

Enikő keresett oylan szélcsengőt! de lehet én is szerzek egyet mert oyaln szépek:)
katuska79

Katuska! Neked is köszi szépen. Azt hiszem, a nappalit át kell majd rendeznünk. :cry:
Ez a szécsengő csak olyan kis egyszerű. Van Mikulás, hóember, rénszarvas.

Kép
hanna30

Nyugi Hanna! Ha nálad lesz a tali akkor jön Anna is meg Máté is meg lehet Enikő Leventéje is és majd Ők lecsekkolják a lakást, hogy mennyire gyerekbiztos:) :lol: :lol: :lol:
katuska79

Lányok!

Tud valaki valamit Botiról? Tudjátok, a baba aki beteg volt. Érdekel nagyon, hogy hogy vannak. Remélem, már jobban vannak.

Kép
Kép
cs_erika

SZiasztok!

Csak gyors bekukk, reagálás majd "batkatás" módon holnap...

Na, tegnaptól nem dolgozom, kissé felment a vérnyomásom 155/90 (stressz, hülye kollégák, fáradtság...), úgyhogy legnagyobb "sajnálatomra" doktornéni megtiltotta a melót.

A kollégáim azóta 4 fős csapatban próbálják eloltani a tüzet (tegnap min. 4 ember foglalkozott a tegnapi adagom elvégzésével...).
Van már utódom is, szegény ki lehet akadva, de én nagy ívben...
Ha van kérdése nyilván segítek, de csak 3 embernek veszem fel a munkahelyi telefont... Nagy kislány, ügyesen megoldja a dolgokat, de tényleg.
A többiek számára meg megszűntem létezni.

Na megyek vérnyomást mérni, aztán gurulok Juliért.
Este olvasok, holnap reagálok, mesélek, adomázok, sztorizok. Ressszkessssetek! (Ha én egyszer kialszom magam... :wink: )

Nagy pusza és ölelés mindenkinek!!! :lol:
batkata és Pötyike

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Erika:
Boti a múlt héten angyalka lett... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Örülök, hogy jól telt a tegnapi találkozó!

Táppénzes papír: nekem is 2 hetente kell érte mennem, de ami még rosszabb, minden esetben a dokitól kell vinnem ajánlást hozzá. Vagyis 2 hetente nőgyógyásznál és a rendelőben is sorba kell ülnöm a hülye bürokratikus rendszerek miatt… bár ha jól értem, valahol ez sokkal egyszerűbben működik.

Katuska, én már meg sem lepődök, hogy milyen „segítőkész” emberek vannak. Nekem a terhességem alatt 1 kivétellel csak nők adták át a helyet (és ez is igen ritka volt).
Képzeld, én régen voltam kiakadva, hogy ha nem találtam csilli-villinek a lakást. Mióta Julcsi a pocakban van, valahogy kevésbé érdekel. Ki érti ezt?

Batkata, akkor csak pihi, remélhetőleg a vérnyomásod lemegy, mert ez elég maganak tűnik. Rosszul is voltál?

Kép
petne

Mágnes, Hoppá! Ebbe most beletenyereltem. :oops: :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!
Örülök, hogy jól sikerült a tali. Én sajna fél 8-ig ültem a fogadóórán. "Remek" volt. Bár kedvesek voltak, inkább csak megköszönni jöttek az eddigieket a szülők, az meg jól esett. Én is hulla vagyok estére, és az alvás is egyre problémásabb. Egyszerűen nem hagyja Ádámka, hogy a bal oldalamon feküdjek. Nagyon nagyokat rúg.

Hanna: Nálunk is üvegasztal, dvd-k, könyvek elérhető magasságban. Úgy gondolom, meg fogja szokni, hogy van, amihez nem szabad nyúlni. Bár képzeld, van egy barátnőm, aki télen, azért, hogy tudjon a gyerek homokozni, több kiló zsemlemorzsát borított a franciaágyra. Most meg csodálkozik, hogy a gyerekek rommá verik a lakást. Na ez nálunk nem lesz, az tuti.
Mágnes: fészekrakás dettó. Hetente többször áthajtogatom a ruhácskákat, teszek veszek a babaszobában.

krisz78

Csajok, lassan belém is visszatér az élet, hát piszok szarul voltam így déltől :( Ahogy írtam, mindenem mintha ólomból lett volna, próbáltam pihizni,persze sehogy sem volt jó, felmentem már a hálóba. Akkor betámadott Vuk...Szóval dél óta 'imitálom' az alvást negyedórás etapokban :oops: Pedig már Apának is megvettem mindent estére a rizseshúshoz, hogy azzal várom, de valahogy nincs erőm nekiállni.

Hanna: örömmel hallom, hogy jól vagy és pörögsz!!! :D Alapjáraton én is így vagyok, csak néha vannaj napok, mint ez a mai. Martin is rugdosta ezerrel a pocakom, inkább felül -- bár nem is igazán rugdosás ez, hanem fészkelődés, a már az is Alienes :lol:

Mágnes: még kérded, hogy elviseljük-e Annát??? Tegnap is úgy elvarázsolt Máté, hogy le sem bírtam venni róla a szemem -- de szerinem mindannyian így voltunk :wink:

Batkata: csakhogy lesz egy kis nyugid!!! Végre! Igen, valahogy olyan furcsa, hogy amint az ember 'lelép', hirtelen 4 másik kell helyette, hogy ellássa ugyanazt a munkát....Akkor most hogy is van ez?? Engem is néha hívnak az utódok, de tényleg rendik, mert kímélnek és csak akkor keresnek, ha végképp megakadnak. A minap épp olyan dologgal hívtak, hogy hiányzik valami doksi tavaly áprilisról. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tavaly augusztus óta vagyok a mostani munkahelyen :lol: Nem tudtam mit tenni, széttártam a kezem, de azt nagyon segítőkészen

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok,

Gratula a jól sikerült talihoz:)

Túl vagyok a több körös vérvételen, eredmény holnap. Táplálkozási naplómat megdicsérték, finomítási javaslatokat kaptam.
UH eredmények:
BPD 74, AC 234, HC 280, OFD 99
súlybecslés 1251 g
Számított kornak megfelelő.
Magzatvíz átlagos, lepény első fokban érett, lepény jó helyen tapad.

Én elégedett vagyok:)

Mi egy üvegszekrényt, ami nem túl stabil majd száműzünk, a többi dolgot a helyén hagyjuk, és próbálunk majd figyelni, hogy sok kárt ne tegyen. Annyira nem vagyok naív, hogy azt higgyem semmi károsodás nem lesz:)

Petne: nekem elég havonta menni körzetihez, és megelégedett egy db nőgyógyász papírral.

Batkata: hú, pihenjél sokat!

Kép
gombócmakka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?