Sziasztok!
Köszi a drukkokat, itthon vagyunk. Tegnap 2-3 óra alatt 5 ml nurofenes fecskendővel kergetve betoltunk lövöldözőset játszva 1,5 dl folyadékot, utána tápizott kicsit.
Ma evett egy fél szelet kenyeret, ivott1,5 dl innit, és most alszik. Tiszta pötty, sztem jobban van, de ezt péntek óta asszem 4x mondtam, úgyhogy nem kiabálom el. Zsolti délig itthon van, ez kifejezetten jót tesz Bobónak, aztán jön anyu. Nem mintha ennyire béna lennék, de kicsit érzékenyebb vagyok asszem a kelleténél.
Adryn kíváncsi leszek, mesélj majd a dokiról. Azon meg ne csodálkozz, hogy bombakismamin nem látják a kis fészket. Gratula az időponthoz! Jó készülődést asszony/anyuka!
Nemlajos jó pihit, ah olvasol!
Gabka akkor szülői= lakóházi közgyűlés? Legalább nem mini széken kellett ülni?
Bea gyönyörű a választás, át fogom írni, ne haragudj ha esetleg csak délután.
Moncsi örülök, hogy ilyen jól alakul minden.
Édes a ruha, várjuk többiek képét is.
Én vaterán olyan áron adtam el (végre vmit) Boti ágyneműjét, rácsvédővel, hogy abból veszek Bobónak és Katának is új zebrás brendonos ágyneműt. Hihihihihi!!!!!!!!!!!!
NA lépek, mert ezer elmaradásom van, hasam is keményedik ezekben a napokban, de legalább irtó nagyot alszom 2 napja.
Köszi mindenkinek az aggódást! Remélem már csak jó hírekkel jövök! ÉS bocsi, hogy ide írok ilyenek, hiszen ez mégiscsak egy terhes topic.
Kata üdvözöl titeket, ha ez amit kaptam azt jelenti.
pusza
Kukli
Ezt tegnap csináltuk, de sztem nekem most nem nőtt sokat.