A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

dita75

Sziasztok lányok!

Hát, köszönöm szépen drukkokat, de sajnos legközelebb is szükségem lesz rájuk.... :(
Nem sikerült, el sem indult semmi. Még soha. Mindkét beültimnél 2 alatt volt a HCG.

Viszont ami a meglepő (jó) hír volt, hogy valószínűleg már ebben a ciklusban visszakapom a két kis fagyibabámat, ami a két stimuból összesen megmaradt (egy az elsőből, egy a másodikból). Úgyhogy még 10-13. ciklsunapon valamikor kell mennem egy UH-ra, és ha minden rendben van, bő két hét múlva megkapom őket....

De most nem fogok elmenni 2 hét táppénzre, mert ez idegőrlő volt. 3-4 nap pihengetés, aztán visszamegyek dolgozni.

Hát röviden ennyi, holnap majd vissza is olvasok.
bikmakk

BIKKMAKK
Pedig úgy reménykedtem! :roll:
Kép :cry:

viszont:
hajrá fagyibabák, ez tényleg jó hír!
Ha nem stresszes a munkahelyed akkor sztem nem lesz gáz, van ismim aki dolgozott...... hát én tutkóra nem fogok, mert napjában min. 5x felhúzom magam valamin! Az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad, mert akkor a babóknak is jó! :wink:

dita75

Bikmakk!

Nagyon sajnálom, no de majd a harmadik!!!!!!!!!!!!!
Három a magyar igazság. Hajrá, fel a fejjel!!!!!!!

Babu!

Sajnos segíteni egyáltalán nem tudok ebben a dologban, de azért érdekelne, hogy sikerült-e megoldanod???

Nagyon kellemes hétvégét mindenkinek. Nálunk szakad az eső, úgyhogy a huncutkodáson ( :oops: ) kívül sok mindenre nem alkalmas az idő. No de azért délután elmegyünk egy kicsit bulizni az egyik barátunkhoz, összegyűlünk egy páran, igyekszem majd kikapcsolni.

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok
BABU remélem segítettem a videoval.
Ma kezded a stimut? +++++++++++++++++
A Gonal tuti szép tüszőket növeszt!

TIMI Érezd jól magad! :wink:
Nálunk is szakad, csak hát egyedül vagyok!
Apa karácsonyig minden szombatra vállalt munkát, hogy ki tudjuk fizetni a gyogyikat a lombikra! Kivéve persze 22-ét, mert akkor lesz a fia 11. szülinapja!
Ha nem egy munkahelyen dolgoznék vele szinte alig látnám, így sem sokat, csak reggel, meg későn este amikor végre hazaesik! :roll:
Persze a babáért mindent! :wink: Ha végre megszületik elmondhatjuk neki, hogy "drága" gyermekem! :lol:

dita75

Bikmakk,

Én is nagyon sajnálom :cry: De hajrá fagyisok! :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkot!!! Aranyosak vagytok!:)

Szóval ma beadta a párom az első adag Gonal-f szurit. Sikerült
végül beállitani az adagot, és egyáltalán nem is éreztem semmit.
Könnyebb beadni, és jobb mint a merionál. Bár azért abból is
kell napi 1. Lányok szoritsatok, hogy legyenek szép tüszőim!:)

Rilla ti most hogy álltok???? Tudod nagyon szoritok ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te mikor mész a Budaiba?? Nekem szerdán
kell mennem.

Dita jó volt a kisfilm, sokat segitett az is:)

Viky köszi!!!!!!
babu69

BABU
Örülök, hogy hozzájárulhattam kicsit a sikerhez! :wink:
Naná hogy szurkolunk, de ez a két cucc külön-külön is nyerő, együtt meg.........egy tüszőgyár leszel, lefogadom! :lol:

Nálunk egész nap esett az eső, szarrá áztam mire felértem a városba.
A lottófeladás miatt caplattam a postára, ha nem nyerünk akkor:

Kép

dita75

Szia Dita!!

Aranyos vagy, köszi!!)

Megértelek, de hátha megütöd a lottó 5-öst!!:) SZORITOK!!!!!!!!!
babu69

BABU
Tudod mi lenne számomra a lottó 5-ös?
Ha ebben a hónapban sikerülne spontán a mi kis Bébi Bogyónk! :roll:

Viszont ha megnyerném a pénzt egy jókora összeget hozzánk hasonló meddő párok kezelésének segítésére fordítanám, hogy pl. ne a pénzen múljon az hogy jöhet-e a köv. lombik vagy sem!
Na meg a beteg kisbabák, na ez a legnagyobb szívügyem!
Mindig pityergek ha kicsiket látok szenvedni! :(

Erről jut eszembe egy story, amig még a nyáron történt! Mentem ki a garázsunkhoz és a szomszéd gyerek egy fiatal nővel babakocsit tologatott, kérdeze, hogy nem nézem meg a kicsit? Mondom naná hogy megnézem.
A kislány kb. 3 hónapos lehetett, nagyon édi volt, viszont olyan pléddel volt betakarva amit a kutyám alá nem tennék! Később kiderült, hogy a szembeszomszéd sógornője az anyuka és elmondta, hogy ez már a második baba, az elsőt lepasszolta a nagymamához, rá se néz. A kislányt 5 km-ről tolta ide a 8-as autóút mellett ahol még járda sincs, mégpedig azért, h. 500 ft-ot kölcsönkérjen cigire. A gyerek nyakig be volt kakilva, de még egy pelus sem volt nála, nemhogy váltóruha. Nem szoptatja, mégsem hozott magukkal még egy deci teát sem, vagy valamit. Ez még mind hagyján....... úgy néz ki megint teherbe esett. Nagyon el voltam kenődve, hogy ez a gólya miért oda megy ahová nem kéne. Ha ezt még akkor tudom meg -bár sejtettem- tutira elvettem volna attól a lánytól a babát...... tudom, hogy ez nem így működik, de én akkor is napokig nem tudtam aludni, végig azzal a kislánnyal álmodtam. :roll:

dita75

Sziasztok lanyok!nem irtam mostanaban,mert annyi minden tortent,es probaltam a netet is kerulni.Megprobalom roviden,mi is volt.Mult penteken megvolt a leszivas,15 erett petesejtem lett!!Aminek nagyon orultunk,mert azt mondtak ez szuper.A gond ott kezdodott,hogy sajnos 5 termekenyult meg,es a vegen 3 manocska maradt.Tudom,hogy 1 kell a boldogsaghoz,csakhog nalunk ugye hereszovetbol nyert,fagyasztobol nyert spermium azert nem olyan,mint akinek "friss" es tobb millio.Szoval hetfon visszakaptam a 3 manocskat!!!Probalok pihenni,de nem erzek semmit.Annyira aggodom,nem hiszem,hogy ujra tudnam csinalni,hisz hiaba van a petesejt,ha nem termekenyul meg.Egyebkent a mult szombaton jelentkeztek a tulstimuzas tunetei,de szerencsere,csak enyhe volt,nem kellet korhazba menni.Egyebkent az altatas tenyleg jo volt,es a leszivas sem faj.Bikmakk!!!Oszinten sajnalom,majd a fagyi babak biztos szivosabbak!!!babu!Jo,hogy rajottel,nekem a gonalbol vegig 112 volt,azt beallitotta a nover,es en hozza sem nyultam,nem tudom,hogy hol a 175,pedig a parom is megnezte.Ugyi vagy!Rilla!!latom mar nagyon megy a szurizas,mar belejottel!Nellike neked nagy gratula!!!!Kerlek szoritsatok,hogy legalabb 1 manocska erezze jol magat odabennt!!!Mindenkinek jo hetveget!Zoe
zoe33

Zoe!

Ne félj, az én petesejtemet is fagyasztott spermával termékenyítették meg, donor spermával, ki tudja mióta voltak lefagyasztva... A manókáim is fagyasztottak voltak, és lásd, nekem már itt is van a pocimba. :)
Tüneteket ne keress, az első beültimnél feszült a mellem és mégsem lett semmi, a másodiknál már 3. nap elmúlt, és azon kívül, hogy tartármártást kívántam semmi sem volt..., és látod, mégis itt a kismanóm :)
Szorítok neked, és ne keseredj el!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

babu,
örülök, hogy végül rájöttetek az adagolásra. Én Gonalt sosem szúrtam, nem tudom, milyen. Szorítok, hogy legyenek szép kis tüszők! Egyébként nekem az első stimunál úgy volt, hogy amikor először kellett mennem (5 nap múlva), még nem nagyon indultak be, és az sem volt tragédia, mert akkor emeltek az adagon, és attól már szépen beindultak. Szóval ne aggodalmaskodj! És neked bizti szépen fog menni!!! :)
És mire számítasz, hogy kb. mikor is lesz a leszívás és a beülti?

dita,
lottó :) na, mi lett?
online is lehet egyébként:http://net.szerencsejatek.hu/
Ha meg mered adni a bankkártyaszámodat, akkor onnan feltölthetsz rá akármennyi pénzt, és lehet a karosszékből lottózni. Ha esne az eső... :)

Timi, rilla,
hogyan is álltok most?

Zoe,
nagyon sajnálom, biztosan nagyon szomorú lehettél, amikor kiderült, hogy 5 meg 3. De a sikerhez tényleg elég 1 is, és 3-ból ráadásul simán lehetnek még ikrek is, és akkor már a tesó is meg van oldva, és nem is lenne szükség fagyira!
Ne bánkódjál, hanem koncentrálj a bent lévő babákra! Mostanra már nagyjából beágyazódtak... :)

Bocsánat, ha valakit kihagytam, mindenkinek drukkolok!

Én most úgy érzem, hogy nem vagyok kész lelkileg arra, hogy betegyék 2 hét múlva a fagyisokat. Most valahogy nagyon a padlóra kerültem, sokkal jobban, mint először vagy az inszemek ideje alatt. NEm érzem azt, hogy hittel tudnék arra gondolni, hogy meg is maradnak, hogy rájuk tudnék koncentrálni.
Csak az a gond, hogy ha nem most, akkor a jövő hónapban sem, mert pont Karácsonyra esne, és akkor nincs műtő, januárban meg már azért nem jó, mert január végén már a következő oep-támogatott lombikra lehetne készülni, és ha a fagyik akkor nem sikerülnek, akkor az is halasztódik, mert a fagyik a 3. beültetés lesz, ami után újabb vizsgálatok jönnének. Ez pedig tolná a stimut. És februárban elköltözünk 2 évre Németországba (jó, én lehet, hogy csak márciusban).
MEg amúgy is azt mondta Szűcs, hogy fogyóban a petesejtjeim, azért érik ilyen kevés :( , és nem ajánlja, hogy hónapokat (esetleg No miatt éveket) "pihenjünk", mert addig kell nekem gyereket csinálni, amíg van miből.
Azért az elég mellbevágó, amikor az embernek 28 évesen ilyet mondanak.
:(
Hát remélem, hogy 2 hét alatt valahogy összekaparom magam, hogy tudjak egy kicsit a fagyisokra is koncentrálni.
(Bocs, hogy ez ilyen bánatos lett.)
bikmakk

bikmakk!

Én 27 vagyok, és azt mondták két éve a szemembe, hogy ne nagyon várjak mert ha halogatom nem lehet gyerekem. És ha most nem szülök sohase. De szerencsére nekem már jó, és kívánom neked is legyen az. A fagyisok amúgy nagyobb eséllyel maradnak meg a statisztikák szerint :). A lényeg, hogy tégy meg mindent annak érdekében hogy ott maradjanak azok a manók :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én hétfőn megyek leszívásra. Nekem nagyon sok tüszőm volt pénteken, és sajnos mind jóval 20 alatti, de bízom benne, hogy ettől még minden ok lesz. Tegnap késő este beadtam a tüszőrepesztő szurit, és holnap reggel 8-ra megyek. Drukkoljatok értem is, hogy a tüszők érettek legyenek, és a sokból maradjon jópár, hogy legközelebb a szurizásokat kicsit elfelejthessem.

Witch nekem is azt mondták a nyáron, hogy amilyen hamar lehet szűljek, mert különben gondok lehetnek. Én most betartottam minden szabályt, rajtam ne múljon semmi.

Zoe együttérzek veled, és még nem lehetetlen semmi, drukkolok, hogy megtapadjanak.
remény73

remény,
drukkolok neked. 3 nap alatt sokat nőhetnek! :)
bikmakk

Zoe, Remény!!!!

Milliónyi drukk+++++++++++++++++++++++!

Bikmakk!

Most szedem megint a Norcolutot, hogy legyen ciklusom és a az első napon kell telefonálnom, hogy mikor mehetek HSG-re, és Szűcs doki azt mondta, hogy még aznap megbeszéljük, hogy hogyan is lehet nekünk kisbabánk. Egyenlőre ennyit tudok csak mondani.

Kérdés: lehet, hogy tök hülyén hangzik de a HSG-t a kezelőorvosom csinálja majd????

Szép vasárnapot mindenkinek! A barátokkal a buli jó volt. Ott is aludtunk. Most értünk csak haza. Próbálok egy kicsit kikapcsolni, de nem mindig sikerül!

Timi

Kép
gyorfitimi

Timi,
nekem a kezelőorvosom csinálta (Szűcs), de ez még másfél évvel ezelőtt volt. Azóta hallottam olyasmit is, hogy egy ideje már midenkinek Újváry (?) doktor csinálja (akinek viszont saját betegei talán nincsenek.) Talán valaki, akinek mostanában csinálták, meg tudja mondani.

witch,
köszi a bátorítást.
A fagyi beültetéssel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy olyankor is van tüszőrepesztő szuri?
Stimulálni nem fognak, még a félidő előtt kell mennem UH-ra, és tudom, hogy utána lesz Utrogestan. Csak valahogy az nem világos, hogy hogyan fogjuk pont eltalálni azt, hogy mikor vagyok 3 nappal az ovuláció után. Vagy félidő környékén sűrűbben kell UH-ra menni?
Hogyan van ez?
bikmakk

Sziasztok

Pénteken megjártuk mi is a Bmc-t meg volt az utolsó vérvételem a 23cn. Minden eredményünk jó lett, kivéve nekem egy :cry:
A kenetemben találtak vmi bacit, és kaptam rá hüvelykúpot illetve gyógyszert :cry: 18-án kell vissza mennem, megnézik el-e múlt és ha igen, ha megjön akkor bele vágunk a inszembe.
Most érdekes, Dr. Ujvári foglalkozott velem. Ő elemezte ki az eredményeinket, és ő írta ki a gyógyszert is :roll:
Pedig azt hittem W-lesz a dokim. Lehet majd mindenkin végig megyek :roll: :lol:
Mindegy ez van, kikezeljük a bacit, azután bele vágunk.

gyorfitimi: Sok sikert a Hsg-hez, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Szerintem a kezelő dokid, fogja megcsinálni.
Szűcs doki, nagyon fiatalnak néz ki :shock: , meg is lepődtem rajta pénteken.
Nem hiába nekem az idősebbek jönnek be
:D

További kellemes 7végét

Kép

Kép
edinka

ZOÉ
Nem szabad előre aggódni a következő miatt, nagyon rossz hozzáállás.
Már csak azért is mert nem lesz következő, hiszen a mostani sikeres lesz.
Én is csak most jöttem rá, hogy egy csomó olyan dolog úgy alakult az életembe amitől féltem és görcsöltem miatta, ezeket mind én generáltam! Arra állt be az agyam (helye)! :lol: Ha te végig azon morfondírozol, hogy a köv. lombik, a köv. lombik akkor lesz is köv. lombik! Koncentrálj a jelenlegire, simizd a manócskákat, beszélgess hozzájuk, hogy érezzék szereted őket!
Drukkolok! :wink:

BIKKMAKK
Már csak a 6-os lottóban bízom!
Én a neten nem szeretem megadni semmilyen adatomat, mert így is folyton hívogatnak, hogy váltsak biztosítót, meg vegyek új autót most hihetetlen kedvezményekkel.... stb..... :x

óóóóóóóóóóó lányok 27, 28 évesen én még új életet is kezdenék, halál nyugodt lennék, nem úgy mint most ....... egy agyonhajszolt banya! :roll:

Én sajnálom, hogy annak ellenére, hogy tudtam valami gáz van velem nem mentem el időben kezeltetni magam, de hát az idő kerekét nem lehet visszafordítani, most már viselnem kell a következményeit.
7 éves kapcsolatomban attól a sráctól nem akartam gyereket, igaz vele is úgy volt, hogy az utolsó 3 évben egyáltalán nem védekeztem.
A férjemmel kezdetektől nem védekezünk sőt, már a legelső együttléteinknél tudatosan ott volt a párna és nem rohantam utána rögtön zuhanyozni!
Most pedig siettetném a dolgokat, de hát előbb kellett volna gondolkozni..... én sokszor nem értem a más topicok lakóit sem, főleg akik még nálam is idősebbek mire várnak? Félnek a hsg-től, gyógyszerektől, húzzák - halasszák a kezeléseket.
Engem 6 lóval sem tudtak volna visszatartani úgy rohantam a laparra. Utána két hétig húztam a belem úgy éreztem magam mint akit belülről kikapartak, de kibírtam, egész nyáron nem mentem sehová, pedig egy köpésre lakunk a balatontól, de nem akartam kockáztatni a bacik miatt, nehogy leállítsák az inszemeket...... szóval azt tudom javasolni durrbelebumm, mert az idő csak megy, ne pazaroljuk!

TIMI
Örülök, hogy jó volt a buli!

REMÉNY
Minden rendben lesz oda is mennek a drukkok! +++++++++++++++++++

dita75

EDINKA
Akkor én lehet pedofil vagyok, mert nekem meg ő jön be! :wink: :lol:
Nagyon szimpatikusnak találom, talán azért is mert már sok jót hallottam róla!
Igaz még csak egyszer voltam, de én jó érzéssel jöttem el. Nagyon aranyos volt mindenki, én megértem őket, hogy rengeteg a munkájuk, hisz nekem is sok van és néha ingerült vagyok emiatt, előfordul hogy a főnökömet is leugatom szó szerint, amikor látja, hogy nyakig ülök a melóban és arra nem képes, hogy kiöntsön magának egy pohár teát, meg szoktam kérdezni meg ne igyam helyette?
Én tudok várakozni is, ennyi idő után már belejöttem! Amikor sok hónap clostizás után sem akart jönni a baba, mindenáron inszemre akartam menni, de a doki csak húzta a száját, hogy várjunk még, nem hagytam magam, és reggel 7.30-tól du. 3-ig ott ültem az ajtaja előtt még inni meg w.c-re sem mertem elmenni nehogy elkerüljük egymást, már ájuldoztam de megérte, mert végre megkaptam a papírt, hogy engedélyezik az inszemet jövő hónaptól. Úgy mentem hazafelé, hogy fél méterrel a föld felett jártam, egész estig olvasgattam a papírt, nem akartam hinni a szememnek, nagyon boldog voltam!
Hát nem jött be egyik sem! De ugyanennyire bízom a lombik sikerében ha nem jobban! Én már csak ilyen optimista tyúk vagyok, bár sokra nem megyek vele!
:roll:

Gratulálok a jó eredményekhez, a baci hamar el fog múlni no para!
Kívánom, hogy az elsővel sikerrel járjatok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.11.09 16:52-kor.

dita75

Sziasztok!

Zoe nagyon drukkolok a 3 kis maszatkának, hogy tapadjanak meg szépen a pociban!!! Azért most kicsit elszomorodtam, hogy ennyi szép petesejtből végül csak 3 termékenyült meg. Nekem meg az inszeminél is nehéz volt a stimulálás nem akart érni, hááát nem tudom azért remélem lesz pár szép petesejtem és meg is termékenyül. Jajj annyi mindenen kell idegeskedni:( NAGYON SZORITOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat!!

Bikkmakk köszönöm szépen az infókat! 28 éves vagy, és már kimerülőben a petefészek?? De hidd el van ott még annyi, hogy
elég lesz 1-2 babucira!! :) 39 vagyok, és mondjuk nekem is ezt mondta W. doki h. már nincs sok időm, sőőőőt nagyon kimerülőben jóó de azért én már vén csont vagyok:( Csak ugye már 5 éve várok a babára... Nagyon- nagyon drukkolok, hogy mielőbb kismami legyél!!!!!!!

Remény nagyon szoritok hétfőre!! Majd ird meg mi volt!!
babu69

Timi, Egy barátnőmnek nyáron csinálták a HSG-t a Budaiban. Neki is W. a dokija és Ujváry dokihoz küldte a HSG-re. De meg volt vele elégedve. Szóval hidd el rendben lesz minden, hajrá!!!!!!!!!!
babu69

Sziasztok!
Bikkmakk, sajnálom :( De nem feladni!!!! Nekem kellett fagyis beültetés előtt is tüszőrepesztőt szúrni.

Zoe, nagyon szurkolok, hogy sikerüljön. Nekünk is fagyasztott, biopsziás beültetéseink voltak. Sajnos itt is változó a kiskatonák minősége. Mi talán a szerencsésebbek közé tartoztunk a megtermékenyítéssel, de hidd el, nem a mennyiség számít.

Vigyázzatok magatokra! Sok-sok drukk mindenkinek! További kellemes vasárnapot!

KépKép
süni76

bikkmakk!

Ez attól függ, ha spontán ciklus akkor igen, de ha kiépítik a méhfalat gyógyszeresen mint nekem, akkor nincs...
De a doki mindent el fog majd mondani :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Zoe,
mennek a drukkok neked.Gondoltam hogy nem jelentkeztél már jó úton vagytok.Vigyázz nagyon rájuk és pihenj,amíg csak jól esik.
Nem szabad izgulni,csak szépen nyugisan és gyorsan eltelik az idő a tesztig,aztán pedig elrepül a 9hónap gyorsan és már a karjaidban is tarthatod őket.
Puszi
Orsi
orsiborsi

Timi!

Köszi a drukkot.

Én júliusban voltam HSG-n, és hogy ki csinálta nem tudom, de nem a dokim, ez biztos. Mikor az eredményt kezembe kaptam Újváry doktor volt, aki behívott, és ő közölte az eredményt.

Egyet viszont azt hiszem tudnod kell, és nem elijeszteni szeretnélek. Ha szokott lenni menstruációs görcsöd, akkor előfordulhat ez is ugyanúgy fájni fog. Nekem nagyon kellemetlen volt, ugyanis a katéter bevezetése után percek teltek el a kontrasztanyag beinjektálásához, és nagyon görcsölt közben a hasam. Utána is kellett pár óra, mire rendbejöttem. Semmi fájdalomcsillapítót nem kaptam.

De a baba miatt az ember sok mindent bevállal, és ez fontos annak megállapításában inszem vagy lombik a következő állomás. És ahogy nálam is, biztos másnál sok olyan dolog derül ki, amit eddig nem tudtunk, mert más nem mutatta ki.
remény73

[quote="bikmakk"]r írta:bikmakkemény,
drukkolok neked. 3 nap alatt sokat nőhetnek! :)

Köszi a biztatást, remélem igazad lesz. Holnap este jelentkezem mi történt, hány petesejtem lett és mi történt velük.
remény73

Jó reggelt !

Bikmakk !
Szívből sajnálom, hogy nem sikerült ! :cry: , pedig én tutira azt gondoltam, hogy ez most sikerült ! :(
VISZONT, örülj neki, hogy 2 hét múlva már kapod is a babácskákat ! Sokkal rosszabb lenne, ha várnod kellene hónapokat !!
Az Oep hogyan támogatja a lombikot, úgy értem, hogy nem számít, hogy mennyi idő telik el a 2 lombik között ?

Babu !
Láttam bajban voltál a Gonallal, de azt is olvastam, hogy megoldottad, ügyi vagy ! :D
Szupi, hogy Ti is elkezdtétek és most be is előztél engem, mert nekem csak 1 hét múlva hétfőn kezdődik a stimu a Gonallal ! :lol:
Mikor lesz kb. a leszívás ?
Lesznek szép tüszőid, ne aggódj !!!

Swanny ?
Mi van Veled ?....végül nem lett gond, hogy kimaradt a deca ?

Zoe !
Drukk a babácskáidnak és Neked !!! +++++++
Mikor lesz az eredményhírdetés ?

Remény !
Ügyes legyél ma és várom a beszámolót a leszívásról !!

Timi !
Jó, hogy végre történik valami, a HSG-n gyorsan túl leszel, aztán már minden menni fog szépen, gyorsan !!

Edinka !
Tűntessétek el a bacikat, aztán jöjjön az inszem ! :)

Dita !
Hány éves vagy ? És most ti hol tartotok ?

Lányok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Eddig úgy volt, hogy holnap, kedden kellene rendszerint megjönnie a menzimnek, ám a dokibácsim azt mondta, hogy kb. rá 1 hétre fog.
Mindehhez képest már tegnapelőtt megjött és jövő hétfőn kell visszamennem a BMC-be, hogy elkezdődjön a stimu.
Az igaz, hogy pár napja hagytam abba az Orgametrilt és azt mondtátok, hogy utána meg fog jönni. De akkor ez most nem a rendes menzim ?? Még 1 hét múlva lesz a rendes is ? A decat meg 1 hete szúrom, lehet, hogy azis megkavarhatott ?
Mit csináljak, félek, hogy befolyásolja a lombikomat, nem szeretnék lemaradni róla, ha már így közeledem felé ! :?
rilla_

RILLA
Nem tudod felhívni a dokidat?
Nehogy csússzatok! Drukkolok!

Én 33 vagyok! :cry:
Még csak kivizsgálnak, aztán eredménytől függ gondolom, hogy mit javasolnak. Mivel 6 inszem nem sikerült, így gondolom megpróbálkozunk a lombikkal.

REMÉNY
Kivi vagyok mennyi petikéd lett, várjuk a beszámolódat!

WITCH
Az mit jelent hogy " kiépítik a méhfalat gyógyszeresen " :roll: :?:

Nekem nagyon rossz éjszakám volt, kétszer elájultam a w.c felé menet. Megfeküldte a gyomrom a tegnapi ünnepi ebéd. A párom is rosszul volt, de neki csak hasmenése volt, engem meg rázott a hideg, hánytam minden bajom volt. Reggelre meg mintha elfújták volna, igaz ma még nem ettem semmit, így nagyon nem tud már mi kijönni belőlem! Arra gondoltam minden tiszteletem azoké a kismamiké akik ezt a hányás dolgot jól viselik, mert engem ez az egy éjjel totál taccsravágott. Iszonyat szüntelenül még émelyegni is! :roll: Bár lehet ha babától lenne én is könnyedebben venném a dolgot! :roll:

dita75

rilla: Én is felhívnám a dokit. Drukkolok, hogy legyen lombik.

dita: Sajnálom a rosszullétet. A barátnőm is egész éjszaka hányt. Nem lehet valami vírus? Egyébként nekem a hányáshoz már egyszer hozzá kellett szoknom. Olyan sok volt a savam, amikor dolgoztam, hogy minden műszakban (3 naponta) legalább 4*-5* hánytam éjszaka. Nem bírtam a fáradságot és folyamatosan savat hánytam. A munkahelyváltás és a műszakbeosztás, na meg egy gyógyszer helyrerakott, de azt a pár hónapot nem kívánom senkinek. Egy jó dolog volt benne: a fogyás!!! :)
vicky79
Budapest III. kerület

RILLA: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!Szerintem
is hivd a dokit!!!!!! Igen beelőztelek, mert nekem már a 2. naptól
kezdték a stimut. De ez a hét nem jelent semmit, mert lehet h.
én meg lassan fogok reagálni a szurikra... DRUKK!!!!!!!!

Dita: Jobbulást kivánok!!

Vicky: Sajnos ismerem ezt a savas hányás dolgot! Nekem is volt már többször. Húúú ez elég szörnyü:( Veled mi ujsi?? puszi
babu69

Sziasztok!

Rilla! nem hiszem, hogy aggódnod kellene.Nekem a normál időben jött meg, és nálam 10. napon jött meg, azaz a stimu előtt 4 nappal.

Na túlvagyok a leszíváson. Sokból 10-et szívtak le, holnap tudom meg mennyi termékenyült meg és mikor kell mennem értük.
Mivel nekem sok lett így nekem másabb volt kicsit, mint általában. Ki kell tölteni egy lapot, és elhelyezkedni a szobába az ágyadon. Páromért jöttek, hogy adjon katonákat. Szólnak, ha te következel. Pisikélsz és köntösben, hálóingben elindulsz a műtő fele. Ott behívnak. Zokni legyen a lábadon.
Fel kell feküdni egy nőgyógyászati ágyra, beszélnek hozzád, kicsit megborotválnak, lefertőtlenítenek, majd közben már megy a kezedbe az altató. Utána már az ágyadba tesznek és betolnak a kórterembe. Normál esetben 1 infúziót kapsz, én 5-öt kaptam. Fekszel, 1 óra múlva kapsz inni, másfél óra múlva ehetsz, tehát enni és innivalót vigyetek. Ha minden ok, a beavatkozás után 2-3 óra pihi van, legalábbis nekem ennyi rémlik, mivel nem volt rajtam óra.
Utána megvárod a záródat és megtudod mennyi petesejtet szívtak le.Másnap telefonálhasz ebből mi lett.
Nekem a pici pocim kicsit fájdogál, de kibírható. Nagyon sok folyadékot kell inni nekem az elkövetkezőkben, de gondolom másoknak is.
remény73

REMÉNY
Hú végig görcsben voltam ahogy olvastalak, mert sejtem hogy ez vár rám is!
Feltéve ha a Jézuska nem hoz nekem addig egy spontán babót! :roll:
Remélem mind szépen osztódik már, hány órakor kell telefonálni?
Mennek a drukkjaim!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, én már reggel jól voltam, mintha elfújták volna az egészet.
Bár kajára rá sem tudtam nézni, kexeltem egész nap. :lol:
Nálunk tuti nem vírus okozta, hanem a zsíros kaja.
Nekem a zsír epegörcsöt okoz, ez már a 3. alkalom hogy így jártam!
Egyszer egy zacskó mogyoró ütött ki teljesen! Imádom az olajos magvakat, nem bírom abbahagyni ha elém kerül, de a szervezetem meg is büntetett a féktelen nasizásért! :roll:

dita75

dita

Nekem magától nem épül ki a méhnyálkahártyám, nem vastagodik, ezrét gyógyszert kaptam, hogy elérjem a 10 mm-t a beültire...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Holnap 9 és 11 közt kell telefonálni.

Köszi a drukkokat...
remény73

remény,
gratulálok a 10 petikéhez!
Kíváncsi vagyok, hány embrike lesz! Ha sok, akkor lehet, hogy csak 5 naposan kapod vissza őket, és akkor sokkal nagyobb a megtapadás esélye! :) Drukk :)

dita,
hú de rosszul hangzik ez az éjszaka... :shock:
Még jó, hogy reggelre meggyógyultál. De ha a párodnak is volt baja, akkor nem hiszem, hogy egyszerűen csak "megfeküdte" a gyomrod, hanem valami fertőzés lehetett. De a lényeg, hogy már jól vagy.

rilla,
szerintem is hívd fel az orvosod, de ne aggódj. A decának az a feladata, hogy leállítsa a saját hormonműködésed, és ha ez sikerült, akkor lényegében mindegy, hogy mikor kezditek a stimut (szerintem).
Az OEP úgy támogatja, hogy az utolsó beülti és a következő injekció között 3 hónapnak kell eltelnie. Magyarul nekem leghamarabb január végén kezdődhet valami.
A fagyibabákat nem oep támogatással fogjuk berakatni. Ez 100 E forintba kerül (szemben a nem oep-támogatott igazi lombikkal stimulációstul, ami másfél milla körül van), és így viszont nem fogy az 5 lehetőség. Ezért ez bármikor mehet, ha a szervezezetem alkalmas rá.

zoe,
drukkkkkkkk ++++++!!

süni,
köszi a választ. és félidő körül hányszor kell kb. UH-ra menni, hogy a tüszőrepesztő időpontját meghatározhassák? Én a 13. napomon érnék leginkább rá, csak most félek, hogy az késő lesz.
bikmakk

Remény, DRUKKOLOK!!!
Köszi h. leirtad, én is izgatottan olvastam, mert ha minden jól megy hamarosan én is a mütőben kötök ki:):) Már várom!! :)

Pihengessél sokat!!
babu69

Mi lehet BABSZIKÁVAL??? IRJÁL LÉGYSZI!
babu69

Sziasztok!

Bocs, a beugrásért, de eladnám lombikprogramból megmaradt gyógyszereimet. (nekem bejöttek :lol: )

20 db Progesteron 25mg injekció - 5500 Ft. (2013 márciusáig jó)

15 db utrogestan hüvelytabletta (2009. 12. hó)
19 db Lindynette tabletta (2010 09. hó)
9 db Tarivid (2012 05. hó)

A fenti háromnál az árban megegyezhetünk.
A gyógyszerek Bp. találhatók.

Ha szükséged van valamelyikre írj privit.

Üdv: Trinky

KépKép
trinky

Bikmakk!

Nekem úgy volt, hogy az 5. napon, majd a 8.napon kellett mennem és 11. napon leszívás, ami a 9. nap tüszőrepesztés. Ez mindenkinél más. Függ attól is, hogy hogy reagálsz a stimu alatt, milyenek a hormonok, és mekkorák a tüszők. Gondolom még más is számít, amit mi nem tudhatunk. Van akinek az 5. nap után 2 naponta kell visszamenni.
Igaz nekem long program volt.
remény73

WITCH
Áhááááááá, köszi már értem! :wink:

REMÉNY
Ezek szerint te is könnyen stimuzható vagy!
Holnap ha telefonáltok, írd meg nekünk is nagyon kivi vagyok, hogy mennyi babátok lett! Remélem kitesz legalább egy fél focicsapatot! :wink: :lol:

TRIN
Szasz, nem megy a biznice? :roll:
Én majd alkudozom veled, ha esetleg olyan gyogyikat kapok amiket te is, de ez még nem mostanában lesz! Az utolsó kettő mire jó?

BIKKMAKK
Kicsi lelked jobban van már?
Ezek az árak!!!!!!!!!!!! Még hogy az ország gyerekeket akar!
Sztem épp ellenkezőleg! :roll:
Nagyon ki tud akasztani, hogy minden a lóvéról szól!

ÉS MÉG A LOTTÓN SEM NYERTEM EGY FITYINGET SEM!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry:

dita75

remény,
köszi a részletes leírást, de én a fagyik beültetésének menetét kérdeztem - ahol nincs stimu (jó esetben). A lombikot már ismerem elég jól (sajnos)....

dita,
köszi a kérdést. Ma elmentem dolgozni, és ettől nagyon sokat javult a lelkem. Nem is gondoltam volna, hogy így visszaráz a normális kerékvágásba - mondjuk szeretem :)
Igen, az árak elég durvák. Az összes ismerősöm (na jó, az a kevés, akiket beavattunk), amikor megtudja, hogy egy lombik nekünk 150 ezer körül van, csodálkozik, hogy hát úgy tudta, hogy az első 5 támogatott. És megdöbbennek, hogy bizony ez a támogatott ár....
Már el sem tudom képzelni, hogy az emberek többsége egy kicsit jól érzi magát, és máris ott a baba ingyen és különösebb erőfeszítés nélkül...
:wink:
bikmakk

Sziasztok !

Megkérdeztem a vérzésemet, és állítólag ha szúrom a Decat, akkor előfordulhatnak vérzések, ami nem baj ....remélem, hogy nem lesz belőle gond, már várom nagyon a hétfőt, hogy mehessek a BMC-be és elkezdődjön a stimu.

Dita !
Mikor fejeződnek be a vizsgálataitok ?

Babu !
Szerintem (ha minden jól megy nálam is) kb. 1 hét különbséggel lesz a beültetésünk ! :lol: :lol:

Remény !
Köszi a részletes leírást a punkcióról, mostmár tudom mi vár rám is és nem is tűnik olyan vészesnek !
Hány embrikéd let ???

Bikmakk !
Örülök, hogy vissza tudtál rázódni a régi kerékvágásba !
Ez nem semmi, hogy 3 hónapot kell várni a következő Oep támogatott lombikig ! :(
Jól értettem, hogy ha fagyibabákat ültetnek vissza, akkor 100 000 Ft, ha pedig még egyszer punkció+beültetés, akkor 500 000 Ft ??
Ha fagyibabákat ültetnek vissza, akkor ott is kell előtte szurizni ? Ennek hogy van a menete ?
rilla_

Sziasztok!

Már rég jelentkeztem ezen a fórumon, de olvaslak Titeket és mindenkinek nagyon drukkolok!!!

Nellike!
Itt is gratulálok a magas HCG-hez!!! :D

Babu!
Remélem most már gond nélkül megy a szuri beadása és sok szép tüsződ lesz hamarosan!

Bikmakk!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült, de a fagyis babák tényleg esélyesebbek. Nekem is azok sikerültek, a babát várók közül is sok lánynak az sikerült és legutóbb egy lánynak is, akivel tartom a kapcsolatot a BMC-ből.
Annak idején, amikor nekem nem sikerült az első beülti én is úgy voltam mint te, hogy én nem tudok egy sikertelen lombik után 2 hét múlva visszamenni a fagyis babákért. Kellett egy hónap pihenő hogy lelkileg, testileg rendbe jöjjek. A te eseted viszont tényleg más. Biztos hogy karácsonyra esne a beülti? Szerintem első körben azért érdeklődjél hogy karácsonykor hogy lesznek nyitva, hátha számodra kedvezően fognak alakulni a dolgok, hisz ünnepnapokon, hétvégéken is szoktak csinálni beavatkozásokat.
Drukkolok hogy minden jól alakuljon és hogy megfelelő döntést tudjál hozni!

Zoe!
Drukkolok neked! ne keresd a tüneteket és vesd el azokat a negatív gondolatokat hogy újra kell majd csinálni ezt az egészet. Sikerülni fog!!!!

Edinka!
Remélem hamar elmúlik a bacid és minél előbb kezdhettek.

Remény!
Drukkolok hogy sok-sok petécske termékenyüljön meg és jó híreket kapjál!

Vic, Anett, Zsókuci!
Mi újság van veletek?

Kép
vucuska

Még egy dolog: megint megy az RTL Klubbon a Sejtjeink, csak sajnos ismét nem emberi időpontban. Ma hajnali 2-kor, holnap meg 1:55-re van kiírva.
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... where_tv=1

Kép
vucuska

BIKKMAKK
Örülök, hogy legalább a munkahelyeddel nincsenek problémák, az nagyon sokat számít. Amúgy én is szeretem, csak ne lenne ennyi hülye kolléga, a főnökökről meg inkább ne is beszéljünk. :roll:

Vasárnap az anyósoméknál voltunk ünnepi ebéden, és közöltem velük, hogy karácsonyra mi magunk leszünk az ajándék, (a saját családomnak már előbb szóltam) mert a lombikra gyűjtünk, hisz az inszemek is már eléggé kiapasztották a pénztárcánkat, a lombik pedig többszöröse lesz..... szóval a mama is egyből azt kérdezte, hogy miért hát ezt nem támogatják???
Mondom ez a támogatott ár, és az állát úgy kellett felszedni a földről, még jó hogy ült, mert elájult volna.
Ő azt gondolta az inszemek is totál ingyen voltak, mikor közöltem vele, hogy min. 50.000 ft volt csak a gyógyszer, sőt egyik hónapban annyira nehezen akart beindulni, hogy 10 fostimon meg 5 merional volt már bennem, aztán még a tüszők sem repedtek meg, kétszer kellett a 9000-es choragont is megvennem, a végén meg még a progiadagomat is megemelték, szóval akkor egész hónapban azért dolgoztam, hogy a gyogyikat meg tudjam venni, pont annyiba került az egész mint a fizetésem.
Mondtam nekik, h. már bőven millión felül vagyunk hogy ha mindent összeszámolunk. De úgy vagyok vele, hogy van aki elissz, eldorbézolja, mi meg erre költünk, nem kávézunk, nem iszunk...... a párom ugyan dohányzik :twisted: én már rég leszoktam, de sajnos őt nem tudom sehogy rávenni! :roll:
Remélem azért ha Bogyó meglesz elhagyja, vagy legalábbis otthon már nem jut eszébe rágyújtani!

RILLA
Sztem még legalább egy hónap! 8-án is kell menni 2. kiskatonavizsgálatra.

REMÉNY
Várom a híreket!

dita75

Sziasztok!

Megkérdeztem és nagyon boldog vagyok, és mivel érdekel benneteket is megosztom a hírt. Mind megtermékenyült, és 2-t kapok vissza csütörtökön. Drukkoljatok addig is minden ok maradjon. Köszi.

Én úgy tudom, hogy ha OEP támogatású, akkor csak a szuris adagokat kell megvenni, hiszen a leszívást, vizsgálatokat, beültit támogatja az OEP. Ha nem OEP támogatásút választasz, akkor biztos sokkal több.
Így sem olcsó, hiszen függ attól kinek mit és mennyit írnak fel, hiszen mindenki másképpen reagál az adagokra. Volt olyan, aki mesélte, hogy majdnem 2-3-szoros mennyiséget kapott hozzám képest, de nehezen akartak nőni a tüsszők, és így drágább is volt a stimuja.
Remélem sikerül összegyűjtened rá a pénzt.
remény73

Sziasztok!

Nagyon felpörgött a topic , mióta nem voltam. :)

Zoé! Nálunk is hasonló volt a helyzet, 13-14 tüszőm volt, amiből 6 petesejtet tudtak csak nyerni, abból 5 termékenyült csak meg és a beültetés napjára 4 maradt! Én is el voltam keseredve nagyon, mert a rövid protokol is jobban sikerült annak idején, mint ez a hosszú stimu. Ennek ellenére a 3 beültetett embrióból valaki(k) velünk maradt(ak). Szívből kívánom, hogy nektek is szerencsétek legyen. :)

Remény! Nagyon szép eredmény! Drukkolok, hogy a beültinél is minden rendben legyen, addig is igyál nagyon sok folyadékot, és edd a sok fehérjét! :wink:

Bikmak!

Sajnálom, hogy nem sikerült! :( Nálunk a fagyibabás beültinél nem volt se gyógyszer előtte, se tüszőrepesztő. mennem kellett a 12. nap környékén, akkor látott a doki egy 18-as tüszőt, azt mondta, hogy ez két nap múlva megreped, a harmadik nap reggelére visszahívott uh-ra, megállapította, hogy előző nap tényleg megrepedt és attól számította a 3 napot. Szóval én se a stimuláláshoz se repesztéshez nem kaptam semmit, csak a beülti után az utrót ugyanúgy. Remélem ezúttal sikerrel jársz! :)
nellike

REMÉNY
Ez fantasztikus! Nagyon ügyesek a petikéid!
Remélem mind megmarad! Készülődik az a focicsapat! :wink: :lol:
Továbbra is mennek a szurkok, drukkok..... +++++++++++++++++

NELLIKE
Neked volt shortod, meg longod is?
Már nem is emlékeztem rá!
Mikor mész legközelebb, mikor derül ki végre, hogy pontosan hányan bérelték ki a pocidat?

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?