Na vagyok, sziasztok, tegnap babamama klub ( én adtam elő)+ vendég, ma is vendég+ még apukám is jön, az após meg most ment el, de ő segített, lefdoglalta a lányt... Mindemellett alvászavar, ma fejfájás, de egy tündér-türelmes-dumagép picilány. Oda vagyok érte. Egyre jobban, még akkor is ha hisztizik
Szóval, Evelin, tudod mit mondott a Beke, a szemész barátnőm, a sebész, a Tunyogi. Nehogy már egy noname, semmitsemtudó ( lsd nyúlajak) hülye, pesszimista háziorvos ezt lerombolhassa. Aki többek között semminek nem néz utána, hanyag és felelőtlen. Pl azt sem érti hogy nem lehet normál fejkörfogata egy gyereknek, ha középen nem záródott a koponyacsontja és nyilvánvalóan ettől nagy a fejkörfogata. Drága, ez a nő le van ejtve, fogalma sincs mit tudsz kihozni ebből az édes, mezes kiscsávóból!
Véda, neked meg annyit hogy az öcsém hiperaktiv- ami tudom nem ugyanaz mint a hipermotil- de nagyon jó segítségeket kapott az életben és most 23 éves, dolgozik édes, rendes srác. Nem volt könnyű kamaszkora mondjuk, de tekintve hogy akkor váltak a szüleim nem is lehetett. Volt egy remek pszichiátere, meg tudom szerezni az elérhetőségét, mert az igazán fontos lenne,hogy szeresse az, aki foglalkozik vele...És a Heim Pálban is dolgozik egy pszichológusnő, aki hiperaktivokban nagyon jó, irtóra szereti őket...
És azt gondolom, hogy aki ennyire szereti a gyerekeit, mint Te az túl sok mindent nem ronthatott el...

A fimota meg jó, nézegesd!
Kösz lányok a dicséreteket, apa csinálta a klippet!
Adél szerintünk is szépséges, de még irtó aranyos is! ahogy dumál, zabálnivaló!
Pati, mi legyen a teszvesz doggokkal? Köszi még1szer!
Anna olyan cuki a képeken, Tamara. Gyógyszertári fürdetőt kellene használj! Irok neked ha akarod...