A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde!
minden gyerekből mást hoz ki egy testvér érkezése. :oops: Én csak azért írtam ezt, mert ERRE AZTÁN ÉN SE SZÁMÍTOTTAM! :D Pozitív ellenpélda :D

Emano!
Viburkolt használtuk. Sok változást nem hozott. :? :(

rohanok, majd jövök ...
Küldenétek egy kis pozitív energiát??? :oops: magam alatt vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
Köszi a kúptanácsokat :lol: godoltam megkérdezem Tőletek,mielőtt megveszem 2000 Ft-ért!!!
Osanit????egyszer már beszéltünk róla :oops: csak lusta vagyok előkeresni!!!
Mert azt ha jól tudom itthon nem lehet kapni???Csak Ausztriába és Németországba????Ausztriából tudna az Uram szerezni :lol:

Veronikusz
mi baj???gyere mesélj

Megy ma az anyukám orvoshoz(onkolgiára)megint fáj a gyomra....nagyon félek,de úgyis minden rendben lesz!!!!

Majd még jövök
Szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi! MARTIN DRÁGÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Dorka ++++++++++

Veronikusz++++++ Na fel a fejjel!

Linocs, ez döbbenet. :shock: :shock: :shock: Egyéb tünet? (Bár ezekhez mi hiányozhat még?!) Nagyon drukk, és jelentkezz, mi van veletek...

Andi ++++++++++

Ennyi telt most. De tényleg nagoyn nagyon.
vbea

[quote="gablaty"]de mi a baj az oxitocinnal??
az ember örülhet ha semmi komplikáció nem merül fel sztem, az a legkevesebb ha kapunk infuziót,nem? ez az én véleményem.... :oops:

Hát,Én meg az oxitocint semmiképp nem nevezném csak egy infúziónak és nem is az a hivatása,hogy semmi komplikáció ne lépjen fel...

Oxytocin mint gyógyszer

Oxytocint intravénásan, vagy a nyálkahártyán keresztül lehet beadni, mivel a bélrendszerben elpusztul. Általában szülésindításra használják, vagy "jó" fájások keltésére. Általában az oxytocin kiváltotta más ergometrinek használatát posztpartum vérzéseknél. Az oxytocin antagonistái: tractocyle (hatóanyag: atosiban) fenyegető vetélésnél használatos. Esetleges mellékhatások: agykérgi vérzés, roham, növeli a pulzusszámot, vérnyomást és arythmiát okoz. Rontja a méh vérllátását, medencefenék haematoma, uterus ruptura, tetániás görcs, postpartum vérzés.

Én két gyereket szültem,elsőt 15 másodikat 17 óra alatt,mind kettőt beavatkozás nélkül,mint nagyszüleink idejében.(ebbe beleértve a különböző infúziókat is).Szerintem nem igazán kórház,inkább orvos függő az,hogy használják-e az oxitocint,vagy mást.Az Én orvosom nem híve ezeknek szerencsére.Tehát Johanna Én azt mondom,ezt a saját orvosoddal beszéld meg,hiszen nála jobban senki nem tudja,hogy Neki mi a szokása![/i]
valaki régrõl

Halihó!

Linocs, Dorka, jobbulást.
Annyira ismerősek a tünetek, nálam semmit sem sikerült kideríteni, hogy miért rendetlekedett a pocakom, de át tudom érezni.
Azért ha lehet a tükrözést érdemes elkerülni.....nekem egyszer próbáltak, de nem sikerült...

Andi, nem lesz semi baj!Nem lehet!!!+++

Veronikusz, most jön ki a zülés utáni depi? Fel a fejjel, küldök egy kis jókedvet.

Szóval egy másik vélemény is:(oxy)
Persze minden beavatkozás, ami nem természetes, mellékhatásokat rejt. De nem azért találta ki az orvostudomány, mert ártani akar, így vannak esetek amikor egyszerűen kell és kész. Mert többet árt, ha nem adják. Én úgy mentem be szülni, hogy mindent csak ezt nem, kerek perec.
Aztán amikor már 17 órája ott feküdtem, abszolút nem tágultam és nem történt semmi,(azon kívül, hogy márigencsak fáradt voltam és fájt már minden) akkor elsőre elutasítottam, de két óra múlva már én kértem.
Akkor is kaptam eléggé nagy adagot, hiszen 7 órán keresztül nyomták belém. Aztán a császár után is kaptam két infúzióval, mert baromira vérzékeny volt a méhem, és nem akart összehúzódni.
Csak azt akarom mondani, hogy persze érdemes megbeszélni, hogyha csak "időspórolás" végett adnák, akkor ne, de vannak esetek, amikor elkerülhetetlen a dolog.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj nekem:

zülés=szülés, még véletlenül sem züllés. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok Mindenki!

Itt egy frissen és újjonan regisztrált anyuka :)

És mindjárt kérdezek is, mert még nem nagyon ismerem a terepet! :D
Honnan tudok én is felrakni ilyen "babakor mérőt"? :)

Előre is köszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emano/Andi!
Semmi különös nincs, csak ez az általános depi és anyátlanság. Olyan jó lenne ha néha felmehetnék a papámékhoz … csak hát ők nincsenek itthon. :( MI LENNE VELEM NÉLKÜLETEK???? :D
De lényegtelen, hogy velem mi van. Inkább azt mond, hogy mit mondott ma az orvos a mamádnak!!!! Biztos minden rendben!

A +++++++++++++++++++ köszönöm mindenkinek. Megkaptam őket. :D már sokkal jobb! :D:D

Dorka! Linocs!
Hogy vagytok??? Orvos mit mondott??? Mielőbbi jobbulást nektek!!!!!

Én ma megjártam Zsófival az OEP-et. :D el is intéztem. Voltunk az Államkincstárnál is, de ott a 3 órára saccolt várás megrémisztett. A nyomtatványos hölgy leellenőrizte a papírokat és holnap feladjuk postán. :D úgyis Ceglédre menne ez is ha beadtam volna :D

KÉRDÉS:
Tud valaki olyan üzletet, ahol 4-5 éves gyerekre való IGAZÁN MELEG télikabátot lehet venni??? Lehet steppelt is, de főleg hogy a fenekét takarja!!!! Lehetőleg ne túl kényes színű, bár él hal a rózsaszínért. :roll: (szín még vita tárgya :D ) én ma voltam egy helyen, de ott nem volt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
de az is fontos,hogy Veled mi van!!!

Anyától vettem ma vért és megy UH-ra!Aztán lesz még CT, MR és izotópos vizsgálat(ezt nem tudom milyen vizsgálat,majd kiderült)

Kabátot talán Takkoba,Tescóba, C&A??Tesoba múltkor (1hete) mintha 30%-os kabát vásár lett volna....

Tigrincs üdv köztünk!!
vonalzót úgy tudsz,ha valakiére rákattintasz,ott csinálsz egyet magadnak és a Profilodba beilleszted(de ha nem megy küld el az adatai és megcsinálom szívesen)

emano/Andi
KépKép
emano

Szia Emano/Andi!

Köszi a tippet...megpróbálom!

Aztán, ha nagyon béndzsi lennék :lol: és nem menne, akkor sikítok! :D

Köszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Aprooka! szívemből szóltál..... egyetértek veled.....
nekem is volt 2 szülésem....(és mivel a másodiknál halott volt a babám sztem másképp nem is ment volna)kedves "régi ismerős". és nem volt mellékhatása a dolognak.
nekem meg sem fordult a fejemben hogy ne bízzak meg az orvosomban,ha ő úgy gondolja hogy kell, akkor kell. Ki vagyok én hogy megkérdőjelezzem,? azért ő csak levezetett több ezer szülést,nem? az hogy nagyanyáink idejében mi volt, igen az egy dolog, de sajnos volt sok halvaszülés is. szóval én amennyire a kórházban szülést támogatom, úgy egyetértek az ott alkalmazott "eszközökkel". ez az én véleményem.....

Kép
gablaty

régi ismerős=valaki régről

Kép
gablaty

Sziasztok,

Most csak beugrottam, Veronikusz kabátot mi szuper jót a Decathlonban vettünk leér popsi alá, meg plusz záróka körbe a derékrészen, meg minden. Majd keresek egy linket és berakom ide. Tünde szereti nagyon, ma már az volt rajta.

KépKép

KépKép
snowwhite

http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8074703-53999800/ no konkrétan mi ezt vettük, tudom drága, de tényleg szuper szélálló meg minden és nekünk ez kellett.

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri
szuper a kabát :)

Sajnos az uh alapján anyunál megint van valami,pénteken ct és a vérkép ereménye,utána okosabbak leszünk

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz! decathlon tényleg jó....tavaly mi is ott vettünk dzsekit Encinek-- :D

Tigrincsazt a kódot másold be ami úgy kezdődik hogy url=

Kép
gablaty

Emano! :( :(

azt akartam még kérdezni,hogy szerintetek korcsolyát venni még korai?????mármint Encinek.. :D

Kép
gablaty

Na nézzük, hogy sikerült-e megcsinálnom! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emano!

Nagyon szorítok Nektek!
Mindenképp jelezz majd a fejleményekről.

Gablaty, jaj, nem is tudtam, hogy ilyen nagy babód volt. :cry: Nagyon sajnálom!

Juj, de jó ez a kabát!!!

Én most szembesültem vele, hogy Levinek nincs téli cucca két overálon kívül. Várom a sógornőmtől érkező cuccokat, pulcsik, vastagabb nacik, mert semmim sincs. Még jó, hogy ilyen enyhe a november.....

Mi megint nem alszunk két napja nappal, csak max 20 perceket. Meg persze éjjel sem sokat, de ez megszokott. Írtó gáz, ma már megállapította nővérem, hogy fáradtnak tűnök.....én inkább úgy fogalmaznék, hogy elmehetnék zombit játszani smink nélkül is.... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gablaty!

Ezer köszi!!!! :D

Sikerüüüüüüüült!!!! :D:D:D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs, mesélj magadról....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Emano: gondolunk Rátok, remélem jó híreket kaptok!!!

Gabi: nem korai Encinek a korcsolya, Leányfalun nagyon jó a pálya. Én régen versenyszerűen nyomtam, ma már csak hobbi, de Tündének idén még nem, de jövőre már rakok korit a lábára.

Tigrincs: mesélj, mesélj, ki a dokid? Mikorra várod a második Babót pontosan?

Aprooka: küldök álommanókat, hátha.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
nagyon szépen köszi. Én is sokszor vásárolok a Decathlonban. Ez a kabát tényleg szuper! a színe is nagyon tetszik, de kicsit hosszabbra gondoltam, kb a combja közepéig ha érne! :oops: :D

Emano/Andi!
:oops: :oops: :oops: jaj! :oops: remélem rosszul látták!!!! szorítunk!

Aprooka!
Az én legkisebb szarosom se csípi a nappali alvást. :oops: éjjel meg olyan aktívan alszik (röfög vagy mit csinál az én kis malackám :lol: + mocorog), hogy én átköltöztem a lányokhoz a földre egy kb 70x140-es kiságy-szivacsra és Szofi rácsoságyához kapott paplannal takarózom és ez még így mindig jobb, mint Zsófit hallgatni ahogy fickándozik. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy szolidarítok veled :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

köszi lányok,olyan jó,hogy vagytok :lol:
lehet,hogy csak gyulladás,majd pénteken kiderül
ráérünk utána aggódni

Dóri
nem volt nagy mértebe ilyen kabát 158/164???

Aprooka
sajnálom az alvást...

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok,
aludni mi sem tudunk mostanaban, vagyis h ejszaka nem nagyon megy, Zsofi folyton felebred, es nyuszog, ha cicit nyomok a szajaba, akkor jo neki, aztan meg ha vegre eljon a reggel, jol bealszik, ma is fel 11-kor kelt, mar aszittem, nem is megyunk jogara...apropo Bori, ma ti nem voltatok! :) nappal meg van, h alszik masfel orat is egyben, ez nekem teljesen uj! :)ugyhogy mostanaban en is eleg zombi vagyok...

Veronikusz, mi is voltunk ma az Oepnel, kar, h nem futottunk ossze, vegre sikerult minden papirt beadni a gyedhez, vegulis annyira nem keson, mert ma jott meg az utolso tgyas, ha egy honap alatt atfut, akkor nem is maradok penz nelkul... szerencsere Zsofi viszonylag jol viselte a varakozast...csak ezt a hidegrol bemenes a melegre, most akkor levetkoztessem a gyereket, vagy hogy legyen, ez meg eleg nehezen megy nekem...:-/

Emano, en a dilidomino blogon olvastam az Osanitrol, Csillus irta, h nekik bevalt... ha tudsz szerezni Ausztriabol, esetleg szereznel nekem is, ha szepen megkerlek?

banana

OSANIT:
Ancsa árulja (úgy emlékszem!!! :roll: :roll: :roll: ) mert kapott dögivel! Kérdezzétek meg őt! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Banana!
én (bocsi! :D MI!) kb 10-től voltunk ott. Zsófi is jól bírta. Ott ettünk a baba-mama szobában. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa árulta egyszer(de az kicsit bonyolult volt,mert nem az övé volt.......)

Ha az osztrákoknál lehet kapni,akkor Bálint tud hozni(2-3 hetente szokott menni dolgozni)

Banana
én is olvasom Őket(szerintem szuper oldal)
ha tudunk szerezni,gondolok rád :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok...
köszi a drukokkat...megérkeztek mind :lol: :lol: :lol: Megmaradok úgy tűnik, nem is tükröztek...a bajom pedig IBS (irritábilis bélszindróma)ha jól írom, alényeg, hogy a terhesség miatt lelassult az emésztésem és ez okozza a panaszokat..idó amíg visszaáll....napi 4 liter folyadék, mozgás, hasizomgyakorlat reggel és ilyesmi.....sav esetén savcsökkentő...1 hónap múlva kontroll....
Berkuszt kölcsönkérte anyu...nagy a csend, olyan fura.....azt hittem jó lesz kicsit de nem az :oops: pedig ő jól érzi magát tudom

Tigrincs!
üdv közöttünk....tényleg mesélhetnél :lol: :lol: Hol született Adrienn??most ki a dokid????tudod ilyesmik :lol: :lol:

Andi!
remélem a mamáddal semmi komoly!

Veronikusz!
örülök, hogy jobban vagy :) :lol: :lol: és persze túl vagy az OEP-en :lol: Kata?????

Aprooka!
szegénykém...szörnyű a kialvatlanság...én nem Letykó miatt hanem magam miatt nem tudok néha aludni.....Berke után is volt, hogy nem tudtam...átérzem.....nekem segít:acidum phosphoricum asszem ch9....

KépKépKépKép
vdorka3

sziasztok,

na alvás nálunk se nagyon, 2 óránként ébredt éjszaka és nappal is csak 3x fél órát aludt... Az hagyján hogy nem alszom ki magam, de már utol se érem a lakást :?

Andi, szorítunk, remélem nincs semmi gond!!

Linocs, neked is jobbulást!

na véget is ért az aktuális fél óra :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kép most akkor ki a kicsi.......berke belemászott a mélykocsiba Kép A hugom hugival..... Kép Letykó ma
Kép Letykó ma 2....avagy anya bolondozik....
Kép apu az unokákkal
Kép a barátnőm Berkével,a 3. napon már ő is aludt délben

Na jó sok lettem megyek eszem valamit......bocs

KépKépKépKép
vdorka3

DORKA, ezek szupi hírek!!! :wink: Ahhoz képest... légy jobban!
A képek, isteniek! :roll:
vbea

Dorka: örülök, hogy nálad is kiderült az ok, és nem is hangzik olyan vészesnek a helyzet.
Nálam a képlet: terhesség + eredeti túlsúly = epekő
A belgyógyász doki szerint azoknál a nőknél, akik eleve túlsúllyal indultak a terhességnek eléggé nagy az esély az epekő kialakulásának. Szóval úgy tűnik, hogy nálam is megvan a megoldás. Szerencsére. Úgyhogy kaptam egy csomó természetgyogyós gyogyót, teát, meg oda kell figyelnem, mit eszem, és 3 hét múlva kontroll, akkor vérvétel, és egyéb tesztek. És ha nem tűnnek el ezek a kis apró nyavalyások (és nem jellemző rájuk), akkor szoptatás után műtét. :(
Ja, és mára a náthám is elmúlt. Úgyhogy most már nagyjából jól vagyok!
linocs

Dorka: csúcsak a fotók!!!!!! Ha nem szoptatnál, ajánlanám a termékünket, de így nem lehet...... azért remélem jobb lesz......

Veronikusz: ma voltam a Kenguruban, - Beninek hetek óta télkabátot vadászok, komolyan csak én vagyok vak, vagy úgy fogom ki, de 2 évesre való, ami vízhatlan, bélelt és még mozogni is tud benne, egyszerűen nincs. Ma találtam a Kenguruban :lol: pofátlan áron :twisted: , de nem tudtam otthagyni. A sapesz is hozzá 2700 pénz volt :twisted: Komolyan mondom felháborító!!!!!!!!!! Szóval annyira ugyan nem néztem a lány dzsekiket, de bőven volt választék, talán érdemes lenne egybe bemenned...... Szandinak a Takko-ban vettem olyat amilyet szeretnél, mondjuk 1-1,5 hónapja.

Nem fogjátok kitalálni kibe futottam tegnap itt nálunk az Obiban :lol: Eni? Dorka? Naaaaa? :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Linocs
:(,sajnálom

Cancan
milyen termék???mire jó???Gyomorra???
jöhet pü-be is :lol: :lol:
Vidához mikor mész??

Dorka
nagyon jól nézel ki
Letti is gyönyörűűűűű

emano/Andi
KépKép
emano

Heni!
Nekem van egy ötletem...... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Emano: csütörtökön. Progi szint nézés...... küldök privit.

Dorka: nyert :lol: Jól meglepődtem.

Heni

Kép

Kép
cancan

DOrka, Linocs : legalább okosabbak lettetek,meg mi is,,
remélem mind a ketten kinövitek........ :D

Tigrincsügyi vagy a vonalzókkal..ki a mostani dokid?
fotókat is rakhatnál fel!!!!!

Dórikori ügyben megnyugtattál....mert engem mindenki hülyének néz a családban hogy korai még...mondtam jó akkor megkérdezem a csajokat a bbneten :lol:
csak azért gondoltam mert én is párom is szeret korizni.... hát akkor vigyük a gyereket is.. jársz Leányfalura??? mert én is oda megyek....

Kép
gablaty

Tigrincs iiwiwen fent vagy???

ja DOrka jók a képek nagyon :lol:

Adri? Renáta? Memme? GYuzsoooooooooooooooooo??

ja azt el is felejtettem mesélni,hogy volt általános isk.oszt.találkozónk, és egyik oszt.nőmnek 7 :!: gyereke van :lol:

Kép
gablaty

Cancan
köszi,majd megnézem

Tigrincs
gyere mesélj rólatok

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Anyócák! :)

Remélem senkit nem bántottam meg ezzel a megszólítással! :oops:

Adrit a Kútvölgyiben szültem, Doktordoktor Mészáros Gábornál! :)
Már 10 éve Hozzá járok és nem mennék senki máshoz!!!! Egyszerűen imádom, mindig korrekt és rendes volt velem, bármit kérdezek a mai napig rendesen és becsületesen válaszol kérdéseimre. Egyábként nálunk a családban szinte "családorvos" :) szerepét is betölti, mert a nagyobbik sógornőm ill. az unokatesóm is nála szültek. :)
Mikor Sóginőm nála szült (11 évvel ezelőtt) és bementem meglátogatni, pont ott volt a Doki bácsi is és első látásra "beleszerettem". :) Akkor kikérdeztem Krisztit (sóginőm), hogy milyen a Pasi :D és ő akkor csupa jót mondott róla. És tényleg nem csalódtam!!! Na azóta hozzá járok! :) El nem cserélném senki más dokira!! :D
(Szerintem a nőgyógyi választásnál fontos az első benyomás is,de ez az én véleményem!)

Mikor elmegyek hozzá (még a mai napig is) mindig olyan érzésem van, hogy rajtam kívül nincs más betege, olyankor csak "én vagyok neki!" Szeretem azért is, mert nem a "pénzéhes bandához" tartozik.
Mikor Adrit vártam és elmentem az első magánrendelésre megkérdeztem Tőle, hogy mennyi az annyi. Mondta: 6 ezer a terhesgondozás (most 8ezer), egy hónapban egyszer kell odamenni, a szülést meg rámbízza. Ha adok adok, ha nem nem, ha egy üveg bort viszek neki, akkor azt. És ez a mai napig így van. Na "röviden" :D ennyit a Doki bácsimról. Ha valakit érdekel valami konkrétabban kérdezzen nyugodtan! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Megint sziasztok! :)

Most látom csak, hogy egy pár kérdés felett elsiklottam! :)

De most bepótolom. :)

1. ÖcsiHugit 2009. február 3-ra várjuk. Azért nevezem így, mert nem tudom, vagyis nem akarom tudni, hogy kisfiú lesz vagy kislány és így nem sértem meg, mikor beszélgetek Vele!!! :D:D:D
Egyébként Adrinak nagyon tetszik ez az elnevezés! :D

Rendes becsületes neve Bálint vagy Jázmin lesz! :)
Doki bácsim tudja, hogy mi lesz, de megkértem, hogy most se árulja el, had reménykedjek abban, hogy a lányom mellé lesz egy kisfiam is. De ha nem fiúcska lesz, akkor sem lövöm főbe magam.!!! :) Hajrá csajok!!! :D:D:D

2. Fotókat is fogok feltenni, megígérem. (majd ha nem megy, Apa besegít! ) :D

3. Igen, fent vagyok iwiw-en, de elég ritkán járok oda. Néha 2 hónap is eltelik, mire eszembe jut, hogy meg kellene néznem! :D

Na azt hiszem, hogy most már minden eddig feltett kérdésre válaszoltam. :)

Igyekszem majd sűrűn jönni, de ha nem láttok egy pár napig ne aggódjatok! :) Utána majd jól bepótolom és mindent elolvasok majd, amiket addig írtatok! :D

Na menek pihizni, mert Adrit reggel viszem oviba!

Puszi Mindenkinek!

:oops: :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok....tényleg utoljára a mai nap! :D

Én is szívesen venném, ha Ti is írnátok Magatokról egy pár sort! :oops:

Ki a dokitok, hol szültetek, vélemények stb. Rátok bízom, hogy ki mit oszt meg velem a "magánszférájából"! :oops: :)

Köszönöm az érdeklődéseteket és a tippeket amiket kaptam vonalzó ügyben! :D
És előre is köszi, ha írtok Magatokról meg a Csemtékről....Apukákról! :D

Most már tényleg jó éjt Mindenkinek!!! :D
Ha tudok holnap is felnézek! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Régen jártam erre, mert Petyám annyira nem szereti, ha a gép előtt ülök. + mostanában annyi programunk volt, hogy alig voltunk itthon.

Minden szüli és névnapost Isten Éltessen sokáig!!!!(elnézést, hogy nem név szerint sorolom fel őket)

A képek is nagyon cukik!

Andi: Te kérdezted legutóbb,hogy visszamentem-e dolgozni. Egyenlőre nem, de úgy néz ki,hogy -terveinkkel ellentétben- jövő szeptemberben, de lehet,hogy már hamarább :cry: megyek, mert sajnos tegnap közölte a dőnöke a férjemmel, hogy nem tudja tovább fentartani a vállalkozását és jövő jan.-tól nem foglalkoztatja :cry: Nagyon el vagyunk keseredve.... ha esetleg valaki tud valamilyen állást, kérlek gondoljatok ránk! Bármilyen munkát ellvállal! Az eredeti szakmája felszolgáló, de most áruszállító volt.
Anyukáddal minden rendben? Szorítok!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Álommanók éjjelre megjöttek, Levi aludt egyben 5 órát.....már ez is nagy öröm. Szóval nagyon köszi!

Sztem megérkezett a 3 hós szopisztrájk, Linocs ugye nálatok volt hasonló?
Éhes, szív 1-2 pecet, majd elrántja oldalra a fejét, azt hiszi elvettem tőle a cicit, elkezd ordítani és nem hajlandó tovább enni.
Volt hogy 4 órája nem evett, de ugyanezt eljátszotta.
Meg az esti elvileg álombaszopi is ilyenre sikeredett tegnap.
Éhes ahhoz hogy aludjon napközben, de túl fáradt ahhoz hogy normálisan szopizzon......ördögi kör.
VAn vmi ötletetek, hogy lehetne túljutni ezen?

Linocs, Dorka, szuper, hogy tudjátok a diagnózist.
Dokra, náloam is a laktózérzékenység kizárása után erre gyanakodott párom, de ez totálisan idegi eredetű. Legalábbis az esetek nagy részében.
Nekem pont esküvő előtt kezdődött egy évvel, terhesség alatt is tartott, persze baromira cidrizős vagyok sajna.
Aztán mostanra rendeződött némiképp. Iszonyúan utáltam.

Tigrincs, annyira szuper, hogy kibírod így a 9 hónapot. Nem tudni fiúcska vagy csajszi.
Én is így indultam neki, de eleve kudarcra ítélt próbálkozás volt. Még ha küzdöttem is volna.
Anyósom első kérdése amikor megtudta hogy unoka lesz: "Ugye ikrek?"
:lol: Aztán amikor megtudta, hogy neeeem, akkor onnantól már csak a nem volt a lényeg, de párom is be volt sózva. Emlékszem az augusztusi babák fórumban már mindenki tudta, milyen nemű a babaája, én meg a 27. hétig nem, mert annyira szégyenlősködött. Párom családja meg a falra mászott már és nem hitték el, hogy nem tudjuk.... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jó reggelt
csak gyorsan mert főznöm kell...Enci oviban, bár köhög a drágám, elvittem dokihoz is, köhögés elleni szirup ,semmi más, és mehet közösségbe. szóval semmi fertőző :lol: ez mondjuk jó...

Tigrincs jó hogy ennyi mindent leírtál magatokról...már tényleg csak fényképre vagyok kiváncsi :lol: mert itt már mindenki ismer mindenkit kivülről belülről :lol: anyóstól az ükunokákig :lol:
egyébként meg tök jó hogy kibírjátok ,ill.nem kiváncsiskodtok a neme felől. Én tuti nem bírnám :oops:
most mennem kell

majd jövök

Kép
gablaty

na reggel óta, én vagyok megint :shock: :?:

ki merre???

Kép
gablaty

Megjöttünk doktornénitől,megkaptuk a 18hós oltást és 1 hónap műlva a pneumót :lol:
Még csak 9580g Balu :lol:

Na megyek ebédelek valamit

Reniék ma mentek a kórházba??????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Adri oviba, Apa melóba, Timcsi (mármint én aliasz Tigrincs) megfőzve! :D

Jöttem olvasni és válaszolni. :)

Aprooka! [b]Gablaty! Sziasztok! :)[/b]

Az őszintét megvallva nem esik nehezemre nem tudni Gyermekem nemét, mert addig is reménykedhetek! Mármint kisfiúban! :)
Mivel ilyenkor a hormonok és egyéb "állatfajták" jobban dolgoznak a szervezetben, (lástd hangulatingadozás és hasonlók) néha-néha úgy érzem, ha tudnám, hogy kislány lesz kicsit szomorú lennék. És ezzel nem akarom megbántani sem Pocilakót, sem magamat!!! De ezért most ne vessen meg senki!!!! :oops:
Aztán majd ha megszülöm és közli a doki bácsi, hogy kislány, hát biztos én leszek a legboldogabb anyuci :) a világon. Mert akkor már nem fog érdekelni, hogy miért is nem lett kisfiú! Megértitek? :oops:

Egyébként meg azt vallottam Adrinál, hogy az első gyerekem legyen meglepetés, hogy mi lesz. Mert ha már tudom, hogy fiú vagy lány akkor talán nem várnám ennyire izgatottan. Bár a megérzésem lányt súgott....és bejött! :D
Persze Apa tudta, hogy mi lesz, Ő nem bírta ki, hogy ne tudja, de csak azzal a feltétellel engedtem meg Neki, hogy megtudja, hogy nem mondja el senkinek! :) És mivel Ő tényleg nagyon tud titkot tartani, tényleg megtartotta magának!

Meg az az igazság, hogy igazából egy lány név sem tetszik :) Adri nevét is Apa választotta. Na persze az én beleegyezésemmel!!! :D
Mert a fiú nevem az megvan már 17-18 éves korom óta. Ez pedig mint írtam már a BÁLINT!!!! Ebbe a névbe teljesen bele vagyok esve!!! :D Pedig nem ismertem/ismerek senkit, aki ekkora hatással lett volna rám. Ez valahogy jött! :)

Egyet viszont megfogadtam még siheder koromban :), hogy az az egy biztos, hogy ha lesznek gyerekeim nem fogják sem a szülei, sem a nagyszülei nevét kapni, hogy ne legyen vita. Na persze, ha esetleg a páromat vagy mondjuk az egyik nagypapit Bálintnak hívnák, akkor az lenne a neve, mert ez nálam teljes szerelem!! :D
Mármint a név. De szerencsére senkit nem hívnak így a környezetünkben. :) Legalábbis eddig! :)

Úgy hogy ebbe az egybe Apának beleszólása.... nincs! :D

Egyébként Apának az első házasságából van két nagy gyereke, Anita és Ádám. 16-15 évesek és nagyon jó fejek!!! :D:D:D
Na látod, pl. Őket sajnálom, mert anno úgy választottak nekik nevet, hogy a szülinapjukhoz közel legyen, na és persze Apa rigolyája, hogy a monogrammjuk AA legyen. :)
Úgy hogy szegényeket néha elfelejtük megköszönteni névnapjuk alkalmából is. :)
Mert Ancsi szülinapja: jún. 3-án van névnapja meg 2-án, Ádámnak meg szept. 7-én van a szüli és 9-én a névnapja.
Úgy hogy Adrinak annyiból szerencséje van, hogy szülinap április névnap meg szeptemberben van, ráadásul szept. 8-án Ádi szüli és névnapja között! :) Majd mehetnek együtt bulizni, ha Adri nagyobb lesz! Mondtam is Ádinak, ha fel akarsz majd csípni valami jó nőt, akkor vidd magaddal Adrit és tuti nyerő leszel! :D A csajszik általában imádják a gyerekeket. Legalább is szerintem. :) Na meg tegyük még hozzá, hogy amilyen dumája Adrinak már most 3 és fél évesen van....hát nem semmi!!!! :)

Na persze azért visszatérve a gyerkőc nemére, nálunk is tudni akarják ám a családban!!! Akkor is tudni akarták, meg most is! :)
Főleg az én Apukám! :D Jön "mindenhonnan", hogy csak neki mondjam meg, ő nem mondja tovább senkinek, meg hasonló szövegek.... De mondtam neki, hogy nem mondom meg, mert én sem tudom. (most sikerült hál'Istennek könnyen meggyőznöm)

De képzeljétek Adrinál még azt is mondták nekem, hogy biztos tudom, csak nem akarom elárulni. Mondtam nekik, hogy tényleg nem tudom, higgyék már el.
Aztán Jánosnak (páromnak) sikerült meggyőznie a többieket valahogy, hogy higgyék már el,hogy tényleg nem tudom, mert neki is a Doki "virág nyelven" mutogatta el :D egy UH vizsgálat alkalmával, hogy mi lesz, mert "befenyítettem " :D Őt is (mármint a dokit), hogy ha elmondja nekem vagy bárkinek, akkor "csodát" teszek vele! :D:D:D
Úgy hogy kb. a 6. hónap körül leszálltak a témáról! :) Egyébként meg közöltem velük, hogy eddig minden unokájukról tudták, hogy mi lesz, egyszer legyen már nekik is meglepi! :)

Na persze mikor Adri megszületett az Apukám oda meg vissza volt a gyönyörtől, hogy végre a 4 fiú unokája mellé, kapott egy csajszit is! :D Gondolhatjátok mekkora a szerelem köztük! :)
De azért Apum most nagyon édi, mert mindig csak azt mondogatja nekem, hogy úgy örülne, ha Ő meg fiú lenne, mert akkor biztos nagyon boldog lennék, mint az Anyukám, mikor megszületett az öcsém! :oops: Mert megkapta amit mindig is szeretett volna egy lány és egy fiú gyereket.
Na ilyenkor pl. mindig kicsit elérzékenyülök, hogy így drukkol nekem az egyszem lányának! Mert egyébként Papi "lánypárti" :) Na persze azért ne gondoljátok, hogy jobban szereti Adrit mint a fiúkat!!! Vagy jobban szeretett engem, mint az öcsémet.
De talán ilyenkor szokták azt mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, meg hogy talán a lányok jobban ragaszkodnak egy idő után apához a fiúk meg anyához...vagy épp fordítva, mert mint tudjuk...kivétel erősíti a szabályt! :)

Na jó, most már befejezem, mert látom megint kisregényt sikerült fabrikálnom! :D

Fényképeket nem feljetem csak kis türelmet kérek. :)

U.i.: Jánoskám :D persze most is tudni akarja, hogy mi lesz, de most kemény vagyok! :) "Haragszik" is érte rám! :oops:
De lesz neki egy meglepi karácsonyra. Ez lesz az ajándéka. :D

Na menek enni, mert néha azt is kell! :D

Puszi Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Emano!

Mielőtt elmegyek én is enni meg teregetni még Neked is írok. :)

No para Balu súlya miatt, Adri is 9600g volt 18 hónaposan! :)
De a doki bácsink nekünk mindig azt mondja, hogy majd meghíznak meg hogy a sovi gyerekek sokkal szívósabbak "dundibb" társaiknál. És szerintem ez valahol igaz is lehet, mert Adri hál'Istennek nem volt még igazán beteg!!!!!
"Legnagyobb" betegsége eddig, amit minden évben megismétlünk mióta megszületett, hogy karácsony előtti héten mindig 3 napig 40(!) fokos láza van, aztán meg úgy eltűnik a láz, ahogy jött. Doki bácsink szinte csak akkor találkozik velünk. :)

De láss csodát! Szeptember óta, mióta oviba jár 1 kiló 30 dekát magára kapott . 2 hónap alatt!!!!!

Úgy hogy szerintem Balu tökéletes!!! :D Remélem nem nagyon sírt oltásnál!!!!

Jó étvágyat! Aztán majd este felé még benézek! :)

További szép napot Mindenkinek! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?