A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hát többet nem is-kiváncsi leszek mennyiért viszik el :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:sajnálom hogy nem sikerült! :?

Kép
Kép
Kép
kike

Huh, most telefonált a védőnő, egy óra múlva itt van! Ne tudjátok meg mi van a lakásban!

Kép
Kép
patr

Part:mibe került volna neki tegnap odaszólni? :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr! Most ment el a védőnő!! A saját még mindig betegen van..Bejelentés nélkül jött, ma akartam takarítani..gondolhatod! :evil: :evil: :evil:

sz.andi

Mondjuk az enyém még egy órát sem hagy takarítanicsaak beállít! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Pati, nekem is félórája jutott eszembe, hogy ma 10 és 1 között jön valamikor... még szerencse, hogy addig nem jött, különben lepecsételtette volna a lakást :lol:

Nem akarom lelőni Titi híreit, így csak annyi, hogy az imént hívott nagyon mosolygós hangon :)

Kép
Kép
bondi

a miénk nagyon rendes - most már látom, hogy nemcsak rendes, de egyenesen nagy kincs :) -, legalább egy héttel előtte megbeszéljük az időpontot, és ha vmiért nem tud jönni, egy nappal előbb telefonál.

Kép
Kép
bondi

hát leszedtem a ruhákat, összehajtogattam, kiteregettem az újabb adagot, és még fürdeni fogat mosni meg ilyenekre is volt időm. De szerintem mostmár felébresztem... pontosabban mintha hallanám hogy ébred. Igen. na megyek

KépKép
muffin

mégsem... de felkeltem akkor is. amúgy az én védőnőm sem szól soha hogy jön, csak beállít. mondjuk szerencsére igyekszem rendet tartani, de legközelebb nem engedem be. meddig tart előtte szólni???
nagyon kíváncsi vagyok hogy tita mit fog mesélni! :)

KépKép
muffin

Tulajdonképpen az én védőnöm rendes, mert megkérdezte, hogy jöhet-e, vagy inkább valamelyik nap lemegyek én. De inkább jöjjön, legalább rendet rakok! :lol: :lol: :lol:

Izgulok, mikor jön Titi!

Kép
Kép
patr

muffin!
te mi vagy teszveszen? csak jegyzetelek,h hehogy vkire ralicitaljak :D

Titi!
Nagyon izgulunk!!!!!!SIESSSSSSS!!!!!!

Kike!
Nezd meg hatha van vateran is.

Mindjart hozok kepet a tegnapi uj kockakrol :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem.

Voltam egyszer közben is itthon, mert szülése volt a dokinak, késett. hazajöttem, mert amikor elmentem, Emma még aludt.
De nem tudtam megetetni, mert akkor is aludt.
A lényeg, hogy akkor ébredt fel tegnap este óta, amikor végül végeztem a dokinál és hazaértem. fél 11-kor. addíg nyomta...
Szerencsém volt, soron kívül behívott...

Amúgy amiért a hasam fáj, az gyulladás.
Augmentint írt fel, de szerinte ha ilyen kevés a tejem, akkor most el is fog apadni. Jó mi?!
Viszont szerinte szednem kell a bogyót, mert valami brutál dolgot siekrült ismét összeszednem...
Már azt hittem vége, de neeeem!!!
Ugye emlékeztek még rá, mennyit kínlódtam?!

úgyhogy most padlót sikerült fognom.

Megyek is, elásom magam!
Vendég

Kép
Kép
patr

Marcsika!! Gondoltam Rád!! Szegénykém! Szedd be az antibiotikumot, biztos, hogy jobb lesz! Na de legalább 4 hónapig sikerült szoptatni!! Nekem eddig sem ment! Ne aggódj! Attól ugyanolyan gyönyörűség marad Emma 8)
Mikor kell visszamenni??

Titi!! Siess haza!!Izgulunk ám rendesen!!

Bondi!Ez nem volt szép! :D Most lerágjuk a körmünket, pedig takarítanom kellene! :?

sz.andi

szerintetek az oltástól lehet ma étvágytalanabb? reggel evett 140-et és most 50 sem akar lecsúszni...

KépKép
muffin

Sziasztok!

Marcsi, sajnálom! Remény, hogy talán mégse megy el a tejcsi és hamar túlleszel a dolgon?

Titi! Már tűkön ülök!

Muffin! Dokik :evil: Apa :x

Védőnő. Nálunk nem viszi túlzásba. Több, mint egy hónapja felénk se nézett.

Apáról ma veszik le a gipszet! Jupiéééé!

Az éjszakánk. Hát rég volt ilyen sz@r! :evil:
Amint elküldtem este a hsz-emet és kikapcsoltam a gépet, felébredt. Átpelusoztam, mert rég volt csere az alvás miatt. Ettől ugye felélénkült. Cicizés, aztán 10óra felé elaludt. Fél kettőkor kelt, és azóta NEM HAJLANDÓ ENNI! :shock: :cry: :evil:
Persze ez miatt másfél óránként keltünk. :?
Csak néhányat szív és aztán vége. Pedig érzem, hogy van.
Most az előbb hajlandó volt kicsit tovább dolgozni érte, gondolom már nagyon éhes volt. És be is ájult, úgyhogy most fogok reggelizni. Remélem azt azért végigalussza.

Reggel viszont nagyon jó kedve volt, le akartam fotózni, de amint meglátta a gépet, csak tudományos fejet volt hajlandó vágni. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.12 11:44-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Jó sokat írtatok már.

Én csajocskám hajnali 5-kor kukorékolt......alig akart visszaaludni. utána viszont arra keltünk fél 10-kor, hogy apácska telefonál, hogy mit csinálunk. :oops:

Apácska meg mintha megérzett volna valamit, tegnap este kaptam egy zenés gyertyafényes hátmasszázst. Olyan jól ellazultam, hogy el is aludtam.
Meg ma már mondta, hogy ha nagyon nyűgös napja lesz Lizynek, akkor nem megy el este ping-pongra.

d.dodó

Vagyunk mi is csak ferjem delutanos, igy ilyen kis punnyados delelottunk volt.

Kata: koszonom ha tejpepet is irsz. Nekem jo amit Andi ajanlott.

Titi: varjuk a hireket!

Jovo szerdan lesz mar osszejovetel?

Teszvesz: sajna es mostanaban semit nem tudtam eladni:(

de venni sem vehetek most csinlatunk kis szamvetest es lyan szinten ossze kell magunk huzni, hogy ferjem berletet sem tud venni, stb.....na nem gondolkodok rajta, valahogy majd csak lesz, es jon karacsony es azert mindenkinek nem tudok kesziteni valamit, igaz sosem ajandekozunk nagy dolgokat, inkabb csak a ragondolas a lenyeg!

vedono: mi mindeig megbeszeljuk az aktualis ittletkor mikor jon legkozelebb, igy engem nem er meglepetes.
Meg jo! En sokszor egy szal kisnadragban szaladgalok itthon:)
Vendég

Szerintetek ha a gyerek oldalra fordul es a feje moge nez nem fog felakadni a szeme. Annyira buvolik a jatekokat hogy neha szornyu nezni ahogy felfele neznek.
Vendég

gyorsan ezt berakom nektek,mert kaki van,megyek
http://www.videoplayer.hu/videos/play/265907

Kép
Kép
Kép
kike

Mav! Nem fog fennakadni a szeme! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Leraktam aludni hasra,és mikor bementem ez fogadott,ami a videón van-hogy nagyba gügyörög,meg játszik a hátán-és esze ágában sincs aludni. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:kíváncsiak vagyunk-merre vagy már? :P

Patr:az nem tetszik,de köszi,majd keresgélek. :wink:

Marcsi :mielőbbi jobbulást!

Kép
Kép
Kép
kike

Patr: a suket nema temanal tan egyszerubb kerdesem van:) en diszlexias vagyok, mit tudok tenni hogy Anna minel kisebb esellyel legyen az?
A hintazas tudom jo dolog, ezen kivul ?

Es Muffin: ugyancsak a diszlexiamhoz kapcsolodo kerdes, nincs valami otleted hogy tudnek angolul megtanulni? en tudtam mar, kb ketszer nyelvvizsga hatar koruli tudasom volt es ismet ott tartok alig tudok valamit.
tanultam 4 evig gimibe, eleg kemenyen, fakton is, le s eretsegiztam, majd nem hasznaltam 5-6 evig, tavyaly meg Angliaban es Irorszagban eltunk igy eleg sokat hallottam hasznaltam, konyveket olvastam, stb, es eg yev sem telt hogy itthon vagyok es ujra NEM TUDOK.
Tisztaban vagyok a diszlexiasok nehezen tnulnak idegen nyelveket( meg jo hogy nyelvszakon vegeztem) de nincs valami modszer amivel hasznalhato tudast tudnek a fejembe nyomni, na meg egy nyelvvizsga is kene nekem:(
Ha van otleted nagyon koszonom!
Vendég

Kike,Muffin nagyon édesek a videók. Írtó cuki ahogy Eliot smacizik, tényleg korán kezdi a kislegény,és ahogy Domi huncutkodik.

Mav nálunk is ez szokott lenni hogy annyira kitekeredik, hogy sokszor nemtudom hogy ez normális dolog? De a barátnőm (neki már van 3 gyereke) mindig megnyugatat hogy lesz ez még cifrább is. :shock: Még ettől is??

Kriszti sajnálom hogy rossz volt az éjszakátok. A mai bizti jobb lesz. :)

Védőnő nálunk se jelentkezik be sose, csak megjelenik. Én ettől olyan pipa vagyok, ha meg nem talál otthon akkor pattog hogy nem talált otthon.Hát mit képzel én egész nap otthon fogok ülni és várni hogy ő mikor jön? Hát el van tévedve. :twisted:

Lassan megyek főzni, igaz még nem tudom mit, majd kipakolok a fagyóbol, aztán kitalálok valamit. Mindig ez a főzés. Kicsit uncsi. :?

Tényleg nálatok igényli apa hogy mindig főtt étel legyen ha hazamegy a munkából?

Kép
linda24

Csabi Királyfi olyan szép!

Dóri!
Engem is meglátogatott egy ilyen banya. Esküvő óta nem látott, és mondja h maradt rajtam felesleg. én meg kontra: Marika néni is megöregedett :lol:
Érdekes, utána már nem volt rajtam sok...... :roll:

Örülök h Lilu tantónénije ilyen jófej!

Patti!
Örülök h Zsolesz torka rendben van! Buksidra simi!

Marcsi!
Sajnálom a gyulladást! Szedd be a bogyót, mert az a fontos h Te meggyógyulj, utána még mehet majd a szopi!

Szly!
Megvettem a teát, de nem jutottam el a postára, mert Dundi felébredt.
Holnap apa feladja.

Kriszti!
Evett már vmit Levi?
20150601134430

Tiszta bosszúság! Tegnap váltottam ki a Laktoherb teát ami bababónusszal ingyen van. Reggel kibontottam, hát elég erős illata volt, nem esett jól szagolni. Mindegy, lefőztem egy adagot, de olyan borzalmas volt, hogy kiöntöttem és gyorsan ettem rá egy kanál cukrot (más nem volt hirtelen a közelemben) :oops:

Apa hívott egy fél órája még csak ott tart a dolog, hogy levették a gipszet és vár a röntgenre. Fél 9óta ott van! :x

Kike! Jó a videó! Domi édes nagyon! :D

Linda! Nálunk igényelné, de Levi mellett örülök ha heti 3-4 alkalommal tudok főzni normálisat. De Apa nem mer szólni. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:13-kor.
Vendég

Viki! Azóta szundi van. Legközelebb sem kell neki, akkor megtömöm gyümipéppel.
Igaz, hogy tegnap vettem tápot, de nem akarok mindjárt ahhoz nyúlni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na készen van a takarítás, már csak porszívózni és felmosni kell.

Utána posta. Jött valami ajánlottam. Nem tom mi az!

Holnap meg menni kell Miskolcra, mert lassan letelik a tgyás (nov.19.-én) és kérelmezni kell a gyed-et és a gyes-t. Szuppi! A MÁK-tól ki vagyok készülve!!

A gyerek adószáma hogy működik?? Nekem kell megigényelni? vagy hogy? Állítólag a kártyát nem kapjuk meg, csak egy A4-es lapra van leírva, hogy mi a száma. De én ilyet nem találtam itthon!

No?? Titi?? Hol vagy máááá?

sz.andi

[quote="vidokata"] írta:vidokataegyetemet is elvégeztem (igaz a vacakabbik fajtából :lol:

Kép
20150601134430

Dórikánk hogy van? Új kép?
20150601134430

KAta: nekem az egyetemen derult ki:)
Addig csak annyit tudtam rem rossz a helyesirasom eskeptelen vagyok barmilyen nyelv nyelvtanat megtanulni.
Aztan pszicholingvisztikabol a valsztott temam a dislexia volt tanulmany, kiserlet, stb, mert a szeminariumvezeto tanarom latta meg az egyik vizsgamon hogy az vagyok. Aztan megcsinlatam a tesztet, az alapjan is az jott ki az vagyok, de papirom nincs rola, meg igazabol az irasomon latszik csak meg, meg a tajekozodas hianyaban, meg az orat nem ismerem :oops:
De mivel nincs papirom igy kell a nyelvvizsga. Egy mar van, de ketto kell:(
Vendég

Andi nekunk van kartya is, igenyeltuk es tok hamar kuldtek is, es azal tudtuk a babakotvenyt intezni.
Vendég

Szorny, en pszichesen( remelem csak ugy) terhes vagyok!
Kesik egy hete es naprol napra a terhesseg tobb tunetet eszlelem magamon :? :oops:
Ferjem tegnap mar ott tartott vegyunk tesztet, hat lehet veszek is, mert szerintem az idegessegtol van hanyingerem....
Vendég

Tami!
Milyen egyetemet végeztél?

Tényleg! Már kérdezni akartam! Csajok! Ti mivel foglalkoztatok szülés előtt? Katákat tudom ;)

Én egy nagy gabonaipari cégnél voltam minőségügyi menedzser.
20150601134430

Tamara! Vegyél tesztet, nem éri meg idegeskedni!

Kép
Kép
patr

Tami!
Tesztelj, ne keress tüneteket.

Nekem meg sztem meg fog jönni :roll:
20150601134430

Viki, szerintem engem is tudsz.
Napközis tanító néni vagyok, meg fejlesztő pedagógus.

De ez egy jó ötlet, ha tudjuk ki mihez ért!

Kép
Kép
patr

Patti!
Tényleg! Tantónéni vagy! :wink:

Hogy van a szépszemű Zsuzska?
20150601134430

Ja, és köszönöm a buksisimit, már alig fáj.

Tamara, majd ha lesz időm, írok a diszlexiáról, de igazából ha örökölte, akkor csak fejleszteni lehet! Sajna nincs rá gyógyszer! :lol:
De fiúk sokkal nagyobb arányban diszesek!

Kép
Kép
patr

en semmihez es sokmindenhez (ertek) :lol:
Vendég

Én előtte gyesen voltam,meg azelőtt is :lol: :lol: :lol:
Egyébként férfiruha készítő a szakmám. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem a végzettségem Angol-magyar nyelvű idegenvezető és turisztikai referens (hú de komolyan hangzik), de sosem dolgoztam a szakmában. Lángossütőben dolgoztam. Pont mielőtt kijöttünk, kaptam állásajánlatot az Androméda utazási irodába, de addigra már megvolt az utazás időpontja, így visszamondtam.

d.dodó

Dodó:ez tényleg komolyan hangzik-de jól :D Persze a lángos sütöde sem rossz-akkor tudsz lángost sütni? :lol: Én még nem csináltam :oops: Persze egy csomó mindent még nem sütöttem :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

szociologian es nemet ( bolcsesz plussz tanari) szakon vegeztem , szocot be is fejeztem , nemetbol meg nincs szakdogam, allamvizsgam, es a diplomahoz kell meg egy nyelvvizsga.

Magyarorszagon soha egy nap bejelentett munkam nem volt :roll:
baby sitter es kozvelemeny kutato voltam.
Nemetorszagban konyhan es etteremben dolgoztam, Olaszorszagban sitterkedtem, Angliaban takaritotam, irorszagban nem volt munkam( meg a mekibe sem vettek fel :twisted: :evil: ).

Szoval igazabol mindent megcsinalok, alt. minden rambizott munkat 100%osan probalok csinalni, kicist maximalista vagyok, es nagyon tudom szeretni a munkaimat( mindben volt valami szep, de a sitterkedes volt a leges legjobb), szeretnek majd valami hasznlahatot is tanulni( mondjuk majd mig gyesen vagyok) es a ketkezi munkakat dijjazom igazan, mikor latszata van hogy csinlatam valamit!

De ha az a kerdes milyen munkat keresnek( ha most kene): nem tudom, sehova nem vennenek fel mert palayakezdonek szamitok, minden gyakorlat nelkul.
Es ha almodozom mit tudok elkepzelni magamnak? egy magan bolcsit, ovit vagy sulit!
Ha az a kerdes miben tudok segiteni: barmiben, festestol kezdve a a csirkefosztasig es a nemettanitasig....mindenre nyitott vagyok( na ez akar eg parkereso rovat hirdetese is lehetne, de olyan teren nem vagyok mindenre nyitott :lol: :P )
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:14-kor.
Vendég

Tami! És Ti hol intéztétek? (az adókártyát...)

Sztem azt is tudjátok, hogy én mivel foglalkoztam...érsebészeten vagyok/voltam/leszek nővérke..

Nekem is meg fog jönni, rohadt hányingerem van és fáj a fejem és a hasam. Alig élek! De ha Viki fölébredt, akkor muszáj porszívózni!

sz.andi

kike!
Persze, hogy tudok lángost sütni....heti 6 napban, napi 11 órában azt csináltam....meg péksüteményeket árultam, pogácsát mértem ki...ilyenek.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?