[quote]z írta:öldi:gügye vagyok mert nem ugrik be a hasonmás neved:Dde most a filmen gondolkozok amiben láttam.
Sebaj Niki, ő úgyis csak a dublőröm lehet!
Gyógyszertári cuccot úgy váltsd ki, hogy ráírsz egy már elmúlt dátumot, és apa kiváltja neked.
Homeós gyógyszertárak vannak a már sokszor belinkelt honlapon!
[quote]N írta:em tudsz egy garnitúra menzás tányért szerezni kéz alatt? Apa meg van érte őrülve, de sehol nem lehet kapni.
Berni! Sajna nem tudok forrást, nekem a második mostohaanyósom volt konyhásnéni, és hát abból az időszakból származik. Sajna nekem sincs csak egy lapos és 4 mélytányér. Igazi kincs!
A málnalevél a hüvely izmának tágulását is segíti, úgyhogy nyomjátok nyitottszájúak!

Gabi! A HDL, vagy az LDL magas? Mert nem mindegy ám! Az összkoleszterin szint magassága félrevezető.
Hanna örül, hogy tetszik a néniknek a lakosztálya!
Popsitörlő: tesóm szerint vagy mindegy (mind sensitive), vagy kamillás langyos vizes letörlés. (szerintem pisinél elég az utóbbi)
Ha valaki nem nézi meg a Madagaszkár 2-t, attól még szülhet?

Musi! Naná, hogy holnap már csak bulizni menj be!
[quote]K írta:i, hogy fért be egy táskába?
Manna! Én sehogy, még úgy sem, ha jól összegörnyedek.

...és babacsomagot se felejtsetek el!
Sarmi! Hogy mikor költözünk? Hahahahahahahahahaha... ha kinövi, akkor majd lecseréljük kiságyra! Amúgy a barátnőm három és fél hónaposa már végigér benne!
[quote]N írta:e nevessetek de én itthon még az 5 éves kisfiamnak is popsitörlővel törlök ki a popóját nagy wc után!
Mi meg a sajátunkat is!

Kati! Én is dádha+torokfájás, de hál'istennek láztalanul.
Az a baj a streptóval, hogy akár aznap is elszaporodhat, amikor mész szülni, de hát minden nap azért nem tudják szűrni.
[quote]m írta:ivel lehetne helyettesiteni a szolocukrot? en utalom!
Musi! Van itthon az a pillecukor, olyan, mint a szivacs. Azt nem tudod félrenyelni, nem olyan tömény és én még szeretem is.
Andy! Canestent nyugodtan nyomasd. Nem befolyásolja a nyitott méhszáj. Max a magzatburokig szívódik fel.
Hihi, azt az ágyneműt én is néztem, és leütöttem volna, ha nem lenne már 2 garnitúrám