A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Amonré
Küldd át a képeidet,én szívesen lekicsinyítem!sotske@freemail.hu
A négyesikrek jól vannak,1200-1600g között van a súlyuk :lol:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=123798
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.12 10:05-kor.
Vendég

Na,már megint laptetű :oops:
Vendég

Riddencs babák is gyönyörűek és mekkora szemük van. :)
Olyanok mint az én két csajszim ,ők is két nagy szemből állnak :D

Binyek
Nálunk hasonló a helyzet azzal a különbséggel, hogy Regi az elejétől kezdve félősebb baba.Volt olyan, hogy odamentem a kiságyához és megijedt :oops: ,doki válasza ,még fejletlen az idegrendszere de változik idővel.Jobb is lett de a sok embert és a nagy hangokat még nem birja .Valamikor annyira felspanolja magát , hogy nem is alszik el.Én is most már fokozatosan szoktatom a sok emberhez ,először két aztán három ismerős jött akiket korábban már láttak .Akivel még nem találkoztak azokat egyesével mutatom be neki .Lehet hogy hülyeség de használt.
amonré

Bocsi , hogy most ennyit irok de most van egy kis időm és kihasználom :D :D

Adataink:
Regi ,Lia /alias Höri/baba
szül:2008.07.12.
Ébredés:06-07 között
Alvás :22.00
Kaja:5X150 táp+ ebéd alma :06-07,10-11,14-15,18,21
Átfordulás nincs
Súly :6kg
Extra :Regi kimondja ,hogy apa :D
Éjszakai átalvás:kb.3.hó
amonré

Ja még annyi az adatokhoz és befejeztem,mert,jön a kajcsi,:
Alvás Regi kb 18 órát alszik egy nap :D
Lia 18.-at van fent. :?
amonré

Tonti
Nálunk sajnos 2500g az alsó határ, amivel hazaengedik. Ma azt mondta a védőnő, hogy szerinte Kinga egy-másfél hét múlva jöhet haza.
Tornáztatni azért kell, mert állítólag gyengébb az izomtónusuk, és hogy kicsit megerősödjenek. Azért egy picit ijesztő, hogy 1 hetes babával olyat csináltatnak, hogy félig fel kell húzni ülő helyzetbe (olyan 45 fokig), aztán várni, hogy tovább húzza magát és emelje a fejét.

Vovanda
Szerintem is mehetnénk haza :D Kinga is olyan ügyesen eszik, ráadásul sokkal aktívabb, élénkebb, mint Dóra. Nem értem, miért jobb, ha ott van, mint ha itthon. :(

Riddencs
Az a nagyszemű kép valami tündéri :D

Lanyané
Nagyon szépek vagytok :D

ettől a rokonság dologtól egy kicsit tartok. Bár szerintem nem leszek szívbajos, ha rá kell szólni valakire. (feltéve, ha meg tudom ebben előzni a férjemet, mert ő aztán tutira nem lesz szívbajos, ha a lányairól van szó :D)

Pindurkáim visszakerültek még a kék fény alá. Én meg izgulok, hogy Dórát hazaengedik-e ma :? Apa már nagyon szeretne babázni :)
És elhagytam a fényképezőgépünket :(:(:( (de legalább van akció a Media Marktban :))
szamy

Amonré!
Szerintem ne olvass gyereknevelős könyveket. Szerintem csak megkavarja az embert, mindegyik mást ír. Persze könnyen dumálok, nekem egy telefon, ha bajom van és kéznél a segítség.

Szamy!
Jaj, ezek a kórházak... Én igyekszem mindent előre megbeszélni a dokimmal meg a szülésznőmmel, de ez sem garancia mindenre. Ha bárki engem kérdez: hízás meg sárgaság-rltüntetés szempontjából is az a legjobb, ha veled vannak és szoptatod őket, ahogy lehet...
vovanda

Szép napot!

Minden kérdés megválaszolva :lol: :lol: Én is csak csatlakozni tudok minden előttem íróhoz maximális egyetértésben :lol:

Binyek
Bocsi.Nem 5-50 percet alszanak,45-50 :oops: :oops: :oops: Ne haragudj.

Lanyané
meg tudnám zabálni őket

Szamy
Ez a kórházi hülyeség :x Pécsen 2 kg-val hazaengednek ha a gyerekorvosod vállal
Vendég

Sotske, Védőnődtől én is kész lettem volna! :evil:

Tonti, Nagyon jók a képek! Hogy élvezik az ikrek a hintát! :wink:

Binyek, Köszi a táblát! Küldöm nemsokára az adatokat. Marci nagyon ügyi! :wink:
Szerintem sem szabad erőltetni, teljesen normális reakció a megijedés. Nálunk is előfordul.

Banika, Így utólag is boldog névnapot Marcusnak!

Szamy, Nagyon édesek! Kis picurok, de nagyon formásak!

Demoniq, Gratulálok nektek! Megkukkantottam a képeket, édesek!

Amonré, Nálunk is van ilyesmi Blankánál, csak nem ennyire durva a helyzet. Rángatja a fejét kaja közben, ha kiveszem a cumit az a baj, ha visszateszem az. Kérdeztem a védőnőt azt mondta türelmetlenség, szokott ilyen lenni, majd kinövi. Egyébként mostanában egyre jobb a helyzet, és egyre ritkábban fordul elő. Lábemelgetés nálunk is van, de ébren, és akkor ha izgatottak, fel vannak pörögve. Hogy nálatok félálomban mi lehet ez, nem tudom. A 20 órai alvás viszont tényleg sok szerintem is. :oops:

Riddencs, Cukik!

Vovanda, Igen sokan mondják ezt a francia autókra. Nekem évekig volt, igaz Renault Clio-m, először használt, utána új, soha semmi bajuk nem volt. Mondjuk az is igaz, hogy a nagyobbakba több az elektronika. Én imádtam őket, olyan kényelmesek. :wink:

Lanyané, Tündérek, olyan szépek! :D Szép a fülbevaló is, én is valami ilyesmit szeretnék nekik. Nálunk is hasonló a helyzet :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Amonré!
Léna nálunk is csinálja ezt a rángatózást néha, csak nekem a cicimen :? , 5 perc alatt bevágja az adagját, utána sír és rángatja. Lehet, h tényleg az ínyük miatt van. Regi rengeteget alszik :shock:

Szamy!
Bírják a babák a felültetést, na aggódj, mindenkivel ezt csinálják. Levi 2450 g volt, mikor hazamentünk. Tök gyorsan felhízlalják ám, aztán mehettek is haza!

Lanyané! Tündérek! Hogy lehetnek ennyire különbözőek, mindig rácsodálkozom! Szöszke, kék szemű, meg egy kis latinos szépség! :D

Rebe! Édesek! Léna is ilyen Mam-os cumit "használ" :P .

Kép
riddencs

Binyek, Az adataink :D

Zsanna, Blanka
2008. 06. 12.
kaja: táp napi 5x~200ml, 8-8.30, 12-12.30, 15.30-16, 18.30-19, 21.30-22
ébredés: 7.30 - 8.30 elalvás: 22
nappali alvás: de. 1-1,5 óra, du. 1-1,5 óra, este kb. 1 óra
fordulás: Zsanna 4,5 hónaposan, Blanka még gyakarol
súly: Zsanna 7,6 kg, Blanka 7,1 kg
éjszaka átalvása: 2,5 hónapos koruk óta

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ma Noa is megfordult!Tök cukin adta elő :lol: Felébredt,aztán letettem a szőnyegre játszani.Kicsit mókolt,aztán szokás szerint átfordult a hátára,majd tovább az oldalára.Ezen a ponton megállt és percekig egy hang nélkül így feküdt (biztos összeszedte minden gondolatát és erejét :lol: )Aztán egyszer csak fogta magát és hasra fordult,majd,mint aki már ezt 100-szor megcsinálta,vigyorgott,körbenézett és játszott tovább :lol: Azóta ezt gyakorolja a drágám 8) Most meg itt ül az ölemben és birizgálja a mellettünk lévő szék karfáját.Állatira oda van érte...

Úgyhogy Binyek,kérünk szépen javítást a táblába :wink: Köszi :D

És!Azt hiszem ma végre visszaállt a régi rend!Csajok jól nevelt kislány módjára esznek és alszanak :lol:
Vendég

Rebe babák zabálni valók :D

Regikém 40.et evett most ,ma összesen eddig 140 tápot evett !!,semmi mást
Felhivtam védőnőt ,kérdezte hogy van -e szájpenész ,mondtam, hogy szerintem nincs.Mondta hogy rakjak cukrot!!!! a tápjába hátha jobban eszi.Na ezt nem csinálom szerintem nem lehet cukrot adni.Most csináltam alma pépet ,meg teát hátha abból eszik.
Mondta hogy lehet hogy torka piros és nehezen nyel.Más varija nem volt ,ja még az hogy adjak neki főzeléket.
Hát holnap kiderül,dokinő megnézi
amonré

Szamy!

Ha a gyemekorvosotok írt egy igazolást, hogy vállalja a kissúlyú magzat otthoni gondozását akkor előbb is hazaadják.

Nálunk 2200 g volt a kiadási súlyhatár, de mi is így hoztuk haza a Blankát, mert szegény 1900 g-ra visszament, a végén már semmi baja nem volt, csak a hízás miatt még bent akarták tartani ekkor olyan 2100 g-ot nyomott, végül addig rágtuk a főorvos fülét, hogy így az igazolással kiadták.

Üdv: Dóri
Vendég

amonre remélem semmi gond nincs regivel
rebe boldog 5.hófordulót hát a kiscsjaidat addíg puszilnám mig nem sírnak édes kis husicskák,ja a campónában volt még hello kittys vettem :wink:
sotke gratula noának ügyike :D
riddencs dobj mamos cumis képet imádom
ja rebe a fülbevalót sokáig hajtottuk úgy akartam egyik rózsaszín köves legyen a másik fehér nahát vagy csak fehér volt aztán anyum megtalálta ezt ebben egy fehér egy rózsaszín persze ez kétszer annyiba került mint a sima fehéres hülye annyjuk meg mamájuk meg megvette :oops: :lol: de szerintem én veszek magamnak egy sima fehéret mert a cigánykarikámba már kapaszkodnak :D a sima fehér 8000ft
szamy kiscicáim is voltak fény alatt mi egyszerre hoztuk őket haza pedig ugyanilyen súlyal születtek a mávban 2,5-től engednek
úgy irigykedek,hogy mindenkinek átaluszák az icccakát :oops:
ma a vaterán 2000ft-ért 8db szupi rugit vettem

lanyané

Sziasztok!

Nekem olyan furi, hogy kiadják az egyik babót, amíg a másiknak még maradnia kell.
Mi együtt jöttünk haza.

Eszti! ügyesek a csajaid.

Amonré, remélem nincs baj, az aluszékonyság és étvágytalanság lehet vérszegénység miatt is, kérj laborbeutalót.

Dóri!

Képet!!!!!!!!!!!

Voltunk ma végre baba-mama klubban, most hogy mindenki jól van. Hipp bemutató volt éppen, csajszik kóstolhattak mindenfélét, gazdagabbak lettek egy-egy előkével, kiskanalakkal, teamintákkal és én is kaptam egy szép kék bögrét.
Jövő héten torna lesz, azt nagyon szeretjük mindhárman. Mondjuk nekem ma is volt, mert gyalog jöttünk haza, alig másfél óra a város másik végéből...nem kell fogyóznom :lol:

Judit

jucicuki

Amonré!
Még egy kósza tippem van a babád étvágytalanságára: esetleges húgyuti fertőzés. Nálunk is az éhségsztrájk volt az egyetlen tünet, elég nehéz kiszúrni. Ha a dokinő holnap minden mást rendben talál, akkor esetleg kérd meg, hogy csináltassatok vizelettenyésztést.
vovanda

ridencs, binyek, rebe! koszike a gratulaciot es dicsereteket, nagyon edik a ti babaitok is, de komolyan, igaz meg nem lattam "csunyacskakat"

banika, sotske! nem tudtam hogy vannak topik kukolok, de orulok hogy meg neztetek benunket, kosz

amonre! ez igen, mar ki mondja a babad hogy " apa", az en ferjem ki ugrana a borebol :wink:

lanyane! nagyon csinik a lanyok, es mekora a haja a kis barnanak :roll:

rebe! milyen fincsik azok az ujacskak

binyek! en is felek a rokonsagtol, mi az elejen kertunk mindenkit hogy ne nagyon jojenek mert picik a babak, most peding nem nagyon jon senki (lehet ugy gondoltak, ha akor nem akartuk most semmi), de kb februarban megyunk ro-ba es ott biztos szet szedik oket, ha akarom ha nem es mivel nincsenek hoza szokva a nagy forgalomhoz, lehet ki ut rajtuk is a felelem, hatha nem... :roll:

szamy! borzaszto lehet neked hogy nincsenek veled a babak, en majdnem depreszes lettem ugy ram ijesztetek a korhazban, de legalab itthon voltak es helyre jottek a babak es a depreszio is el szalt, ahogy haza viszed oket kezdenek szepen gyarapodni :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Ezt nézzétek!!!És még csak 6 éves :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=hkcE6Vy- ... re=related
Vendég

Halihó!
Lehet irigykedni, itt a világ legtutibb pohártartója:

[törölt kép]
vovanda

vanda! nekem meg a tanyert is meg tartota a mega pocakom :lol:

Kép

demoniq13

Vovanda
De irigy vagyok a pohártartódra :wink: :oops:
Vendég

Sotske, Gratula Noa fordulásához! :wink: Imádom ezt a számot!

Lanyané, Mondtam én, hogy a Camponában még van. Ha tudsz, tegyél légyszi közeli képet is a fülbevalóról! :wink:

Vanda, Én is irigy vagyok a pohártartódra! :wink: :oops: Minden nehézség ellenére, nagyon szerettem terhesnek lenni! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Köszi :lol: És ti hogy vagytok a pároddal?Javult már a helyzet picit?
Vendég

ne röhögjetek :oops: :lol: :D Kép

lanyané

Lanyané
Ezt nehéz kibírni nevetés nélkül :oops: :wink:
Vendég

Eszti,
Köszi kérdésed, igen! :D :oops: De nem akarom elkiabálni. :wink: Nagyon jót tett, hogy átbeszéltük, és igyekszünk mind a ketten odafigyelni a másikra. Úgy tűnik működik. :wink: Sokkal jobb így, mert mind a ketten sokkal jobban érezzük magunkat, nyugodtabbak vagyunk. Ez hiányzott. :oops:

Lanyané,
Bocsi, de :lol: :lol: :lol: :lol: ! Sajna nekem nincs ilyen képen, pedig de jó lett volna.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szia Judit!

Íme pár kép, így néznek most ki, amióta személyesen találkoztunk nagyon nagyot nőttek.
Már nem cm-ben és kg-ban, hanem fejlettség tekintetében.

Kép Kép Kép

Vendég

Az ikreké nem sikerült, ezen jobban látszanak:
Kép Kép
Vendég

rebe küldtem emailt a fülbevalóról ha valahogy ráközelítesz úgy nagyon jól látszik nagy feébomtásban fotóztam

lanyané

Lanyané!
Gigapocak! Hányadik héten készült a kép? Én lassan elgurulok...
vovanda

ez még nem volt gigapocak :D asszem ez a 31hét körül volt én a végén gusztustalanul néztem ki úgy bámultak az emberek mint valami godzillát :oops: óriás ha mamut láb és ehez 154cm alacsnyság

lanyané

Kép Kép

lanyané

én is mindíg azt hidtem ennél nagyobb már nem lehet azt mindíg volt :D
szerintem ezek a végefelé volt mer nagyon puffadt a fejem a szemem is be volt dagadva én nagyon vizes voltam a csajokkal itt röhögtünk hogy olyan a lábam mintha a hótaposót nem vettem volna le :D :oops:

lanyané

Dori: de gyonyoruek!!! Csodaszepek mind a harman!!!!! :D Meselj, beszelnek mar?

Micsoda hatalmas pocakok!!! :shock: Bar nekem is volt ekkora! :wink:

Mi nagyon szenvedunk, Alex allandoan lazas es nagyon faj valamilye, csak sir es fetreng, annyira rossz nezni. Egesz nap adom Neki a fajdalom es lazcsillapitot. Elvittuk orvoshoz es O csak annyit lat hogy kicsit be van gyulladva a foginye ahol jon ki a fogacska. Szemet fog!!! :evil:
Ha ez nem lenne eleg Rate leesett Alex szekerol pont arcra, lett egy szep monoklija es holnap hozzak az uj haloszobabutort ugyhogy ki kellett pakolnom az egesz szobankat.

Na, megyek is pihenni mielott Alex megint felsir. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Pocakok szépek :lol: Kár hogy már az enyém is a múlté.
Babák-gyerkőcök gyönyörűek
Tonti
Jobbulást

Eszti
Kiscsaj nem semmi,de az én kedvencem ez a kispasi
http://www.youtube.com/watch?v=KNHLywCfnHI

Rebe
Örülök,hogy rendeződnek a dolgaitok
Vendég

Banika
Betojok ezen a kispasin :shock:
Nagyon szűkszavú vagy az utóbbi pár napban :!: :?:

Rebe
Örülök,hogy javul a helyzet :lol:

Dóri
Gyönyörűek a lányaid!

Tonti
Szegény Alex :cry: És jobbulást a nagyfiadnak is.Nem unatkozol :!: :wink:
Vendég

Dóri!

Annyira szépek a csajok és nagyon kis huncutnak tűnnek, gondolom nem unatkozol :wink:
Mesélj, hogy vagytok, mi van veletek :!:

Lanyané, ezt tényleg elég nehéz nevetés nélkül :lol:

Tonti!

Jobbulást a fiúknak!

Nekünk ma Dévényes napunk van, kíváncsi leszek, hogyan bírják majd a nőcik.

Puszi!

Judit

jucicuki

Irigy-irigy. Bevallom nektek becsülettel, én magát a terhességet Manóval sem szerettem és hát most sem. :oops: Örülök a babáknak, meg talán az a legjobb rész, amikor mocorognak és "kommunikálunk, de amúgy tiszta kínlódás. Elég örökmozgó vagyok, zavar, hogy lassan a zoknimat semtudom felhúzni. És irigylem azokat, akik kellemes élményként élik meg ezt az állapotot.

Tontica!
Jobbulást nektek.

Lanyané!
A gerinced hogy bírta a pocit? Az enyém már kész van...
vovanda

Köszi a dícséretet!

Most lesznek 22 hónaposak és teljesen behozták a lemaradásukat olyannyira, hogy fejlettebbek, mint Ági volt anno ennyi idősen :shock: .
Ági nagyon felhúzta őket.
A koraszülöttségük annyiban látszik csak, hogy picit kisebbek a kortársaiknál. (Blanka 9,5, Réka 10,5 kg, egy éve nem híztak)
Mondatokban beszélnek, a Blankának konkrétan egész nap be nem álla szája.
Már nagynak képzelik magukat, ami azért rossz, mert önállóan kidobják a kukába a szerintük szemetet stb...
Nem könnyű velük, mert 2-en három felé szaladnak a játszótéren :lol:
Egyedül esznek én meg takarítok egész nap :D
Így egyedül nem túl könnyű velük, de már kezdek hozzászokni, még jó, hogy Ági oviba jár. :roll:

Viszont a jó hír, hogy visszanyertem a versenysúlyomat :wink: Szóval mindennek megvan az előnye :lol: Csak azt sajnálom, hogy cicik is összementek :x Ez van...

Tonti, Judit!

A ti gyerkőceitek és nagyon szépek, és akkorát nőttek, hogy csak ámulok.

Tonti!

A mi dokink is minden lázat a fognak tulajdonít :lol:

Vendég

Dóri!! gyönyörűek a csajok!!

Banika! hogy alakultak a licitjeid?

én is teszek egy két képet, még jó 10 hónappal ezelőttről.

Kép
Kép

zsuzska80
Szombathely

Dóri! Nagyon szépek a lányaid!!

Én is a hasamról ettem! :lol: :lol:

Tonti! Jobbulást Alexnek!

Lanyané! :P
Kép

Kép
riddencs

sziasztok

ne hari, de nem írok mindenkinek.de olvastam! :)
gyerekek gyönyörűek! hát még a pocakok!!

nekem Anna 1990g volt, mikor hazajöttünk.én már nem bírtam, nagyon fáradt voltam a kórházban.láttam rajta , h ő is jól van, csak már ott nem tud fejlődni.ezért hazajöttünk.itthon szopizott is szépen :) mondjuk hazaengedtek, mert mondtam, h itthon jobb lesz nekünk.lesz segítségem,de ha nem engedtek volna, másnap akkor is tuti hazajövök.már nem bírtam ott.még jó, h agyerek sem hízott, mikor én hulla voltam.ott meg 100%, h nem hagytam volna.

szanet

Sziasztok!

Én nem tudom mi van, de nem jutok géphez, mert állandóan van valami dolog, amit el kell végezni. Azért próbálok minden nap legalább olvasni Titeket, de azt is csak kutyafuttában.
Először is: gyönyörűűűűű babás képeket tettetek fel ismét, ja és persze a pocakosak is nagyon jók. Nekem sajnos nincs.

Banika! Így utólag is boldog Marci napot Nektek.

Binyek! Köszi a táblázatot, én is összeszedem az adatokat, hogy belehesen írni.

Rebe és Mindenki! Nálam is bolond időszak van, remélem túléljük. Igen tudom annak kell örülni, hogy van két egészséges babánk, de nekem nem is ez a baj. Én attól vagyok ki, hogy állandóan a bejárónőt játszom, és hiába mondhatjuk, hogy szerencsések vagyunk Zdófival, attól még nem férünk el a lakásban. És ha ezt felhozom a drága férjemnae áll a bál.
Mindenek esetre próbálok túljutni ezen, de csak nem akar sikerülni.

Szofi! Mi az a BHRG? A NES-ről még nem hallottam, de szerintem ne izgulj, minden renden lesz.

Nálunk Zsófit 2130-al engedték haza, én nem kértem, de szerintem már látták, hogy kivagyunk. Adri akkor már másfél hónapja otthon volt, és közben jártunk be Zsófihoz is. Rendesek voltak a dokik.

Bocsi, ha valaki vagy valami kimaradt.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

dori! edesek es ugyesek a szoszik

szepek a pocik, de a fontos az eredmeny mindegy mekkora :D

tonti! jobbulast

ridencs! nekunk is van fules sapi, csak meg nagy, de nagyon edi

segitcseg! 1. a babaim szinte vegig aludtak az ejszakat, este 10 kor ettek, majd 11 utan csak hason akartak el aludni es hagytam, majd 3/4 4-kor mocorogtak, mire hoztam nekik a tejcsit aludtak... es 6 korul ebredtek ujra papalni, a baj az hogy ha hason vannak ilyen sokat neha at teszik a fejuket a masik oldalra es neha a parnaba (2-3 cm magas) nyomjak a nozijukat es felek ne hogy tortenyen valami...(itt a dokik nagyon tiltyak a hason alvast), szerintetek mit csinaljak? ha alszanak sajnalom oket hasrol hatra forditani :roll:
2. a tapos dobozokon az van irva hogy nem szabad elore kesziteni a tejcsit majd meg melegiteni, de ha ugy adodik hogy hoszab utra kel menni???
koszi elore is valaszotokat

Kép

demoniq13

Eszti
Este megpróbálok jönni,akkor bővebben

Móni
Miért van alattuk párna?Vedd ki,nem lesz semmi baj.Marci az orrán alszik sokszor.Légzésfigyelő van alattuk?
Tápszer előre elkészítve hűtőben eláll 24 órát.Amíg napi 8x ettek,én hideg vízben feloldottam(a beba jól oldódott) és úgy tettem a hűtőbe.Így csak egyszer melegítettem :wink:
Vendég

Ja!teszveszen ajjaj!Apa lassan elválik :cry:
de lassan összeszedem magam és felteszek minden feleslegessé vált dolgot.Pl 34-36-os ruhák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móni!
Lökd ki a párnát a babák alól. Felesleges. Légzésfigyelő van? Amúgy nyugodtan tedd hasra, gondolom egy szobában alszanak veletek.
Úton: termoszba forró víz, cumisüvegbe kiadagolni a tápot. De lehet kapni autós cumisüveg melegítőt is, a szivargyújtó csatlakozójába kell bedugni.
vovanda

Demoniq: en ugy tudom hogy egyenesen tilos ujszuletteket parnan altatni! En az enyemeknek csak olyan 10 honapos korutol raktam be a parnat de nem azon alszanak, kidobaljak. :lol:
Tapi utra: direkt arulnak elore elkeszitett tapszert kis dobozban, mi azt hasznaltuk a 2 napos uton nyaron mikor mentunk haza. Melegiteni se kellett.

Draga fiam ma 1 orat aludt, ugy ordit mint a sakal, a fene ebbe a fogba mar!!! (ha egyaltalan az a baja)

KépKép
KépKép
tontica

banika, vanda, tonti! koszi a valaszotokat, kb 2-3 hete vetette meg velem a gyerek doki a parnat (kb 2-3 cm magas direkt csecsemoknek) mert picit zart volt az orruk es hogy igy jobban lelegeznek (persze naponta orszivozom oket, ezert majd az oreget othonaba kuldenek :D mert nagyon utaljak) elote nem volt parna, legzes figyelo nincs, a haloba vannak velunk, van kb 1/2 m koztem es a kisagy kozt, mar vetunk kocsi cumisuveg melegitot, csak meg nem probaltam ki, ha esetleg a meleg vizbe felodom a tapot majd a kocsiba meg melegitem (tehat 1 melegites) lehet baja? esetleg ki probalom a mar kesz tapot, van itt is 1/2 l csomagolasban

Kép

demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?